Log in

View Full Version : TSL 21. Hafta | Fenerbahçe - G.Birliği Oftaş

Memedov
04.Şubat.2007, 00:03
http://img244.imageshack.us/img244/8882/140952turkcellsuperligbbu5.jpg (http://imageshack.us)

http://img116.imageshack.us/img116/9448/fenerbahcent4.jpg (http://imageshack.us)http://img244.imageshack.us/img244/7087/oftasif2.jpg (http://imageshack.us)

deniz.91
04.Şubat.2007, 00:09
Lütfen KURALLARA UYGUN (http://forum.turksportal.net/vb//announcement.php?f=392) mesajlar atınız.

Bahadır Akdeniz
04.Şubat.2007, 00:18
Dünyada ki başarılı takımların ortak özelliklerinden birisi şudur; kaliteli ve kalifiye takımlara karşı daha iyi, aksine zayıf ve kalitesiz takımlara karşıda vasat oynarlar. Fenebarçe son yıllarının en başarılı dönemlerini yaşıyor ve büyük çapta, başarılı bir takıma dönüştü. GOFTAŞ'da ligimizin mütevazi ama kaliteli ekiplerinden. O nedenle; ben Fenerbahçe'nin maçı kazanacağını düşünüyorum. Fenerbahçe iki senedir kalitesiz takımlara karşı zorlanıyor ama kaliteli maçları alıyor. İşte bu bir büyük takım özelliğidir.

Universal
04.Şubat.2007, 00:40
F.Bahçe kazanacaktır.

Son haftalarda Fenerbahçe iyi futbol sergiliyordu. Ama kupada ki kötü oyunun unutup G.Oftaş'a karşı, G.Antep ve Sivas önündeki oyunun koyup maçtan üç puan ile ayrılacaktır. G.Oftaş son haftalarda çıkışta olsa bile maçta F.Bahçe'yi zorlayacağı ama bu zormala ile puan alabileceğini sanmıyorum.

Onurap
04.Şubat.2007, 00:40
Oftaş çok dirençli genç bir takım iyi pres yapan basan kont atağa kalkan o yüzden fenerbahceyi zorlayabilir.Atanın kazanacağı bir maç gibi ama tahminimce berabere biter.

GeNç KaRTaL
04.Şubat.2007, 00:48
Fenerbahçe bu maçın favorisi ama ben bu maçtan bir süpriz bekliyorum açıkcası.Yani Fenerbahçe puan kaybderse süpriz olmaz.G.Oftaş sağlam bir takım.Eğer Fenerbahçe'yi kitleyebilirse bu maçtan istediklerini alabilirler.Bu potansiyel var onlarda.Fenerbahçe'de Semih olmamasıda dez avantaj.Kezman forma giriyor,Semih'i kesebilir diyorduk ama bir kez daha gördükki Kezman Zico'nun geldiğinden beri uyguladığı sisteme uymuyor.Yinede maçın favorisi Fenerbahçe'dir.Erken bulacakları bir gol onları galibiyete götürür.Bakarsınız farkta atabilir..

TürkuAz
04.Şubat.2007, 01:09
Maç berabere bitecektir.

Fenerbahçe'nin girdiği hava Galatasaray maçı ile bitti, şimdi ayakları yere basıyor sanırım biraz. Oftaş çok kaliteli bir kadroya sahip değil, ancak büyük takımlara karşı gerçekten iyi hazırlanıp, iyi oynuyorlar. İki takım arasında ki ilk maçta da Oftaş, Fenerbahçe'yi oldukça zorlamıştı.

Aradaki bu performans farkını, Fenerbahçe kadrosuyla kapatır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Fenerbahçe bu maçın favorisi ama ben bu maçtan bir süpriz bekliyorum açıkcası.Yani Fenerbahçe puan kaybderse süpriz olmaz..

Kendinle çelişiyorsun gibi biraz Şemsi.. :D

RoNNiE91
04.Şubat.2007, 01:21
Kendi evinde Fenerbahçe kazanabilir.Oftaş kolay lokma değil.Fark olacağını zannetmiyorum ama 2-1 bitebilir gibime geliyor.

Emurafu
04.Şubat.2007, 01:22
Fenerbahce bu maçı kazanır..Yanlız Oftasın çok iyi deplasman takımı oldugunu unutmayın..Sandro ve İbrahim savunma arkasına çok sarkıyorlar..Oftas bence gol atar.

Üstelik giray ve ilhan Kezmanı çok iyi markaj altına alırlar..Kezman giray karsısısnda çok zorlanır..Oftasda iyi kontraya cıkabilir..Formda bir sandro var...Bence fenerbahce ilk golü uzaktan atacak..Sonrada oftas çözülecek gibine geliyor:)Maç 3-1 veya 2-1 biter diyorum:)..Ama çok ilginç bir maç bekliyor bizi..

anilton
04.Şubat.2007, 01:27
Fenerbahce bu maçı kazanır..Yanlız Oftasın çok iyi deplasman takımı oldugunu unutmayın..Sandro ve İbrahim savunma arkasına çok sarkıyorlar..Oftas bence gol atar.

Üstelik giray ve ilhan Kezmanı çok iyi markaj altına alırlar..Kezman giray karsısısnda çok zorlanır..Oftasda iyi kontraya cıkabilir..Formda bir sandro var...Bence fenerbahce ilk golü uzaktan atacak..Sonrada oftas çözülecek gibine geliyor:)Maç 3-1 veya 2-1 biter diyorum:)..Ama çok ilginç bir maç bekliyor bizi..

Orta alandaki Tozo ve Serkan Atak'ı da unutmamak lazım...

Emurafu
04.Şubat.2007, 01:35
Tozo Ve Serkan çok iyi pas organizasyonları yapıyorlar..Özellikle Sandro'ya dikkat diyorum..

