PDA

View Full Version : Euroleague ; Fenerbahçe Ülker

CeNTeR_TR
03.Şubat.2007, 21:57
E Grubu ;

Fenerbahçe Ülker (TÜRKİYE)

Lietuvos Rytas (Litvanya)

TAU Ceramica (İspanya)

Aris TTBank (Yunanistan)

GodfatheR
04.Şubat.2007, 19:40
LIETUVOS RYTAS

İnatçı karakter

Efes Pilsen'in ilk turda aynı grupta yer aldığı ve iki kez yendiği Litvanya temsilcisi, B Grubu'nu 14 maçta 11 galibiyet ve 3 yenilgi ile zirvede tamamladı.
Hollis Price, Chuck Eidson, Jared Jordan gibi kaliteli ABD'li oyuncuların yer aldığı Lietuvos, ayrıca Bosna Hersekli milli pivot Kenan Bajramovic, Letonyalı guard Roberts Stelmahers ve Brezilyalı pivot Joao Batista'yı da kadrosunda barındırıyor. Kısa bir süre önce Avustralyalı power forveti Matt Nielsen'i sakatlığa kurban veren Litvanya ekibi, onun yerine İspanya'nın Akasvayu Girona takımının ABD'li uzunu Jackson Vroman'ı renklerine bağladı.
2005 yılında ULEB Cup'ı kazanma başarısı gösteren Lietuvos Rytas, Litvanya Ligi'nde de üç kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Coachluğunu Sırp Alexandar Trifunovic'in yaptığı Litvanya ekibinde Price 16.9 sayı, 4.1 asist, Eidson da 11.3 sayı, 4.5 ribaund ortalamalarıyla görev yapıyorlar.

TAU CERAMICA

Tecrübe konuşuyor

Euroleague'de Final - Four'ların gediklisi olmasına karşın 1996'daki Saporta Kupası şampiyonluğu dışında büyük başarısı bulunmayan Tau Ceramica, ilk turda A Grubu'nu 14 maçta 9 galibiyet, 5 yenilgiyle üçüncü sırada kapadı.
12 kişilik kadrosunda biri İspanyol vatandaşı olan Brezilyalı Tiago Splitter dahil sadece dört İspanyol oyuncu bulunan Tau, Sırp milli Igor Rakocevic, NBA tecrübeli Hırvat Goran Planinic, Bosna Hersekli milli Mirza Teletovic, Litvanyalı milli Simas Jasaitis ve yine İtalyan vatandaşı Arjantinli Pablo Prigioni'yi de barındırıyor.
Üç ABD'li forvet Gabe Muoneke, Pete Mickael ve Will McDonald'ın da görev yaptığı Tau'da skor yükünü beş oyuncu, Rakocevic (16.8), Splitter (13.8), Teletovic (11.6), Planinic (11.4) ve McDonald (9.7) paylaşıyorlar. Coachluğunu Hırvat milli Neven Spahija'nın yaptığı Tau Ceramica'nın 2001 - 2002 sezonunda ise İspanya şampiyonluğu bulunuyor.

ARIS TT BANK

Türkler'in belalısı

1991'deki Avrupa Kulüpler Kupası finalinde Efes Pilsen'i, 1997'deki Koraç Kupası finalinde ise Tofaş'ı yıkan, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Ülker'i, bu sezon da Efes Pilsen'i Euroleague ilk raundunda iki maçta da yenen, Türk takımlarının kabusu olan Aris, bu sezon ilk raundu B Grubu'nda 7 galibiyet, 7 yenilgi ile beşinci sırada kapadı.
İstikrarsız sonuçlara imza atmasına karşın ikinci tura kapağı atmayı başaran, son iki ay içinde kadrosuna kattığı Darius Washington ve Gürcü pivot Vladimer Boisa ile daha güçlenen Aris, denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçmesi beklenen grupta da çeyrek final şansını sonuna kadar zorlayacak.
Coach Gordon Herbert yönetimindeki Yunan ekibinde ABD'li pivot Jeremiah Massey (15.7 sayı, 8.1 ribaund), Finli Hanno Mottola (8.9) ve yine ABD'li guard Bracey Wright da 14.9 sayı ile skor yükünü çekiyorlar.

