PDA

View Full Version : Hazırlık Maçı | Türkiye - İsveç

deniz.91
03.Şubat.2007, 18:26
Türkiye - İsveç

http://img101.imageshack.us/img101/4691/hzrlksr2.jpg

Tarih:06.02.08
Saat:20:35
Yer:İnönü Stadı

anilton
03.Şubat.2007, 18:57
-------------Volkan------------

G.Gönül---Servet--İ.Kaş---H.Balta

-------------Aurelio-------------

-----Hamit---Yıldıray---Emre------

--------Nihat----M.Yıldız--------

Böyle bir kadro geçiyor gönlümden....

deniz.91
03.Şubat.2007, 19:18
--------------------Rüştü--------------------

GGönül-----Giray-----Servet-----HBalta

MTopuz-----Aurelio-----HAltıntop-----Arda

---------------Nihat-----MYıldız---------------

Gibi bir ilk 11le çıkmasını isterim.Bu maçı alırsak ilerisi için umutla bakacaz inşallah(:

BeeTLeJuiCe
03.Şubat.2007, 19:24
Herkes istediği kadroyu yazmış bende yazayım :)

Volkan

G.Gönül Giray Servet H.Balta

M.Topuz M.Aurelio Emre Arda

Yıldıray( Mehmet Yıldız)

Nihat

Şu hazırlık maçlarından biri Ankara'da olsa keşke dicem ama 19 Mayıs'taki zeminden dolayı tüm futbolcular sakatlanır :)

fmsmyrna
03.Şubat.2007, 19:39
Volkan
Gökhan Gönül
Servet
Emre Aşık
Hakan Balta
Hamit Altıntop
Mehmet Topuz
Emre Belozoğlu
Arda Turan
Nihat Kahveci
Gökhan Ünal

böyle bir kadro iyi olur kanımca

Flawless Victory
03.Şubat.2007, 20:16
Arda oynamamalı. Bence formsuz şu anda. Geri kalanlar çok farketmez.

El Comandante
03.Şubat.2007, 20:42
Arda oynamamalı. Bence formsuz şu anda. Geri kalanlar çok farketmez.

Nasil formsuz yahu :D Adam geriye gelip top kapiyo,defansa yardim ediyo.Takimin ataklarini baslatan isim.Son haftalarda cok formda.Illa formda olmasi icin asist yapmasi,gol atmasi mi lazim ? Oyunda diger yaptigi faydali seyler bosuna mi ?

Flawless Victory
03.Şubat.2007, 20:47
Ee ona bakarsan Serkan Çalık daha çok top kapıyor? Bu sende bir çelişkiler zinciri başlatmıyor mu? :D

El Comandante
03.Şubat.2007, 20:56
Yahu Arda son haftalarda cok formda,herkes begeniyor Arda´yi.Adam cok kosuyor,mücadele ediyor,takimi ataga kaldiriyor,defansa gelip yardim ediyor,top caliyor,macta enstantanelik hareketler yapiyor.Tam bir yildiz iste.Neyini begenmedin Arda´nin ben anlamiyorum Emrah abi :)

Flawless Victory
03.Şubat.2007, 21:09
Dün ben yanlış maçı izledim herhalde. :) Ne yaptı ki dün Arda? Ben soruyorum işte Serkan'dan daha iyi oynayamadıysa Arda diyemem ben ona. Ben dün Arda'yı değil, Mehmet Topal'ı, Serkan'ı izledim.

GeNç KaRTaL
03.Şubat.2007, 21:16
Milli takımımızın son durumunu görmemiz için iyi bir fırsat.Atv'mi yayınlayacak maçı?

Benim 11'im:

------------------Volkan------------------

G.Gönül-Servet-İ.Kaş-Hakan Balta

Hamit-Emre-Aurellio-Yıldıray-Arda

--------------------Nihat------------------

Rodrigo Tello
03.Şubat.2007, 21:38
Umarım zevkli bir maç olur sakatlıkta olmaz inşallah.

------------------Rüştü--------

G.Gönül-G.Zan-İ.Kaş-Hakan Balta

Hamit-Emre-M.Topal-Yıldıray-Arda

-------------Nihat---------------

deniz.91
03.Şubat.2007, 22:28
İsveç kimleri aldı acaba kadroya ibrahimovic varsa bizim defansı dağıtır söyleyim takımda en az güvendiğim bölge defans

T_A_N_E_R
03.Şubat.2007, 22:29
------------------Volkan--------

G.Gönül-G.Zan-Servet-Hakan Balta

Hamit-M.Topal-Aurello-Arda
Emre B
-------------Nihat---------------

cift on liberoyla oynarsak daha iyi olur diye dusunuyorum

deniz.91
03.Şubat.2007, 22:39
"Kimseyi almayı düşünmüyoruz"

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerini hazırlık çalışmaları kapsamında, İsveç ile yapacakları maç öncesi sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkartılan isimlerin yerine kimseyi kadroya davet etmeyeceklerini söyledi. Swissotel'de bir basın toplantısı düzenleyen Terim, basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları cevaplandırırken, özellikle sakatlıkları bulunan oyunculara değinerek, ''Serhat Akın sol arka adalesindeki sakatlığı nedeniyle, Semih Şentürk ise dün akşamki derbi maçta dizine aldığı darbe sonrası sakatlanarak kadrodan çıkarıldılar. Yerlerine kimseyi almayı düşünmüyoruz. Ayrıca Hakan Balta'nın tedavisi sürüyor. Şu an için başka bir sakatımız yok'' dedi.
(A) Milli Takım'ın, Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi hazırlık programına değinen Fatih Terim, İsveç karşılaşmasının ardından, 26 Mart'ta Belarus ile bir maç yapmanın planlandığını dile getirirken şunları anlattı:
''Turkcell Süper Lig'in sona erdiği 11 Mayıs'tan itibaren, finallere hazırlanma yolunda bize zaman bırakan bir ortamı yarattık. Bu tarihten sonra, en az 3 maç daha düşünüyoruz. Bunlar muhtemelen 20, 25 ve 29 Mayıs tarihlerinde olacak. Turnuvada oynayacağımız gibi, 4 gün arayla oynamak istediğimiz için tarihleri böyle koyduk, alışkanlık olsun diye. Olası 4. maçı ise 1 Haziran'da yapabiliriz. Çünkü 5 gün önce maçlarımızı oynayacağımız ülkede olmak zorundayız. En geç 1 gün evvel de maç oynayacağımız şehirde olmak mecburiyetindeyiz. Talimatlar böyle. Eğer 4 maç olursa da bu ancak 1 Haziran'a denk gelebilir. Mayıs ayındaki 3 maçımızda, rakiplerimiz büyük ihtimalle Slovakya, Uruguay ve Finlandiya olacak gibi gözüküyor. Kampımız, 18 Mayıs'tan itibaren Almanya'nın Bielefeld kentinde olacak ve maçlarımızı orada oynayacağız. Milli takım kadromuzu ise 11 Mayıs'tan önce basın toplantısıyla açıklayacağız. 20 oyuncu artı 3 kaleci olarak açıklayacağız, ancak daha fazla oyuncuyla da gidebiliriz, çünkü nihai kadroyu vermek için 28 Mayıs'a kadar vaktimiz var. O zamana kadar herhangi bir sakatlık veya hastalık olursa, oyuncuları değiştirme şansımız olsun diye böyle bir yola gidebiliriz.''

-''ÖZEL TATİL HAZIRLIYORUZ''-
Fatih Terim, Turkcell Süpar Lig'de sezonun bitmesinin ardından, milli takım kadrosuna çağrılacak oyuncuların ailelerinin de dahil olacağı bir tatil planladıkların açıkladı.
Terim, futbolculara önce 11-18 Mayıs tarihleri arasında izin vermeyi planladıklarını, ancak daha sonra farklı bir organizasyon yapmayı düşündüklerini dile getirerek, ''Oyuncular ve aileleriyle bu izni birlikte geçirmeyi düşünüyoruz. Bu ortam içinde sponsorlarımızla beraber olmak istiyoruz, artı basın mensuplarımızın da isteklerini orada rahat rahat karşılayabileceğimizi düşünüyoruz. Madem ki hep beraber finallere gidiyoruz, hep beraber bir eylem yapalım diyoruz. Biz de ileride kritik günlerimizde sakin kalmak istediğimizde, bu anlayışı isteyebilelim diye... Sponsorlarımızla görüştükten sonra bu durum netleşecek. Sonuç olarak programımız böyle. Her gün için müthiş bir bilgi akışı olacak. Herhangi bir aksama olmadan o konuyu halledeceğiz'' ifadelerini kullandı.

