Log in

View Full Version : D'Alessandro, San Lorenzo'da

crazzy
04.Şubat.2007, 21:37
Arjantin ekibi San Lorenzo, Real Zaragoza'nın orta saha oyuncusu Andres D'Alessandro'yu sezon sonuna kadar renklerine bağladı. Real Zaragoza başkanı Eduardo Bandres'in oyuncu için yapılan teklifi beğenmemesi üzerine geçen Perşembe kesintiye uğrayan görüşmeler Pazar günü sonuçlandı ve D'Alessandro, San Lorenzo'ya transfer oldu. Anlaşmanın detayları açıklanmasa da, bir grup yatırımcının oyuncunun bonservisini Zaragoza kulübünden satın aldığı ve sezonun geri kalanı için Arjantinli futbolcuyu San Lorenzo'ya kiraladığı biliniyor. San Lorenzo takımı oyuncudan memnun kalması halinde sezon sonu bonservisini alma opsiyonunu da elinde tutacak. spor 3

NisRoc
05.Şubat.2007, 01:14
Yazık oldu bu adama da..

karlkani23
06.Şubat.2007, 03:52
Arjantin günlerinden beri takip ettiğim bir oyuncu. Avrupa'ya 'Yeni Maradona' ünvanıyla gelmişti ama yeteneğini bir türlü gösteremedi. Keşke Fenere gelseydi Alex'in alternatifi olarak.

El Barto
06.Şubat.2007, 03:54
Yazık oldu bu adama da..

Cidden yazık oldu. İnşallah yine eski günlerine döner.

GeNç KaRTaL
06.Şubat.2007, 04:10
D'Alessandro'dan turnuvada memnumdum yahu neden gönderdilerki.:p

Yeni Maradona diye lanse edilen diğer bir çok Arjantin'li gibi D'Alessandro'nunda yıldızı erken söndü.Umarım kendisini toparlar ve eski günlerine döner..

King_91
06.Şubat.2007, 04:17
D'Alessandro'dan turnuvada memnumdum yahu neden gönderdilerki.:p

Yeni Maradona diye lanse edilen diğer bir çok Arjantin'li gibi D'Alessandro'nunda yıldızı erken söndü.Umarım kendisini toparlar ve eski günlerine döner..

Cidden yazık oldu.FM'de de bir kaç kez almışlığım vardı iyi adamdı.Yalnız kaç yaşında bu adam.Eski günlerine dönmesi için zaman var mı ?

Fıratcan Alçınkaya
06.Şubat.2007, 04:19
Bu Arjantinliler çok çabuk düşüyor yahu gözden...

PesimiSTyLa
06.Şubat.2007, 04:22
Belki bu da riquelme giibi arjantinde kendini toparlar...

IcedEarth
06.Şubat.2007, 04:41
Kendisini çok severdim, Galatasaray'da görmeyi çok isterdim. İspanya'ya giden Arjantinlilerin çoğu gibi o da kötü bir futbol yaşamı geçiriyor. San Lorenzo'da patlama yapıp BundesLiga'ya yolunu alacaktır diye düşünüyorum.

Aşk-ı Şehir
06.Şubat.2007, 05:14
Yeni Maradona denilen herkese bişeyler oluyo zaten. :p

TR.CaPTaiN
06.Şubat.2007, 05:56
Cidden yazık oldu.FM'de de bir kaç kez almışlığım vardı iyi adamdı.Yalnız kaç yaşında bu adam.Eski günlerine dönmesi için zaman var mı ?

27 yaşında. Ülkesinde iyi bir performans göstereceğine eminim.

Lionel Andres Messi
06.Şubat.2007, 06:20
ayağı yere basan tekniği iyi olan herkes maradona olsaydı en az 50 tane maradona çıkmıştı sadece arjantinden.maradona demek tamamen bir saçmalık.maradonaya hakarettir.her oyuncu kendine bir stil yaratıp onu sürdürmeli.

ben şu anda messiyi çok seven birisi olarak bile onun maradona kadar olacağına hayatta inanmam.çünkü maradona ayrıdır.mesi büyük futbolcu olur dünyanın en iyisi olur efsane olur ama maradona olamaz.

d'alessandro ya gelince araba markasının promosyonu olan takımda ne işin var senin git ispanyaya kendi dilinin konuşulduğu yere.adam baştan kaybetmiş arjantinden büyük ve kaliteli oyuncular çıkmaya devam edecektir süperstarlar çıkacaktır ancak maradona bir defa olur.2. si asla gelmez.

yeni maradona denilen herkese bir şey olduğu yok.sorun basının abartmasında bizde onun için o futbolcuya maradona gözüyle bakıyoruz pek bir şey yapamayınca bu muymuş maradona diyoruz.sorun bizde aslında.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
26 yaşındaymış.adamakıllı futbolunu oynayıp kendine gelirse avrupada adından söz ettirir gene.

deniz.91
06.Şubat.2007, 06:24
Çok beğendiğim bir oyuncuydu aslında yazık olmuş.Umarım kendine gelir

KaPaLı
07.Şubat.2007, 01:52

Arjantin'de her 3 futbolcudan 2si yeni maradona olarak lanse edilio ama sonrası hep hüsran D'Alessandro'ya yazık olmş çok iyi futbolcu

anil luque
08.Şubat.2007, 02:07
fm 2005 te banko oyuncumdu :) inşallah eski günlerine döner wolfsburg'taki gibi bir D'Alessandro izleriz bundan sonra. Takımı bi maestro gibi yöneten, guti'nunkileri aratmayacak güzellikte arapasları ve kendisine sert bi faul yapana kalkıp tokat atan bi D'Alessandro :D

Roberto Baggio
08.Şubat.2007, 02:11
Bu adam Maradona'ysa bende Pele'yim bu heriften adam olmaz yeteneği var tabi ki ama çok displinsiz bence futbol hayatı bitti...