PDA

View Full Version : 3 büyüklere müjde

Rodrigo Tello
03.Şubat.2007, 21:43
3 büyüklere müjde !..

CAS'ın futbolcular lehine aldığı karar, F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'ı harekete geçirdi. Bonservis bedelleri bir anda düşen Kayserili 2 futbolcu için üç büyükler bir birine girdi Bonservis bedelleri bir anda düşen Kayserili 2 futbolcu için üç büyükler bir birine girdi. Takvim Gazetesi'nin haberi:

ALDIKLARI ÜCRET ÖNEMLİ
Uluslararası Futbol Mahkemesi (CAS)'ın aldığı son kararın ardından gözler Türkiye'de oynayan transferin gözdelerine çevrildi. Takımlarında en az 3 yıl oynayan futbolcular, ayrılmak istediğinde bonservis bedelini eski kulübü değil, aldığı yıllık ücret belirleyecek. Buna göre Fenerbahçe'nin daha önce 12 milyon euro teklif ettiği Kayserili Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un bonservis bedelleri bir anda düşünce 3 büyükler adeta bir birine girdi.

1.5 MİLYON EURO YETİYOR
2009'a kadar sözleşmesi bulunan Gökhan'ın bonservisi, Kayseri'den aldığı yıllık ücret olan 1.5 milyon euroya düştü. Mehmet Topuz'un da 1 yıllık anlaşması olduğu için, o da 1.5 milyon euroluk bonservis bedeliyle serbest kalabilecek. Kulüpleri zor durumda bırakan CAS'ın kararıyla, iki futbolcu için F.Bahçe'den sonra Galatasaray ve Beşiktaş da devreye girdi. Artık bonserviste sorun yaşamayacak olan 3 büyük kulüp, bu kez futbolcuları ikna için çaba sarfedecek.

Kaynak:Lig Tv

Flawless Victory
03.Şubat.2007, 21:45
Felaketin ışığı görünüyor. Küçük takımlar iyice küçülecek.

Rodrigo Tello
03.Şubat.2007, 21:48
Biz bu olaydan Ertugrul hoca sayesinde karlı cıkabiliriz diye düşünüyorum.

GeNç KaRTaL
03.Şubat.2007, 21:49
Hey Allah'ım yaa.Sallanırda bu kadar sallanmaz.Bir kere Cas'ın aldığı kararda söz konusu durum ülke içi transferlerde geçerli değil.Ayrıca yaş durumuda var..

BeaT
03.Şubat.2007, 22:06
bazı takımlar için iyi bazı takımlar için kötü olabilir küçük takımlar daha küçülebilir

BlackEagle19o3
03.Şubat.2007, 23:02
Evet benim de şimdi aklıma geldi kolpa basına bak yahu bu olay başka ülkeye transfer de geçerliydi:p

Onurap
03.Şubat.2007, 23:08
ülke içi geçerli olmasada kayserispor satmak zorunda çünkü g.ünal ve m.topuz yurt dışındanda talipleri var.

deniz.91
03.Şubat.2007, 23:09
Offf...Basın yine tuttu bizimkilere çevirdi olayı.Bırakın artık bu olayı.Bıkkınlık geldi artık.Satmıyoruz uLan!...:mad::mad::mad:

erdemzorer10
04.Şubat.2007, 04:11
ülke içi oyuncular için de geçerlimi acaba bu durum ?

bu haberi tv de izledim söylenenlere göre

van der vaart ın bonservisi ni 4 milyon euro ya alabilecekmiş klüpler :)

ronaldinho da 17 milyon euro karşılıgında serbest kalabilecekmiş..

CAS ın bu kararı baya karıştıracak ortalığı..

Bahadır Akdeniz
04.Şubat.2007, 04:20
Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal klüplerine para kazandırmadan bedava giderlerse yazıklar olsun onlara. Herşeylerini o takıma borçlular yakışmaz bu davranış. Hadi Gökhan Ünal zaten karaktersiz bir adam ama Mehmet Topuz efendidir ona yakıştıramam.

GeNç KaRTaL
04.Şubat.2007, 04:28
Arkadaşlar aşağıda belirttim bu durum aynı ülke içindeki takımların birbirlerinden transferlerinde söz konusu değil.Hee Avrupa kulüpleri ucuza almak isteyebilirler.Ama birde yaş durumu söz konusu.Verilen karardaki yaş hususuna Gökhan ve Mehmet uyuyorlarmı bir bilgim yok..

Uyuyorsalar belki Kayseri daha çok para kazanmak için 3 büyüklere satabilir.Tabii öyle astronomik fiyatlara satamazlar..

deniz.91
04.Şubat.2007, 05:11
Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal klüplerine para kazandırmadan bedava giderlerse yazıklar olsun onlara. Herşeylerini o takıma borçlular yakışmaz bu davranış. Hadi Gökhan Ünal zaten karaktersiz bir adam ama Mehmet Topuz efendidir ona yakıştıramam.
Bne öyle birşey yapacakalrını sanmıyorum.mehmet Topuzu yakından tanıyorum.Çok iyi niyetli tam bir Anadolu çocuğu.Çok mert birisi.Gökhan Ünal ise her zaman söyler beni buralara Kayseri getirdi diye.İkiside çok temiz insanlar bize yapmazlar:)

Aykan19o3
04.Şubat.2007, 07:14
Uygulama bana göre biraz saçma kaçmış.. O zaman kimse oyuncu yetiştiremiycek mi ?

Ya da yetiştirse bile ucuza elden gidecek..

BeeTLeJuiCe
04.Şubat.2007, 07:21
Şemsini dediği gibi aynı ülke takımları arasında geçerli olmayan bir durum. Ayrıca Transfer olacak futbolcunun anlaşma imzaladıktan 2 sene sonra 28 yasını doldurması gerekiyor. Yani 26 yaşında olmaları gerekiyor. Her türlü Feyk haber. :) Kolpa basın :p

Flawless Victory
04.Şubat.2007, 07:31
Hadi Gökhan Ünal zaten karaktersiz bir adam...

Bunu da ilk defa duydum. Niye ki, bizim bilmediğimiz huyları mı var?

Onurap
04.Şubat.2007, 20:31
Bu arada 28 yaş sınırı varmış...