-''YÖNETİMİNDE DE ÖNEMLİ OLAN İSTİKRAR''-
Fatih Terim, Futbol Federasyonu'nun genel kurula gitmesi için son dönemde yaşanan gelişmeleri nasıl yorumladığının sorulması üzerine, şunları söyledi:
''Genel olarak kalıcı başarılar isteyen bir ülkeyiz. Öyle olması da gerek, ama maalesef bu istikrarın pek sağlanmadığını görüyoruz futbolda. Başarılara da ancak istikrar ortamında ulaşılabilir. Yaklaşık 30 aya varan görev sürem içerisinde 3. yönetimden söz ediyoruz. Futbolun özerkleştiği 1991 yılından bu yana kaç genel kurul yapıldığını hatırlayan var mı? Sayısız genel kurula muhatap olduk. İstikrarlı bir ortamın başarı getireceğine inanan bir insan olarak benim söylemim böyle. İşimizin gereği Avrupa ve dünya ile yarışıyoruz, ancak batının bu konudaki standardına hiç uyduğumuz söylenemez. Ya görmemezlikten geliyoruz, ya da reddediyoruz bu standardı. Onları geçmeyi de her zaman istiyoruz. Demek ki artık belli gerçeklerle yüzleşmemiz lazım. Belli doğruları görmemiz lazım. Belli istikrarı da yaratmamız lazım. Yoksa başka türlü bu standardı yakalayamayız. Başarının, zamanla ve istikrarla geldiğine inanan biriyim. Sürekli değişen yönetimler ve kadrolar, en önemlisi de sürekli değişen hedeflerle eksik adım atmış oluruz. Dolayısıyla benim bakış açım istikrar adına bu. Kişilere bağlı olmayan, sistemlerin hakim olduğu bakış acısının açılımı bence böyle.''

04.02.2008

Kaynak : AA

Varonil
04.Şubat.2007, 00:20
Euro 2008 öncesi hazırlık kampının ilk maçında skordan çok nasıl bir oyun ortaya koyduğumuz çok önemli.

Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Servet Çetin
İbrahim Kaş
Hakan Balta
Hamit ALtıntop
Mehmet Aurelio
Emre Belozoğlu
Mehmet Topuz
Arda Turan
Nihat Kahveci

şeklinde bir 11'le çıkabiliriz..

deniz.91
04.Şubat.2007, 00:28
Aslında düşünüyorumda bu bir hazılık maçı.Fatih terim Servet Hamit Nihat gibi futbolcualr yedek soyundurabiklir

Emurafu
04.Şubat.2007, 01:28
Valla ben kadro falan yapmayacam..Yapılan Çogu kadroda duygusal baglar var..Önemli olan milli takımın basarısı..

@Emrah abi

Arda konusunda sana katılmıyorum...Rize maçı 1 gol 2 asist,Ankaragücü maçı 3Gol'dede payı var..Fenerbahçe maçında ise..Bir sürü top kaptı..Gökhan gönülle baya bogusdu..Sırf sag kanatı durdurmak için sürekli geri gelip top kaptı..Dünkü maçta Galatasarayda en çok kosan oyuncu oldu..Bosada kosmadı..Bütün kosularında yararlı işler yaptı..Kanatlarda kaptıgı toplar var..Arda Ligin 2.yarısına Gayet iyi basladı...

erdemzorer10
04.Şubat.2007, 04:33
________________volkan______________

G.Gönül_____servet___giray_____hakan balta

hamit_____aurelio___mehmet topal__arda

________nihat______mehmt yıldız_____

Flawless Victory
04.Şubat.2007, 04:59
Emrah, Arda'nın gerçek performansı bu mu sence? Arda hiçbir zaman çok koşan bir oyuncu olmadı. Artık tekniğini kullanamıyor benim gördüğüm. Ortaları da çok isabetsiz. Yeteneklerini kaybediyor bence. Neyse göreceğiz ilerleyen haftalarda.

Emurafu
04.Şubat.2007, 22:20
Emrah, Arda'nın gerçek performansı bu mu sence? Arda hiçbir zaman çok koşan bir oyuncu olmadı. Artık tekniğini kullanamıyor benim gördüğüm. Ortaları da çok isabetsiz. Yeteneklerini kaybediyor bence. Neyse göreceğiz ilerleyen haftalarda.Abi Rize,Ankaragücü maçı yaptıgı orta,attıgı calımları görmedinmi..Fenerbahce maçında böyle bir fırsat gelmedi çünkü..Gökhan gönülle didişmek sorunda kaldı..Gökhan bindirme yapınca arda hemen ona yapısdı...Bütün otaritelerin Sahanın yıldızı:Arda dedigi..biz ne konusuyoruz..Üstelik onlar stadyumda izliyorlar..Topsuz her alanı görüyorlar..Birde topal,serkan övüyorlar.Fenerbahcedende Selcuk diyorlar...Arda eskisi kadar zaten degil ama haksızlık yapmıssın..Oyun icabı o dedigin calımları atması için fırsat dogmadı..Gökhan onu kapadı o gökhanı kapadı..Ankaragücü maçında tek yaratıcı oyuncu Arda idi,1gol 2 asist yaptı..4.golde bile onun payı vardı..Rize maçındada aynısı oldu..Daha 21 yasında ondan bu kadar çokta sey beklemek hata olur..Üstelik bu aralar bütün yük onda.

Neyse abi konu dagılmasın:)

YusufT
04.Şubat.2007, 22:26
Herkesin kendi düsüncesi var, ama Arda oynamicaksa sol kanatta kim oynayacak?

Suan sol kanata en iyi alternatif Arda.

Emurafu
04.Şubat.2007, 22:35
Terim Bu maçta Stoperde:Emre,Servet oynatır...Eger Zan durumu iyi ise ozaman Servet-Zan olur..Kaş asla oynatmaz onu daha çok sag bek olarak düsünüyor bence..Tıpkı norveç macı gibi..

Yıldıray kesin oynaması lazım..Yıldırayın oynadıgı milli takım bana çok zevk veriyor..

4-1-2-1-2 cıkabilir...Yada 4-4-1-1 gibi...

İlkonbirde macere aramaz..Zaten dün basın toplantısında iskelet belli falan dedi..Norveç maçındaki kadroya yakın olur..

GeNç KaRTaL
05.Şubat.2007, 02:10
Arkadaşlar maç saat kaçta ve Atv'de mi?

Deza
05.Şubat.2007, 02:58
Arkadaşlar maç saat kaçta ve Atv'de mi?

20.30 Atv.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Isvec´in ilk 11´i teknik direktör Lars Lagerbäck tarafindan bu aksam aciklandi.

Andreas Isaksson -
Fredrik Stoor, Petter Hansson, Daniel Majstorovic, Mikael Nilsson -
Kennedy Bakircioglü, Anders Svensson, Kim Källström, Sebastian Larsson -
Marcus Berg, Markus Rosenberg

Normalde ilk 11´de oynayan 7 oyuncu bu ilk 11´de yer almiyor. Bunlar savunmada Melberg ve Edman, orta sahada Wilhelmsson, Ljungberg ve Linderoth, forvette ise Zlatan ve Elmander.

BlackEagle19o3
05.Şubat.2007, 17:18
Gk-Rüştü
Dr-Gökhan
Dc-Gökhan Zan(İ.Kaş)
Dc-Servet Çetin
Dl-Hakan Balta
Dm-Aurelio(M.Topal)
Mc-Emre(M.Topuz)
Amc-Yıldıray
Amr-Hamit
Aml-Arda(Gökdeniz)
Fc-Nihat

İlk 11'i kurmakta zorlandım biraz:p

GeNç KaRTaL
05.Şubat.2007, 21:03
Daniel Majstorovic ile devre arasında bayağı ilgilenmiştik ama alamamıştık.Bu maçta seyretme şansımız olacak.

İsveç keşke as oyuncularıyla çıksaydı.Bu maç milli takımımızın durumunu görmemiz için gerçekten önemli..

deniz.91
05.Şubat.2007, 21:05
Bence gençlere dah çok şans verecek.bu maçta

Onurap
05.Şubat.2007, 21:16
İ.kaşıı nasıl mili takıma alıyorda u.uçar,e.güngör,nuri şahin.i.toramanı a takıma almıyor anlamak mümkün değil.Bu maç her sonuca açık bence ama berabere biter muhtemelen 0-0 veya 1-1

YusufT
05.Şubat.2007, 21:23
20.30 Atv.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Isvec´in ilk 11´i teknik direktör Lars Lagerbäck tarafindan bu aksam aciklandi.

