View Full Version : Maçı Halit Kıvanç Anlatsın
Universal
31.Ocak.2007, 02:30
Dün bir Fenerbahçe taraftar sitesinde bir kampanya başlatıldı. Bu sitenin yaptığı kampanyanın amacı, Fenerbahçe-Sevilla maçını Halit Kıvanç'ın alatması ve yorumculuğuda Rıdvan Dilmen yapmasıdır.
Bu tarihi maçı sizde Halit Kıvanç'tan dinlemek istiyorsanız Star TV başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Bu başvuruyu telefon yolu veya internet sitesinde yapacağınız başvuru ile gerçekleştirebilirsiniz.
http://www.startv.com.tr/BizeYazin.aspx
Buradan başvurabilirsiniz. Dilerseniz telefon numarası:
0 (212) 478 07 87
a.arıcı-11
01.Şubat.2007, 17:46
fazla ciddiye alınıcağını sanmıyorum ama genede şansımı denedim :)
El Comandante
01.Şubat.2007, 17:57
Macta FBTV de yayinlansin bari. :icon_biggrin:
GeNç KaRTaL
01.Şubat.2007, 20:56
Ertem Şener'i tercih ederim.
Universal
01.Şubat.2007, 22:45
Macta FBTV de yayinlansin bari. :icon_biggrin:
Olabilir, FB TV'De sonuçta Doğan Medya Grubu tarafından yayınlanıyor. :icon_cool: :p
GodfatheR
01.Şubat.2007, 22:59
Ertem Şener'i tercih ederim.
Çok güzel bi öneri ayrıca Ertem Şener'in tek yaptığı sey milletin özel hayatı,koyuncunun kaç çocuğu var,kaç kardeş,karısı neci onları anlatmaktan maçı anlatamıyo.
GeNç KaRTaL
02.Şubat.2007, 00:08
Tamam katılıyorum bazen bilgi verme konusunda aşırıya kaçıyor ama bence daha heyecanlı anlatıyor maçı.Ama yorumcı Rıdvan hoca olabilir.Oraya katılıyorum..
Bu arada FbTv Doğan Medya grubuna bağlı değil diye biliyorum.BjkTv ile GsTv bağlı.
Sekopej
02.Şubat.2007, 00:13
Evet Fenerbahçe Doğan grubuna bağlı değil.
Maçı anlatırken kalpten gitmesin.:n: Şaka bir yana böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum, keşke olsa, Halit Kıvanç'tan dinlemek çok iyi olurdu...
Universal
02.Şubat.2007, 01:18
İyi de kurulurken Doğan Holding tarafından kurulmadı mı?
Ben başvurdum. Büyük ihtimal kabul edilmeyecektir. Ama Halit Kıvanç'tan maç dinlemekte ayrı bir zevk olur.
GeNç KaRTaL
02.Şubat.2007, 01:26
Batu abi bir şey soracam.Daha önce hiç 90 dakika Halit Kıvanç'ın sesinden maç dinledin mi?
GebzeLi1907
02.Şubat.2007, 01:28
Ercan Taner anLatsın :p :)
Universal
02.Şubat.2007, 01:30
Batu abi bir şey soracam.Daha önce hiç 90 dakika Halit Kıvanç'ın sesinden maç dinledin mi?
Tabii ki canlı olarak dinlemedim. Çünkü yaşım buna müsait değil. Ama bazen TV gördüğümde eski maçalardan alıntı yapıyorlar orada sesi geliyor ve gayet heyacanlı anlatıyor. Buda bir zevk veriyor. Deivid Inter'e gol attı; ama hiç kimsenin tüyü dik olmadı. Ama Halit Kıvanç'ta herkesin dik olacağına eminim.
GodfatheR
02.Şubat.2007, 01:34
Tabii ki canlı olarak dinlemedim. Çünkü yaşım buna müsait değil. Ama bazen TV gördüğümde eski maçalardan alıntı yapıyorlar orada sesi geliyor ve gayet heyacanlı anlatıyor. Buda bir zevk veriyor. Deivid Inter'e gol attı; ama hiç kimsenin tüyü dik olmadı. Ama Halit Kıvanç'ta herkesin dik olacağına eminim.