FENERBAHÇE ÜLKER (E Grubu)

13/14 Şubat
Aris TT Bank - FB Ülker
20/21 Şubat
Tau Ceramica - FB Ülker
27/28 Şubat
FB Ülker - L.Rytas
5/6 Mart
FB Ülker - Aris TT Bank
12/13 Mart
L.Rytas - FB Ülker
19/20 Mart
FB Ülker - Tau Ceramica

Universal
04.Şubat.2007, 19:53
F.Bahçe çok iyi kura çektiğini düşünüyorum. O kadar güçlü takımlar arasında daha öncede Türk Takımlarının yenmiş olduğu rakipler geldi. Bu grupta ilk ikiye girerek çıkabileceğimi düşünüyorum. Bunun için mutlaka iç sahada ki maçları kazanmak zorundayız. Deplasmanda aldığımız galibiyetler bize fazladan puan getirecektir. İç sahalarımızda ki galibiyetlerin bize yeteceğini düşünüyorum.

GodfatheR
04.Şubat.2007, 20:11
Bencede çok çok iyi kura 1.torbadan çektiğimiz Rytas'ı EFES içerde dışarda yendi 4.torbadan gelen ARİS'e EFES iki kere yenilmiş ama yinede içerde dışarda yenebileceğimiz bir rakip.TAU en zor maçlarımız olucak dışarda yenmemiz çok çok zor ama içerde bi şansımız var.

uAsamet91
06.Şubat.2007, 21:44
Zor gurup..Rytas çok gü.lü takım Efesin yenmesi fenerbahceninde yenecek olması anlamına gelmez..Tau çok zor rakip fenerin galibiyet alması zor gibi Aris çok değişik bi takım süprize açık.fenerin gruptan çıkamıcagını düşünüyorum.Başarılar

CeNTeR_TR
07.Şubat.2007, 23:02
İl rakibimiz Aris TT Bank karşısında güzel oyunun bile bize ilerki maçlar için moral motivasyon getireceğini düşünüyorum..Onun için bu maç bizim için çok öenmli..En kötü sahadan güzel oyunla ayrılırsak iyi olur :)

LaigLeNoiR
08.Şubat.2007, 02:14
-(E) GRUBU-

14 Şubat: Aris TT Bank (Yunanistan) - Fenerbahçe Ülker
20 Şubat: TAU Ceramica (İspanya) - Fenerbahçe Ülker
28 Şubat: Fenerbahçe Ülker - Lietuvos Rytas (Litvanya)
5 Mart: Fenerbahçe Ülker - Aris TT Bank
12 Mart: Lietuvos Rytas - Fenerbahçe Ülker
19 Mart: Fenerbahçe Ülker - TAU Ceramica

BlackEagle19o3
14.Şubat.2007, 18:16
Bu galibiyet çok iyi oldu.Fenerbahçe Rytas ile çekişir 2.lik için...

EreN
28.Şubat.2007, 05:01
Solomoooon!!!!!!!!!!!
Resmen adam SOLO-man yani istediği maçı bu şekilde kopartabiliyor mükemmel bir oyuncu..Çok stresli bir maçtı yahu ölecek gibi oldum kalpten :)

GReeN BeReT
28.Şubat.2007, 05:03
Sonunu gördüm.İnanılmaz bir olaydı.Yani salise ile falan elinden çıkarttı topu.Fenerbahçe Üllker'i tebrik ederim.

Universal
28.Şubat.2007, 05:03
Tek kelime ile Solomon 0.02 sn kale attığı sayı ile maçı kazandık. 3 maçta 2 galibiyet. Aris ile Apdi İpekçi ile oynayacağız. Eğer Aris'de en iyi sekize kalma yolunda büyük adım atacağız.