Andreas Isaksson -
Fredrik Stoor, Petter Hansson, Daniel Majstorovic, Mikael Nilsson -
Kennedy Bakircioglü, Anders Svensson, Kim Källström, Sebastian Larsson -
Marcus Berg, Markus Rosenberg

Normalde ilk 11´de oynayan 7 oyuncu bu ilk 11´de yer almiyor. Bunlar savunmada Melberg ve Edman, orta sahada Wilhelmsson, Ljungberg ve Linderoth, forvette ise Zlatan ve Elmander.

Bakiniz Türk asilli Kennedy var ilk 11'de. Fovetdeki Marcus Berg harika bir oyuncu. 21 yasinda olmasina ragmen performansi olanüstü. Hava toplarini domine ediyor, hizli, güclü ve akilli bir oyuncu.

GeNç KaRTaL
05.Şubat.2007, 22:18
http://www.sporx.com/images/1/187/5955_B_sevinc022.jpg

İşte Milli Takımımızın 11'i...
A Milli Futbol takımımız, İsviçre ve Avusturya'nın ortaklaşa düzenlediği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi BJK İnönü Stadı'nda İsveç'i konuk ediyor. Saat 20.35'de başlayacak maçı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek. Karşılaşma ATV'den naklen yayınlanacak.

2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne gitmeye hak kazanan Türkiye, A Grubu'nda İsviçre, Portekiz ve Çek Cumhuriyeti ile mücadele edecek. Bu zorlu maçlar öncesi ilk provasına çıkan ay-yıldızlılarda hedef galibiyet.

İşte Milli Takımımızın 11'i,,,

TÜRKİYE
Volkan
Gökhan
Servet
Gökhan Zan
Hakan Balta
Hamit
Yıldıray
Mehmet Aurelio
Emre
Nihat Kahveci
Halil Altıntop

Emurafu
05.Şubat.2007, 22:30
Terim çok iyi ilkonbir cıkarmış..Artık bu ilkonbirde eleştirilmez sanırım..Emre son maçta çok iyi oynadı..3 defa asist yaptı Owen'e hakem en sonunda golü verdi:D

------------Volkan------------
--Gökhan--Servet--Zan--Hakan---
-----------Aurellio------------
---Hamit------------------Emre--
-------------Yıldıray--------------
----------Nihat----Halil------------------

Sanırım diziliş böyle....

YusufT
05.Şubat.2007, 22:32
Emre sol kanatta bakalim nasil oynayacak..

Aurelio GS macinda gibi oynarsa hic oynamasin..

El Comandante
05.Şubat.2007, 22:37
----------Volkan-----------

Gökhan--Zan--Servet--Hakan Balta

------Aurelio-Mehmet Topal--------

Hamit----------------------Arda-------

-------Nihat----HaLiL AL.

Ben böyle bir 11i tercih ederdim. ;)

Emurafu
05.Şubat.2007, 22:37
Giray,Topal 2.yarı girecektir..Zan sakatlıktan yeni cıktı Terim çok zorlamaz bence..

ThersoN
05.Şubat.2007, 22:41
gökhan daha yeni sakatlıktan çıkmadı mı yahu, bence oynaması riskli değil mi, hem form hem de sağlıki açıdan

Emurafu
05.Şubat.2007, 22:58
Hakan balta,Gökhan zan bunlar sakatlıktan yeni cıktı..Fazla oaynatmaz zaten..İdeal ilkonbiri kurmaya calısıyor bence..

UlquioRRa
05.Şubat.2007, 23:05
Türkiye bu akşam ki maça turkuaz formayla mı çıkacak, yoksa eski kırmızı formayla mı?:D

deniz.91
05.Şubat.2007, 23:29
İlk 11 daha belli değilki :S

Bu arad bu adam Mehmet Topuzu nasıl oynatmaz ya illa büyük bir takımamı gidecek.Çok yazık ediyor Topuza hemde şuan İngiliz kulülerin kıkacındayken bu furbolcu

Rodrigo Tello
05.Şubat.2007, 23:57
İlk 11 daha belli değilki :S

Bu arad bu adam Mehmet Topuzu nasıl oynatmaz ya illa büyük bir takımamı gidecek.Çok yazık ediyor Topuza hemde şuan İngiliz kulülerin kıkacındayken bu furbolcu

Aynen,Hamit beke çekilip Topuz oynatılabilirdi..

Burak Duran
06.Şubat.2007, 00:03
bence kadro soyle olsaydi:
Volkan
Gokhan
Emre gungor (Gokhani zorlamamak acisindan ve denemek icin)
Servet
Hakan Balta
Topal yada Aurelio (aurelio son macinda baya aksadi topal denenmeli)
Emre
Arda
Hamit( topuz oynatilabilir)
Halil
Nihat

BlackEagle19o3
06.Şubat.2007, 00:17
Bence Fatih hoca çıkarılabilcek en iyi 11'lerden birini belirlemiş;)

Onurap
06.Şubat.2007, 00:23
Servetin yanına mutlaka song tarzı bi oyuncu lazım g.zan la ikisi bir arada olmaz.Sağ kanatta hamit,topuz olsa değişmelide oynar iyi bi ikili olurdu ikisininde savunma ve hücüm gücü yüksek.

Universal
06.Şubat.2007, 02:38
Tuncay'ın olmaması kötü oldu. Büyük ihtimalle bu kadro Avrupa 2008'de ki ideal ilkonbirimiz olacak. Burada ki bir isim yerine Tuncay gelecektir. O isimde Yıldıray olacaktır. Yıldıray uzun süre sonra forma giyiyor. Başarılı olmasına dileğiyle. İsveç'i yenersek iyi bir sükse yapacağımızın görüşündeyim. Eğer gruptan iki ülkede çıkarsa ilerki turlarda karşılaşabilinir. Bu maç bu yüzden dikkatli izlenmesi gerekiyor.

KaF KeF
06.Şubat.2007, 02:50
Tuncay sakat diye çağırmadı Batuhan abi..

Universal
06.Şubat.2007, 03:08
Biliyorum Aykutcum sağ ol. ;) Tuncay kötü dönemde sakatlandı. Bu maçta olabilseydi, Avrupa 2008 için yapılan bu maçta taktiksel açıdan büyük bir avantaj sağlardı.

Rodrigo Tello
06.Şubat.2007, 03:16
Servetin yanına mutlaka song tarzı bi oyuncu lazım g.zan la ikisi bir arada olmaz.Sağ kanatta hamit,topuz olsa değişmelide oynar iyi bi ikili olurdu ikisininde savunma ve hücüm gücü yüksek.

Bence Gökhan Zan'ın yanına Toraman lazım. (::)

Flawless Victory
06.Şubat.2007, 03:18
Prestij açısından çok önemli maç. Mutlaka kazanmalıyız. Kimse hazırlık maçıdır, skor önemli değil demesin. Eğer büyük bir takım olma niyetindeysek hazırlık maçları da önemlidir.

El Comandante
06.Şubat.2007, 03:20
Bence Gökhan Zan'ın yanına Toraman lazım. (::)

Yahu bari bu konuda fanatizm yapmayin.Milli takim konusunda formanizi cikarin da yorum yapin.

Servet su anda en formda Türk stoperidir.Gökhan Zan ise uzun bir sakatliktan cikmis,daha dogru düzgün oynamamis birisi.Hem Gökhan-Ibrahim ikilisiyle ne hallere düstügümüz ortada,elemelerde onlarin yüzünden az puan kaybetmedik. ;)
Yani bazen yorumlariniz cok ilginc geliyor bana ...

anilton
06.Şubat.2007, 03:27
İşte Milli Takımımızın 11'i

TÜRKİYE
Volkan
Gökhan
Servet
Gökhan Zan
Hakan Balta
Hamit
Yıldıray
Mehmet Aurelio
Emre
Nihat Kahveci
Halil Altıntop

Bordo61Mavi
06.Şubat.2007, 03:48
cikarilan kadro yu ben cok begendiim, boyle bir kadro ile elemelerde oynasaydik gruptan 1ci cikardik

Fıratcan Alçınkaya
06.Şubat.2007, 04:17
Yahu bari bu konuda fanatizm yapmayin.Milli takim konusunda formanizi cikarin da yorum yapin.

Servet su anda en formda Türk stoperidir.Gökhan Zan ise uzun bir sakatliktan cikmis,daha dogru düzgün oynamamis birisi.Hem Gökhan-Ibrahim ikilisiyle ne hallere düstügümüz ortada,elemelerde onlarin yüzünden az puan kaybetmedik. ;)
Yani bazen yorumlariniz cok ilginc geliyor bana ...

