View Full Version : Sabri affedildi!
GeNç KaRTaL
06.Şubat.2007, 23:34
http://www.sporx.com/images/1/29/9370_800_sondakika003.jpg
Sabri affedildi!
Galatasaray'da disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu, teknik direktör Feldkamp tarafından affedildi. Feldkamp, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında bu kararı açıkladı.
Kaynak : Sporx.com
anilton
06.Şubat.2007, 23:36
Doğru olanda buydu bence...
Fernando Gago
06.Şubat.2007, 23:58
Galatasarayın gençleri kazanması lazım
Onurap
07.Şubat.2007, 00:08
Galatasarayın gençleri kazanması lazım
Sabriyi kazanmasada olur :P Takım oyunu oynamayan yedek bekleyince oroblem çıkaran kanat oyuncusu olmasına karşın bir kaleciden bile kötü orta yapan rezalet korner kullanmasına karşın her korneri kullanmaya kalkan bütün maç hakemle didişen pas veremeyen . topu alıp haketler yapıp kaptıran biriinin işi yok gsde
yunusgs
07.Şubat.2007, 00:48
Çok mantıklı bir karar değil ama Sabri akıllandıysa o zaman bize yarayabilir.
TürkuAz
07.Şubat.2007, 01:00
Sabriyi kazanmasada olur :P Takım oyunu oynamayan yedek bekleyince oroblem çıkaran kanat oyuncusu olmasına karşın bir kaleciden bile kötü orta yapan rezalet korner kullanmasına karşın her korneri kullanmaya kalkan bütün maç hakemle didişen pas veremeyen . topu alıp haketler yapıp kaptıran biriinin işi yok gsde
Ne yaptın yav o kadar da değil .. :D
Bazen gerçektende insanı deli olma aşamasına getiriyor ama iyi ortaları ve azımsanmayacak şekilde frikik atışları var. Deparıyla karşı takımın sol kanadını otobana çevirdiği anları da unutmayalım.. (:
RoNNiE91
07.Şubat.2007, 01:00
Doğru olanı yapmış Galatasaray.Sabri iyi bir oyuncu.
goosfraba
07.Şubat.2007, 01:04
Şu orta yapma konusunda bana göre bu ligde Hasan Şaş 1, Sabri 2'dir. Biri adrese teslim, diğeri tabiri caizse muz ortaları iyi yapıyor.
Onurap
07.Şubat.2007, 01:29
Şu orta yapma konusunda bana göre bu ligde Hasan Şaş 1, Sabri 2'dir. Biri adrese teslim, diğeri tabiri caizse muz ortaları iyi yapıyor.
Valla ya dalga geçiyosun veya sabriyi hiç izlememeşin.Bana göre gs de tartışmasız en kötü ve isabetsiz ortayı sabri yapıyor.
Fıratcan Alçınkaya
07.Şubat.2007, 01:34
Sabri her takıma lazım adı Sergio olsa baş köşeye oturtulurdu adamı yerden yere vuruyorlar GS de nedense oyundan çıkan herkes tepki gösteriyor sabri de bu furyaya ekledi kendini umarım böle harektlerden artık kaçınır kendisi önemli bir oyuncu...
goosfraba
07.Şubat.2007, 01:35
Valla ya dalga geçiyosun veya sabriyi hiç izlememeşin.Bana göre gs de tartışmasız en kötü ve isabetsiz ortayı sabri yapıyor.
Ben gördüğümü söylüyorum. Ayrıca ben Gerets döneminde ki Sabri'den bahsettim.
gerrrard
07.Şubat.2007, 01:53
Umutcum artık maalesef Sabri öyle biri değil. Artık o, ya tutarsa diye boşboş ortalar yapan biri maalesef. Umarım akıllanmıştır.
Aydin
07.Şubat.2007, 02:07
o muz ortaları taca ve auta yapmasa bence de en iyi ortacılardan biri olacak Umut ama maalesef. kanat oyuncusu olup da en kötü ortacılardan biridir kendisi.
Emurafu
07.Şubat.2007, 02:09
Sabri eger Ağlık taslamaya devam edecekse hiç oynamasın..
Sabri yüzünden Komsumuza rezil olmusdum..Her korneri ön direge atıyor en sonunda küfür etmişdim..Son maçlarda takım iyi tempo yakaladı..Pas oranı arttı..Sabri ise takımı yavaslatıyor..
Helsinborg macında 2 golde hata yaptı.Kallide haklı olarak oyundan aldı..Sabri beyfendi yaptıgı hatadan dolayı özür dileyecegine Galatasaray benim için bitti diyor.
Oftas macında Volkandan topları alıyor;Sabri 2 korner kullanıyor toplar oftasa geliyor oftas kontradan 2 gol atıyor...
Zaten sabri'nin kolay kolay oynayacagını sanmıyorum....
Serkan,Barış çok formda..Kalli de söylemişdi..Sabri'nin performansı diger oyuncularda çok düsük demiş.