Rüya gibiydi... NBA maçı izler gibi oldum. Yok böyle bir sayı...

fenerbahce_1907
28.Şubat.2007, 05:07
Kendi hatalarımızla rahat kazanabiliceğimiz bir maçı bu hallere soktuk ama böyle daha heyecanlı oldu.Solomon bir kez daha Avrupa'nın en iyi guardlarından biri olduğunu gösterdi.Tebrikler Fenerbahce'm

PesimiSTyLa
28.Şubat.2007, 05:09
Fenerbahceyi gercekten kutlarım. Müthiş bi iiş basardı. Aris i de yenecek ve final eight i buyuk ölçüde garantileyecektir. Bravo FB.

Solomoooon!!!!!!!!!!!

Konu ile alakası yok ama bu tip boş mesajlar yasak diye biliyorum :rolleyes:

KaF KeF
28.Şubat.2007, 05:12
Solomon hayat verdi

Euroleague E Grubu'nda yer alan Fenerbahçe Ülker, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ağırladığı Litvanya temsilcisi Lietuvos Rytas'ı Willie Solomon'un tartışmalı son saniye üçlüğüyle 81-79 kazanarak gruptaki ikinci galibiyetini aldı.
Willie Solomon maçı 24 sayı, 6 ribaunt'la tamamlayarak galibiyette büyük rol oynadı.

Bu önemli mücadelede güçlü rakibini devirmeyi başaran F.Bahçe Ülker önümüzdeki hafta yine İstanbul'da Yunanistan ekibi Aris'i konuk edecek.

GodfatheR
28.Şubat.2007, 05:35
İnanılmaz bir maçtı.Hayat verdi Solomon Fenerbahçe'liliğimizi iliklerimize kadar işleten bir maçtı oyundu zora soktuk ama kazandık.

Universal
28.Şubat.2007, 05:46
Kendi hatalarımızla rahat kazanabiliceğimiz bir maçı bu hallere soktuk ama böyle daha heyecanlı oldu.Solomon bir kez daha Avrupa'nın en iyi guardlarından biri olduğunu gösterdi.Tebrikler Fenerbahce'm

Heyacanlı oldu diyorsun; ama şu var heyecanlara yerimiz yok. Maçı sırf bu heyecan yüzünden kaybedebilirdik. Bir ara 11 sayı farka çıkan maçı son saniye basketi ile alıyoruz. Bunu düşünmemiz gerekir. Son saniye basketleri güzel oluyor; ama hep son saniye basketleri ile kazanamıyz.

EreN
28.Şubat.2007, 06:33
Yahu arkadaşlar az önce bitti maç tekrardan, yaklaşık 1 saat sonra itirazlar sonucu basket geçersiz sayıldı! evet yanlış duymadınız Solomonun basketi geçersiz sayılıp maç boş salon önünde soğumuş oyuncular ile uzatmalar oynandı... Skandal yahu :)
Neyse kazandık yine

PesimiSTyLa: Bu tür konularda dikkat dağınıklığı olabilir bazen, yaptığım şey aynen senin dediğin gibi yasak. Rapor edin bir dahaki gördüğünüzde.

GeNç KaRTaL
28.Şubat.2007, 06:36
Şu Solomon'u bizim Dalmau ile takas yapsak?:icon_biggrin:

Tebrik ediyorum temsilcimiz Fenerbahçe'yi.

karlkani23
28.Şubat.2007, 06:37
nolduğunu anlamadım yaa maç devam etmiş ama neyseki fener yenmiş ancak ilk defa böyle bişey görüyom. Çok ilginç

fenerbahce_1907
28.Şubat.2007, 06:39
Maç uzamış ama 95-91 almışız yine.

GeNç KaRTaL
28.Şubat.2007, 06:41
Yahu arkadaşlar az önce bitti maç tekrardan, yaklaşık 1 saat sonra itirazlar sonucu basket geçersiz sayıldı! evet yanlış duymadınız Solomonun basketi geçersiz sayılıp maç boş salon önünde soğumuş oyuncular ile uzatmalar oynandı... Skandal yahu :)
Neyse kazandık yine

Hadi yahu.Çok ilginç gerçekten..