GeNç KaRTaL
04.Şubat.2007, 01:50
Kendinle çelişiyorsun gibi biraz Şemsi..:D

Aslında tam net ifade edemedim kendimi Tarık abi.Demek istediğim bu maçın favorisi Fenerbahçe.Bir aksilik olmazsa kazanırlar.Ama bu maçta Oftaş süpriz yapabilir.Bekliyorum böyle bir süpriz.Ama F.Bahçe kadro kalitesiyle bu maçı zorlanmadanda kazanabilir.Daha net oldu olabildim mi acaba?:icon_biggrin:

GodfatheR
04.Şubat.2007, 01:50
Kazanmamız lazım kazanacağımızı düşünüyorum.GS beraberliği ligi etkilemez büyük takımlar kazandığı yada kaybettiği maçı 24 saat içinde unuturlar,unutmalıdırlar.Bu yüzden kazanırız diye düşünüyorum ama fark filan beklemiyorum.

El Barto
04.Şubat.2007, 02:32
Fenerbahçe kontralara dikkat ederse bu maçı çok rahat kazanır. Oftaş beraberlik çıkarma hesaplarına düşerse farka gider Fenerbahçe. Tahminim Oftaş öne gececek maçı Fenerbahçe farklı kazanacak.

KaF KeF
04.Şubat.2007, 02:37
Ligde Uzun bir aradan sonra Kadıköy'de oynuyoruz...Semih 10 gün yok yani G.Oftaş maçında oynayamayacak.Bu maçta KEZman'ın artık bişeyler yapması lazım...Zorlansak bile Maçı kazanmayı biliriz..

BlackEagle19o3
04.Şubat.2007, 02:51
Oftaş çok iyi bir takım.Yaş ortalamaları baya düşük olmasına rağmen çok iyi oynuyorlar.Bu maçtan puan alacaklarına inanıyorum...

YusufT
04.Şubat.2007, 06:14
Orta alandaki Tozo ve Serkan Atak'ı da unutmamak lazım...

aynen. Serkan Atak suan Oftas'in beyni. Duran toplari kullaniyor, uzaktan etkili sutlari var, akilli paslar cikartiyor ve her gün performansi artiyor.

Sandro'ya dikkat! formdaki Sandro bu mactada OFTAS'in en büyük gol silahi olacaktir. bence mac ya 1-1 biter yada Fenerbahce 3-1 kazanir.

yunusgs
04.Şubat.2007, 16:09
Fenerbahçe alır en kötü ihtimal beraberlik olur Oftaşta en beğendiğim isimlerden birisi Sandro gol kokluyor her pozisyondan gol çıkarabiliyor Semih yok ama Alex var Fenerbahçe kazanır diyorum.

Varonil
04.Şubat.2007, 16:38
OFTAŞ iyi takım oyunu oynayan bir ekip.Son 1 ay içerisinde Trabzonspor'u ve Galatasaray'ı yendiler.İbrahim Şahin,Sandro,Tozo gibi iyi isimlere sahipler.OFTAŞ kapanıp beraberliğe oynarsa farklı kazanır Fenerbahçe.En kötü zorlansa bile kazanacaktır.Kezman'ın bu maçta kendisini ispatlaması gerekiyor.

CeNTeR_TR
04.Şubat.2007, 18:16
Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç eğer kaybedersek büyük bir darbe alırız..Zaten hafta içinde ufak çaplı bir darbe aldık eğer bu maçıda kaybedersek bu darbe büyür ve takımı olumsuz etkiler..

GodfatheR
04.Şubat.2007, 19:28
Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç eğer kaybedersek büyük bir darbe alırız..Zaten hafta içinde ufak çaplı bir darbe aldık eğer bu maçıda kaybedersek bu darbe büyür ve takımı olumsuz etkiler..

Turgut abi GS maçında darbe aldığımızı düşünmüyorum,hiç bir şey kaybetmedik daha maçın ilk yarısı bitti.Ama bu maçta puan kaybedersek şampiyonluk zora girer.Çünkü hem BJK hemde GS ve hatta TS ile deplasmanda oynuyacaz.

Universal
04.Şubat.2007, 19:49
Turgut abi GS maçında darbe aldığımızı düşünmüyorum,hiç bir şey kaybetmedik daha maçın ilk yarısı bitti.Ama bu maçta puan kaybedersek şampiyonluk zora girer.Çünkü hem BJK hemde GS ve hatta TS ile deplasmanda oynuyacaz.

Bende darbe aldığımızı düşünmüyorum. Tam tersine oyuncular daha da akıllanmıştır. Deplasmana gitmemiz avantaj, eğer bu üç takımda ligden kopar ise kazanmamız daha kolay olur. Çünkü Trabzon deplasmanına gideceğiz son hafta eğer Trabzon'un iddiası yok ise orada üç puan olmak daha kolay olur. Aynıları G.Saray ve Beşiktaş içinde geçerli, unutmamak gereki ki geçen yıl Beşiktaş'ı deplasmanda yenerek şampiyon olduk. Bu yüzden bunları düşünmek için daha erken. G.Oftaş maçını konuşmaya devam etsek daha güzel olur. ;)

Jesus_FB
04.Şubat.2007, 21:17
bomboş bir stad ve keyifsiz bir maç olur

Fernando Gago
04.Şubat.2007, 22:51
Alex FBTV'ye verdiği röpotajda artık güçsüz görünen takımlara karşı puan kaybı yapmayacakları adına söz verdiklerini söylemişti kaptana güveniyoruz bu maçı kazanırız

CeNTeR_TR
05.Şubat.2007, 00:18
Beyler darbe aldık derken şunu kasteddim kolay kazanarızı diye düşündüğümüz maçta kazanamadık berabere kaldık..Yoksa darbeden kastım ahh bitti falan değil yani..Ve artık gördükki Kolay takım yok o yüzden öyle yazdım :)

gerrrard
05.Şubat.2007, 00:44
Çok zor bir maç olacaktır. Özellikle Oftaş son zamanlarda çok formda. Dinamik ve genç bir kadrosu var. Fenerbahçe'nin çok zorlanacağını düşünüyorum ben. Ama galip gelen ekip Fenerbahçe olur.

a.arıcı-11
07.Şubat.2007, 18:07
oftaş bizi zorlayacaktır bu maçta semih yok bence takım sistem değşikliği yapmalı ve 4-1-2-1-2 ile oynalı diye düşünüyorum ilerde kezman-ilhan veya kazım oynayabilir

Varonil
07.Şubat.2007, 18:10
T.D'miz Zico'nun kolay kolay sistem değiştereceğini düşünmüyorum.Kadroda değişiklik olabilir belki,Yasin,Maldonado,Önder,Kazım falan ilk 11'de başlayabilir.