Servet yüzündende Ukrayna ya 3-O yenildik yaşasın fanatizm :n:

Ölçü olabilcek bir maç denk güçler sayılır... İnş. alırız maçı...

Wesley Sneijder
06.Şubat.2007, 04:20
Tabii ki öyle olmasını istemem ama fark yiyebiliriz. Türk milli takımında bir Ibrahimovic, bir Kallström, bir Rosenberg kalitesinde oyuncu ne yazık ki yok. Bir Ljungberg de yok. Servet, Ibra'yı tutarsa maç farklı biter. Hem hızlı, hem de fiziği iyi bir defans lazım.

Bordo61Mavi
06.Şubat.2007, 04:24
Nihat cok haraketli, gol bekliyorum

GeNç KaRTaL
06.Şubat.2007, 04:31
Tabii ki öyle olmasını istemem ama fark yiyebiliriz. Türk milli takımında bir Ibrahimovic, bir Kallström, bir Rosenberg kalitesinde oyuncu ne yazık ki yok. Bir Ljungberg de yok. Servet, Ibra'yı tutarsa maç farklı biter. Hem hızlı, hem de fiziği iyi bir defans lazım.

Bahsettiğin isimler ilk 11 de yoklar?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk yarı 0-0 sona erdi.

deniz.91
06.Şubat.2007, 04:40
Defanas hattımzı hiç beğenmiyorum.Hiç güen vermiyor Gökhan Zan - Servet ikilisi euro 08e kadar oraya yeni isimler bulmamız gerek yoksa çok zorlanırız.Ayrıca Halilin yıldırayın ha varlığı ha yokluğu hiç bir faydası yok şu ana kadar değişiklik şart.yedekte ne cevherler duruyor

Emurafu
06.Şubat.2007, 04:41
Arda,Mehmet yıldız girmeli..Halil sürekli yere düsüyor..Mehmet yıldız girerse topu ilerde tutabiliriz..Yıldıray cıkması lazım..Emre forvet arkasına..Arda sol kanata..Savunmayı açmamız için bunlar iyi olur..
Adamlar kapanık oynuyor..Mehmet yıldız girmeli..İlerde topu tutacak..Savunmayı yıpratacak falan filan..

Şu servet konusunu bırakalım..Diyorum..Her maçtan sonra onun hakkında edilen yorumlar belli..Suanda Milli takımın banko Stoperi Servettir:)Tabiki oda 4 4 lük degil...Milli takımın suan her stoperi vasat servette dahil..en iyi ikili suan zan ve servet mecburen:)

Bordo61Mavi
06.Şubat.2007, 04:42
Defanas hattımzı hiç beğenmiyorum.Hiç güen vermiyor Gökhan Zan - Servet ikilisi euro 08e kadar oraya yeni isimler bulmamız gerek yoksa çok zorlanırız.Ayrıca Halilin yıldırayın ha varlığı ha yokluğu hiç bir faydası yok şu ana kadar değişiklik şart.yedekte ne cevherler duruyor

Gercektende Yildirayin hic bi varligi yok, daha hizli oyuncular lazim, defansin arkasina sarkabilecek.

goosfraba
06.Şubat.2007, 04:53
Uğur ile Yıldız oyuna girdi, bakalım ne olacak. İsveç'te de Elmander oyuna girdi, tehlikeli bir oyuncu.

Emurafu
06.Şubat.2007, 04:54
Arda,Mehmet yıldız girmeli..Halil sürekli yere düsüyor..Mehmet yıldız girerse topu ilerde tutabiliriz..Yıldıray cıkması lazım..Emre forvet arkasına..Arda sol kanata..Savunmayı açmamız için bunlar iyi olur..
Adamlar kapanık oynuyor..Mehmet yıldız girmeli..İlerde topu tutacak..Savunmayı yıpratacak falan filan..

Terim benim yazdıklarımı gördü:):)...Mehmet yıldız girmesi iyi..G.Ünal fazla etkili olamazdı.Ardada girecek..

Burak Duran
06.Şubat.2007, 05:00
cok baydi mac ya hic izleyesim gelmiyor

Aşk-ı Şehir
06.Şubat.2007, 05:02
Gökhan Zan'da uzun süre forma giyemediğinden bir dikkatsizlik var. İlk yarıda Halil'i hiç beğenmedim. Saçma sapan işler yaptı. Keza Yıldıray'da. Bakalım 2. yarıda ne olacak. :)

Emurafu
06.Şubat.2007, 05:08
Sol taraf:Ugur-Arda oldu..

Arda giriyor ozaman Ugur'un girmesi hata oldu..Rakip orayı koridor gibi kullanmaya basladı.Soldan Etkili orta gelirse gol yiyebiliriz..Dikkat etmemiz lazım..

IcedEarth
06.Şubat.2007, 05:08
Orkun ile Isaksson arasındaki farkı da rahatça görebiliyoruz bu maçta. Isaksson önündeki defansa güven veriyor bence. Şimdiye kadarki pozisyonlarda gayet başarılı hamleler yaptı.

Aşk-ı Şehir
06.Şubat.2007, 05:12
Mehmet Topuz'un girmesi iyi oldu. Canlandırır inşallah maçı.:) Volkan iyi oynuyor. Arda'da sol kanadı canlandırdı.

GodfatheR
06.Şubat.2007, 05:27
Maç baydı ya...Çok sıkıcı geçiyo kör dövüşü

Bahadır Akdeniz
06.Şubat.2007, 05:32
Hakan Şükür ve Ümit Karan gibi oyuncuları kesip Mehmet Yıldız gibi bir oyuncuyu oynatan Fatih Terim'i kınıyorum. Mehmet Topal seçimi ayrı bir hata. Fatih Terim gözümden düşmüştü ama bugün tam olarak sildim. Benim için bitmiştir...

Aşk-ı Şehir
06.Şubat.2007, 05:40
Off kendim jiletleyecem yahu.:) Bu nasıl maç böyle.

Bu arada maçın başlarında "Bobo-Bobo-Bobo" diye tezahürat yapan taraftarları kınıyorum.;;)

PesimiSTyLa
06.Şubat.2007, 05:41
Mac gercekten baydı... Bi ara ataklar geliştirdik ama İsaksson kurtardı.

dipnot: bi ara taraftarlar bobo diye bagırıyorlardı ne alakaysa :D

TR.CaPTaiN
06.Şubat.2007, 05:48
ATV'de maç işkence gibi, ekranın yarısı reklam yarısı maç. Maça gelince Emre'nin güzel pasları ve güzel hareketleri dışında futbol adına pek birşey yoktu. Göze batan isimler ise Emre ve Volkan. Son olarak; Maçtan önce kapalı tribünün ortasındaki bazı kendini bilmezler Milli maça geldiklerini bilmeden gelmişler galiba, Fenerbahçe aleyhine küfür Milli maçta ne demektir ? Ayrıca oraya Milli Takım formasıyla gelen Tümer Metin'e sataşmalar da cabası. Yazık.

anilton
06.Şubat.2007, 06:00
Maç hakkında bir şey söylemiyorum çok sıkıcıydı.Yalnız tribüne laf eden arkadaşlara cevap vermek istiyorum.Maçın başlarında hazırlık maçı olmasına rağmen ne kadar istekli bir taraftar olduğunu gördük.Ama açık tribüne olsun,kapalı alta olsun ne kadar bağırdılar destek vermeleri için.Baktılar kimse iplemiyor kafasına göre takıldılar.Hee bu tezahüratları doğru buluyormuyum.Tabi ki de hayır...

scar face
06.Şubat.2007, 06:16
Türkiye son aylarda hangi macı stres altında oynamadan kazanmış ki koskoca İsveç karşısında rahat oynasın.Ama iyi tarafından bakarsak bu stres Fatih Hoca isterse cok iyi yönledirilebilir.2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finallerinde bu stres altında maç yapmak Türkiye'mize çok büyük yararlar sağlayabilir.Ayrıca genç yeteneklerin gelişmesinde stres baş etmendir..

deniz.91
06.Şubat.2007, 06:16
Maç hiç zevk vermedi.Eskiden milli takımı izlerken içimde bir his oluşurdu.Şimdi ise hiç birşey hissetmiyorum.Milli takım resmen birkaç kişini çöplüğü haline gelmiş.Formsuz takımında oynamayan insanlar ilk 11de başlıyor.Belirli bir kadro düzen taktik yok takımda.Biran önce çözüm bulunması gerek yoksa euro 08 de çok büyük hüsrana uğrayabiliriz.Ayrıca Ardayı Mehmet Topuzu yedek bırakan Terimi kınıyorum.