Neyse Allah'tan maçı almışlarda olay çıkmamış.Ama gerçekten büyük skandal..

Uzatmalarda Fenerbahçe kaybetseydi yendik diye sevinen Fenerbahçe'li arkadaşlar herhalde beyninden vurulmuşa dönerlerdi..

PesimiSTyLa
28.Şubat.2007, 06:42
PesimiSTyLa: Bu tür konularda dikkat dağınıklığı olabilir bazen, yaptığım şey aynen senin dediğin gibi yasak. Rapor edin bir dahaki gördüğünüzde.

Yok bunu bnde daha önce 3 4 kere yaptim ordan biliyorum :D sevinç anında insan ne yapacagını sasırıyor bn yazayım dedim ;;)

İlginç bi olay olmuş. FB yi tekrar tebrik ediyorum. Kazanmayı bildiler.

Jesus_FB
28.Şubat.2007, 06:54
Neyse kazandık yine

O nasıl iş öyle ya :icon_eek:

Universal
01.Mart.2007, 00:53
Tarık abi hiç sorma, maç bitti diye bütün taraftar stadı terk etti. Basketbolcularımız duşlarını aldı. Litvanya temsilci ise itiraz etti. Maçı elli dakika sonra başlattı. İyi ki kazandık. Kazanamasaydık bu maç kolay kolay bitmezdi. Ama bizim işimize yaradı. Puan eşitliğinde ikili averaja bakıyorlar. Eğer uzatma verilmeseydi iki sayı fark olacaktı. Şimdi dört sayı fark oldu. :)

Jesus_FB
01.Mart.2007, 01:24
nedir bu hakemlerden çektimiz kardeşim :)

GodfatheR
01.Mart.2007, 02:49
Yav öğlende okuldan geldim halısahaya gidicem dedim biraz televizyona bakıyım FB TV'yi açtım baktım bizim maç dedim şu Solomon'un süper basketine bakıyım:):p.Baktım,tam kapatıyodum topu kenardan Rytas soktu spiker tarihi bi kararla maç uzatmaya taşındı deyince beynimden vurulmuşa döndüm:) Yüreğim ağzımda bi 5 dakika seyrettim ama çok iyi oynayıp kazanmasını bildik.

Aykan19o3
01.Mart.2007, 02:50
Neyse kazandık yine

Çok ilginç. Böyle bir olay hiç görmemiştim baskette..

TR.CaPTaiN
01.Mart.2007, 18:14
Solomon'un son anda attığı basketin maçtan 50 dakika sonra iptal edilmesi gündeme oturdu.

Kanarya, Rytas'ı yenip büyük avantaj yakalarken, Solomon'un son anda attığı basketin maçtan 50 dakika sonra iptal edilmesi gündeme oturdu.

Fenerbahçe, TOP 16’daki 3. maçında Lietuvos Rytas’ı tarihe geçen maçın sonunda uzatmalarda yenerken yaşanan tuhaflıklar gündemin tepesine oturdu. Solomon’un topu elinden çıkardığı an, saniyenin 25’te 1’ini kayıt eden teknoloji ile incelendi.

Tesadüfe bakın ki, maçın bittiği anı 19.07 numaralı görüntü gösterdi. Maçın hakemleri ikna olsa da, Yunan gözlemci Bakalis Panagiotis diretti, 50 dakika sonra basketi iptal edip, maçı uzatmaya götürerek tarihe geçti.

Neyse ki, Fenerbahçe, normal şartlar altında 81-79 kazandığı maçı, herkes evine gittiği için bomboş salonda oynanan uzatma sonunda daha farklı (95-91) kazandı, daha da önemlisi, korkulan olmadı, Yunan gözlemcinin saçma kararı yüzünden sağlıkları tehlikeye atılan duşunu alıp tekrar sahaya çıkan, adeleleri tamamen soğuyan oyuncular sakatlık yaşamadan maç bitti.

