PDA

View Full Version : TSL 21. Hafta | Galatasaray - Manisaspor

Memedov
03.Şubat.2007, 23:39
http://img244.imageshack.us/img244/8882/140952turkcellsuperligbbu5.jpg (http://imageshack.us)

http://img244.imageshack.us/img244/7177/galatasarayef7.jpg (http://imageshack.us)http://img338.imageshack.us/img338/8308/manisasporet1.jpg (http://imageshack.us)

BlackEagle19o3
03.Şubat.2007, 23:47
Yılmaz Vural'ı takımın başına getiren,Burak Yılmaz, Koray Avcı gibi kaliteli oyuncuları kadrosuna katan Manisaspor formda.Ama Galatasaray bu maçı kazanır diye düşünüyorum.Burak Yılmaz İnşAllah gol atar:)

El Comandante
03.Şubat.2007, 23:49
Zor bir mac ama formdayiz,bu engeli de asariz. ;)

anilton
03.Şubat.2007, 23:56
Tabi ki sahe ve seyirci avantajı elinde olan G.Saray galibiyete yakın olan taraf...

Burak Yılmaz sevindir bizi...:D

GeNç KaRTaL
04.Şubat.2007, 00:36
Galatasaray bu maçın favorisi.Sebep olarak son haftalardaki form grafikleri ve maçın Ali Sami Yen'de olmasını görüyorum.Lakin V.Manisa'da küçümsenecek bir takım değil.Süpriz yapabilirler.Devre arasında takıma iyi takviyeler yaptılar.Hocayı değiştirdiler.Süpriz olabilir diye düşünüyorum.Kısacası kolay maç olmayacak.3 ihtimalli bir maçta diyebiliriz.Yinede tahminim 10.

Burak bu maçta kendini gösterde bizdeyken bize yapamadığın katkıyı Manisa'dayken yap.:icon_biggrin:

RoNNiE91
04.Şubat.2007, 01:25
Galatasaray kendi evinde maçı kaybetmez diye düşünüyorum.En kötü beraberlik kanımca.O bile zor aslında.Burak Yılmaz ve Koray ne kadar etkiler emin değilim.

Memedov
04.Şubat.2007, 01:27
Futbol bölümü kurallarını okuyunuz, şu alır bu kazanır berabere biter diye mesajlar atmayın, düşüncelerinizi daha açık bir dilde belirtin. Eğer şu kazanır diye kafanızda bir düşünce varsa topicdeki ankete oy kullanabilirsiniz.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=54734

RaSenGan
04.Şubat.2007, 01:37
HOLOSKO YOK.

Manisaspor'un en iyi oyuncusu yok.Bizim takımda formda.O yüzden alırız bu maçı..

El Comandante
04.Şubat.2007, 01:48
HOLOSKO YOK.

Manisaspor'un en iyi oyuncusu yok.Bizim takımda formda.O yüzden alırız bu maçı..

Mesajina bakanlar sanki Holosko´nun halen Manisa da oynadigini,cezali veya sakat oldugu icin bu macta oynamayacagini düsünür valla Aygün.

GodfatheR
04.Şubat.2007, 01:56
Geçen hafta Burak parlamıştı inşallah bu haftada patlarda sevindirir bizi.:)
GS favori erken gol bulursa farka gider,gol gecikirse belki Manisa'nın bi şansı olabilir.

Emurafu
04.Şubat.2007, 02:22
Kalli Fenerbahce maçındaki ilkonbiri bozmayacak gibi..İyide olur..Oynarsa bir Nonda oynar..Volkan formda..Hakan balta milli takımda iyi oynarsa belki girebilir.. Lincoln iyileşmiş ama bence 90 dakika oynamaması lazım..Yavas yavas kadroya girmesi lazım..Leverkusen macındada çok hazır hale gelir..Lincoln maçın son 25 dakikasında Arda'nın yerine falan girebilir iyide olur..

Kalli Bugün Serkan ile 15 dakika özel toplantı yapmış..Sanırım Serkan yine sag kanatta oynayacak...

Kısaca ben kadroda çok degisiklik beklemiyorum..Zaten yavas yavas ideal ilkonbir belli oluyor

Aşk-ı Şehir
04.Şubat.2007, 02:24
Burak Yılmaz'ı durdurursa savunma, Galatasaray kazanır.;;)

Universal
04.Şubat.2007, 02:25
G.Saray, bu sezon istikrarsız bir performans gösteren Manisaspor'u yenecektir.

El Barto
04.Şubat.2007, 02:29
Galatasaray galibiyete yakın olan taraf Manisaspor'dan birkaç gömlek üstünler. Nonda'nın bu maçta oynayıp oynamayacagını bilmiyorum amam Nonda Galatasaray'ın önemli bir hücum silahı. Eğer Nonda'da oynarsa rahat bir maç olur. Manisa'ya hiç şans vermiyorum beraberlik bile.

KaF KeF
04.Şubat.2007, 02:31
Yılmaz Vural'ın Antalya'ya gelmesiyle birlikte Manisaspor İvme yakalamaya başladı.Galatasaray ise eKsiklerine rağmen Çok iyi gidiyor.Galatasaray ASY'DE Kesin favori...

IcedEarth
04.Şubat.2007, 02:33
Seyircimiz önünde Fenerbahçe maçındaki performansın üstüne ekleyeceğimizi düşünüyorum. Her maçta olduğu gibi bu maçta da kazanmak için oynuyoruz. Diğer sonuçlardan kesinlikle memnun olmuyoruz. Tahminim 2-0 olur skor. Goller de Arda ve Servet'ten gelir.

DisCo
04.Şubat.2007, 02:54
Baktığımızda herşey yolunda gittiği için atlanan birşey var. Bu takım sıfırdan değişti. Aşırı derecede gençlerden kurulu bir hal aldı. Fenerbahçe maçında berabere kalındı diye çocuk gibi sevindiler deniyor. Fenerbahçe maçı ile takım kendini buldu. Üzerlerindeki baskı kalkmış oldu. İstediklerinde neler yapabileceklerini gösterdiler. Bu rüzgarı arkasına alan Galatasaray Manisa, Leverkusen ve Fenerbahçe maçlarını geçecektir. Manisa maçında ise bu kendine güvenle skor farka gider diye düşünüyorum.

Emurafu
04.Şubat.2007, 03:43
Burak yilmaz o kadar korkulacak biri degil bence..Bizim savunmamizi çok asiri zorlayacagini sanmiyorum..Sonucta çok zor gol yiyen bir takimiz..Üstelik servet gücsüz forvetlere karsi vücudunu iyi kullaniyor..Mehmet yildiz ve Tum'la yaptigi mücadele hala aklimda...Yilmaz vural takimlarini büyük maçlara iyi hazirliyor..Valla ben bu maçtan daha çok 2 hafta sonra Konya ile deplasmanda oynayacagimiz maçtan daha cok korkuyorum..Konya iyi takviyeler yapti:)

anilton
04.Şubat.2007, 05:54
Burak yilmaz o kadar korkulacak biri degil bence..Bizim savunmamizi çok asiri zorlayacagini sanmiyorum..Sonucta çok zor gol yiyen bir takimiz..Üstelik servet gücsüz forvetlere karsi vücudunu iyi kullaniyor..Mehmet yildiz ve Tum'la yaptigi mücadele hala aklimda...Yilmaz vural takimlarini büyük maçlara iyi hazirliyor..Valla ben bu maçtan daha çok 2 hafta sonra Konya ile deplasmanda oynayacagimiz maçtan daha cok korkuyorum..Konya iyi takviyeler yapti:)

Emrah Burak için o kadar küçümser olma,Burak Tum ve M.Yıldız'a oranla çok daha süratli oyuncu,savunmayı çok zorlayacktır...

