View Full Version : Oyun Savelerken Kapanıyor
Altaylee1914
07.Şubat.2007, 07:09
Arkadaşlar tam ilerliyorum kayıt edicem oyunu kayıt et diyorum yarısında hiçbir hata vermeden oyun kendini kapatıyor onlarca defa sildik kurduk yine aynı yine aynı.Önerbileceğiniz birşey varmı??
DisCo
08.Şubat.2007, 03:57
Bildiğin gibi oyunu kurduktan sonra ilk defa kayıt yapar daha sonra kayıtlı oyunu oynarsın. Sen ilk kaydı yaparken mi bu problemi yaşadın. Yoksa kayıtlı oyun oynuyordun sonradan kayıt yapamamayamı başladın. Tam detaylı söylersen bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim.
Altaylee1914
08.Şubat.2007, 08:05
Bildiğin gibi oyunu kurduktan sonra ilk defa kayıt yapar daha sonra kayıtlı oyunu oynarsın. Sen ilk kaydı yaparken mi bu problemi yaşadın. Yoksa kayıtlı oyun oynuyordun sonradan kayıt yapamamayamı başladın. Tam detaylı söylersen bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim.
oyun ilk savelendiğinde bişi yok kayıtlı oyunu oynarken oluyo.save li oyunu oynayıp saveliyoz tak oyun gidiyor
DisCo
08.Şubat.2007, 09:08
C sürüsünde yeterli yer var mı önce ona bak.
Yeterli yer mevcutsa o zaman oyunu açıp kayıt ederken kaydet butonu yerine farklı kaydet seçeneğini seçip oyunu yeniden yükle. Sonrada oyunu yeni kayıt yaptığın dosyadan aç bak bakalım aynı problem devam ediyor mu.
mustafayasar
27.Şubat.2007, 20:43
Ya arkadaşlar lütfen birisi yardım etsin. GS ile tam fb ile Bjk yi yendim. Ardından şampiyonlar liginde valencia yı yenip 2.tura çıktım. oyun savelenirken yine kapandı. lütfen biri yardım etsin. deli oldum ya
DisCo
27.Şubat.2007, 20:58
C sürücüsünde yer açıp deneyebilirsin. Anladığım kadarıyla sorun kapasite olmamasından kaynaklanıyor. Mantıklı birşey mi bilmiyorum ama sen D'ye yükleme yaptıysanda diğer kayıtların C üzerine yapılıyor ve yer olmadığı içinde kayıt gerçekleşmiyor. Sabit diskin kapasitesi nedir. Çok kullanmadığın programları kaldırmayı denersen sorun olmaz diye düşünüyorum.
mustafayasar
27.Şubat.2007, 23:44
C sürücüsünde yer açıp deneyebilirsin. Anladığım kadarıyla sorun kapasite olmamasından kaynaklanıyor. Mantıklı birşey mi bilmiyorum ama sen D'ye yükleme yaptıysanda diğer kayıtların C üzerine yapılıyor ve yer olmadığı içinde kayıt gerçekleşmiyor. Sabit diskin kapasitesi nedir. Çok kullanmadığın programları kaldırmayı denersen sorun olmaz diye düşünüyorum.
C: de 2.36 gb lik boş yer var. C: yi biraz boşaltıp bi daha deniyim
DisCo
28.Şubat.2007, 00:39
Belirttiğin kapasite yeterli şunu sormayı unuttum.
İlk olarak oyunu farklı kaydet diyerek yeniden kaydedin demiştim. Oyunu yeniden açarken eski kayıt dosyasını siliyorsunuz değil mi? Sildikten sonra cache dosyasınıda bir silip denediniz mi? Farklı kaydet durumuyla sorunun çözülmesi lazım ama
mustafayasar
06.Mart.2007, 20:43
yok silmedim ama pc çökmüştü C: ye format atınca artık bu sorunla karşılaşmadım. Yardım ettiğiniz için Teşekkür ederim
mustafayasar
23.Şubat.2008, 23:14
bende de oluyo o. c de yer az d ye kaydediyorum ama değişen birşey yok. Bazen save liyo bazen savelemiyo
DisCo
24.Şubat.2008, 00:03
Yeterli yer mevcutsa o zaman oyunu açıp kayıt ederken kaydet butonu yerine farklı kaydet seçeneğini seçip oyunu yeniden yükle. Sonrada oyunu yeni kayıt yaptığın dosyadan aç bak bakalım aynı problem devam ediyor mu.
Yukarda bahsettiğim kısmı denedin mi?
mustafayasar
24.Şubat.2008, 13:56
Yukarda bahsettiğim kısmı denedin mi?
ben denedim. c: de çok az yer vardı. d ye kaydettim ama değişen bir şey yok. bazen kaydediyo bazen etmiyo