Fenerbahçe bu galibiyet ile TOP 16’da, 3’te 2 yapmayı başardı ve çeyrek final için büyük avantaj yakaladı.

Fanatik

CeNTeR_TR
02.Mart.2007, 19:10
Çok saçma bir karar sonucu maçı tekrar kazandık bunun sporcu sağlığı için ne kadar felaket bir durum olduğunu bilmememk elde değil..Oyuncu gidiyor duş alıoyr sonra 5 dakikalık maça çağrılıyor vayyy beee..

Neyseki kazanamasını bildik kapı yarılandır Tebrikler Fenerbahçem..

CeNTeR_TR
02.Mart.2007, 19:20
1 Tau Ceramica 3 3 0 6
2 Fenerbahçe Ülker 3 2 1 5
3 Lietuvos Rytas 3 1 2 4
4 Aris TT Bank 3 0 3 3

Son durum önümüzde 2 maç kendi sahamızda 1 maç deplesmanda ilk 8 için çok büyük bir avantaj..

fenerbahce_1907
06.Mart.2007, 05:31
60-59 yenilidk Aris'e.Hakem sağolsun son saniye Ömer'e yapılan net faulu vermeyerek çeyrek final yolumuzu baltaladı:mad:

Universal
06.Mart.2007, 05:37
Dün dakika 10da ümidi kaybedenler kaybetmeyeceğini biliyor. İki maçımız var kazanıp turu geçeceğiz. Ümidimi kaybetmiyorum. Hakemler geçen hafta hata yapıp oynatılar. Bu hafta niye yapmadılar merak ediyorum.

fenerbahce_1907
06.Mart.2007, 05:46
Ömer ve Semih oyunda olduğu zaman pota altını domine ediyoruz tam yakaladık öne geçicez diyoruz tam o sırada Tanjevic bey Vidmar'ı alıyor oyuna ve yine adamlar bizi eziyor.Vidmar ve Tanjevic gitmedikce bize rahat yk.

GodfatheR
06.Mart.2007, 06:11
Kardeşim bu kadar oyuncu değiştirilmez ki sürekli adam değiştiriyo bırak 5 kişi 5 dakika oynasın be adam.Bu kadar güzel seyirci önünde bu kadar kötü oynanabilirdi.Bu kadar kötü oyunla bu maç son topa kalıyosa anlaki Aris ne kadar sıradan bir takım.

CeNTeR_TR
08.Mart.2007, 19:12
Her ne kadar maç kazansakda Tanjeviç ile bu iş olmaz!!! Eski maçları kastederek söyledim :)

fenerbahce_1907
13.Mart.2007, 05:13
Bi maç hakemler tarafından nasıl katledilir bu maçın 1 dk sında çok güzel bir şekilde gördük.Yazıklar olsun böyle hakemlere.İçimden o kadar çok sey demek gecıo ama kendımı banlatmak istemıyorum.87-84 yenildk.

EreN
13.Mart.2007, 05:17
Oha diyorum. Çüş diyorum. Hakemlere lanet okuyorum..

Sekopej
13.Mart.2007, 05:18
3 maçtır hakem faciası yaşanıyor, birinde hakemleri de geçmeyi bilmiştik ama son 2 maçtır geçemiyoruz. Göre göre 2 maçta da hakemler etki etti maçlara.

Ama yine de herşey elimizde, son maçı Abdi İpekçi'de kazanırsak son 8'e kalıyoruz.

Her ne kadar hakemlerin etkisi olsa da Solomon'ı da eleştirmek gerekiyor. Gereksiz top kullandı, faul yaptı. Ömer'in 2'de 0 attığı serbest atış an maçın kırılma noktasıydı bence.

fenerbahce_1907
13.Mart.2007, 05:20
Son 3 maçtır yapılmayan kalmadı ya.Soyunma odasından geri çağırmalar,son saniyede %100 faulu vermeme,bugün saçma hücum faul adamın ayagı çizgide görmeme ayaklarına yatma.Yeter artık ya.Tek tesellimiz 3 sayı farkla yenilmemiz oldu.Tau'yu yenersek ki bana göre çok zor gruptan çıkıyoruz.