Umut gerets döneminde Sabri iyi oynuyordu haklısın..Hele bir liverpool maçını unutmam...Busene ise saç baş yolduruyor..
deniz.91
07.Şubat.2007, 02:10
Abi bence gsdeki en kötü orta yapan isim sabro hep kaleciye atıyor.:)
Sabriyi pek beğenmem ama iyi olumş affedildiği genç oyuncu yazık
goosfraba
07.Şubat.2007, 02:16
Hımmm... O zaman ben Sabri'nin sadece 1-2 iyi ortasına rastlamışım :) Galatasaray'ın şampiyon olduğu son sene Gerets varken Sabri harika işler çıkarıyordu, tabi burda hoca faktörü de var, var olmasına ama Feldkamp'ta hakkı olan maç payını verdi. Buna rağmen ne kendisine ne takımına birşey kazandıramadı. Sabri eski formuna bir gün mutlaka dönecektir.
anilton
07.Şubat.2007, 02:34
Formsuzdur,kişiliği pek iyi değildir hepsine tamam ama Sabri'yi bu kadar çabuk sileceğinizi tahmin etmiyordum.Sabri bu takıma çok şeyler verdi.Her oynadığı maçtada formasını yakadan beline kadar ıslatan,mücadele eden bir oyuncu.Bu kadar kolay harcanmamalı.Formda bir Sabri Euro 2008 içinde gerekli.Ağalık taslamadan,disiplinsizlikten falan bahsediyoruzunuz.H.Şaş'ın idam edilmesi lazımdı o zaman.Belki klasik bir cümle ama "Vefa sadece bir semt adımıdır?"...
Neyse Allah'tan affedildi Sabri.Gerçekten ben çok sevindim...
PesimiSTyLa
07.Şubat.2007, 02:50
Sabri kapasitesi olan bir oyuncu, bazen duygularına hakim olamıyorr ve bu da onun dezavantajına oluyor. Kalli takımımıızda bazı oyuncuların kalemini kkırdı ama Sabri ninkini kırmaması lazım; çünkü herseyden önce genc bir oyuncu... Bu uyarı umarım onun için iyi olmustur ve kendine gelir, kapesitesini sahaya yansıtır...
REsist JuvE11
07.Şubat.2007, 02:59
+ 1905..beynimi okumussun
IcedEarth
09.Şubat.2007, 03:18
Sabri her takıma lazım adı Sergio olsa baş köşeye oturtulurdu adamı yerden yere vuruyorlar GS de nedense oyundan çıkan herkes tepki gösteriyor sabri de bu furyaya ekledi kendini umarım böle harektlerden artık kaçınır kendisi önemli bir oyuncu...
Sabri'nin adı Sergio değil Ronaldinho olsa bu oyunuyla ilk 11 de olması mümkün değil. "Vefa semt adı mı" diye soran arkadaşlar, biz vefa gösterilmesi gereken oyuncuyu baş tacı yapıyoruz zaten, hiç merak etmeyin.
Bir ekleme yapayım, Sabri eğer kafasını oyuna verebilecek duruma gelirse, çalışkanlığı "bal yapmayan arı" konumundan öteye geçerse, ortalarını kale arkasına değil de Hakan Şükür'e, Ümit Karan'a, Nonda'ya ulaştırabilecek kadar antreman yaparsa; kısacası özel hayatından fedakarlık yapıp antremandan sonra da çalışıp eksiklerini giderirse bu kulübün en sevilen oyuncularından biri olabilir.
King_91
09.Şubat.2007, 06:22
ben affedilmemesini istiyordum aslında Kalli de sanırım ısrarlar yuzunden affetti fazla forma şansı vereceğini sanmıyorum.
World Hollow o1
09.Şubat.2007, 06:37
teknik direktör Feldkamp tarafından affedildi.
Affetmek Allah'a mahsustur.. :)
İyi olmuş sevindim çalışkan bir oyuncu.
Bence tamamen yanlış bir karar..
ThersoN
10.Şubat.2007, 01:22
Bence tamamen yanlış bir karar..
affedilmesi mi?, cezalandırılması mı?
Takım gençlerini hunharca hırpalıyor, bu iyi değil
sabri iyi orta yapamıyor, belki tam istenen global futbol özelliklerini taşımıyor, ama bu herşeyin bittiği anlamına gelmez, kendini geliştirebilir, aynı şekilde arda da öyle ama biz onları yerden yere vurup, saçma konularda harcıyoruz
GeNç KaRTaL
10.Şubat.2007, 01:42
http://www.sporx.com/images/1/29/4217_B_sabri009.jpg
Sabri takımla çalıştı
Turkcell Süper Lig'de Vestel Manisaspor'u 6-3 yenerek liderliğini sürdüren Galatasaray'da gözler UEFA Kupası'na çevrildi. Sarı-kırmızılı takım, UEFA Kupası 3. tur ilk maçında Bayer 04 Leverkusen ile 13 Şubat Çarşamba günü yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde hafif yağmur altında gerçekleştirilen antrenmanda, Vestel Manisaspor karşısında forma giyen oyuncular yenilenme çalışması yaparken, diğer futbolcular bir süre topla serbest çalışma, daha sonra dar alanda çift kale maç yaptı. Çift kale maçta Lincoln, attığı güzel gollerle dikkat çekerken, futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.
SABRİ TAKIMLA ÇALIŞTI
Yaklaşık 2 hafta önce kadro dışı bırakılan Sabri, takımla çalışmaya başladı.
Feldkamp tarafından kadro dışı bırakılan, ancak daha sonra affedilen ve cumartesi günü tek başına antrenman yapmaya başlayan genç oyuncu, takımla çalıştı. Sakatlığı nedeniyle birkaç haftadır tedavi gören Nonda da takımla birlikte çalışmaya başladı. Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı devam eden Hasan ile geçirdiği ameliyat nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Linderoth dışında tüm oyuncuların antrenmanda yer alması, son zamanlarda sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan teknik heyeti rahatlattı. Galatasaray, Bayer 04 Leverkusen maçı hazırlıklarını yarın basına kapalı gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek. 10.02.2008
Kaynak : AA
Onurap
10.Şubat.2007, 03:24
Birkaç hafta süt dökmüş kedi ardından bildiğimiz sabri olur :) Zaten feldkamp ın artık kolay kolay forma şansı vereceğini sanmıyorum 3. yedeğe düştü.