Log in

View Full Version : 8.01 patchi

a.arıcı-11
01.Şubat.2007, 20:59
arkadaşlar sitenin anasyfasındaki yerden indirdim winrar olarak inen dosyayı açtığımda arşiv hasarlı falan diyor bi yardımcı olurmusunuz

a.arıcı-11
02.Şubat.2007, 17:25
arkadaşım yine indirdim yine aynı şey oldu az uz bişede değil ki 200 mb etti toplam kotadan 200 mb çöpe gitti resmen acaba linkte bi sorun olabilirmi?

World Hollow o1
02.Şubat.2007, 17:48
Eğer sorun oldugunu düşünüyorsanız ben sıze aksam saatlerinde upload edıp yollaya bılırım.. ?

a.arıcı-11
02.Şubat.2007, 18:33
Eğer sorun oldugunu düşünüyorsanız ben sıze aksam saatlerinde upload edıp yollaya bılırım.. ?
valla çok iyi olur hayatımda ilk defa yeni sürüm yüklüyorum zira şu crash dumps sorunu olmasa onuda yapmazdım ama şimdiden teşekkürler

El Barto
02.Şubat.2007, 18:36
Ben kuzen için sabah başlamıştım upload etmeye. :) Tesadüfün bukadarı hani. :p yarım saat 1 saate kadar koyarım buraya linki...

BEDAŞ'ı dava edeceğim % 90'da elektrik kesildi. :mad:

a.arıcı-11
02.Şubat.2007, 20:24
Ben kuzen için sabah başlamıştım upload etmeye. :) Tesadüfün bukadarı hani. :p yarım saat 1 saate kadar koyarım buraya linki...

BEDAŞ'ı dava edeceğim % 90'da elektrik kesildi. :mad:
bizde şans olsaydı zaten bi link bozulur bi elektrik kesilir
TANRI FM OYNAMAMI İSTEMİYOR sanki :D :)

Sekopej
02.Şubat.2007, 20:26
Ben şu anda indiriyorum yamayı kontrol için. Eğer sorun varsa tekrar upload ederim.

Sekopej
02.Şubat.2007, 20:47
Şimdi indirdim, rardan çıkarken ve kurulumda herhangi bir sorun olmadı. Sanırım sorun senin bilgisayarından kaynaklanıyor.

Rapide atıyorum, oradan indirip deneyebilirsin ama dediğim gibi bir sorun gözükmüyor yamada.

a.arıcı-11
02.Şubat.2007, 21:01
Şimdi indirdim, rardan çıkarken ve kurulumda herhangi bir sorun olmadı. Sanırım sorun senin bilgisayarından kaynaklanıyor.

Rapide atıyorum, oradan indirip deneyebilirsin ama dediğim gibi bir sorun gözükmüyor yamada.

allah allah neyse emeğin için sağol teşekkürler