Universal
13.Mart.2007, 05:43
Hakem, hakem ve gene hakem.

Hakem hataları ile maçlarımız gidiyor. Gene bir hakem hatası ile uzatmaya giden maçı dört sayı fark ile kazanmamızın sonucunda bu maçta aldığımız mağlubiyet ile avantaj var. Tau'yu yendikten sonra turu geçiyoruz.

Maçı hep önde götürdük. Bazı anlarda geriye düştük; ama skoru koruyamassak ve serbest atışlarda başarılı olamassak yenilmeye mahkumuz. Biri bu takıma serbest atış çalıştırması gerekiyor.

Tau'yu yeneceğiz. Yenmek zorundayız, başka altarnatif yok. Aris son maçta Rytas'ı yenerse çıkarız; ama böyle bir ihtimal olmayacaktır.

scar face
13.Mart.2007, 07:05
Artık hiçbişey demiyorum Murat Murathanoğlu nasıl bağırıyordu o sabırlı adamıda cıldırtınız reziil hakemler.Haftaya Tau+kendini hakem zanneden yaratıkları yenerek ceyrek finale cıkacağız...

Cengo
13.Mart.2007, 11:59
Tanjevic İSTİFA!
Başka hiçbir şey söyleyemiyorum..

crazzy
13.Mart.2007, 17:25
Aris macindaki gibi bu macida hakemler katletti diyorum baska bisey demiyorum yaziklar olsun.

CeNTeR_TR
15.Mart.2007, 02:40
Hakemlere birşeyler söyleceğim ama neyseki forumdayız..!!! Ama Tanjeviçe söylemek isterim DEFOL!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tanjeviçin süpriz yapması lazım.!!! Ayrıca taraftarın full olması lazım!!!

LaigLeNoiR
19.Mart.2007, 07:36
http://www.sporx.com/images/16/280/3754_B_nevenspahija001b.jpg

Pasaportu almayınca

Basketbolda Avrupa Erkekler Ligi'nde Fenerbahçe Ülkerspor'un rakibi olan İspanya'nın TAU Ceramica takımının Hırvat antrenörü Neven Spahija, pasaportunu evde unutunca takımdan ayrı olarak İstanbul'a gitti.

İspanya'nın kuzeyindeki Bask bölgesindeki Bilbao kentindeki havaalanından İtalya'nın Milano kentinden aktarmalı olarak İstanbul'a gelen TAU takımında, pasaportunu almayı unutan antrenör Spahija'nın, Milano'dan tekrardan Bilbao'ya geri dönerek pasaportunu aldıktan sonra tek başına İstanbul'a yolculuk yaptığı bildirildi.

Schengen ülkeleri olduğundan dolayı Bilbao'dan Milano'ya pasaporta gerek kalmadan uçabilen Hırvat teknik adam, Milano'da İstanbul'a hareket etmek için yapılan pasaport kontrolünde geri çevrildi. Evine geri dönüp pasaportunu aldıktan sonra tek başına İstanbul'a giden Spahija, yarın takımın başında maça çıkacak.

19.03.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA

Cengo
19.Mart.2007, 11:24
Tau maça asılmayacak, liderlikleri garanti, 3. periyotta kafa kafa giderse son periyotta rahat bir oyun oynarlar, yorgunluk işlerine gelmez.
Bu maçı kazanırız, bu iş biter, Top 8'de oluruz ama bu Tanjevic'in hala istifa etmesi gerekliliğinin değiştiğini göstermez!..

fenerbahce_1907
20.Mart.2007, 04:48
İlk periyotu 30-17 önde kapadık.Şu ana kadar müthiş oynuyoruz.

Sekopej
20.Mart.2007, 06:03
Futboldan sonra basketbolda da çeyrek finaldeyiz. Maça müthiş başladık, 2. devre zorlansak da maçı 75-59 gibi farklı bir skorla kazanarak çeyrek finaldeyiz.

