Log in

View Full Version : Wireless Sorunu

fmhastasi
01.Şubat.2007, 02:28
online maç yapmak istiyorum.fakat net kendime ait değil wireless başkasının ağından bağlanıyorum.wireless ile oynanırmı online.hız da cok yavas oyunda sorun olurmu?

ayseeg
01.Şubat.2007, 03:37
hız yavaşsa sorun yaratır elbette.wireless kendine ait bile olsa problem başlı başına online oyunda. (çok kez oyunun en iyi yerinde bağlantınız zarar görmüştür kızgınlığınızla o an kalırsınız :S)

Ilhan
01.Şubat.2007, 04:13
hız yavaşsa sorun yaratır elbette.wireless kendine ait bile olsa problem başlı başına online oyunda. (çok kez oyunun en iyi yerinde bağlantınız zarar görmüştür kızgınlığınızla o an kalırsınız :S)

Ben bu yaz başkasının ağından düşük sinyalle bağlandım, hatta turnuvaya katıldım, ve şampiyon oldum. Sıkıntı olmaz, rahat olun.

fmhastasi
01.Şubat.2007, 06:36
Ben bu yaz başkasının ağından düşük sinyalle bağlandım, hatta turnuvaya katıldım, ve şampiyon oldum. Sıkıntı olmaz, rahat olun.
öyle diyosan bende katılırım o zaman:)yeni bir turnuva düzenlencekmi acaba?veya online rakip nerde bulabilirim kendime?

fmhastasi
01.Şubat.2007, 06:36
öyle diyosan bende katılırım o zaman:)yeni bir turnuva düzenlencekmi acaba?veya online rakip nerde bulabilirim kendime?

Ilhan
01.Şubat.2007, 18:42
Online rakip bulabilmek için kariyer hikayeleri forumundaki şu başlığa bakabilirsin:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=52500

Şu anda devam eden bir turnuvamız mevcut. Yedek başvuru yaparsan bırakan bir arkadaşının yerine geçebilme şansın olur. Yeni turnuva için de Online Turnuvalar forumumuza arada bir göz at, görevli arkadaşlarımız mutlaka bir tarih açıklayacaktır.

ayseeg
02.Şubat.2007, 02:51

hocam biz genelde yakın arkadaşlarla oynarız. (onların da birkaçında wireless mevcut) kesinlikle birimizde sorun yaratır :icon_confused: sizin bağlantı ekstra özel olsa gerek sanırım