YusufT
04.Şubat.2007, 06:09
Burak Savunmayi zorlayabilir ama eger tabi ortasahayi gecerlerse :D
görende sanacakki dünya yildizi...

Sanki bizim forvetler hic zorlamayacak...

GeNç KaRTaL
04.Şubat.2007, 06:24
Manisa'da iyi takviyeler yaptı.Mesela en son Sakarya'dan Martinez alındı..

Onurap
04.Şubat.2007, 06:40
Emrah Burak için o kadar küçümser olma,Burak Tum ve M.Yıldız'a oranla çok daha süratli oyuncu,savunmayı çok zorlayacktır...

Valla sizin takımdayken herkes beş para etmez diyodu şimdi bizim maçtamı patlayacak :smismileyiw2: Anadolu takımında yıldız olur anadolu takımlarına karşı iyi oynar..:icon_razz:

anilton
04.Şubat.2007, 07:43
Burak Savunmayi zorlayabilir ama eger tabi ortasahayi gecerlerse :D
görende sanacakki dünya yildizi...

Sanki bizim forvetler hic zorlamayacak...

Sizin forvetler zorlayacak değil,zaten favorisiniz.İstemeselerde zorlayacaklar...:D

Burak sadece hızlı ve yeniden parlamaya çalışan bir genç olduğu için zorlar diyoruz,mükemmel bir futbolcu olduğunu falan düşündüğümzden değil...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Valla sizin takımdayken herkes beş para etmez diyodu şimdi bizim maçtamı patlayacak :smismileyiw2: Anadolu takımında yıldız olur anadolu takımlarına karşı iyi oynar..:icon_razz:

Valla ben şahsen Burak Yılmaz'ı her zaman beğendim.Hafta sonu göreceğiz ne kadar yetenekli bir futbolcu olduğunu...

yunusgs
04.Şubat.2007, 16:07
Deplasmanda olsaydık en zor maçlarımızdan diyebilirdim hele ki Son Fenerbahçe maçındaki gibi oynarsak Manisanın şansı yok defansta Emre Servet ve Mehmet Topal liberoda Alexe Kezmana Semihe Deivide göz açtırmadılar bu maçtada defansta sorun olmadığını düşünüyorum maçı 2-0 alacağımızı düşünüyorum.

PesimiSTyLa
04.Şubat.2007, 18:40
Ne Burakmış yau tek basına yıkacak Galatasaray ı :p Hiç bi mac tek oyuncuyla kazanılmaz, takım olarak iiyi oynaamak lazım ;;) Manisa istikrarı olmayan bir takım, biz de ligin 2. yarısında 3 de 3 yaptik. Bu macta da taraftarımız ve kalite yönünden favori olan tarafız. İlk macta kazanamamıştık, bu macta kazanmak için çıkıp, mücadelemizle 3 puanı alırız diyorum...

Emurafu
04.Şubat.2007, 21:52
Burak'ı abartmayalım diyorum sadece...Ha golde atabilir ama abartılacak biri degil..Anilton haklı hızlı ve Teknik biri.Topal,Barış, Bu ortasahada varken zorlanırlar..Savunma zaten oturdu gibi..Nonda oynaması zor diyorlar..Milli takıma cagrıldı gitmedi..

TürkuAz
04.Şubat.2007, 22:40
Vay be Burak Yılmaz tek başına takım oldu he Manisaspor'a gidince..

Formdayız, ilk maçın intikamını alacağız. Mehmet Topal yine kilit oyuncumuz olacak bana göre..

Fernando Gago
04.Şubat.2007, 22:45
Manisaspor baştan sona değişim yaşıyor bu onlar için büyük dezavantaj olacak Galatasrayda formda ve moralli bu maçı kazanırlar

anilton
04.Şubat.2007, 23:43
G.Saray'lı arkadaşlar;biz Burak mükemmel oyuncu G.Saray'ı tek başına yıkar falan demedik,nereden çıkarıyorsunuz.Sadece genç ve yeniden parlamak isteyen yetenekli,hızlı bir oyuncu olduğu için savunmayı zorlayabilir diyoruz.Bunda da ilginç bir durum yok.Aşikar bu,hafta sonuda göreceğiz Burak'ın meziyetlerini.Ama tabiki G.Saray maçın mutlak favorisidir.Hakeden kazansın...

YusufT
05.Şubat.2007, 01:14
Lincoln Manisa maçı kadrosuna alınacak Galatasaray'da uzun süredir sakat olan Brezlyalı yıldız Lincoln'ün, ligde önümüzdeki hafta oynanacak Manisaspor maçının kadrosuna alınacağı belirtildi.
http://www.goal.com/images/177_thumb.jpg zoom (http://www.goal.com/UserControls/#) - galleria (http://www.goal.com/tr/MediaImagesAlbumGallery.aspx?Id=21973&IdAlbum=896)

https://ad.yieldmanager.com/pixel?id=36773&t=2&data=101101

Galatasaray'da sakatlığından dolayı uzun süredir forma giyemeyen Lincoln'ün hafta sonu oynanacak olan Vestel Manisaspor maçında forma giyebilecek duruma geldiği belirtildi.

Alman teknik adam Karl Heinz Feldkamp'ın, Brezilyalı oyuncuya ilk 11'de şans vermese bile, maçın 18 kişilik kadrouna alacağı belirtiliyor.

Öte yandan, Galatasaray'ın Galatasaray'ın Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında 9 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da Ali Sami Yen Stadı'nda Vestel Manisaspor ile yapacağı maçın biletlerinin, 6 Şubat Çarşamba günü saat 11.00'den itibaren tüm Biletix bayilerinde satışa sunulacağı açıklandı:

Galatasaray-Vestel Manisaspor Maçı Bilet Fiyatları
Numaralı VIP1 140 YTL
Numaralı VIP2 125 YTL
Numaralı Grup1 80 YTL
Numaralı Grup2 70 YTL
Kapalı Üst 50 YTL
Kapalı Alt 35 YTL
Yeni Açık Üst 15 YTL
Yeni Açık Alt 12 YTL
Eski Açık 15 YTL

Maç günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatı
Numaralı VIP1 130 YTL
Numaralı VIP2 115 YTL
Numaralı Grup1 70 YTL
Numaralı Grup2 62 YTL
Kapalı Üst 44 YTL
Kapalı Alt 31 YTL
Yeni Açık Üst 13 YTL
Yeni Açık Alt 10 YTL
Eski Açık 13 YTL

TürkuAz
05.Şubat.2007, 01:23
Lincoln adam gibi iyileşmemişse oynamasın, sonra başımıza yine dert olacak.

Emurafu
05.Şubat.2007, 02:07
Lincoln iyileşdi...Ama ben 90 dakika oynayacagını sanmıyorum..Leverkusen macında oynar gibime geliyor..Arda 60 dakika falan oynar sonra yerine Lincoln girer gibime geliyor..