Valla benim diken diken olmuştu adam golü yaşamiştı "Kezman at sağa attı,Alex geç onu geçti,yaptı ortayı,Deıvıd vur ona vurdu GOOOOOOOOOL Deıvıd de souza işte bu imza işte bu gol":D
GeNç KaRTaL
02.Şubat.2007, 01:38
O maçın spikeri zaten Star'ın gerçek spikeri değil.Emre Tilev'di o maçı anlatan.Star'ın gerçek spiklerle o heyacanı veriyorlar bence.Ertem Şener'de diğeride(adı aklıma gelmedi) heyecanlı anlatıyorlar.Hele golleri..
Ama tabii nostalji yaşamak istersin senin fikrindir.O beni ilgilendirmez.:)
Universal
02.Şubat.2007, 02:44
Şemsi anlatmak değil kazanmak önemli; ama böyle bir maçı F.Bahçe'lilerm Halit Kıvanç'tan dinlemek ister. :) Bu kampanayayı başlatan bir bayandır. O bayan hakkında herhangibi bir bilgi yok.
CeNTeR_TR
02.Şubat.2007, 03:29
Hem gol hem penaltı hem frikik diyen adam kimdi yavv :p o anlatsın maçı :zuhaha
PesimiSTyLa
02.Şubat.2007, 03:58
Halit kıvanc anlatmasın...
Aydin
02.Şubat.2007, 04:01
ben star sporda çalışıyorum. hiç kasmayın diye tavsiye ediyorum.
PesimiSTyLa
02.Şubat.2007, 04:11
ben star sporda çalışıyorum. hiç kasmayın diye tavsiye ediyorum.
Aydın abi noktayı koymuş :)
TR.CaPTaiN
02.Şubat.2007, 06:31
Hem gol hem penaltı hem frikik diyen adam kimdi yavv :p o anlatsın maçı :zuhaha
Hem gol hem penaltı, efsane spiker İlker Yasin.
Fernando Gago
15.Şubat.2008, 17:38
Fenerbahçe - Sevilla maçında Halit Kıvanç!
Tarihi maçta efsane isim Halit Kıvanç Star’da... Önümüzdeki Çarşamba Devler Ligi'nde oynanacak Fenerbahçe - Sevılla maçı için hazırlıklarını sürdüren Star TV’de dev maçı Star TV Spor Müdürü Ertem Şener anlatacak yılların usta ismi Halit Kıvanç ve İlker Yasin birlikte yorumlayacak.
Ertem Şener konu ile ilgili “Bu maça her zamanki gibi çok özel hazırlanıyoruz ama bu maç benim için daha özel olacak büyük usta,duayen Halit Kıvanç’ın soluğunu bir mikrofon uzaklığında yakınımda hissetmek ve çok değerli hocam İlker Yasin ile birlikte olmak bana ayrı gurur veriyor. Sanki ilk maçımı anlatacak kadar heyecan doluyum. Halit Kıvanç bir marka, bir usta bir duayen,bir öğretmen….Ve bayrağı ondan devralan İlker Yasin Bey. Bunu anlatmak zor, yaşamak lazım. Bu şuna benziyor; Pele ve Maradona’yı izliyorsunuz ve gün geliyor bu iki büyük isimle aynı takımda forma giyiyorsunuz. Çarşambayı iple çekiyorum. Büyük sürprizler olacak seyircilerimize” şeklinde konuştu.
15.02.2008
Kaynak : Sporx.com
nerazzuri
15.Şubat.2008, 17:41
Hem gol hem penaltı, efsane spiker İlker Yasin.
Hem Penaltı Hem Gol :n: Bi doru yazamadınız :n:
goosfraba
15.Şubat.2008, 17:44
Haberde de göründüğü gibi Halit Kıvanç ve İlker Yasin beraber yorumlayacakmış maçı. Ertem Şener artık futbolcuların geçmişini kaç kardeş olduklarını anlatmaktan onlara sıra gelmeyecektir sanırım:)
Halit kıvanc anlatmasın...
Emre neden Halit Kıvanç'ın anlatmasını istemiyorsun? Eminim bu sorunun cevabını benden başka kimselerde bekliyordur.