Universal
06.Şubat.2007, 06:23
Tribünleri kınıyorum. Artık hazırlık maçlarını, Adana, İzmir, Ankara, Bursa gibi stadlarda yapıp. Bu oyuncuları o stadlarda taraftar önünde izletmek gerekiyor. Her maçımız İstanbul'da oluyor.

Takım oyunu oynamıyoruz. Oyuncular birbirini tanımıyor. Yerine giren bir oyuncu oyuna soğuk davranıyor. Bireysel yetenekler ile ayakta duruyoruz. Ama bu yetenekler Portekiz ve Çek Cumhuriyeti karşısında bizi zafere taşımaz. Takım oyunu oynamamız gerekli, bunu içinde bu kadro çok sık maç yapmalı. Ama artık önümüzde Avrupa Kupası için dört maç kaldı.

Fıratcan Alçınkaya
06.Şubat.2007, 06:26
Arda bu takımda banko olmalı göbeğe yakın sol kanat oyuncusu olması lazım... Tuncay da sağ tarafta... Hamit ya da Tuncay değişmeli oynayacak ya da Arda-Tuncay ama Arda kesin oynamalı... Yaıldıray 2OO2'de kinden iz yok çok maç eksiği var umarım yaza kadar toparlar... Defans ve kaleci belli... Forvette Nihat as birde değişmeli 2.adam olması lazım...

Deza
06.Şubat.2007, 06:27
Mac kötüydü ve zevksizdi. Ilk yari kötü oynadik, ikinci yari degisikliklerle beraber biraz toparlandik. Milli Takim simdiye kadar hicbir hazilkik macinda iyi oynadigini da görmedim ve herhalde bu degismez. Mentalite olarak bu tür maclara iyi hazirlanamiyoruz ve bunun degisicegi de benzemiyor. Ilk 11´de yerini garanti gören oyuncular da zaten kendilerini fazla yormuyorlar bu maclarda ve bu takimin oyununa yansiyor.

Bu mac takimimizin hangi seviyede oldugunu pek göstermez ama yine sanki bir oyun planimiz yok gibi gözüktü ve bu da düsündürücü bence.

Oyunculara gelirsek, Emre, Volkan ve Servet´in disindakiler vasatin altinda kaldi bugün.

Maci Isvec kanali TV3´den izledim. Yorumcunun su yorumu bence bu aksam oynayan oyuncularimizin performansini özetliyor: "Türkiye´yi dünya capinda cok iyi teknigi olan oyunculardan kurulu bir takim diye biliyordum, ama bu aksam acayip sekilde kötü pas yapiyorlar ve oyuncularin topla oynamalari kötü."

Gercekten bu mac hic de iyi pas yapmadik. Cok fazla hatali pas var ve ayrica oyuncularimiz bi türlü topa hakim olamadilar, topla iyi oynayamadilar gibi geldi. Bu konsantrasyon eksikliginden dolayi mi, futbol oynama hevesi olmadigindan dolayi mi bilmiyorum. Aslinda bizim teknigi iyi olan oyuncularimiz cok degil, Emre ve Arda iyi durumdalar sadece bence.

Yorumcu mac sonunda ise Milli Takimimiz hakkinda izlenimlerini anlatirken, bunlarin sadece olumsuz oldugunu, bu kadar kötü pas yapan ve teknik acidan oyuncularin cok kötü olmasina sasirdigini belirtti. Ama hazirlik maci oldugu da bundan dolayi da belli oluyor dedi.

TR.CaPTaiN
06.Şubat.2007, 06:35
Neden yanlış,bizim tribünümüz BoBoo diye bagırıcaz tabi,Aurelio diyemi bagırmamızı bekliyodun ?

Tümer hakediyo onları oda dogru ;)

Rakibede küfür edilir onlar ediyosa sende edersin..

Aurelio Türk Mili takım forması giyiyor, Bobo Brezilya milli takım forması giyiyor diye mi bu fark ? Tümer'e saygın olmayabilir üstündeki formaya saygın olacak. Pardon Tümer'e mi saygı göstereceksin tabi ki hayır Bobo'ya göstereceksin Türkiye-İsveç Milli maçında ( ! ) Milli maçın senin sahana verilmesi demek tribünlerde diğer takımlara küfür et demek değildir. Milli takımı destekle demektir. Bu farkı çözemeyen bazı kendini bilmezler var maalesef.

Memedov
06.Şubat.2007, 06:37
Neden yanlış,bizim tribünümüz BoBoo diye bagırıcaz tabi,Aurelio diyemi bagırmamızı bekliyodun ?

Tümer hakediyo onları oda dogru ;)

Rakibede küfür edilir onlar ediyosa sende edersin..

Senin gibi zihniyetler yüzünden Türk Futbol' u çıkmaza doğru gidiyor, Türk Milli takımı maçında Bobo diye bağırmanın ne alemi var, Tümer ne diye hakediyor o küfürleri Fenerbahçe' ye gittiği için mi yoksa askere gitmediği için mi? Askere her türlü gidecek öyle yada böyle adam futbol kariyerine nokta koymak istemiyor Tümer' e yapılan bu maçta doğru değil büyük bir yanlış ve ayıptır.

Rakip takıma edilen küfürler ise cabası, bu bir milli maç diğer ülkelerde böyle birşey yok olamaz.

Burak Duran
06.Şubat.2007, 07:13
bence bu maclar istanbulda oynanamamli cok gereksiz olaylar oluyor bjk taraftari klasik aykiriligini yapti

deniz.91
06.Şubat.2007, 07:18
Neyse beyler uzatmayın.Aurelioda sonuçta bizim gibi bir Türk vatandaşıdır.Milli takımdada yürekten oynuyor bence.Artık her ülke öyle oynatıyor.Biraz global olun lütfen:)

TR.CaPTaiN
06.Şubat.2007, 07:29
http://img233.imageshack.us/img233/2179/78800pb2.jpg (http://imageshack.us)

Bazı istisnalar dışında Milli maçların genel görüntüsüdür.

GeNç KaRTaL
06.Şubat.2007, 07:34
60'dan sonra seyretme imkanım oldu maçı.Valla bu futbol beni ümitsizliğe götürdü.Ortada ne bi sistem,ne bi taktik hiç bir şey yoktu.Saldım çayıra mevlam kayıra..

Tamam belki bu konstrasyon eksikliği hazırlık maçı olmasından dolayı olabilir ama bugün Brezilya'da hazırlık maçı yapıyor ama adamlar çıkıp takır takır oynuyorlar.Valla bilmiyorum.Biz bu sistemsizlikle bu futbolla Euro 2008'de figüran rolü oynarız..

Roberto Baggio
06.Şubat.2007, 07:42
Yahu hemen kötülemeyin işte bu yüzden kalkınamıyoruz ülke olarak sabrımız yok bir İsveç'le berabere kaldık diye ne yaptınız yahu...

GeNç KaRTaL
06.Şubat.2007, 07:55
İsveç ile berabere kaldıkta İsveç'tede önemli isimler yoktu.İsveç berabere kalmak başarı olarak mı görecez biz? Ben sahadaki oyuna bakarım.İnşallah resmi maçlarda adam gibi oynarız.Yoksa Euro 2008'de işimiz zor.

Emurafu
06.Şubat.2007, 07:58
Bu maçta önemli olan eksikliklerimizi görmek...

Takımımızda Nihat'a partner yok...Adamların stoperleri çok rahat maç cıkardı..Bugün bir Hakan Şükür olsa idi..Ozaman bos alan bulabilirdik..Terimin Ümit Karan'ı hazırlaması lazım...Tekke de girer bu takıma..Turnuvada yenemiyorsan yenilmeyeceksin...Pozisyon üretmekte sorunlarımız var...Hakan şükür turnuvada yedke olarak bulunabilir..Pivot santrafor lazım bence bize..Rakip savunmaları acamıyoruz..

Arda bu takımda oynamalı...Emre solda oynayamıyor..Yıldıray form tutarsa ozaman milli takım çok zevk verir..

Herkez bir oyuncu için Terimi kınıyor..Yok oun oynamatadı yok bunu oynatmadı diye kınıyor..Hocaya Allah Sabır versin..Basarılı olalımda kimin oynayacagı önemli degil..

Takımı eleştirmek yanlış olur..Bunlar sonucta hazırlık maçı..Eksik yönlerimizi tespit edip terim ona göre calısmalar yapacak...