GeNç KaRTaL
05.Şubat.2007, 02:16
Bi Burak'tan ümitliyiz,gol atabilir dedik hemen yanlış anlıyorsunuz.Burak tehlikeli bir isim dediğimiz bu.Ayrıca kendisinden eski bir Beşiktaşlı olarak gol bekliyoruz.İnşallah haftasonu golleriyle Galatasaray'ın mağlubiyetinde baş rol oynar..

gerrrard
05.Şubat.2007, 02:47
LinCoLn oynasın artık yahu. Galatasaray Ali Sami Yen'de çok zor yeniliyor. Taraftarıda arkasına alınca harika oynuyor. Bence GalataSaray alır bu maçı.

Burak Duran
05.Şubat.2007, 21:45
bu maci galatasaray cok rahat alir buyuk ihtimalle yine fener maciyla ayni kadro cikacak bir tek ayhan oynar ekstradan mac skoru 4-0 falan olur

Emurafu
07.Şubat.2007, 03:32
Bu hafta Lincoln ilkonbir baslamayabilir.Kalli oynayıp oynamayacaklarına cumartesi karar vericem dedi..Bence ardanın yerine 60. dakikda'dan sonra Lincoln girer gibime geliyor...Leverkusen maçında ondan patlama bekliyorum..

Fıratcan Alçınkaya
07.Şubat.2007, 05:14
rahat kaznır GS... Lincoln büyük ihtimalle son dk.lerde de olsa oyuna girer..

Roberto Baggio
07.Şubat.2007, 07:20
Barusso kadroya girebilir Gana elendi..

19_SeRDiNÇ_05
07.Şubat.2007, 07:58
Barusso kadroya girebilir Gana elendi..

Giremez daha Gana nın Cumartesi günü Fildişi Sahili ile 3. lük maçı var.

Roberto Baggio
07.Şubat.2007, 08:00
Doğru unutmuşum...

a.arıcı-11
07.Şubat.2007, 17:54
gs bu moralle rahat kazanır iyi form tuttu manisaspor tek şansı ise bizim anadolu takımları hoca değiştirince bir ivme kazanırlar iyide transferler yaptılar ama gs buyük bir mucize olmazsa rahat kazanır maçı 3-1 lik bir skor bekliyorum manisanı gölünüde eski bir atalyasporlu olan Burak Atar:)

uAsamet91
07.Şubat.2007, 22:43
Tutturdunuz bi burak yılmaz çok büyük futbolcu sancak görende ..manisaspor Galatasaray'ı hiç birzaman yenemez ASY de rahat bi galibiyet alırız.

anilton
07.Şubat.2007, 23:36
Tutturdunuz bi burak yılmaz çok büyük futbolcu sancak görende ..manisaspor Galatasaray'ı hiç birzaman yenemez ASY de rahat bi galibiyet alırız.

Ya niye böyle yapıyorsunuz,anlamıyorum.Burak mükemmel futbolcu,tek başına alır maçı falan mı diyoruz biz?Sadece Manisa'nın en önemli oyuncularından biri,savunmayı zorlar diyoruz.Ne var bunda,niye bu kadar tepki gösteriyorsunuz.Haklı olduğumuzu oynaması halinde gösterecektir Burak...

Emurafu
07.Şubat.2007, 23:56
Fenerbahçe maçının kadrosu Yine Sahada olacakmış...

Lincoln,Ayhan,Hakan Balta Yedek.

Kaynak LigTv FutboL Gündemi Programı

Bence çok iyi olur..Leverkusen maçındada Lincoln ilkonbirde baslar..Hem bu gençler Samiyende taraftarla bütünleşirler..

gerrrard
07.Şubat.2007, 23:58
Ben Burak'tan pek birşey beklemiyorum ya. Hayırlısı bakalım.

YusufT
07.Şubat.2007, 23:59
Bu maci 3-1 yada 4-1 aliriz.

Takimin genel performansi suan cok iyi. Lincoln 75 dakikada filan girer..

Emurafu
08.Şubat.2007, 00:16
İdeal ilkonbir belli olmaya basladı..Ayhan oynaması suan için zor gibi.Ortasahada Barusso,Barış,Topal,Arda,Serkan falan var...Ayhan belki deplasmanda zorlu maçlara göre oynar..
Leverkusen maçında Nonda(iyileşirse),Song,Lincoln oynar...Fazla degişiklik beklemiyorum o maçta..

ordulu5252
08.Şubat.2007, 00:23
Arkadaşlar Feldkam kadroyu açıklamış...Fenerbahçe maçındaki kadronun aynısıyla Manisa maçına çıkıyor....
Feldkam Lincoln le özel konuşma yapmış bu takımı bozaman diye fenerbahçe maçında çok güzel oynadılar demiş ama skora göre ikinci yarı alabilirim demiş....
KAYNAK: http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=33561

Emurafu
08.Şubat.2007, 00:43
Bu haberi yukarda ben verdim zaten..Ligtv birazda abartarak yazmış...Lincoln leverkusen maçında patlayacak:)

Ilhan
08.Şubat.2007, 01:29
Burak Holosko'nun boşluğunu doldurdu gibi. Manisa'dan ümitliyim ancak gömülü savunmayı iyi yapmalılar.

gerrrard
08.Şubat.2007, 01:33
İlhan'ın dediği gibi düğüm Manisa'nın defansında çözülür bence. Ama Galatasaray bu kördüğümü çözer. Lincoln ise girerse nasıl oynayacak merak ediyorum doğrusu.

GeNç KaRTaL
08.Şubat.2007, 01:42
Arkadaşlar başladınız yine sezon başındaki gibi bunlar bize rakip olamaz triplerine.İlk maçta 2-2 berabere kalmadı bu 2 takım.Yanlış hatırlamıyorsam o maçtan öncede rahat kazanırız diyen arkadaşlar vardı.Ben umutluyum Manisa'dan.Kötü takım değiller.İnşallah puan/puanlarla dönerler ASY'den.Neyse göreceğiz neler olacağını hep birlikte..

Roberto Baggio
08.Şubat.2007, 02:15
Manisa'nın transfer ettiği yabancılar kapalı kutu ben şans vermiyorum Manisa'ya...

Emurafu
08.Şubat.2007, 02:25
Arkadaslar lütfen büyük konusmayalım..Futbol bu unutmayın:)
Lütfen rakibe saygılı olalım..Hatta umutsuz olalım ozaman kesin kazanıyoruz:)

Yılmaz vural Antalya'nın basında iken Samiyende 1-1 kalmısdık..Ozamanda büyük konusmusduk..Yılmaz vural faktörüde var:)

a.arıcı-11
08.Şubat.2007, 07:44
yılmaz vuralın takımları büyüklere karşı iyi oynuyor hatırlıyorumda geçen yıl içerdeki maçlarda bjk ile 4-4 berabere kalmış feneri 1-0 yenmiş gs ye ise acayip bi golle 1-0 yenilmişti değlasmanda ise fenere talihsiz olarak 4-2 yenilmiş gs ile 1-1 berabere kalmış bjk karşısında gol kaçırma rekoru kırmış ve 1-0 yenilmişti büyklere karşı karnesi fena değil vuralın ama genede antalyayı küme düşürdü bunuda unutmayalım

ordulu5252
08.Şubat.2007, 17:06
Manisa yeni aldığı yabancıları bu maç oynatırlarsa Galatasaray karşında zorlanırlar.Yabancılar daha henüz takıma adepte olamamışlar....
Yılmaz Vural Galatasaray'ı devirmek için elinden geleni yapacaktır.Her zamanki gibi sert bir savunma yapacaktır.Galatasray bu maçı kazanmasını bilir....
Lincoln meselesine gelincede Kalli lincolnü 60.dakikadan sonra almalı.....

