PDA

View Full Version : Viduka?

wolfson
02.Şubat.2007, 05:50
Arkadaşlar takıma aldığım yeni forvet Zlatan Muslimovic'ten sonra Viduka'yı satlığa çıkarttım.
Viduka Fulham'ın sözleşme teklifinden sonra bana anlamadığım bir şey anlaşması yapmak istedi.Her şey resimde war.

http://img218.imageshack.us/img218/6875/adsznh6.png (http://imageshack.us)

BeeTLeJuiCe
02.Şubat.2007, 05:55
Fulham vidukaya, newcastle'dan kazandığından daha az maaş önermiş. Viduka'dan takımdan gitmek için aradaki farkı newcastle'ın ödemesini istiyor.

DisCo
02.Şubat.2007, 06:04
Viduka ile yaptığın anlaşmada ödediğin maaşı sözleşme bitene kadar haftada7.750 artışla ödemeni istiyor. Eğer bu ödemeyi sözleşme bitiş süresi olan 30 Haziran Salı'ya kadar yaparsan Fulham'la düşük bir maaşa anlaşacağını söylüyor. Diğer bir deyişle şuan bulunduğun sezona baktım 2007 ve sözleşme bitiş tarihi 2009 olarak görünüyor. 2 sene boyunca senden aldığı maaşa 7.750 artış ekleyip bu adama ödeyeceksin. Bu şartla Fulhamla anlaşırım diyor.

wolfson
02.Şubat.2007, 06:09
Fulham vidukaya, newcastle'dan kazandığından daha az maaş önermiş. Viduka'dan takımdan gitmek için aradaki farkı newcastle'ın ödemesini istiyor.

Oyuncuyu satmak istediğin kulüp Viduka'nın istediği maaştan daha az maaş öneriyor. Biraz samimi bir açıklama getirirsek. Viduka madem beni yollamak istiyorsun o zaman aradaki farkı karşıla bende transfer olayım diyor.

Daha iyi anlaşılması adına Viduka 5 istiyor ama satacağın kulüp 3 veriyor. Vidukada 2'yi sen ver 5'e tamamla gideyim demiş.

Bence iyi bir yol :icon_biggrin:

Ben öğlen oynarken böle bişiyle karşılaştım ve internetin bilinmeyen bir sorunundan dolayı forumu açamadım kendi kendime düşünerek ''bilmiyorum kabul etmeyeyim'' dedim.Keşke kabul etseydim:icon_cry:.:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şimdi tam oalrak anlayamadım bu Vidukanın sözleşmesi bitene kadar takımda mı kalacak yoksa Viduka'ya Fulham'ın teklifini beğenemdi için mi para wericektim?

SAİT71
02.Şubat.2007, 12:14
Kardeş adam senden para talep ediyor yani sen illaki satacam diyorsan aradaki farkı ver defolsun Fulham'da küçük bi ücrette oynasın. Sen kabul et benceme yani :D Yılların tecrübesi Mark Viduka işini biliyor tabi:D

Kısacası Sen takımından 5 lira alıyorsun, B takımı geliyor seni istiyor yıllık 3 Lira veririm diyor sende takımından 2 lirayı istiyorsun ve 3 liraya B takımına imza atıyorsun bu hesaba benziyor Viduka nın olayı. Yanlışım varsa birisi düzeltsin Karizmayı çizdirmeyek :D

El Barto
02.Şubat.2007, 17:19
Şimdi tam oalrak anlayamadım bu Vidukanın sözleşmesi bitene kadar takımda mı kalacak yoksa Viduka'ya Fulham'ın teklifini beğenemdi için mi para wericektim?

Viduka Fulham'a gidecek. Fulham maaşının atıyorum %70'lik ısmını ödeyecek. Geri kalan kısmı sen ödeyeceksin. Viduka senden aldıgı paraya eşdeğer bir kontrat yapmış olacak. Eğer cidden satmak istiyorsan yada oradan gelecek paraya ihtiyacın varsa kabul edilebilir birşey ancak ben olsam böyle birşeyi kabul etmezdim.

Sorun çözüe kavuştuğuna göre...