GodfatheR
07.Şubat.2007, 19:04
İnşallah Maldonado'yu oynatmaz çünkü çok formda bi Selçuk ve Aurelio var.Bencede Oftaş'a 4-1-2-1-2 taktiği ile çıkarsa iyi olur,Kezman tek forvet çok kötü oynuyo.

Estranged
07.Şubat.2007, 20:13
FBTV Haberlerini izlediyseniz Alex şimdiye kadar güçsüz takımlara puan kaybettiklerini ama bunun bidaha olmayacağını söyledi.Oyuncular bence daha motive çıkar.

Kadrolara bakılırsa Fenerbahçe
Volkan- G.Gönül-R.Carlos-Edu-Yasin-Deivid(C.Kazim)-Boral(Vederson)-Aurelio(Maldonado)-Selçuk(Maldonado)-Alex-Kezman
Onbiriyle çıkar.

Uğur Boral son haftalarda formda ama oynamamasından yanayım.Vederson gibi hızlı,iyi orta açabilen,gerekince Sol Beke geçebilen,gol pozisyonlarına girebilen,Carlosla aynı lehçeyi konuşabilen bir oyuncu bizim için daha yararlı olur.

Zico,Selçuk ya da Maldonadoyu Selçuk'un veya Aurelio'nun yerine koyabilir.Pendikspor maçını izleyen olduysa hiç riske girmedi ve iyi futbol oynadı.Ama yinede Selçuk ve Aurelio şimdiye kadar iyi gidiyor.Devre arasında girebilir ya da çıkabilir.Oyuncuların yorgunluk seviyesi de düşük olur.

Gollerin tamamı Kezman'a bakıyor.Kezman'ın bu maçta çalım atması ve hızlı koşması bize maçı getirir.Hatta Farklı galibiyeti.Ayrıca Kezmanın Alex'le anlaşması da çok önemli bi konu.

GB Oftaş
Recep, Giray, İlhan, Mile , Tozo, Serkan, Olgay, İbrahim, Orhan, Murat, Sandro
ile çıkabilir.

Tozonun ufak bi sakatlığı varmış,şimdi bi sorunu yokmuş ama eğer tekrar nüksederse onun yerine Hakan ı sokup Taktik değişikliğine gidebilir.

Eğer Tozo oynamazsa bizim için büyük bir avantaj olur.Dinamo tarzı bi oyuncu ve Sandroyla iyi anlaşıyor.

Skor tahmini yapmam gerekirse
3-1 biter.

Universal
07.Şubat.2007, 20:50
bomboş bir stad ve keyifsiz bir maç olur

Yazdıklarına katılıyorum. Lacivert Tribün gelmeyecek, kale arkalarının hali duman... Basın mensupları ve yöneticilerin olduğu bir maç olacak.

Fıratcan Alçınkaya
07.Şubat.2007, 21:27
Oftaş forımda Semih yok belki 1puan alabilirler.. Tabi favori Fenerbahce...

goosfraba
07.Şubat.2007, 21:41
Lugano´nun Galatasaray derbisinde oyundan atılmasından sonra stoper mevkiine geçen ve karşılaşmayı hatasız tamamlayan Selçuk´u bir adım geriye kaydıran Zico´nun, Pendikspor ile yapılan özel maçta Önder, Yasin ve Can´ın oyunlarını hiç beğenmediği kaydedildi. Brezilyalı hocanın bu üç oyuncuyu ilk on birde düşünmediği kaydedildi.

Milliyet

Sanırım Lugano'nun yerine stoperde Selçuk oynayacak. Maldonado'da Selçuk'un yerinde görev alacak.

fmsmyrna
07.Şubat.2007, 22:06
bu maçta kimse Kezman'dan iyi oyun beklemesin adam zaten tek forvet oynayacak bir adam değil üstüne birde Oftaş gibi çok koşan boşluk vermeyen İlhan ve Giray gibi iki stoperi olan takıma karşı oynayacağız skoru garanti altına alırsak o zaman Kezman goller bulabilir.İki stoperin içinde ezilir bence Kezman ben bu maçta Alex'i merak ediyorum birazda, Semih varken formunu en üst seviyede tutuyordu bakalım Kezman varken nasıl oynayacak Maldonado oynasa bile Mehmet'in yerine oynar kanımca çünkü hem Galatasaray maçında kötü oynadı hemde milli takımda oynadı biraz dinlendirebilir onu.Bizim yine kanatları kullanmamız lazım

anilton
07.Şubat.2007, 22:16
Sanırım Lugano'nun yerine stoperde Selçuk oynayacak. Maldonado'da Selçuk'un yerinde görev alacak.

Lugano'nun yerine Yasin
Süper Lig'de hafta sonunda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de, sakatlığı süren Semih Şentürk ve cezalı Lugano yer almayacak.

Lig'de 44 puan ile 2. sırada bulunan Sarı-lacivertliler G.Oftaş Spor karşısında 3 puan alıp liderlik mücadelesini sürdürmenin planlarını yapıyor.

Bugün ve yarın çalışmalarını basına kapalı şekilde sürdürecek olan Sarı-lacivertli takımda teknik direktör Zico, sakat Semih'in yerine Kezman'a cezalı Lugano'nun yerine ise Yasin'e şans verecek.
Öte yandan, Süper Lig'in 3. haftasında Sivasspor'a karşı oynanan mücadelede skatalanan ve geçirdiği ameliyat sonrası hazır hale gelen Serdar Kulbilge 5 ay sonra ilk kez 18 kişilik kadroda yer alacak.

