View Full Version : Neden ben degilde o
sui generis
08.Şubat.2007, 19:56
oyunun ilk yılında uefa kupasına lıgte 12-13. olan bır takım katılıyor exta olarak normalde 2 takım katılması gerekırken 3 takım katılıyor bu takım ne turkiye kupasında basarı saglamıs ne de ligte niye o katılıyorda ben turkıye kupasında yarı fınal oynadıgım halde katılamıyorum
DisCo
08.Şubat.2007, 20:01
İntertoto kupasından katılma hakkı kazanmış olabilir.
sui generis
08.Şubat.2007, 20:27
hayır ya cunku avrupa kupalarına katılmayı hak kazanan takımlar arasında uefa olarak gozukuyor inter toto ya baskası katılıyor zaten
SiR ToMaSRoSiCkY1
08.Şubat.2007, 20:41
Eğer lig kupasında final oynamış vede finali kaybetmiş ise finali kazanan takım zaten avrupaya gidiyor ise onlar kupaya giderler.Geçen sezon aynısı Kayseri Ercisyessporada olmuştu.Beşiktaş kupayı almıştı ama Beşiktaş avrupaya gittiğinden dolayı Kayseri Erciyesspor gitmişti.
sui generis
08.Şubat.2007, 21:16
ama o turkıye kupası olmuyomu bende dıyorum kı turkıye kupasında da basarısı yok lıgtede lıgte 13.olmus avrupa kupasına katılıyor
ShevAnil
08.Şubat.2007, 21:28
Oyun Korsansa Doğal Böyle Şeyler
Aşk-ı Şehir
08.Şubat.2007, 21:28
SS koyarsan daha iyi anlaşılır kardeş.:)
Fair Play ödülü olarak bazi takimlar UEFA Kupasina katilmayi hakediyor. Bundan dolayi olabilir.
BeeTLeJuiCe
08.Şubat.2007, 22:37
Deza'nında dediği gibi Takım Fair Play ödülü almış olabilir. Bu ödül nasıl alınır dersenide yıl boyunca en centilmen takıma verilen birşey. Takımın gördüğü sarı kart ve kırmızı karta göre veriliyor.
Ilhan
08.Şubat.2007, 22:41
Fair Play ödülü olarak bazi takimlar UEFA Kupasina katilmayi hakediyor. Bundan dolayi olabilir.
Deniz haklı. Sen de az kart gör, sen de git:)
Aşk-ı Şehir
08.Şubat.2007, 22:53
Allah allah öyle bir uygulamamı var yahu?:) Bütün liglerde geçerli mi peki?
Estranged
08.Şubat.2007, 23:15
olay su:Turkiye kupasinda finale gelmis ve katilmaya hakki yok.ama turkiye sen yerine onu yollamak istiyo.bu olay sey gibi:everton 4. olmustu ama liverpool milan i yenip cl yi alip ayni anda 5. olmustu.liverpool direk katilmisti.
Ya da K.Erciyes spor lig dustu ama uefaya cikti,tur atladi ve atl.madridle eslesti.bunun gibi birsey.
sui generis
09.Şubat.2007, 00:34
Oyun Korsansa Doğal Böyle Şeyler
oyun orjinal
evet fair playlikten olabilir
tosunpasa
09.Şubat.2007, 00:42
Sorun açıklılığa kavuşturulduğundan dolayı konu kilitlenir..