sitte
08.Şubat.2007, 20:04
A.Gücü maçında iyi oynamadık özellikle ilk 20 dakikka sonra A.Gücü'nün kilidini açtık gerisi sıralı geldi bu maçtada eğer Manisa'nın kilidini açarsak bence 3-1 yeneriz gibime geliyor...
Not:GALATASARAY'ın yeni transferi LiNCoLN'de forma giyebilir.:D

Emurafu
09.Şubat.2007, 00:33
1-0 olsun bizim olsun:)..Temkinli olmakta fayda var..Yılmaz hoca gecensene bize kök söktürmüşdü unutmayın..Antalya ile samiyende 1-1 deplasmanda zar zor..0-1 kazanmısdık.Martinezde kalede olacak..Erken gol atarsak üst biter:)

anilton
09.Şubat.2007, 00:36
Bizimde mağlup olmamızla beraber G.Saray için maçın önemi bir kat daha arttı.G.Saray galibiyete yakın görünsede sürprize gebe bir maç...

Bir Beşiktaş'lı olarak Manisa'nın puan almasını en azından puan farkının açılmamasını diliyorum...

ordulu5252
09.Şubat.2007, 00:43
Beşiktaş'ında puan kaybetmesinden sonrada Galatasaray bu maçı söke söke alır...V.Manisaspor büyük ihtimale topu Servet'in üzerinden oynayacaktır....Servet'in yorgun olması Mehmet topal kapatabilir zaten Galatasaray'ın kadrosuna baktığımız zaman sanki maça 3 forvetle çıkıyormuş gibi HAKAN-ÜMİT-SERKAN
Bence;
Bu maçın kaderini Galatasaray'ın kanatları belirleyecek.....

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 00:48
MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY
Orkun
Emre
Servet
Uğur Uçar
Volkan Yaman
Mehmet Topal
Barış Özbek
Serkan Çalık
Arda
Ümit Karan
Hakan Şükür

VESTEL MANİSA
Martinez
Ümit
Şener
Allyson
Ferhat
Dos Santos
Uğur
Nizamettin
Selçuk
Dalgaard
Rafael

Emurafu
09.Şubat.2007, 00:57
3 forvet gibi görünüyoruz ama Hakan ve Serkan sürekli savunmaya yardım ediyorlar..Pres yapabiliyorlar..Ortasahada Sadece Karan fazla kosmuyor..Yanlız Karan'da son Fenerbahce maçında baya geri geldi...Takımın Ortasahası sürekli kosup rakibin oynunu bozuyor..Hakan-Karan ikilisi olunca rakip savunmada çakılı oynuyor hatta belli oyuncular oyuna katılamıyor..

Kilit oyuncu Arda olacak nedenmi??

Sahada yaratıcı tek oyuncu Arda olacak.Arda eger Rize,Ankaragücü maçı gibi forvetleri besleyebilirse ozaman rahat bir maç olur..Gol yollarında sorun çekmeyiz..

ordulu5252
09.Şubat.2007, 01:02
GALATASARAY
.................................................. ...Orkun.......................................... ...........................
.............Uğur................................. .Emre........................Servet...........Volk an...............

............Serkan............................M.To pal.....................Barış...................Ar da.................

.......................................Ümit....... ................Hakan............................. .....................

Tam bir pres takımı Galatasaray V.manisa'yı önde bir pres uygulayıp devirebilir tabiki kanatların çok iyi çalışması lazım örneğin;Fenerbahçe maçında kanatlar çok iyi çalıştı..Erken bir gol atarsa Galatasaray farka gidebilir ve beklenen isim Lincoln oyna girer Eğer V.manisa erken bir gol atarsa herşey olabilir.Kalli Kalliğini konuşturup oyna orta saha oyuncusu Lincol'nu yada Ayhan'ı oyna alır orta sahayı kalabalık tutar ve presle maçı alır...
Her türlü GALATASARAY maçı alır....

YusufT
09.Şubat.2007, 01:03
3 forvet gibi görünüyoruz ama Hakan ve Serkan sürekli savunmaya yardım ediyorlar..Pres yapabiliyorlar..Ortasahada Sadece Karan fazla kosmuyor..Yanlız Karan'da son Fenerbahce maçında baya geri geldi...Takımın Ortasahası sürekli kosup rakibin oynunu bozuyor..Hakan-Karan ikilisi olunca rakip savunmada çakılı oynuyor hatta belli oyuncular oyuna katılamıyor..

Kilit oyuncu Arda olacak nedenmi??

Sahada yaratıcı tek oyuncu Arda olacak.Arda eger Rize,Ankaragücü maçı gibi forvetleri besleyebilirse ozaman rahat bir maç olur..Gol yollarında sorun çekmeyiz..

Arda son zamanlardaki oyununu oynarsa, Manisa'yi yikan adam olur.

Galatasaray macin icinde 4-2-2-1-1 gibi oynuyor.

Ümit Karan tek basina ilerde top bekliyor ve Hakan Sükür ortasahaya kadar top almaya geliyor.

anilton
09.Şubat.2007, 01:49
İlk 11'ler belli oldu
Turkcell Süper Lig'in 21. hafta maçında Galatasaray Ali Sami Yen Stadı'nda V.Manisaspor'u ağırlıyor. Saat 19.00'da başlayacak olan maçı Bünyamin Gezer yönetecek. Karşılaşma öncesi iki takımın da ilk 11'leri belli oldu. İşte 11'ler;

GALATASARAY

Orkun
Uğur
Emre
Servet
Volkan
Serkan
Barış
Mehmet Topal
Arda
Hakan Şükür
Ümit Karan

V.MANİSA

Martinez
Şener
Borboconi
Ze antonio
Celaleddin
Uğur
Ümit
Metin
Selçuk
Burak
Rafael

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 02:19
Maç başladı.İki takımada başarılar..

Galatasaray tempolu başladı..

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 02:25
Barış.

1-0

Galatasaray çok büyük avantaj sağladı.

anilton
09.Şubat.2007, 02:25
G.Saray istediği gibi golü erken buldu.Önemli şans G.Saray için.Burdan çeviremez maçı Manisa...

GodfatheR
09.Şubat.2007, 02:27
Galatasaray maçı erken koparıcak gibi.

El Comandante
09.Şubat.2007, 02:28
Sizin gibi genclere can kurban :D

Helal olsun size (:

Özbeeek Bariiiis (:

PesimiSTyLa
09.Şubat.2007, 02:33
erken gol süper oldu..

PesimiSTyLa
09.Şubat.2007, 02:39
Hakan şükür 2-0 cok rahatız ;)

uAsamet91
09.Şubat.2007, 02:40
Goll Kral...Rahatladık artık

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 02:41
2-0 oldu.Manisa hayallerimizi yıktı.:icon_biggrin:

El Comandante
09.Şubat.2007, 02:41
Kral Hakan Sükür !

Son 2 lig macinda da gol atti. (:

Bir de penalti.

anilton
09.Şubat.2007, 02:42
G.Saray aldı götürdü.Fark gelebilir...

