View Full Version : Menajer Özellikleri
youngpunker
07.Şubat.2007, 09:01
bunları acıklarmısınz
club player lolatiy
domestic player bias
tactical concisitncy
financel control
hands on approach
squad dcipline
goosfraba
07.Şubat.2007, 09:28
Club/Player Lolality - Kulüp/Byuncu Bağlılığı
Domestic Player Bias - Yerel Oyuncu Eğilimi
Tactical Concisitncy - Taktiksel Uyum
Financel Control - Finansal Kontrol
Hands On Approach - Yönetime El Atma
Squad Dicipline - Kadro Disiplini
Türkçe anlamlarını mı istedin yoksa ne anlama geldiklerini mi? :)
youngpunker
07.Şubat.2007, 09:35
ne anlama geldiklerini yani nasıl yukseltebilecegimi lise 3e bir anadolu lisesine gidiyorum(yanlış anlama sakın esprisine soyledim ) :D:D:D:D
goosfraba
07.Şubat.2007, 10:19
Club/Player Lolality - Kulüp/Oyuncu Bağlılığı :
Sanırım bu kulübe ne kadar bağlı olduğunuzu gösteren bir özellik. Sezon içerisinde veya sezon sonunda gösterdiğiniz başarılar sonrasında başka kulüpler tarafından gelen teklifleri geri çevirirseniz kulübe gösterdiğiniz bağlılık özelliği artar ve kulüp tarafından sevilirsiniz. Bu özelliğinin artmasını istiyorsan diğer kulüplerin tekliflerini reddetmelisin.
Financel Control - Finansal Kontrol :
Bu da yaptığın transferler, Şampiyonlar ligi, Uefa Kupası, Süper Kupa vb. gibi organizasyonlarda gösterdiğin başarılar sonrasında kulübe kazandırmış olduğun paralar ve transferde gösterdiğin, az, ucuz ve yetenekli oyuncu alma ve büyük meblağlara oyuncu gönderme mantelitesi ile alakalı sanırım. Sözün özü, az, ucuz, yetenekli oyuncu kadrona dahil et. Paraları çar-çur etme :) Her sezon kulübe para kazandırmaya bak.
Hands On Approach - Yönetime El Atma :
Sezon içerisinde ve sezon sonrasında gösterdiğin başarılar sonrası haklı olarak stadyum genişletme, antrenman tesisleri, transfere ek bütçe gibi şeyler isteyeceksin. Tabi başarılı olursan yönetim sözünü dinler, özelliğinde yükselir. Aksine başarısızsan ve yönetimden birşeyler yapmalarını istiyorsan Ultimatom vb gibi şeylerle karşı karşıya kalabilirsin, artmasını istediğin özellikte düşebilir.
Squad Dicipline - Kadro Disiplini :
Kadronda ki oynamayan oyuncuların morali elbette düşecektir. Onların moralini yüksek tutmaya bak. Ne bileyim 2 maç oynat 3 maç kulübe de beklet. Mutsuz, yetenekli ve diğer senelerde kadronda düşündüğün oyuncuları kiralık verebilirsin. Tabi Player İnteraction'u da kullanabilirsin. Sene başında kadronuzu, her oyuncunun oynayabileceği seviyeye getirin. Bu ve bunlar gibi şeyler yaparsanız sanırım özelliğiniz yükselecektir.
Diğer ikisinin de cevabını veren olacaktır elbet.
kocari
07.Şubat.2007, 13:23
Hands On Approach - Yönetime El Atma
buna bi eklemede ben yapayım. Manager seçenekleri var orda ki görevleri ne kadar yardımcılarına bırakırsan o kadar düşme oluyor . Malum yönetimi yardımcılarına veriyorsun , baya etkiliyor mesela seçeneklerdeki herşeyi seçince bu özelliğimin 5 civarlarına kadar düştüğünü gördün. Ben sadece alt yapının oynayacağı hazırlık maçlarını yönet ve hazırlık maçlarını düzenleyi seçiyorum 12-14 arası oluyor, ilerledikçede artıyor .
youngpunker
07.Şubat.2007, 20:12
alt yapını maclarında mı sen yonetiyorsun
kocari
08.Şubat.2007, 03:10
onları yaparsam aproach özelliği 20 olur sanırım :D dur gösterim
benimki böyle bunlarıda mecburen seçiyorum çunku çok sıkılıyorum ben . Alt yapı maçlarını yönetmek zaten işkence . Diğer herşeyle ben ilgileniyorum 15 e kadar çıkıo
http://img178.imageshack.us/img178/566/adszrt3.jpg (http://imageshack.us)
youngpunker
08.Şubat.2007, 03:35
tşkkurler sanada:D
El Barto
08.Şubat.2007, 03:50
Herkese teşekkürler yeterincce açıklayıcı olmuş konu. Amacına ulaşmış bir konu. :)