25.08.2007 tarihinde oynanan maçta sakatalanan başarılı file bekçisi, son olarak hafta içinde Pendikspor'a karşı oynanan hazırlık maçında görev yapmıştı.

Serdar'ın yanısıra yeni transfer Maldonado'da 18 kişilik kadroda yer alacak. Öte yandan Antalya kampında sol tendonunda ödem tespit edilen Deniz Barış'ın iyileştiği ancak, zaman zaman ağrıları sürdüğü için kadroda yer almayacağı ifade edildi.

08.02.2008

Kaynak : DHA

Varonil
07.Şubat.2007, 22:21
Tahmin ettiğim gibi.Yasin ilk 11'de başlayacak.Orta sahada yine Selçuk-Aurelio.Maldonado maçın gidişatına göre girecektir oyuna.Kezman konusuna gelince,ne kadar verimli olacağında kanatlardan ona gelecek toplarda belli olacak.Keza Sivas'ta attığı goller böyleydi.

a.arıcı-11
07.Şubat.2007, 23:07
luganonun cezasını bu maçta dolduracak olması güzel o bölgede önder-yasin ikilisinden biri oynar asıl olan kezmanın ilerde tek başına ezilecek olması bence aurelio hem gs maçındaki oyunu hemde milli maç yorgunu olduğu için dinlendirilmeli ve tek ön libero selçuk oynamalı ilerde çif forvet ama böyle bişeyde imkansız sanırım

YusufT
08.Şubat.2007, 00:00
Maldonado-Selcuk ikilisi mühtemelen daha iyi olur, cünkü Aurelio'nun son maclardaki performansi kötü..

Ilhan
08.Şubat.2007, 01:25
Oftaş'ın dinamik bir kadrosu var. Fenerbahçe küçük maçlara iyi konsantre olamıyor. Ancak kritik bir haftadayız. Beşiktaş ve Galatasaray'ın kazanması durumunda Fenerbahçe'nin puan kaybı çok ağır olacaktır. Çok büyük bir fark beklemiyorum ama Fenerbahçe kılpayı da olsa alacaktır maçı.

Emurafu
08.Şubat.2007, 02:32
Selçuk stoper'demi oynayacak böyle bir haber gördüm..Oftas kontraya iyi çıkıyor..Sandro,serkan,ibrahim...

Varonil
08.Şubat.2007, 02:46
Yok Emrah Abi.Yasin oynayacak gibi stoperde bu hafta.OFTAŞ kontralara çok iyi çıkıyor gerçekten,eğer gol yersek kontradan yeriz ancak.

ordulu5252
09.Şubat.2007, 19:43
Eğer Oftaşspor ilk golü bulursa Fenerbahçe çok zorlanır...

Oftaşspor defansı kalabalık tutuyor ve sert bir top oynuyor Fenerbahçe oyuncularıda bu sert futbola dayanamazlar markajda kalırlar.....

Lugano'nun olmaması Fenerbahçe için dezavantaj defansta zorluk yaşayabilir Yasin ve Edu'nun uyum problemi olabilir.....

Fenerbahçede Semih'in olmaması kötü gol problemi yaşayabilir......

Eğer Fener ilk dakikalarda gol bulamazsa Oftaşsporun üzerine yüklenecektir.Oftaşspor güzel kontra atak yapıyor bu arada gol bulabilir.......

Fenerbahçe için çok zor karşılaşma......Ama büyük takımlar böyle maçların altından kalkmasını iyi bilir....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maldonado 18 kişilik maç kadrosunda

http://www.fenerbahce.org.tr/pic_lib/2008-01-30_maldonado288.jpg Pazar günü sahasında oynayacağı Gençlerbirliği Oftaşspor maçının 18 kişilik kadrosuna Şilili yeni transfer Maldonado'da alındı. Hafta başından beri yapılan antrenmanlara takımla birlikte katılan yeni transfer Claudio Maldonado'nun 18 kişilik maç kadrosuda olacağı teknik direktörZico tarafından açıklandı.

Universal
09.Şubat.2007, 20:10
Maldonado'yu merak ediyorum. Sevilla maçına kadar olan bütün maçlarda son otuz dakika görev verileceği söylendi. Bugün kü maçta muthemelen Aurelio veya Selçuk'un yerine forma giyecektir. Umarım bu maçta iyi transfer olduğunu kanıtlar. Çünkü Ön yargıyı kesmek, demiri kesmekten daha zordur.

Sekopej
09.Şubat.2007, 20:14
Zico Galatasaray maçıyla aynı kadroyu çıkaracağını söyledi, sadece Yasin olacakmış. Eğer sahada kavga etmezsek, mücadele etmezsek, rakip kadar istemezsek kazanamayız, biz bunları yapıp kazanacağız dedi.

Selçuk formda, bugünkü maçta da iyi oynarsa Aurelio'ya yedek kulübesi gözükebilir. Fenerbahçe oyunu rakip sahaya yıkamazsa Kezman çok zorlanır, o nedenle kontrollü oyun değil, baskılı oyun oynamalıyız, çünkü bugün Semih yok.

deniz.91
09.Şubat.2007, 20:18
Fenrbahçe bu maçı kaybetmeyez ama dikkatlide olmak lazım oftasşın sağı solu belli olmuyor:)

a.arıcı-11
10.Şubat.2007, 00:13
arkadaşlar sabah ntv deki futbol aküteldeki gürcan bilgiç istanbulda olağanın üstünde bir yağışın olduğunu söledi eğer kadıköy semalarındada dediği kadar etkili olursa o zaman işimzi duran toplara kalıyor zaten gürcan bilgiçte bunu söledi ağır bi zeminde oynayacağız galiba maçı

GeNç KaRTaL
10.Şubat.2007, 00:25
FENERBAHÇE

Volkan
Gökhan
Yasin
Edu
Carlos
Deivid
Aurelio
Maldonado
Uğur Boral
Alex
Kezman

G.BİRLİĞİ OFTAŞ

Recep
Orhan
Giray
İlhan
Murat
Serkan
Olgay
Tozo
Bülent
Sandro
İbrahim

Selçuk kadroda yok!
Fenerbahçe'de son haftaların başarılı ismi Selçuk Şahin bağırsak enfeksiyonu geçirdi ve kadro dışına alındı. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Zico, Selçuk'un yerine ilk 11'de yeni transfer Şilili Maldonado'ya görev verdi.