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 02:43
3-0 oldu.

Arda

Lafımızı yedirtti Galatasaray.:)

IcedEarth
09.Şubat.2007, 02:45
Galatasaray coşuyor. Golü hakeden oyuncular birer birer ödülünü alıyor. Önce Genç Aslan Barış, sonra Kral Hakan Şükür, şimdi de Showman Arda Turan.....

PesimiSTyLa
09.Şubat.2007, 02:47
Galatasray dalga dalga geliyor... Ümit Karan sağ kanattan ortaladı savunma çarpan top kaleye giderken son anda Martinez müdehale etti.

Fark gelebilir :)

batuhanry
09.Şubat.2007, 02:53
35' Hakan Şükür'e sarı kart. Hakem Hakan Şükür ceza sahasında düşmesinin ardından kendisini aldatmaya yönelik hareket yaptığını belirterek Hakan'a sarı kart gösterdi.

goosfraba
09.Şubat.2007, 02:54
3 oldu.Macı izleyen var mı?Penaltı,penaltı mı acaba?

Evet penaltıydı, formadan çekildi sanırım.

batuhanry
09.Şubat.2007, 03:00
Orkun mutlak bir golü kurtarmış.

Serkan karşı karşıya Martinez'in üstüne nişanlamış ..

İlk yarı sonucu 3-0...

YusufT
09.Şubat.2007, 03:02
Baris 1+2 :D

Arda resmen show yapiyor.. Bu Arda Turkish C.Ronaldo'muz oldu son maclarda :)

Insallah Euro 2008 böyle güzel oynar..

PesimiSTyLa
09.Şubat.2007, 03:03
ilk yarı 3-0 bitti .. 2. yarı muhtemelen Kalli kendinizi zorlamayın diyecek Leverkusen macını düşünerek... 2. yarı tempo düşebilir.

IcedEarth
09.Şubat.2007, 03:25
Hakan Şükür attı 245 oldu ;;)

Aşk-ı Şehir
09.Şubat.2007, 03:25
Hakan Şükür'de hep Manisa'ya atıyor.:p

batuhanry
09.Şubat.2007, 03:27
Hakan Balta , Ayhan ve Lincoln ısınıyor .

a.arıcı-11
09.Şubat.2007, 03:28
Baris 1+2 :D

Arda resmen show yapiyor.. Bu Arda Turkish C.Ronaldo'muz oldu son maclarda :)

Insallah Euro 2008 böyle güzel oynar..
abartmayalım istersen

gsye tebrikler aldığı galibiyet için leverkusen maçı bu haftamı?

anilton
09.Şubat.2007, 03:28
G.Saray keyif veriyor gerçekten.İmrenmiyorum desen yalan olur.Müthiş pres,yardımlaşma,pozisyon zenginliği ve goller.Açıkçası futbol adına her şey var...

Aşk-ı Şehir
09.Şubat.2007, 03:30
Kalli Lincoln'ü alır heralde 60'tan sonra.:)

IcedEarth
09.Şubat.2007, 03:31
abartmayalım istersen

gsye tebrikler aldığı galibiyet için leverkusen maçı bu haftamı?

Abartmayalım derken? Türkiye'den Cristiano Ronaldo'ya benzer oyun stili olan bi oyuncu göster deseler en az 15 milyon kişi Arda der. Türkiye'nin Ronaldo'su diyoruz, dünyanın değil.
Soruna gelince, maç bu hafta.
Ayrıca Lincoln bence girmemeli, bu kadar erkenden tekme yemeye başladığını görmek istemiyorum. Yemin ederim yüreğim sızlıyor bu adamın yediği tekmeleri gördükçe.

PesimiSTyLa
09.Şubat.2007, 03:35
Selçuk bizi boş gecmiyor :) Neyse nazar boncugu oolsun...

Ilhan
09.Şubat.2007, 03:36
Arkadaşlarmaçı anlatmayın bu konuda. Golleri kimin attığına başka sitelerden de bakılır ki nitekim öyle yapıp buraya yazıyorsunuz, sevinçlerinizi de evinizde kollarınızı havaya kaldırıp değişik sevinç sesleri çıkararak yapabilirsiniz. Lütfen içi dolu mesajlar atalım, sonra mesajlarınız silinmiş olur, parmaklarınıza yazık olmuş olur.

IcedEarth
09.Şubat.2007, 03:36
Orkun mükemmel bir gol yemiş yine. Hep mükemmel yiyor bu adam yahu :zuhaha Bu arada ilginçtir, Selçuk bize gol attığı anda, FM'de benim Selçuk da gol attı. Aynı adam aynı anda 2 gol atmış oldu :zuhaha
Ayrıca 5 yetmez bize. Biraz daha atalım, biraz daha coşalım yahu ;;)

Aşk-ı Şehir
09.Şubat.2007, 03:40
5. golüde Ümit attı. Artık Lincoln'ü görmek istiyorum sahada.:p

batuhanry
09.Şubat.2007, 03:42
Vee uzun bir aradan sonra Lincoln oyunda ;) Serkan çıktı.

Aşk-ı Şehir
09.Şubat.2007, 03:42
Lincoln Serkan'ın yerinde oyunda.

Lincoln'ün oyuna girmesine sevindim. İnşallah gol atar.:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Müthiş bir maç oluyor.:) Barusso'nun yerine keşke Selçuk'u alsaydık.:p

IcedEarth
09.Şubat.2007, 03:46
Lincoln'e sert harekete hayır. Yetti artık yav. Bu arada 5-3 olmuş. Ne biçim maç bu yahu.

Aşk-ı Şehir
09.Şubat.2007, 03:59
Manisa 1.devredeki Manisa değil Samet. Devre arası transferleriyle güçlendiler.;;)

IcedEarth
09.Şubat.2007, 04:01
Kral bu maçta coştukça coşuyor. Hadi bakalım, inşallah 2000 yılı gibi olur.

Ilhan
09.Şubat.2007, 04:06
Futbol bölümü kuralları:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=54734

Önemli hatırlatma: Futbol bölümü kurallarına uygun mesajlar yazmayan üyeler için kurallara uygunsuz her 3 mesajda 1 uyarı verileceğini aklımızdan çıkarmayalım.

1 genel uyarı:

Maç esnasında da içi dolu mesajlar atılmalıdır. Maçı anlatan, şu attı bu attı tipinde mesajları taraftar forumlarında yazmanız tavsiye edilir.

IcedEarth
09.Şubat.2007, 04:13
Maç bitti, hayırlı olsun 3 puan. Kral 8 golle "Bu yarışta ben de varım arkadaş" diyor.

uAsamet91
09.Şubat.2007, 04:14
Maçı başından sonuna kadar iyi oynadık.Tebrikler Galatasaray'ıma sıra Leverkusen'de...şu 3 gol olmasaydı daha iyi olurdu:p

PesimiSTyLa
09.Şubat.2007, 04:14
3 puanı aldık. Güzel bir duygu. Futbol adına hersey vardı. Sevincimizi doyasıya yasıyoruz !! Lideriz ve yürüyoruz bu yolda !!

Aykan19o3
09.Şubat.2007, 04:18
Her iki takımında defansı kötü oynamış sanrım.. Ama güzel ve zevkli bir maç olmuş :)

Aşk-ı Şehir
09.Şubat.2007, 04:19
Göze hoş gelen futbol oynuyoruz. Maçlarımız çok zevkli geçiyor. Sıradaki gelsin.:p

Song olsaydı belki bu kadar gol yemezdik.

