Log in

View Full Version : Bobo'lu Brezilya Ntvspor'da

DisCo
04.Şubat.2007, 23:22
Yarın saat 21.45'te yapılacak maç, NTVSPOR'dan canlı yayınlanacak.

NTVSPOR‘u uydudan 42 derece Türksat 2A uydusundan izleyebilirsiniz.

Frekans: 11892 yatay(H) 12800

Ayrıca D-Smart 45. kanaldan da NTVSPOR‘un test yayınına ulaşabilirsiniz.

Bobo ile ilgili başlık vardı ancak herkes görebilsin diye yeni konu açmayı uygun buldum.

Onurap
05.Şubat.2007, 00:00
Bobo nun 11 de başlaması süpriz olur tahminimce 2.yarı girer 20-25 dakika kala.

GeNç KaRTaL
05.Şubat.2007, 00:37
Bu süper oldu işte.İNşallah oynarda seyredebiliriz..

Flawless Victory
05.Şubat.2007, 00:54
Bizim uyduda vardır inşallah bu kanal. Ayar yapmak zorunda kalmayalım da..

BlackEagle19o3
05.Şubat.2007, 02:13
Bobo İnş. oynar da biz de izleme şansı buluruz:)

goosfraba
05.Şubat.2007, 02:13
Dunga kesinlikle deneyecektir Bobo'yu, yıldızların içinde ne yapacak bakalım.

gerrrard
05.Şubat.2007, 02:15
Ooo bu iyi oldu BoBo'yu izleriz.

Bugra19o3
05.Şubat.2007, 02:19
iyi oldu gerçektende bi Ercan Taner Anlatırsa 10 Numara Olur :D

anil luque
05.Şubat.2007, 21:23
haklısın bugra :D bobo inşallah forma şansı bulur bugün gazetede ropörtajını okudum ve gerçekten inanılmaz mutlu milli takıma çağrılmasından ötürü inşallah bu moral motıvasyonu performansınada yansır çünkü ona cok ıhtıyacımız var..

DisCo
05.Şubat.2007, 21:35
iyi oldu gerçektende bi Ercan Taner Anlatırsa 10 Numara Olur :D

Ercan Taner, ntvspor'a geçti. Büyük ihtimal o anlatır.

PesimiSTyLa
05.Şubat.2007, 22:11
Ercan Taner, ntvspor'a geçti. Büyük ihtimal o anlatır.

Evet Madrid - Almeira macını o anlatmıştı...

Ghonedre
06.Şubat.2007, 06:49
ntvspor tam olarak hangi uydulardan çekiyor
mesela bizde e2 var cnbc-e var ntv de var( maçlarda gidiyo ama) ama ntvspor yok hotbirddeki bütün kanallarıda izleyebiliyorum ama türksat 2a diye bişey yok sadece türksat 1c ve hotbird kanalları var biri bana nasıl izleyebileceğimi anlatsın
bu türksat 2a da mı paralı yaaaaaa

deniz.91
06.Şubat.2007, 06:53
ntvspor tam olarak hangi uydulardan çekiyor
mesela bizde e2 var cnbc-e var ntv de var( maçlarda gidiyo ama) ama ntvspor yok hotbirddeki bütün kanallarıda izleyebiliyorum ama türksat 2a diye bişey yok sadece türksat 1c ve hotbird kanalları var biri bana nasıl izleyebileceğimi anlatsın
bu türksat 2a da mı paralı yaaaaaa

uyduyu turksat 1c diyede arayabilirsin yine çıkıyor.

Sekopej
06.Şubat.2007, 06:56
Edu'yu da sakatlıklar nedeniyle çağırmıştı Dunga ve oynatmamıştı. Bobo'yu da sakatlık olunca çağırdı ve oynatmadı. İnşallah ilerleyen maçlarda da çağırır ve şans verir.