Turnuva maçları ile Hazırlık maçları havası farklı olur...Konsantre olayı:)

GeNç KaRTaL
06.Şubat.2007, 08:05
Emrah abi konstrasyon olayıda ben anlamıyorum neden bu konstrasyon olayı sadece bizim milli takımda oluyor.Bunun en büyük nedeni futbol kültürümüzün oyuncuları mental olarak yeterince doyuramamsı herhalde.Bugün Brezilya maçını seyrettim adamlar hazırlık maçı olmasına rağmen hiç taviz vermediler oyunlarından.90 dakika disiplin.Bize bakıyorsun.(Maçı 60'dan sonra seyrettim) oyuncular arasında 50 metre fark var.Ben böyle oyun görünce ister istemez umutsuzluğa kapılıyorum.Hazırlık maçının bir fikir vermesi lazım bana ama hiç bir fikir vermiyor.Bu maçlar kondüsyon amaçlı yapılan maçlar değilki.

Emurafu
06.Şubat.2007, 08:13
Şemsi bu konuda haklısın..Bizimkilerin malesef alt yapısı iyi degil..Biz Türk milleti olarak Kolayı sevmiyoruz..Her zaman zoru basarıyoruz..Hiçbir zaman bir grubtan rahat cıktgımızı hatırlamıyorum..Mesela Euro 2008 de ilk maçı kaybedelim..Ozmaan milli takımımız son 2 maçta çok iyi performans gösterir..

Oyuncular uzun bir aradan sonra ilkdefa stressiz bir maç oynadı...

Valla ben milli takımdan umutluyum..Hücum gücümüz iyi yola sokarsak çok iyi olur..Gol yollarında sıkıntılar var..Bugünkü maçta Hakan şükürün ölüsü bile yeterdi.Adamların stoperleri çok rahat bir maç cıkardı..Keske Nonda gibi bir adamımız olsa..Tekke hazır olutsa bu görevi yapabilir..Nihatın yanına böyle biri sart:)

Neyse bu maçı geçelim..Terim bazı calısmalar yapar zaten..

EreN
06.Şubat.2007, 08:14
Emrah abi konstrasyon olayıda ben anlamıyorum neden bu konstrasyon olayı sadece bizim milli takımda oluyor.Bunun en büyük nedeni futbol kültürümüzün oyuncuları mental olarak yeterince doyuramamsı herhalde.Bugün Brezilya maçını seyrettim adamlar hazırlık maçı olmasına rağmen hiç taviz vermediler oyunlarından.90 dakika disiplin.Bize bakıyorsun.(Maçı 60'dan sonra seyrettim) oyuncular arasında 50 metre fark var.Ben böyle oyun görünce ister istemez umutsuzluğa kapılıyorum.Hazırlık maçının bir fikir vermesi lazım bana ama hiç bir fikir vermiyor.Bu maçlar kondüsyon amaçlı yapılan maçlar değilki.

Şemsi Türk futbolunun en büyük sorunu futbolculara sadece fiziksel olarak yüklenilmesi.Şahsen çok sağlam bir vücuda sahibim ama futbol oynayan biri olarak tam taktik idman yapmışlığım henüz yok.Çünkü yaptıran antrenör yok!
Bu da alt yapıdan gelen yani yetişen türk futbolcusunun tamamen fiziksel özelliklerde üstün , teknik açıdan üst düzey fakat mental açıdan çok aşağıda kalmasına sebep oluyor..

Bekq
06.Şubat.2007, 09:40
Gerçekten çok zevksiz bir maçtı canım çok sıkıldı.Bende sok dakikalarda maçı kapayıp Fm oynadım.

YusufT
06.Şubat.2007, 16:00
Arda'nin 68 dakikada yaptigi harekete güzeldi :)

Takimin genel performansi idare ederdi. Volkan cok iyi mac cikardi. Nihat kendi kendine birseyler denedi..
Acikcasi Ugur Boral pekde fena oynadi diyebiliriz, elinden geleni yapti.

Dünkü macta cok pas hatasi yaptik, topu ilerde birtek Arda ile tutabildik.

deniz.91
06.Şubat.2007, 17:30
Emrah sende hep GSden adam söylüyorsun yav.Başka yokmu süperligte:)

Aşk-ı Şehir
06.Şubat.2007, 17:52
Arda'nin 68 dakikada yaptigi harekete güzeldi :)

Belki maçın en heyecan verici anıydı o Yusuf. :)

Fernando Gago
06.Şubat.2007, 19:09
Euro2008'de işmiiz çok zor her maç farklı ilk11 farklı oyuncular çıkıyor

Emurafu
06.Şubat.2007, 19:18
Emrah sende hep GSden adam söylüyorsun yav.Başka yokmu süperligte:)
Yazımı iyi okudunmu Tekke yazdım gördünmü..Tekke hazır olursa bu görevi yapabilir dedim.

Gökhan ünal,Mehmet yıldız,Halil bunlar asla euro 2008 birsey yapamazlar..Savunmayı yıpratacak..Ne bilim nonda türünde biri sart..Topu ilerde tutacak,Top saklayacak,Hava hakimiyeti olan falan filan..Semihde bu görevi yapabilir..Ama en iyi tekke yapar..Tekke'den baska kim var..Hakan şükür var baska kimse aklıma gelmiyor:),Ersen martin belki iyi maçlar cıkarırsa olabilir..

Artık farklı kadro cıkacagını sanmıyorum..Çünkü kadrodan en az 9 oyuncu belli gibi:)

eXcitinG
06.Şubat.2007, 19:34
Dün oynanan maç için iki noktaya temas etmek istiyorum

-Gökhan gönüL ün performansı ve iLeride ki çoğaLamamız, Emre ve YıLdırayın ayağına geLen her topu öLdürerek bizim hücum gücümüzü düşürmesi. Bu adamLar bizim 2008 finaLLerinde kiLit adamLarımız oLacak. Bu adamLar böyLe oynayacaksa bıraksınLar ben idmanLara başLayayımda şu takımı taşıyayım. Bu ne yahu. Bu kadar amatörce oynanmaz ki. ALdıkLarı her topu ya ezdiLer, ya da gittiLer yan pasLa hücumu öLdürdüLer. Bütün sorun bu iki adamın görevini iyi yapamamasından kaynakLandı.

-Diğeri ise kaçan baLıkLar hakkında. İssakson ve Majestrovic. İkisi de ne kadar kaLiteLi isimLer oLdukLarını gösterdiLer. İssakson tam bir kaLeci gibi kaLeci deniLen cinsten. Çok iyi yer tutan soğukkanLı bir isim. Majestrovic de nerde durmasını biLe yerden ve havadan ne kadar iyi bir isim oLduğunu Beşiktaş ın tam aradığı isim oLduğunu gösterdi.

Kısacası. Eğer bu iki oyuncumuz finaLLerde de böyLe oynayacakLarsa bırakaLım da hiç oynamayaLım.

CeNTeR_TR
06.Şubat.2007, 19:41
Maç hakkında konuşmak gerekirse çok sıkıcıydı..Hatta bi ara az kalsın uyuyordum :p Ama Ardanın mükemmel oyunu bir nebze olsun ilerisi için ümit verdi..En basiti 70. dakikalarda yaptığı o hareket çoğu oyuncu orda saçma sapan işler yapardı :)

Tribün konusuna gelecek olursamda şunu söylemek isterim her zaman diyoruz Çarşı Dünyanın en iyi taraftarı böyle bir taraftarı dünyanın en iyi taraftarı yapan ney acaba bana matnıklı bir açıklama yapacak olan varmı? Unutmayalımki her zaman - ler yapılan + ları götürür..Bu maçın adı Milli maç..! Sahada Ne Bobo var Ne Fenerbahçe..!!!

Cyzio
06.Şubat.2007, 19:42
Orta saha ile forvet arasında kopukluk var.Takımda belirli bir sistem olmadığından topu ayağına alan ne yapacağını bilmiyor.Abuk subuk top kayıpları yapabiliyorlar ya da saçma sapan paslar verebiliyorlar.Bu futbolla EURO 2008'de gruptan çıkmak bile başarı olur ama daha zamanımız var..

Ayrıca şu trübün rezilliğine değinmek istiyorum.Hemen hemen her maç oluyor.Orada milli takım mücadele ederken takımcılık yapmanın bi alemi yok.Milli takım maç oynuyor tezahürat 'Beşiktaşım oley'.Daha doğru dürüst milli maçlarda söylenecek bi tezahürat yok.Kopuk kopuk her yer ayrı şeyi bağırıyor..

deniz.91
06.Şubat.2007, 19:50
Yazımı iyi okudunmu Tekke yazdım gördünmü..Tekke hazır olursa bu görevi yapabilir dedim.