Fıratcan Alçınkaya
09.Şubat.2007, 04:30
9 gol çok güzel.. Tebrikler Galatasaray...

Fernando Gago
09.Şubat.2007, 04:33
Galatasaray kim oynarsa oynasın gol atmakta zorlanmıyor bu Kalinin eseri Tebrikler

Emurafu
09.Şubat.2007, 04:35
Her iki takımında defansı kötü oynamış sanrım.. Ama güzel ve zevkli bir maç olmuş :)Yenilen 3 gol defansın kötü olmasından değil, farkın açılmasından dolayı olan konsantrasyon eksikliğinden. Yediğimiz ilk 2 golde örneğin. Bir hafta önce Fenerbahçe'den kimse oraya yaklaşamıyordu bile şimdi farkın getirdiği rahatlıkla kimse yayın önünde müdahale etmeyince Selçuk iki tane şut attı. Selçuk'da her zaman bize gol atıyor..

Takımda herkez savaşıyor...Sürekli pres yapıyoruz..Hakan şükür çok güzel bir kafa golü attı..Persembe günü Kalli hangi ilkonbiri cıkarırsa saygı duymalıyız bence(::)

6.golde Lincoln güzel bir asist yaptı..Hakan şükür 3 gol 1 asist yaptı,Barış 2 gol 1 asist yaptı,Arda'da bunlara Yardımcı oldu:)

Bu macin üzerine fazla konusmaya gerek yok. Seyir zevki cok yüksek bir mac oldu...

Nedvedmania
09.Şubat.2007, 04:35
Bu kadroyla çok güzel bir maçtı helal olsun gençlere ve Kral Hakana :)

Lincoln'e yapılanlar ayıptır , yazıktır , günahtır !

M.Scofield
09.Şubat.2007, 04:37
harika bir futbol vardı sahada son 30dk normal olarak oyundan düştük

anilton
09.Şubat.2007, 04:38
Yenilen 3 gol defansın kötü olmasından değil, farkın açılmasından dolayı olan konsantrasyon eksikliğinden. Yediğimiz ilk 2 golde örneğin. Bir hafta önce Fenerbahçe'den kimse oraya yaklaşamıyordu bile şimdi farkın getirdiği rahatlıkla kimse yayın önünde müdahale etmeyince Selçuk iki tane şut attı. Selçuk'da her zaman bize gol atıyor..

Takımda herkez savaşıyor...Sürekli pres yapıyoruz..Hakan şükür çok güzel bir kafa golü attı..Persembe günü Kalli hangi ilkonbiri cıkarırsa saygı duymalıyız bence(::)

6.golde Lincoln güzel bir asist yaptı..Hakan şükür 3 gol 1 asist yaptı,Barış 2 gol 1 asist yaptı,Arda'da bunlara Yardımcı oldu:)

Bu macin üzerine fazla konusmaya gerek yok. Seyir zevki cok yüksek bir mac oldu...

Burak nasıl oynadı Emrah,zorlayabildi mi?Bütün hafta boyunca bunu konuştuk...:)

RoNNiE91
09.Şubat.2007, 04:38
Tebrikler Galatasaray.Süper bir maçta üç puanı aldılar.Seyir zevkide veren bir maçtı.Keşke ligimizdeki her maç böyle olsa.

RaSenGan
09.Şubat.2007, 04:55
Kral her zaman Kral.Tebrikler Galatasarayıma.Çok iyi oynadı herkes.Böyle devam ederiz inş.Ligde son maçlarda süperiz.Son 3 maçta 15-16 gol attık heralde.Bu moralle Leverkusen maçınıda kazanırsak çok iyi olur.

Emurafu
09.Şubat.2007, 04:56
Yok yok çok zorlamadı:D..Selçuk 2 gol atınca burak ismini duymaya basladım..

Lincoln'e yapılan ayıp ya..Adam oyuna girdi hemen 2 tane sert faul yapıldı.
Kallinin İlk yarıdaki kadroyu bozacagını sanmıyorum..Sürekli pres yapan takım avrupada rakibide bozar.Üstelik bu kadro Savasıyor rakibi yıldırıyor.

Lincoln persembe günü oynamassa sasırmayın derim..

JunkChorn
09.Şubat.2007, 04:57
Ligimizde her maç bu kadar açık futbol oynanırsa takımlarımız Avrupa'da çok zorlanır;)

Tebrikler Galatasaray radyoda dinledim bi ara 11. dakikada spiker çok gollü maç dediğinde daha 1-0'dı.Hadi laan demiştim nerden biliyon :D:D:D gibisinden ama..

Leverkusen'de böyle olsunda gerisi önemli değil Galatsaray ligi zaten götürür.

Aykan19o3
09.Şubat.2007, 04:58
Yenilen 3 gol defansın kötü olmasından değil, farkın açılmasından dolayı olan konsantrasyon eksikliğinden. Yediğimiz ilk 2 golde örneğin. Bir hafta önce Fenerbahçe'den kimse oraya yaklaşamıyordu bile şimdi farkın getirdiği rahatlıkla kimse yayın önünde müdahale etmeyince Selçuk iki tane şut attı. Selçuk'da her zaman bize gol atıyor..

Ben maçı izlemedim ama senin dediğin olmuştur.. Çünkü goller farktan sonra gelmişti, doğru söyledin.:)

PesimiSTyLa
09.Şubat.2007, 05:01
selcuk un 2 golu de mükemmelmiş. Ümit in attıgı gol de hem pas , ümitin kontrolu ve mükemmel plasesi ile harikaymış. Selcuk un 2 gol de de kimse birsey yapamazdı. Burak ın golu de orta sut karısımı bi vurusa tek vurus gol oldu. lideriz ilerliyoruz...

sitte
09.Şubat.2007, 05:01
Bu maçı izledikten sonraki sloganım:
Lincoln'süz GALATASARAY istiyoruz....

YusufT
09.Şubat.2007, 05:02

Fazla zorlamadi, ama yinede gol atti. bunada sevindim :icon_razz:

Selcuk Inan harika mac cikarti..güzel goller atti.

Bu basari Kalli'nin eseri..

Güzel ve bol göllü mac oldu :icon_razz:

King_91
09.Şubat.2007, 05:02
Galatasaray bugun gerçekten mükemmel oynadı belki bunda erken gelen golun de katkısı oldu ama gole kadar da basan koşan taraf bizdik.
Yediğimiz ilk 2 gol Selçuk'un müthiş becerisi ve 4 farkın vermiş olduğu rahatlıktan geldi.Öyle bariz bir defans hatası da yoktu.
Bugün oynayan oyunculardan sadece Serkan biraz tutuktu ki o da vasatın üstündeydi.Barış-Mehmet müthiş bir ikili oldu orta sahada.60 dakika orta sahada nefes aldırmadılar Manisa'ya.Arda da her geçen gün formunu yukseltiyor inşallah daha da iyi olacak.Hem Galatasaray'ı hem de Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edecektir.
Ayrıca Lincoln de uzun bir aradan sonra ilk kez forma giymesine rağmen etkiliydi.Son golün asistini de yaptı.Manisalı futbolcular Lincoln'un oyuna girmesiyle sanki önceden tembihlenmiş gibi sertleşmeye başladılar ama hakem buna müsaade etmedi.O açıdan hakemi kutluyorum.
Son bir sözüm de Kral'a..Kim ne derse desin sen Türkiye'nin en iyi golcüsüsün ve kim ne derse desin gollerini atmaya devam edeceksin.
Tebrikler Aslanlar..

anilton
09.Şubat.2007, 05:03
Yok yok çok zorlamadı:D..Selçuk 2 gol atınca burak ismini duymaya basladım..