Solomon maçın adamıydı, onun oynamadığı 2. periyotn sonunda sayı bulmakta zorlanmıştık. Bu büyük başarıya rağmen yine de inatla Tanjevic istifa!!!

İyi işleyen takımı bozmakta üzerine yok, iyi oynayan adamı kenara alıp unutmak onda. Ama yine de en iyi 8 takım arasına girdik.

Final Four için şimdi rakip Siena. Hedef'in 2010 olduğu düşünülürse bu sene de büyük bir başarı elde etmiş durumdayız.

fenerbahce_1907
20.Mart.2007, 06:05
Fenerbahce çeyrek finalde.Bu lafa çok alıştık artık:D.Bayan basket,futbol şimdide erkek baskette.Rakibimiz Siena oldu bana kalırsa eliyebiliceğimiz bir rakip ama yinede çok zor olucak.Hedefimiz top 16'ydı bunu aştık son 8'e kaldık.Bütün oyuncuları tebrik ederim.Ayrıca Solomon bugün inanılmaz bir oyun oynadı.

Universal
20.Mart.2007, 06:07
Biz çeyrek finalleri seviyoruz. :) Final Four'da kalacağız. Siena gelecekmiş. Umarım İtalyan temsilcisinide eleyeceğiz.

Tau'ya sahayı dar ettik. Futbol'da Alex, Bayan Basket'de Pondaxter ve Bay Basket'te Solomon... :)

LaigLeNoiR
20.Mart.2007, 06:09
Bu sene Türk Takımları basketbola damga vurdu yahu :)

Beşiktaş ve Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe de Çeyrek Final'de.

Fenerbahçe'ye Euroleague'de umarım daha da iyi yerlere gelir.Ancak işimiz hiç de kolay olmayacak.Rakipler güçlü olacaktır.İnşallah sonuna kadar gider tüm takımlarımız.

Emurafu
20.Mart.2007, 18:50
Batuhan Voleybol'da Gonzelez var:D:)

Efes gibi takmıların devri kapanıyor:)..3 büyük takımlar basket'de de ön plana cıkmaya basladı..

Fenerbahce'nin rakibi siena;Sanırım bu sene hiç yenilmemişler...Fenerbahce bu turu gecerse Bence final oynar...

Bizim takımlarada her sene siena geliyor:;)

Universal
21.Mart.2007, 02:31
Sağ ol Emrah. :)

Bu yıl Türk Takımları Efes'in Koraç Kupasından sonra tekrar damgamızı vurduk. Bu ülkede Basketbol gelişiyor; ama fark ederseniz bu başarıyı yakalayanlar Ülker'in destek verdiği kulüpler.

CeNTeR_TR
22.Mart.2007, 01:31
Mükemmel oldu..Artık bu saatten sonra elensek bile önemli değil hedef 16 dı şimdi 8 deyiz o da yeter ama sienayı geçeriz kanımca :)

Universal
14.Şubat.2008, 23:37
ARİS: 88-96 :FB

Aris deplasman'ında zafer ile ayrıldık. Yunan Takımlarının bu hafta karşısında 2/2 yaptık. :)

11 Yıl önce en son TOFAŞ bu stadda maç kazanmıştı. Şimdi FB kazandı. Grup için bu deplasman galibiyeti çok iyi oldu. Evimizde ki maçları kazanırsak turu geçeriz.

fenerbahce_1907
14.Şubat.2008, 23:38
96-88 aldık maçı.İlk 8 e kalma yolunda önemli bir galibiyet old bu.

CeNTeR_TR
17.Şubat.2008, 19:09
Güzel galibiyet aldık iyi başlangıç yaptık umarım aynen devamı gelir ve ilk8 e kalırız :)

Estranged
20.Şubat.2008, 19:41
Bugün Tau maçı var.Solomon u durdurmaya çalışacaklar en güçsüz oyuncularıyla ikisini de oyundan attırmak için.Zira Aris yaptı öyle bişey.Adam sayısından,asistinden çok faul yaptı.

Ama Sevilla maçından 15 dakika önce başlaması kötü oldu.