YusufT
10.Şubat.2007, 01:39
G.BİRLİĞİ OFTAŞ

Recep
Orhan
Giray
İlhan
Murat
Serkan
Olgay
Tozo
Bülent
Sandro
İbrahim

OFTAS iyi kadro ile cikiyor.

-------------------------Recep-------------------------------------
O.Sam-------Giray-----------Ilhan-------------M.Kalkan-----
S.Atak--------Tozo-----------Olgay------------Bülent---------
----------------Sandro--------------Ibrahim---------------------

GeNç KaRTaL
10.Şubat.2007, 02:24
Maç başladı.Saracoğlu tribünlerindeki boşluklar göze çarpıyor.Bu arada Kezman ile tehlikeli bir atakdan yararlanamadı Fenerbahçe.

Emurafu
10.Şubat.2007, 02:31
Fenerbahçe seyiricisi maç hiç ilgi göstermemiş..Çok az seyirci var....Oyun denk gibi gidiyor..Fenerbahçe kezman ile etkili olmaya calısıyor..Oftas'da herzamanki gibi kontra'ya güveniyor..

anilton
10.Şubat.2007, 02:33
Sevilla T.Direktörü Jimenez'de tribünde...

Emurafu
10.Şubat.2007, 02:43
Oftaş açık oynuyor ama pres yapıyor..Kezman,Alex'e bos alan çok oluyor.Maldonado suanda begenmedim..Takımı yavaslatıyor.Belki uyum sorunudur bakalım ilerleyen haftalarda nasıl oynayacak..

Oftas top kaybetme rekoru kırıyor...Yine kaybedilen bir top sonucu penaltı oldu...

Emurafu
10.Şubat.2007, 02:57
Maçı izleyemiyorum arkadaslar..Radyodan duydugum kadarı ile fenerbahce yorulmadan 2-0 yapmış..Ümit aktan bu oftas benim izledigim oftas degil diyor..Zaten oftas çok pas kaybı yaptı..Fenerbahçe kezman ve Alex'e etkili oldu...
2.gol ofsayt kokuyormuş..Artık onuda Tvden izlerim..

goosfraba
10.Şubat.2007, 03:03
Arkadaşlar maçı anlatmayın bu konuda. Golleri kimin attığına başka sitelerden de bakılır ki nitekim öyle yapıp buraya yazıyorsunuz, sevinçlerinizi de evinizde kollarınızı havaya kaldırıp değişik sevinç sesleri çıkararak yapabilirsiniz. Lütfen içi dolu mesajlar atalım, sonra mesajlarınız silinmiş olur, parmaklarınıza yazık olmuş olur.

Futbol bölümü kuralları:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=54734

Önemli hatırlatma: Futbol bölümü kurallarına uygun mesajlar yazmayan üyeler için kurallara uygunsuz her 3 mesajda 1 uyarı verileceğini aklımızdan çıkarmayalım.

1 genel uyarı:

Maç esnasında da içi dolu mesajlar atılmalıdır. Maçı anlatan, şu attı bu attı tipinde mesajları taraftar forumlarında yazmanız tavsiye edilir.

Okuyunuz, parmaklarınızı yormayınız.

KaF KeF
10.Şubat.2007, 03:05
İlk yarıda Fenerbahçe'nin rakibine büyük üstünlüğü vardı ve sarı-lacivertliler golleri de bulmayı bildi.

TR.CaPTaiN
10.Şubat.2007, 03:10
Fenerbahçe biraz baskılı oynadığı zaman golü buluyor. İleride yapılan baskı 2. golü de getirdi zaten. Golde Gökhan'ın katkısı büyük,Kezman da doğru yerde olunca gol geldi. Maldonado'yu beğendim ortasahada iyi baskı yapıyor tabi yanında Aurelio gibi bir savaşçının olması onun adına büyük avantaj. Oftaş'ın son dakikada direkten dönen topu gol olsa ikinci yarı sıkıntılı geçebilirdi Fenerbahçe açısından.

Sekopej
10.Şubat.2007, 03:11
Fenerbahçe bugün güzel oynuyor, rakibe neredeyse top göstermeyecekti, son dakika direkten dönen top haricinde OFTAŞ'ın pozisyonu yok. Fenerbahçe ise Alex ile birçok pozisyondan yararlanamadı. Alex gerçekten çok kaçırdı.

Kezman da bugün istekli, faydalı işler yapıyor, eğer bu şekilde oynamaya devam ederse tekrar 11'e girecektir. Tabi Kezman'ın etkili oyununda Fenerbahçe'nin oyunu rakip sahaya yıkmış olması da var, Kezman'a yardım ya Alex'den ya Deivid'den sürekli geliyor.

Şimdilik Maldonado hakkında birşey söylemek için erken. Ama Aurelio ile iyi anlaşacaklar gibi düşünüyorum. Aurelio da bugün son maçını unutturmak için oynuyor adeta. Carlos ve Gökahn da sık sık ileri çıkıyor. Bu nedenle de çok pozisyon üretiyoruz.

2. devre kontrollü oyuna geçebilirir Zico ama aynı şekilde oynamaya devam edersek daha da fark olur maçta. Takım iyi hazırlanmış ve mücadele ettiklerinde nasıl oynayabildiklerini gösteriyorlar.