Lincoln'e yapılan ayıp ya..Adam oyuna girdi hemen 2 tane sert faul yapıldı.
Kallinin İlk yarıdaki kadroyu bozacagını sanmıyorum..Sürekli pres yapan takım avrupada rakibide bozar.Üstelik bu kadro Savasıyor rakibi yıldırıyor.

Lincoln persembe günü oynamassa sasırmayın derim..

G.Saray erken golü bulup farkı açınca doğal olarak zorlayamadı.Dediğin gibi fark kapanmaya başlayınca oynadığına göre G.Saray golü bulamayıp,farkı açamasa belki dahada etkili olacaktı.Ama nedense ben Burak'ı çok seviyorum ve başarılı olmasını istiyorum...:)

sitte
09.Şubat.2007, 05:04
Selçuk harika maç çıkarttı diyosun söyle bana şutlardn başka M.ToPaL'ın karşısında ne yaptı??

Emurafu
09.Şubat.2007, 05:06
Arkadaslar Golleri görmeyenler Ntv izlesin..Suanda analiz yapılıyor:)

Universal
09.Şubat.2007, 05:07
Tebrikler G.Saray. Altı gol atmak güzel; ama üç gol yemek kötü. G.Saray'ın forvet gücü ortada zaten bu maçtada belli oldu. G.Saray altı gol atabildiği bir takımdan üç gol yemesi defasında aksaklıklar olduğunu gösterir.

Roberto Baggio
09.Şubat.2007, 05:25
Valla anlatılacak bir maç değildi izlemek lazım beni tekrar 2000'li yıllara götürdü tek eksiğimiz gençlerin erken rehavete kapılmaları...

Emurafu
09.Şubat.2007, 05:29
Skor 4-0 iken konsantrasyon eksikligi yasandı...Bunu her takım yasar..Fenerbahcede mesela Alanyadan 3 gol yedi ama 10 tane'de attı..Konsatrasyon meselesi..4-0 oldugu için oyuncular her topa atlamadılar..Fazla hamle yapmadılar..Selcuk'ta dolayı ile uzaktan 2 gol attı..Maç 0-0 olsa idi..Bakın bakalım Selçuk oradan toplara vurabilecekmi..
Emre'nin uyumu çok iyi olmaya basladı..2.yarının son dakikasında Ugur'a süper pas verdi..Ama serkan kacırdı..

Neyse artık leverkusen maçını düsünmemiz lazım..Pres,Kontrollü oyun lazım:)

DisCo
09.Şubat.2007, 05:35
Galatasaray'ın coşarak oynayacağını daha önce belirtmiştim. Bu takım böyle koştuğu sürece 7 atar varsın 3-4'te yesin. Hem gücün kimde olduğunu gösteriyor hem galip geliyor hemde göze hoş gelen bir oyuna vesile oluyor. Maça bitmiş gözüyle bakılması yenen gollere kılıf değil hakikattir. Çünkü golü yediği anda bir tane atması aslında oyunu kimin kontrol ettiğinin göstergesidir. Selçuk'a gelince müthiş oynamadı sadece müthiş bir şut attı ve gol oldu.(2 golü Orkun'un hatası olduğu için müthiş vurduda girdi diyemeyeceğim.) Galatasaray bu sene ne kupa alırsa ne kadar iyi işler yaparsa kardır. Bu takım ileride yine çok yakacak bekleyip görelim.

gorkemyilmazkarasu
09.Şubat.2007, 05:42
seyir zevki açısında çok güzel bir maçtı..herkes çok özverili oynuyor,yardımlaşma üst düzeyde..emre güngör adapte olmaya başladı türk stoperlerinin aksine top tekniği biraz daha yüksek gibi dikkatle izlenmesini öneriyorum,bugün servet tutuktu biraz oda milli maç yorgunluğundan olsa gerek..çok maç yaptı bu aralar servet inşallah leverkusen maçında eski günlerine dönmez :)

TürkuAz
09.Şubat.2007, 06:08
Çok zevkli ve heyecanlı maçtı. Hop oturamadan hop kalktık..:D

Neticede kazandık, yenilen 3 gol biraz moralimi bozdu ama zamanla herşey düzelecek. Hakan Şükür halen daha KRAL. Kim ne derse desin, çekememezlik yapılmasın..

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 06:42
Galatasaray'ı tebrik ediyorum.İyi oyun,bol gol,3 puan.Bir taraftar takımından daha ne isteyebilir ki?

Galatasaray bugün her zaman ki gibi iştahlıydı.Rakibe iyi pres yaptı,golüde erken bulması işine geldi.Sonrada farkı açtı ve rahatladı.2.yarının başında bulduğu gol ise işini iyice kolaylaştırdı.Artık iyice rahatlayan Galatasaray o yaptığı bunaltıcı presi bıraktı.Manisa'da Selçuk devreye çıktı ve müthiş bir gol attı.Sonra Galatasaray bir gol daha buldu Manisa'nın iyice açık vermesinden dolayı.Selçuk yine müthiş bir gol attı.Sonra'da Burak'ın golü geldi.Skor 5-3 iken V.Manisa'nın kaçırdığı bir pozisyon var savunma son anda araya girdi.O pozisyon gol olsa belki daha çekişmeli bir son dakika seyredebilirdik.Son noktayı ise Kral Hakan Şükür koydu ve maç 6-3 bitti.Galatasaray Leverkusen maçı öncesi olumlu sinyaller verdi..

ordulu5252
09.Şubat.2007, 06:45
Güzel bir maç izledik Galatsaray ilk 27 dakikada V.manisaspor'un işini bitirdi Galatsaraylı oyuncular o kadar pres yaptılarki 60.dakikadan sonra top oynamayı unutular adeta,top sürmekte zorlandılar....Kalli ve öğrencilerini tebrik etmek gerekir....
V.Manisasporun ilk 2 golü muhteşemdi....İlk golde Orkun'un yapacağa hiç bir şey yoktu fakat 2.golde duruş hatası yaptı...
Lincol'un de uzun zaman sonra sahalara dönmesi mutluluk verici idi.Daha sakatlıktan kurtulmasına rağmen 4-5 faule maruz kaldı.
Maçın hakemi ise iyidi pozisyonlara yakın olmaya çalıştı.....
Eğer Galatasaray uefa maçında ilk 30 dakikadaki gibi oynarsa maçta zorlanır çünkü ikinci yarı top süremedilir.....
Dediiğim gibi Galatasaray bu maçı söke söke aldı......

MAÇTAN FOTOLAR....