Gökhan ünal,Mehmet yıldız,Halil bunlar asla euro 2008 birsey yapamazlar..Savunmayı yıpratacak..Ne bilim nonda türünde biri sart..Topu ilerde tutacak,Top saklayacak,Hava hakimiyeti olan falan filan..Semihde bu görevi yapabilir..Ama en iyi tekke yapar..Tekke'den baska kim var..Hakan şükür var baska kimse aklıma gelmiyor:),Ersen martin belki iyi maçlar cıkarırsa olabilir..

Artık farklı kadro cıkacagını sanmıyorum..Çünkü kadrodan en az 9 oyuncu belli gibi:)

Gökhan Ünalıneden birşey yapamz hatırltırım yunanistan maçında galbiyeti getiren golü o attı.Macaristan maçında kilitlenen oyunu golünü atark çözdü.İki goldede çok klas golleri vardı.Daha milli takıma henüz alışmamışken yaptı bunları.Bügün Türkiyede 3 büyüklerin 3üde Mehmet Yıldızadanda önce Gökhanı ön planda tutuyosa bir bildikleri vardır sanırım:)

Fernando Gago
06.Şubat.2007, 19:59
Çift santrafor oynayacaksak ki öle olucak Nihatın yanında Semih veya Gökhanın oynaması lazım

Mehmet Yıldız'ın kadroya alınması hata

BlackEagle19o3
06.Şubat.2007, 20:12
Herkes taraftara yüklenmiş bakıyorum da.Beşiktaş taraftarı(çArşı) kapalı üsteydi.Diğer tribünler karışıtkı.Çarşı orda direniyor.Kimsede tık yok.Bütün açık ayağa,bütün stad ayağa gibi tezahuratlar yapıyor yine takan yok.Alt taraf sesin çıksın diyorlar alt taraf kendi halinde.Adamlar daha ne yapsın...Tümer'e ve Fenerbahçe'ye edilen küfürleri böyle bir maçta doğru bulmasam da taraftarın elinden geleni yaptığını düşünüyorum.

Universal
06.Şubat.2007, 20:37
Herkes taraftara yüklenmiş bakıyorum da.Beşiktaş taraftarı(çArşı) kapalı üsteydi.Diğer tribünler karışıtkı.Çarşı orda direniyor.Kimsede tık yok.Bütün açık ayağa,bütün stad ayağa gibi tezahuratlar yapıyor yine takan yok.Alt taraf sesin çıksın diyorlar alt taraf kendi halinde.Adamlar daha ne yapsın...Tümer'e ve Fenerbahçe'ye edilen küfürleri böyle bir maçta doğru bulmasam da taraftarın elinden geleni yaptığını düşünüyorum.

Yazında bir çelişki sezdim. Çarşı'nın dün takımı desteklemesi için elinden geldiğini yaptığını söylüyorsun; ama bir yanda Tümer'e ve Fenerbahçe'ye yapılanlara karşı çıktığını söylüyorsün. Dün Çarşı Milli Takım'dan çok Fenerbahçe ve Tümer'i kışkırtmak için uğraştırdığı ortada. Bu nedenle dün Çarşı'nın Milli Takımı desteklediğini söylemessin. Destek verecekse dün Tümer'e de destek vermeleri gerekirdi.

Emurafu
06.Şubat.2007, 20:41
Isaksson zaten iyi kaleci ama ayagını kullanamıyor..Baskıyı görünce hata yapabiliyor.

Onurap
06.Şubat.2007, 20:56
İsaksson u hiç beğenmedim açıkcası boyu uzun olduğu için ayak güvü zayıf ayrıca cevik değil bi pozisyonda yerden zor kaktı bence gereksiz bir transfer olurdu.

Deza
06.Şubat.2007, 22:43
Çift santrafor oynayacaksak ki öle olucak Nihatın yanında Semih veya Gökhanın oynaması lazım

Mehmet Yıldız'ın kadroya alınması hata

Cift forvet oynarsak ben Nihat´in yaninda Tuncay´ tercih ederim. Simdiye kadar hic denenmedi bu ama Nihat´in yaninda oynayacak cok da iyi olan forvetimiz yok. En iyisi Tuncay bence ve o da tam forvet degil. Cok caliskan cok kosan bir futbolcu, böylece defansif anlamda da cok faydali olur, hem de sahada cok hareketli olan biri ki bu da orta sahadan gelecek Hamit, Emre Arda, Yildiray gibi oyunculara posisyon hazirlar.

Dün oynanan maç için iki noktaya temas etmek istiyorum

-Gökhan gönüL ün performansı ve iLeride ki çoğaLamamız, Emre ve YıLdırayın ayağına geLen her topu öLdürerek bizim hücum gücümüzü düşürmesi. Bu adamLar bizim 2008 finaLLerinde kiLit adamLarımız oLacak. Bu adamLar böyLe oynayacaksa bıraksınLar ben idmanLara başLayayımda şu takımı taşıyayım. Bu ne yahu. Bu kadar amatörce oynanmaz ki. ALdıkLarı her topu ya ezdiLer, ya da gittiLer yan pasLa hücumu öLdürdüLer. Bütün sorun bu iki adamın görevini iyi yapamamasından kaynakLandı.

-Diğeri ise kaçan baLıkLar hakkında. İssakson ve Majestrovic. İkisi de ne kadar kaLiteLi isimLer oLdukLarını gösterdiLer. İssakson tam bir kaLeci gibi kaLeci deniLen cinsten. Çok iyi yer tutan soğukkanLı bir isim. Majestrovic de nerde durmasını biLe yerden ve havadan ne kadar iyi bir isim oLduğunu Beşiktaş ın tam aradığı isim oLduğunu gösterdi.

Kısacası. Eğer bu iki oyuncumuz finaLLerde de böyLe oynayacakLarsa bırakaLım da hiç oynamayaLım.

Ilk yorumuna katiliyorum. Gökhan´i ilk defa bu kadar kötü gördüm. Gökhan´i ilk defa bu macda izlemis olsaydim, bu adama teknik olarak 1 puan bile zor verirdim. Cok kötü pas yapti ve topla oynamasi, topu karsilamasi falan berbat durumdaydi. Bundan cok daha iyi oldugunu biliyoruz ama dün acayip kötüydü.

Ikinci yorumuna pek katilmiyorum. Ikiside bu mac pek zorlanmadi ve bence bu mac kaliteleri acisindan bir ölcü olmaz. Isaksson´a top sadece 2-3 kere geldi ve ofansif anlamda cok kötü oldugumuzdan dolayi da Majstorovic´e is düsmedi. Ikiside fena oyuncu degil, defalarca izledim ikisinide ama cok da iyi degiller. Bence hem Besiktas´da hem Galatasaray´da o posisyonlarda zaten ayni kalitede olan oyuncular var.

Aykan19o3
06.Şubat.2007, 22:50
Maç çok zevksizdi.. Kimseyi beğenmedim.

Ama tabi bu bir hazırlık maçı oyuncular ilk defa üzerlerinde baskı yokken maç yaptılar :)

Wesley Sneijder
06.Şubat.2007, 23:31
Bahsettiğin isimler ilk 11 de yoklar?

Kadroya bakmadan yorum yapmıştım.

Emurafu
07.Şubat.2007, 00:35
Milli takım maçları en iyisi Almanyada yapsın...Daha fazla destek olur..İstanbulda fazla destek olmuyor..Neden diger illere maç verilmiyor..

@Deniz

gökhan ünal savunmayı yıpratabilirmi..Gökhan geniş alanları seviyor..Gökhan ayagında top tutabilirmi..Top saklayabilirmi..Hava topları alabilirmi(Nonda,Semih gibi mesela)..Rakip savunmalar sert defans yapıyor..Üstelik konrollü oynuyorlar..Nihatın yanında Semih,Tekke gib birisi iyi gider..Baktık rakip açık oynuyor ozaman gökhan ünal falan sokarız..Gökhan ünal yunanistan maçında attıgı gol zaten uzaktan id.....Dünde mesela gol atsaydık aynı sekiilde atacaktık..Çünkü savunmayı acamadık...
Daha çok zaman var..Kadroda 9 kişi falan garanti gibi..

TürkuAz
07.Şubat.2007, 00:43
Bana kalırsa Nihat'ın yanına hava toplarında etkili ve savunma yıpratabilecek oyuncu lazım. Şu anlık bunu yapabilecek oyuncular Fatih ve Semih görünüyor. Ama Semih ileride ayağında top tutamıyor ayrıca bu konuda tecrübesi de yok Fatih kadar. Artık Fatih Tekke - Nihat ikilisini denemeliyiz bana göre..