İlk devre benim beğendiğim oyuncular Kezman, Carlos ve Aurelio oldu.

Onurap
10.Şubat.2007, 03:42
F.bahçe maça kötü başladı aslında iyi oynadığına katılmıyorum.Topa sahip olan taraftı ama pozisyon bulamadılar oftas ise arada bir kaç kontra yapıyordu.Fenerbahcenin golü ancak korner ve duran toptan bulur diye düşünüyordum ki gereksiz bi hatadan peneltı oldu.Sonra oftas dağıldı zaten..

Bordo61Mavi
10.Şubat.2007, 03:58
Emurafu 3-1 demisti, bencede boyle biter

KaF KeF
10.Şubat.2007, 04:10
maç 3-1 bitti...Güzel bir galibiyet oldu bu...Tebrikler FenerBahçe'M...

Sekopej
10.Şubat.2007, 04:18
Alex'in herhalde karşyerinde en çok gol kaçırdığı maç bu olmuştur.

70. dakikadan sonra Kezman yorulmaya başladı ve ileride top tutamaz olduk. Alex'i çıkartıp İlhan'ı Kezman'a yardımcı alsa daha iyi olabilirdi. Kezman'ın düşürülmesiyle verilmeyen faulden sonra dönen topta golü yedik. 80. dakikada da Tozo'nun 2. sarıdan atılması gerekirdi.

Maçın geneline baktığımızda güzel maç oldu, keyif aldım maçtan. Fenerbahçe koşup mücadele ederse sonucunu da görüyoruz. Carlos'un sağ ayakla gol atması sevindiriciydi. Bu oyununa Aurelio'nun da bir gol atmasını beklerdim.

Maldonado garanti oynuyor. Geride o durduğu için Aurelio sık sık atağa çıkıyor ve bu da hücumda daha etkili olmamızı sağlıyor. Takıma alıştığında daha da faydalı olacaktır.

Gökhan defansif anlamda kusursuz oynadı bugün, sahada en çok alkışı hak eden oyuncuydu. Gelecekte çok önemli yerlere gelebileceğini düşünüyorum, bence bu maçın en çalışkan oyuncularından biriydi.

Kezman da rakip sahada basmadık yer bırakmadı, 65-70'den sonra çok top kaybetmeye başladı ama, kendini 90 dakika oynamak için hazırlamalı.

Maçın en etkili isimleri Aurelio, Carlos, Gökhan Gönül ve Kezman'dı bana göre. Alex yeri geldi pres yaptı, top almaya çalıştı ama kaçırdığı goller de ona yakışmadı.

Geçen haftaki maçtan sonra karamsar bir tablo çizenlere karşı Fenerbahçe bugün mücadele ettiğinde nasıl oynadığını gösterdi. Bu anlayışla oyunu umarım ilerleyen haftalarda d sürdürürler, çünkü bunu başarabilecek kapasiteye sahipler.

Memedov
10.Şubat.2007, 04:18
Güzel bir maç oldu, Taraftar ve futbolcuların arasındaki bağ çok kuvvetli bu iyi bir işaret aslında.

Kezman kendine gelmiş hırs yapmış açık ve net belli R.Carlos' a çıkardığı asist çok hoşuma gitti helal olsun.

Oftaş takımı çok sert bir oyun oynadı, Alex ve Kezman' ı durdurmaya çalıştılar ama beceremediler. Herşeyi ile çok güzel bir maçtı 3 puan' ı 3 golle aldı Fenerbahçe tebrikler.

TR.CaPTaiN
10.Şubat.2007, 04:20
Oftaş'ın direkten dönen iki topu dışında pozisyonu yok, gol de kornerden geldi.Fenerbahçe ise 65. dakikadan itibaren kendini zorlamadı ve daha farklı olabilecek maç böyle bitti.

Bugün Batman'i çok beğendim. Her yerde vardı, 1 gol attı, Carlos'un attığı golde çok iyi asist yaptı.Bu maçta çok mücadele etti,kolay kolay topu bırakmadı. Bana göre maçın yıldızıydı. Maldonado ise topun ayakta kalması gerektiği zamanlarda kilit oyuncu olacak.

Zico Kazım'ı çok geç aldı. 2. yarıya Kazım'la başlayabilirdi, Deivid pek varlık gösteremedi volesi dışında. Ayrıca skorun garanti olduğu dakikalardan sonra oyuna Kemal,Gürhan gibi oyuncuların girmesinden yanayım.

Tebrikler Fenerbahçe.

gerrrard
10.Şubat.2007, 04:21
Alt biter diye düşünüyordum ama yanıldım. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Bunu haketmişlerdi ve hırslanmışlardı.

Universal
10.Şubat.2007, 04:27
Son zamanlarda izlediğim en iyi Fenerbahçe'di. Ortahasada rakibe çok iyi baskı kurdu. G.OFTAŞ'ın kapalı oyununu yaptığı kısa paslarla açmaya çalıştı. Topu rakiba kullandırtmadı. Mehmet'in Maldonado'nun rahatlığı ile ileriye çıkışlar yaptı, hücüm ise bundan etkilenerek daha fazla pozisyona girdi.

Kezman bugün iyi bir oyun sergiledi. Kendisine gelen topları ya ayağında tutup ortasaha'nın forvete gelmesini sağladı, pozisyonlar aradı. Şutlar çekti. Topun ileride kalması için elinden gelenini yaptı. Sayısal olarakta bir gol, bir asist yaptı.

Maldonado bugün basit oynadı. Kendisine gelen topları takım arkadaşlarına verdi. Rakip oyuncularına pres uyguladı. Ortasaha'da Mehmet'e çok yardımcı oldu. Çaldığı bir top ise üç pasta gol olarak bize döndü.

Seyirciler uzun süre sonra iyiydi. Bağıran bir taraftar vardı. Takımı ateşlediler. Takımda iyi oyunuda buna etken oldu. Lig TV ise yeni bir kamera açışı getirmişler. Stada dahada yakınlaşmış. Bu baya iyi bir görüntü gösterdi.