King_91
06.Şubat.2007, 07:11
Oynamadı mı?Keske oynasaydı bayaa bi ümitle gitmişti medya tarafından övülerek falan.Tabi ki Brezilya Milli Takımı'na çağrılması bile müthiş ama bir hayal kırıklığı olacaktır kanımca.

deniz.91
06.Şubat.2007, 07:21
Brezilya milli takımdada oynamak öyle çok kolay değil arkadaşlar.Diego bile sakatlıklar olunca kadroya alınıyor.Bence Bobo için çağrılması bile güzel bir gelişme

GeNç KaRTaL
06.Şubat.2007, 07:35
Ah be Dunga.Çağırmışın bi beş dakka oynat bari.Ölecen sanki.Neyse inşallah Bobo göstereceği performansla tekrardan seçilir milli takıma..

anilton
06.Şubat.2007, 07:40
Bobo çağrıldı ve TD tercihi ile yedek kaldı.Umarım bundan sonra seçilirse forma şansı bulur...

Bugra19o3
06.Şubat.2007, 07:44
Şöyle bir hazırlık maçında Bobo'ya şans Vermedi Dunga....Sobis her Zaman Oynar Ama Bence Bi Bobo Yu Denemeliydi...Umarım bobo Birgün Bu Fırsatı Yakalar....

El Comandante
06.Şubat.2007, 17:27
Bence Dunga Bobo ile baslamaliydi maca.Sonucta bir hazirlik maci ve Bobo ilk sefer cagiriliyor Brezilya Milli takimina.Yani Bobo kendisini ispatlamak icin oynayacakti ve bence basarili olabilirdi macta.Hadi ilk 11de baslatmadin,sonradan alsana oyuna.Öbür forvetleri hep oynatirsin,Bobo daha yeni,kendisini kanitlamak icin oynayacakti.
Dunga onu oynatmayarak,sadece kadroyu doldurmak amaciyla Bobo´yu cagirdigini ima etti bence.

EreN
06.Şubat.2007, 21:15
Bu tarz milli olmaların çoğu ingiltere gibi ülkelerde futbolcuların çalışma izni alabilmesini kolaylaştırmak için.

GeNç KaRTaL
06.Şubat.2007, 21:27
Bence Dunga Bobo'yu İngiltere'ye transferi kolaylaşsın diye milli takıma almadı.Her ne kadar oyuna sokmasada onu Olimpiyatlarda düşündüğü için çağırdı.Görecez ileride neden aldığını..

Aykan19o3
06.Şubat.2007, 21:33
Bobo'yu oyuna almaması kötü olmuş Dunga'nın. Tam olarak neden çağırdığını ileriki günlerde görücez..

EreN
06.Şubat.2007, 21:40
Çok açık ve net her sene Bobo gibi performans sahibi 100'e yakın adam brezilya milli takımından hazırlık maçlarıyla geçiyor.Bobo'da iyi bir performansa sahip olduğu için alındı.Ama sürekliliği olacağını hiç sanmıyorum.Umarım yanılırım.

GeNç KaRTaL
06.Şubat.2007, 21:48
Tamam as milli takımda forma giyemez belki Bobo ama Olimpiyatta yaşı tuttuğu için oynayabiliyor.Zaten Dunga'da söyledi Olimpiyatta düşündüğünü.Oynatmaması onun İngiltere'de oynaması için yapılmış bir hareket olarak gösteriyor.Olabilir ama ben inanmıyorum.Bu arada İngiltere'de oynaması için forma giymesi gerekmiyor mu?

anilton
06.Şubat.2007, 22:21
Bobo Olimpiyatlar için düşünülüyor bence.Bu maç için çağırılmasının sebebide alışması,o havayı soluması için düşünülmüş bir şey.Bunu Dunga'da açıkladı zaten.Kimse Bobo'nun Brezilya milli takımında as kadroda yer bulacağını söylemiyor zaten şimdilik.Olimpiyatlar'a çağrılır ve kendini gösterirse kalıcı olabilir belki...

eXcitinG
07.Şubat.2007, 17:17
Havayı soLumak, o ortamı görmek, yaşamakta tecrübedir. Girseydi oyuna daha da iyi oLurdu ama buraLara kadar geLmekte bir başarıdır, bir ışıktır.