Ayrıca Gökhan Ünal büyük maçların oyuncusu değil bana göre. Tekniğini kullanarak geniş alanları değerlendirebilir sadece. Böyle aptalca hataları yapacak takımda yok dünyada. Gökhan Ünal sadece oyuna sonradan girip, yorulmuş savunmayı açabilir. İyi bir yedek olabilir..

anilton
07.Şubat.2007, 00:47
Arkadaşlar savunmayı yıpratacak,hava topları iyi bir adam lazım diyorsunuz.Sizce bu işi Türkiye'de en iyi yapanlardan birisi Nobre değil mi?

TürkuAz
07.Şubat.2007, 00:54
Arkadaşlar savunmayı yıpratacak,hava topları iyi bir adam lazım diyorsunuz.Sizce bu işi Türkiye'de en iyi yapanlardan birisi Nobre değil mi?
Nobre bu işi iyi yapıyor ancak devşirme oyuncuların Milli takıma alınmasına karşıyım. Bir Marco Aurelio hatası yapıldı, ancak kendisi şu anda oynadığı futbolla Milli takımın temel taşlarından birisi. Takımdan kesilmesi hem büyük bir hata olur hem de fazlaca tepki alır..
Kendi milletimizin oyuncularına yönelmek daha doğru bence. Hakan Şükür, Fatih Tekke, Semih Şentürk gibi..

anilton
07.Şubat.2007, 01:03
Nobre bu işi iyi yapıyor ancak devşirme oyuncuların Milli takıma alınmasına karşıyım. Bir Marco Aurelio hatası yapıldı, ancak kendisi şu anda oynadığı futbolla Milli takımın temel taşlarından birisi. Takımdan kesilmesi hem büyük bir hata olur hem de fazlaca tepki alır..
Kendi milletimizin oyuncularına yönelmek daha doğru bence. Hakan Şükür, Fatih Tekke, Semih Şentürk gibi..

Bende doğru bulmuyorum ancak bu konuda bizim düşüncelerimiz önemli değil,Fatih Hoca takıma yarar sağlayacak böyle oyuncular olursa neden oynatmayalım dedi.F.Terim'in bu düşüncesine dayanark konuşmak gerekirse;bence Nobre çok faydalı olur milli takım için...

fmsmyrna
07.Şubat.2007, 01:07
Katılıyorum Fatih Tekke'nin banko 11'de olmasına ama illakide bence en az bir uzun boylu oyuncuya gerek yok Nihat Villareal'de Rossi ile oynuyor ikiside kısa ama yinede bana göre Fatih Tekke 11'de olmalaı her zaman sadece kafa topları değil son vuruşlarıda mükemmel Semih,Gökhan ve hele M.Yıldız'ın 11'de yeri yok bana göre M.Yıldız kadroya bile alınmamalı

deniz.91
07.Şubat.2007, 02:14
Milli takım maçları en iyisi Almanyada yapsın...Daha fazla destek olur..İstanbulda fazla destek olmuyor..Neden diger illere maç verilmiyor..

@Deniz

gökhan ünal savunmayı yıpratabilirmi..Gökhan geniş alanları seviyor..Gökhan ayagında top tutabilirmi..Top saklayabilirmi..Hava topları alabilirmi(Nonda,Semih gibi mesela)..Rakip savunmalar sert defans yapıyor..Üstelik konrollü oynuyorlar..Nihatın yanında Semih,Tekke gib birisi iyi gider..Baktık rakip açık oynuyor ozaman gökhan ünal falan sokarız..Gökhan ünal yunanistan maçında attıgı gol zaten uzaktan id.....Dünde mesela gol atsaydık aynı sekiilde atacaktık..Çünkü savunmayı acamadık...

Emrah başka Gökhandan bahsediyoruz heralde bu sezon Gökhan Ünalın galatasaraya attığı gole bir bak topu nasıl saklıyor nasıl tutuyor bak.Ondan sonra birde macaristana attığı gole bak hava hakimiyetini sıçrama becerisini zamanlamasını gör derim:)

Emurafu
07.Şubat.2007, 02:21
Nobre,Vederson Hatta Lincoln milli takım'da bunları istemiyorum..Bosuna da tartısmayalım bu oyuncular bence milli takıma alınmazlar..Aurellio alındıgında baya tepkiler olusdu..Böyle bir Risk'i kimse almaz..

Piontek'e Ntv de soru sordular:

Sayın piontek Aurellio Türk oldu ve Türk milli takımında oynuyor neler düsünüyorsunuz..

Aurellio eger para için oynamıyorsa ozaman iyi olur..Para için oynayanlara karsıyım...

Ntvde böyle bir dialog gecmişdi..

Bundan sonra milli takıma yabancı birini almak diger Türk futbolculara hakaret olur bence..

EL-Hadji
07.Şubat.2007, 02:22

@Deniz

Gökhan çok değişik çok değişik bir oyuncu. Teknik, son vuruş, sıçrama, kafa vuruşu, hız, hızlanma gibi özellikleri türkiye standardı üzerinde. Ben Gökhan' ı tv den çok izledim ama statta bir kez izleyebildim. Gökhan boş alanları kullanacak tam bir kontratak futbolcusu değil. Emrah, boş alan olursa G. Ünal girer demiş ben bu düşünceye katılmıyorum. Hava hakimiyeti deyince Gökhan Ünal' ın iyi sıçradığını söyleyebilirim. Semih kadar mücadeleci değil belki ama Hava hakimiyeti yok denilemez. Bence Gökhan' ın hava hakimiyeti çok iyi değil ama iyidir.

Emurafu
07.Şubat.2007, 02:32
Deniz Gökhan Ünal galatasaray'a attıgı golde topu saklamadı biliyorum..Topuz ara pası attı..Tamda gökhan'nı sevdigi pozisyon olusdu..Ceza sahasına girdi attı golü:)..Top saklama dedigim Semih veya Nonda'nın sırtını dönerek savunmaya yaslanması bindirme yapan arkadasına topu cıkarması ben o bakımdan yazdım:)..Mesela Semih'in sakatlanma pozisyonu varya onun gibi..

Burak abi haklısın..Abi nihatın yanında Tekke iyi gitmezmi..Euro 2008 de bütün takımlar katı savunma yapacak..Herkez Kontrollü oyun oynayacak.Topu iler attıgımızda top geri gelmeyecek..Topu ilerde tutacak..savunmanın dizilişini bozacak..Nihatın yanında öyle biri iyi olur.Pivot santrafora yakın biri...Ben onun için yazdım

RaSenGan
08.Şubat.2007, 21:54
Türkiye'nin en eksik olan yönü tezahürat.Maçta Beşiktaşım Oleeeey diye bağıran taraftarlar önce bi gözlerini açsın bakalım maç kimin BEşiktaş'ın mı Türkiye'nin mi.Doğru düzgün tezahürat yoktu.Onlara bir çözüm bulunmalı.Maça gelirsek İbrahimovic'in olmaması bizim için çok iyiydi.Çok gol kaçırdık.Kazanabilirdik maçı ama olmadı.Sağlık olsun.

Deza
08.Şubat.2007, 22:06
Türkiye'nin en eksik olan yönü tezahürat.Maçta Beşiktaşım Oleeeey diye bağıran taraftarlar önce bi gözlerini açsın bakalım maç kimin BEşiktaş'ın mı Türkiye'nin mi.Doğru düzgün tezahürat yoktu.Onlara bir çözüm bulunmalı.Maça gelirsek İbrahimovic'in olmaması bizim için çok iyiydi.Çok gol kaçırdık.Kazanabilirdik maçı ama olmadı.Sağlık olsun.

Ben de ilk duydugumda "Besiktasim oleey" sandim. Ama herhalde "Milli Takim oleey" diye bagriliyor. Ama haklisin, Milli maclarda iyi tezahürat yapilmiyor ne yazik ki.

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 01:06
Bunun çözümü bence maçların İstanbul dışında yapılması.İzmir olabilir.Ama şunuda unutmamak lazım.İnönü,Kadıköy ve yahut Ali Sami'yende yapılan maçlarda takımların taraftar grupları hariç hiç kimse tezahürat yapmıyor.Millet elinde çekirdekle maç seyrediyor.Belki diğer şehirlerde daha iyi destek verirler..

Emurafu
09.Şubat.2007, 01:10
Süperligde takımı olmayanlar illerde yapılsa süper olur..Millet heyecandan Maça sabah gelir:)..İstanbul milli maçtan bıktı.