Varonil
10.Şubat.2007, 04:28
Tebrikler Fenerbahçe'm.

Güzel bir oyun,ve gelen 3 puan.Maldonado'nun gala gecesi olan maçta rahat bir galibiyet aldık.

Yeni transfer Maldonado çok iyiydi.Oyunu yönlendirdi,ara paslarla oynadı,kritik yerlerde top çaldı.Orta saha'nın yükünü azalttı.
Bir başka maçın yıldızı da Kezman'dı.Uzun zaman sonra ilk kez bu kadar iyiydi,iyi futbolunu bir de golle süsledi.

OFTAŞ'ın belli bir hücum zenginliği yoktu.Sadece mücadele gücü vardı,iyi mücadele ettiler.

Estranged
10.Şubat.2007, 04:37
Skor tahmini yapmam gerekirse
3-1 biter.
skoru tutturdum :)

Kezmanin R.Carlos un golundeki asisti cok guzeldi.Maldonado iyi bir oyun oynadi.Zico degisiklik haklarini kullanmak icin bence gec kaldi.

Mac bence zevkli gecti.bu haftanin en zevkli maciydi diyebilirim izlediklerim disinda.

anilton
10.Şubat.2007, 04:43
Tebrikler F.Bahçe...

RaSenGan
10.Şubat.2007, 04:48
Fenerbahçe hakettiği maçı aldı.Oftaş'ın direkten dönen iki topu gol olsaydı değişirdi işler.Alex ve Kezman çok kaçırdı.Maldonado'da çok yoruldu maçta.İyi top kesiyo ve pasları isabetli ama pek adam tutmuyo.R.Carlos'un golüde güzeldi.SAğ ayağıyla çok sert vurdu.Kaleci görmedi bile.Tebrikler :)

RoNNiE91
10.Şubat.2007, 04:51
Tebrikler Fenerbahçe.Üstün oldukları bir maçı kendi seyircisi önünde zorlanmadan kazandılar.

Fernando Gago
10.Şubat.2007, 05:04
Güzel oynadık Oftaş baya kötüydü bol pozisyon 3 golle maçı tamamladık. Maldonado çok güzel sinyaller verdi dahada iyi olacaktır

EreN
10.Şubat.2007, 05:41
Güzel oyun , güzel tribünler ki bugün protesto olmasına rağmen iyiydi tribünler.

Fıratcan Alçınkaya
10.Şubat.2007, 05:45
çok iyi oynamış FB tebrikler... Kezman kendine geliyor yavaş yavaş...

EreN
10.Şubat.2007, 05:57
Bu arada dikkatinizi bir şey çekti mi!
evet penaltı kazandık :D

Universal
10.Şubat.2007, 06:20
Penaltı penaltı değildi, OFTAŞ'lı oyuncu topa girmek için kayarken Mehmet dengesini kaybedip düşüyor.

TR.CaPTaiN
10.Şubat.2007, 06:43
http://img180.imageshack.us/img180/5707/44634062oy0.jpg (http://imageshack.us)

http://img520.imageshack.us/img520/4914/11492759qh0.jpg (http://imageshack.us)

mert_fox
10.Şubat.2007, 07:26
Tebrikler Fenerbahçe.Roberto Carlos gol atmış. =D

YusufT
10.Şubat.2007, 15:19
aynen. Serkan Atak suan Oftas'in beyni. Duran toplari kullaniyor, uzaktan etkili sutlari var, akilli paslar cikartiyor ve her gün performansi artiyor.

Sandro'ya dikkat! formdaki Sandro bu mactada OFTAS'in en büyük gol silahi olacaktir. bence mac ya 1-1 biter yada Fenerbahce 3-1 kazanir.

tahmin tuttu. :icon_cool:

Kezman'i golü bu arada ofsayt.
Fenerbahce bayagi iyi oynadi, ama bu oyunada izin veren cok kötü bir oftas vardi..

anilton
10.Şubat.2007, 19:15
Mustafa Çulcu ve Erman Toroğlu penaltı değil dediler.Keza Kezman'ın golüde ofsayt dedi Toroğlu...

TR.CaPTaiN
10.Şubat.2007, 19:55
Mustafa Çulcu ve Erman Toroğlu penaltı değil dediler.Keza Kezman'ın golüde ofsayt dedi Toroğlu...

Mustafa Çulcu'nun Kezman'ın golüne temiz gol dediğini de eklemek gerekir. Sadece aleyhte olanlar duyuluyor.

anilton
10.Şubat.2007, 20:17
Mustafa Çulcu'nun Kezman'ın golüne temiz gol dediğini de eklemek gerekir. Sadece aleyhte olanlar duyuluyor.

Erman Toroğlu'nu kendim izlediğim için söyledim.Mustafa Çulcu'yu arkadaşımdan duyduğum için yazdım.Yoksa farklı bir niyetim yoktu.Özür dilerim...

Emurafu
10.Şubat.2007, 20:49
Aurellio ayagını öyle bir sokuyorki..Adam kaymasa bile kendi düsecek..

Tebrikler Fenerbahce...