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_f6aa7399a9423b8d6d3ebc55f3280810.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=f6aa7399a9423b8d6d3ebc55f3280810&sira=1&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_661c5b42564500d73357ff0003b45594.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=f6aa7399a9423b8d6d3ebc55f3280810&sira=2&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_af0f78ee605a5954fef852a95a651dc7.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=f6aa7399a9423b8d6d3ebc55f3280810&sira=3&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_19436ace1800bb473686831cbb65d3db.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=f6aa7399a9423b8d6d3ebc55f3280810&sira=4&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_9da9142a988f55ff47a4c2d70244a5c0.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=f6aa7399a9423b8d6d3ebc55f3280810&sira=5&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_78f4cc3053bf54c54f9b83ea70fc2bdb.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=f6aa7399a9423b8d6d3ebc55f3280810&sira=6&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_a7cf18c6ebe5b45d6d1b1630a8d0dfd8.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=f6aa7399a9423b8d6d3ebc55f3280810&sira=7&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_e807daf40cce539bc2d619e76fdb1d86.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=f6aa7399a9423b8d6d3ebc55f3280810&sira=8&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_54ff12cf2a7dfcb6995711af1d24189d.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=f6aa7399a9423b8d6d3ebc55f3280810&sira=9&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_a5d41cece0ed185d0cf500c0dd1af46f.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=f6aa7399a9423b8d6d3ebc55f3280810&sira=10&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_5e8f19389156283ca2b87d0aa2b79012.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=f6aa7399a9423b8d6d3ebc55f3280810&sira=11&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_5e8f19389156283ca2b87d0aa2b79012.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=f6aa7399a9423b8d6d3ebc55f3280810&sira=11&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_44c0991cf712888e0681ff18e12ccdd8.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=44c0991cf712888e0681ff18e12ccdd8&sira=16&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_08186cf57fffa3e7d800ce1128966ea3.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=08186cf57fffa3e7d800ce1128966ea3&sira=18&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_53e8f519ef2cb906019d49d524ebedda.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=53e8f519ef2cb906019d49d524ebedda&sira=21&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_3575ef0b150ee7d27b1678e2e9e954d2.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=3575ef0b150ee7d27b1678e2e9e954d2&sira=22&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_f05822a3de2ca94346dbd3eef00a2063.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=f05822a3de2ca94346dbd3eef00a2063&sira=23&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_9a1cb71b8da5cb2ec4fd4f110d568f66.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=9a1cb71b8da5cb2ec4fd4f110d568f66&sira=25&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_22702e10f574fe0880b7ef1d0647143a.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=22702e10f574fe0880b7ef1d0647143a&sira=29&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_683c2222e5eb0357bd55f68f476fc03d.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=683c2222e5eb0357bd55f68f476fc03d&sira=31&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_87d5700adc95843ced797ee40e4e0eb1.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=87d5700adc95843ced797ee40e4e0eb1&sira=35&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_edf888245dbe11898b74ed25c2e1777d.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=edf888245dbe11898b74ed25c2e1777d&sira=38&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_f41cb2d74b4c195d9baf5617e215ba9b.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=f41cb2d74b4c195d9baf5617e215ba9b&sira=46&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_b18318ab5fef1b9614ad58e39c14cb6e.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=f41cb2d74b4c195d9baf5617e215ba9b&sira=47&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_0ebeb108cb3f41bd593c3502afa59ad9.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=0ebeb108cb3f41bd593c3502afa59ad9&sira=52&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_df820ae046c235fb6eb1b7e3fbb2936d.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=df820ae046c235fb6eb1b7e3fbb2936d&sira=54&total=62&',450,500,'bigimage'))

http://www.sporx.com/images/galeri/29/5227/O_3bd6113bc9160f6b5d0014ab02b9eda7.jpg (javascript:wopen3('/rGalerisi/bImage.php?a=29&b=5227&jsessionId=71c6537bf2cc748ba7da1b2eaea915a0&img=3bd6113bc9160f6b5d0014ab02b9eda7&sira=57&total=62&',450,500,'bigimage'))

Maçın adamına gelincede tabikide Hakan şükür bugün bir forvetin yapması gereken herşeyi yaptı...Ayak içi gol attı.Kafa golü attı.Asist yaptı.Orta sahaya yardım etti top kazandı.Arkadaşlarına kafa topu indirdi adam azalttı
YANİ:
Eski aradığımız HAKAN ŞÜKÜR geri dönüyor.....

Galatasaray taraftarı bugunkü maçta tam anlamıyla muhteşemde taaaki....Maçın skoru 5-3 oluncaya kadar o zaman aralığında tarafatarı bir korku sardı 6.gol gelene kadar yine sahneye kral Hakan şükür çıktı...

Eğer bu taraftar Galatasaray'ı bu sene her maçında desteklerse Galatasaray bu futbolunu ortaya koyarsa Galatasaray'ı yenmek zorlaşır.....

DisCo
09.Şubat.2007, 06:59
Eğer bu taraftar Galatasaray'ı bu sene her maçında desteklerse Galatasaray bu futbolunu ortaya koyarsa Galatasaray'ı yenmek zorlaşır.....

Takım böyle oynarsa seyirci her maç stadı doldurur.

Atakan38
09.Şubat.2007, 08:02
Hersey GuzeL Ama 3 GoL Yemek Olmadı

En Cok Sevındıren KraL'ın GoL Atması KraL Atsın Gerısı OnemLı DeiL

Keşke PenaLtıyı Ü.Karan Yada Hakan KuLLansaydı GoL KraLLığı v MoraLLerı Acısından İii Olurdu
Gercı Ikısıde Sakat PenaLtı Konusunda.

Nyse Yendık YoLa Dvm

Burak Duran
09.Şubat.2007, 08:05
klasik galatasaray oyunu oldu paso gol pozisyonu sacma sapan yenilen goller ama sonucta galibiyet

El Comandante
09.Şubat.2007, 08:32
Galatasaray cok formda,umarim hep böyle devam ederiz.Yenilen 3 gol kötü ama olur böyle seyler,takimin yas ortalamasi 23,cok genc futbolcularimiz var,böyle hatalari normal karsilamak lazim,4ten sonra konsantrasyon eksikligi yasadilar bu yüzden de goller geldi.Ama bunlardan tecrübe kazanmalari önemli.Sonucta hepsi yetenekli futbolcular ve bize uzun yillar katkida bulunacak futbolcular bunlar.

Kral Hakan Sükür kafasi rahat oldugunda neler yapabilecegini yine gösterdi,yillanmis sarap gibi mübarek.Onu böyle görünce bizler cok mutlu oluyoruz.InsAllah sezon sonuna kadar böyle devam eder.

BlackEagle19o3
09.Şubat.2007, 20:20
Galatasaray güzel oyunuyla rahat bir galibiyet aldı.Sonuç bu kadar farklı olmasaydı veya maç 0-0 iken o ''uydurma'' penaltı çalısanydı baya tartışılırdı.Tebrikler Galatasaray'a ve 3 gol atan Kral'a.Selçuk'un golleri de harikaydı bu arada;)

a.arıcı-11
09.Şubat.2007, 20:21
galatasarayı oynadığı oyundan ve aldığı skordan dolayı tebrik ediyorum. Güzel bir maç olmuş ve 3 puan gelmiş yenilen 3 gole ise fazla takılınmamalı sonuçta yaş ortalaması çok küçük bir takım 4-0 öne geçince ve leverkusen maçınada da sakata ayrılmamak için hem kendilerini sakındılar hemde rehavet yarattılar ama bunlar normal şeyler zaten burağın gölü dışında kademe hatasıda yoktu

umarım perşembe günü galatasaray leverkusen karşı böyle oynar ve rövanş için avantajlı bir skor alır