Universal
10.Şubat.2007, 20:52

CM olarak ofsayt, tabii Toroğlu bunu kullandığı sistem ile görebiliyor. Bilgisayar hesaplıyor. Hakem cm olarak nasıl görsün? O yüzden burada hakeme şuç bulmak yanlış.

a.arıcı-11
10.Şubat.2007, 22:09
Fenerbahçe hakettiği maçı aldı.Oftaş'ın direkten dönen iki topu gol olsaydı değişirdi işler.Alex ve Kezman çok kaçırdı.Maldonado'da çok yoruldu maçta.İyi top kesiyo ve pasları isabetli ama pek adam tutmuyo.R.Carlos'un golüde güzeldi.SAğ ayağıyla çok sert vurdu.Kaleci görmedi bile.Tebrikler :)

adam markajını küçük takımlar kendisinden büyük olduğunu kabullendiği yada çok zor deplasmanlarda yapılır böyle bir maçta fenerbahceden ve maldonado dan adam markajı beklemen yanlış olur zaten fenerbahce artık zico geldi geleli adam markajı yapmıyor sanırım ligde

GodfatheR
11.Şubat.2007, 00:04
İyi futbol oynadık ve kazandık.Batman'i ve Marco Paşayı çok beğendim.Alex çok gol kaçırdı,sinirlerimizi bozdu.Kezman böyle oynarsa Semih'i kesebilir.GS şov yaparda FB yapmaz mı:)(şaka tabi ki)

scar face
11.Şubat.2007, 02:40
İşi ciddiye alınca 3 puanda geliyor tabi.Dün uzun zaman sonra bol pozisyon izledik.İstekli ve hırslıydık.Alexin sanssılığı onun bitiriciliğini biliyoruz hepimiz.Kezman da iyi katkı yaptı umarım böyle devam eder.Maldonado düz bir oyuncu kendisi de söyledi zaten teknik yönden pek iyi değilim diye.Artık Marco Paşa daha fazla hücuma katılacak Yani Appi'nin yaptığı iş ona kaldı bakalım kusursuz defansif kimliğini ne kadar yansıtabilecek ofansif oyuna.Yasin hakkında bişeyler söylemek istiyorum.Gerçekten iyi niyetli bir oyuncu ama Önder daha akıllı bir tercih olur.Bi de Kezman oynarsa ilerde kimi keser sizce 6+2 den dolayı Appiah olmadığına göre bir yabancı kenarda kalacak.Deivid olabilir gibi geliyor onun yerine Kazım ya da Ali oynayabilir.Defansı bozmaz diye düşünüyorum Beyaz Pele'nin.

Sekopej
11.Şubat.2007, 02:50
Can için de bir dönem iyi dedik fakat uzun süre forma giyince yeterli olmadığını anladık. Şimdi aynı durum Yasin için de geçerli bence. Çok iyi olabilecek diye düşünüyoruz ama nedense bir türlü bekleneni veremiyor. Şans verilmiyor denmesin, Yasin yeterince şans buldu, dün fırsatı çok iyi değerlendirip yabancı kuralı nedeniyle belki formayı kapabilirdi. İyi niyetli çabalıyor, çalışıyor ama olmuyor nedense.

Kezman golü attıktan sonra Zico'ya gitti. Semih tam hazır olmazsa ve Maldonado'nun Sevilla maçına kadar takıma alışmasını sağlamak için onu kesemeyeceğinden ilk seçenek Deivid gibi duruyor. Son haftalarda formsuz zaten. Kezman haftaya 11'de olacaktır.

Servet eğer Semih'i sakatlamasaydı belki Semih formayı vermeyecekti, yeni kontratı imzalayıp kafası rahat devam edecekti, şimdi ise işi zor, Kezman bu şekilde oynarsa Semih'in forması da garanti olmaz. Açıkçası Zico'nun işi zor, eğer son maçta performansa göre karar verirse Deivid dün etkisizdi, yedek olacak oyuncu o olmalıdır.

fmsmyrna
11.Şubat.2007, 02:55
Yasin şans buldu ama bence yinede az savunma oyuncuları bir maçla tempo bulamaz Yasin Rize'de her maç oynuyordu belli temposu vardı burada arada sırada oynuyor maç temposunu kaybetmiş olmalı.Sevilla maçında Deivid'i keseceğini pek sanmıyorum Zico'nun gözdesi o bence Maldonado kesilir ilk maç için ikinci maç belli olmaz

Sekopej
11.Şubat.2007, 03:01
Avrupa maçlarında bir sınırlama yok, eğer Rize maçında KEzman oynar ve iyi de oynarsa Sevilla maçında 7 yabancıyla da oynayabiliriz.

Maldonado bence 2 maçta da kesin oynayacak, sonuçta Türkiye için böyle bir oyuncuya gerek yoktu. En zor maçımız sayılabilecek Galatasaray maçında sahanın Fenerbahçe açısından en iyisi Selçuk'tu. Maldonado kesinlikle avrupada daha ileriye gidilebilmek için alındı.

Deivid'i ben de keseceğini pek sanmıyorum ama yine de ilk tercih o olur gibime geliyor. Aslında şimdi Türk oyuncuların daha hırslı olması gerekir, 1 yabancının yerini alabilmek için...

Universal
11.Şubat.2007, 03:26
Kesinlikle hakeme suç falan bulmuyorum.Sadece yazdım öyle.F.Bahçe hakederek aldı zaten...

Bende hakeme şuç bulmayı zaten sana söylerek yazmadım genel olarak yazdım. Yorumuna yorum kattım. :)

scar face
11.Şubat.2007, 03:44
R.Carlos,Edu,Alex,Lugano bunlar kesın oynar da.Maldonado da alındı oynatmayacaksa almazdı zaten.Kezman,Semihe bağlı tabi.Deivid geri de kalıyor bence Ziconun en sevdiği evlatlarından:)Ama Kazım oynar sanki çünkü Deivid'i yedek forvet olarak görebilir Zico.Kezman ve Semihin dısında forvette ki alternatifler sınırlı,İlhan ve Kazım var tabi.Maldonado gelmeden bu sorun yoktu o geldi işler karıstıTabi ki zorluk derecesi maclara göre Süper Ligde Lugano ya da Edu'yu da kesebilir Zico.fm 08 de genelde ben öyle yapardım onların yerıne Önder iyi iş cıkartır

anilton
11.Şubat.2008, 16:31
CM olarak ofsayt, tabii Toroğlu bunu kullandığı sistem ile görebiliyor. Bilgisayar hesaplıyor. Hakem cm olarak nasıl görsün? O yüzden burada hakeme şuç bulmak yanlış.

Kesinlikle hakeme suç falan bulmuyorum.Sadece yazdım öyle.F.Bahçe hakederek aldı zaten...