View Full Version : Galatasaray'da Antreman Krizi
Berkaiser
08.Şubat.2006, 14:56
Galatasaray'lı futbolcular paralarını alamadıkları gerekçesiyle bu sabah antremana çıkmadılar.Yönetici Ergun Gürsoy ise futbolcuların bu hareketlerinde haksız olmadıklarını söyledi.Galatasaray'lı futbolcular bu olayın ardından aralarında karar alarak öğle antremanına çıktılar.
m_o_11
08.Şubat.2006, 15:09
Cok yazık walla. Fenerli olmama rağmen gercekten üzülüyorum. Bi şekilde halledilir bu sorunları umarım. Yönetim değişikliği belki ii gelir galatasaray a..
Vieri
08.Şubat.2006, 15:33
haklılar paralarını almadan nereye kadar gidecek bu. Biraz dişlerini göstersinler.
Berkaiser
08.Şubat.2006, 15:48
Yaptıklarını ben de doğru buluyorum.Mart'a kadar sabretmekten başka çareleri de yok ama...
dinaMYt
08.Şubat.2006, 17:53
bu kadar dayanmış olmaları bile büyük özveri.umarım şampiyonluk yarışında takımı çok fazla etkilemezz.
hezzo
08.Şubat.2006, 18:04
olucagı buydu bigun maca da cıkmıyıcaklar yazık gs gibi bi klupte olucak is digil bunlar
Selman Ozturk
08.Şubat.2006, 18:14
Arkadaşlar medyanın abartısı bunlar...Galatasaray'lı futbolcuların antrenmana çıkmama gibi bir düşünceleri bulunmamakta bunu Necati'nin yaptığı açıklamalardan da anlayabiliyoruz...Galatasaray'lı futbolcuların antrenmana çıkmamalarının nedeni hava muhalefeti nedeniyle karla kaplı olan antrenman sahasının temizlenmesini beklemeleridir...Gerçekten medyanın araştırmadan yaptığı yanlı haberler nedeniyle birçok taraftar üzüntüye uğruyor...Lütfen bizler Galatasaray'lılar olarak bu tür haberlere prim vermeyelim...
Berkaiser
08.Şubat.2006, 18:22
Arkadaşlar medyanın abartısı bunlar...Galatasaray'lı futbolcuların antrenmana çıkmama gibi bir düşünceleri bulunmamakta bunu Necati'nin yaptığı açıklamalardan da anlayabiliyoruz...Galatasaray'lı futbolcuların antrenmana çıkmamalarının nedeni hava muhalefeti nedeniyle karla kaplı olan antrenman sahasının temizlenmesini beklemeleridir...Gerçekten medyanın araştırmadan yaptığı yanlı haberler nedeniyle birçok taraftar üzüntüye uğruyor...Lütfen bizler Galatasaray'lılar olarak bu tür haberlere prim vermeyelim...
Umarım durum gerçekten de böyledir.
cimbomultra
08.Şubat.2006, 18:28
Bu haber umarım asılsızdır.
comandante
08.Şubat.2006, 18:39
ben de sanmıyorum bunu gerçek olduğunu.ama gerçekse de kimse siz ne yapıyorsunuz diyemez futbolculara.haklılar ve ben gerekirse antremana çıkmamalarından yanayım.
Yaptıklarını ben de doğru buluyorum.Mart'a kadar sabretmekten başka çareleri de yok ama...
nasıl yok giderler başka takıma:D
10_Osmanozc
08.Şubat.2006, 19:13
Her habere atlamamak lazım.Medya Galatasaray gibi buldu malzeme herşeyden haber yapıyor.
SunShine
08.Şubat.2006, 20:10
bu haberin asılsız olma ihtimali yok arkadaslar yani gerçekten oyuncular sabah antrenmanına çıkmamışlar. bunun en büyük nedeninin tomas ve iliç'e yapılan ödeme oldugunu düşünüyorum ben.
Enjoy
08.Şubat.2006, 20:35
nasıl yok giderler başka takıma:D
hocam para için takımı bırakıp giden bir oyuncuyu türkiye'de her takım almaz..
galatasaray'ın mali sıkıntısı sayesinde medya'da her gün haber çıkartıyo..yok idmana çıkmadılar filan..medyamız iyice bozuldu..
emirduman
08.Şubat.2006, 20:41
Ya haber asılsız olsa GS yönetimi bir şekilde bir açıklama yapardı diye düşünüyorum...
Asılsız olduğuna inanmak isterdim ama kulüpten o yönde bir açıklama yok...
Berkaiser
08.Şubat.2006, 20:46
Haber ne yazık ki doğru zaten futbolcular da doğruladı.
10_Osmanozc
08.Şubat.2006, 20:53
Haber ne yazık ki doğru zaten futbolcular da doğruladı.
Nerde doğruladılar?
ForsakeN
08.Şubat.2006, 21:07
Haber doğru, Ergun Gürsoyun "futbolcuların yaptıklarına bişey diyemeyiz "diye açıklamasını seyrettim TV de .Ama GS li futbolcuları kutluyorum.Bu kadar zaman sabrettiler.
Selman Ozturk
08.Şubat.2006, 21:33
Haber doğru, Ergun Gürsoyun "futbolcuların yaptıklarına bişey diyemeyiz "diye açıklamasını seyrettim TV de .Ama GS li futbolcuları kutluyorum.Bu kadar zaman sabrettiler.
Ben hiçbir futbolcunun ağzından "Evet paramızı alamadığımız için idmana çıkmıyoruz" diye birşey duymadım aksine Necati'nin olayları yalanlayan açıklamalarını dinledim...Ergun Gürsoy'un söylediklerine gelince şu anki GS yönetimi takımla ilgilenmediği için ne olup bittiğini bilmiyor, görmüyor...Herkes kendi halinde olduğu için bu yönetim de takım ile ilgili haberleri medyadan takip ediyor ve medyada çıkan haberlere göre yorum getiriyorlar...Ergun Gürsoy'un bu yorumu araştırarak yaptığını mı zannediyorsunuz?? Ben olayın yukarıda da belirttiğim gibi hava muhalefetinden dolayı olduğuna inanıyorum...En azından öyle olmasını umuyorum...Ama bu beceriksiz yönetim gitmediği müddetçe de medyanın oyuncağı olmaya devam edeceğiz...
mustafa6685
08.Şubat.2006, 21:56
Ama www.galatasaray.org da konu hakkında bir bilgi var protesto denmiyor ama alacaklar hakkında görüşüldü deniliyor.Yarın Takvim,Milliyet ve Fotomaç yine ne yumurtlayacak merak ediyorum
emirduman
09.Şubat.2006, 01:18
En azından hiç birinin bunun maddi krizden kaynaklanmadığını söylemeyeceğine emin olabilirsin, doğru ya da yanlış...
mustafa6685
09.Şubat.2006, 16:51
bugünde antremana çıkmamışlar vallahi ayıp edyorlar bunun profesyenellikle adlandırmak saçma ben ve çoğu taraftarın gözünde o büyük özverili oyuncular gitti.Yani çekler ödenir hakkınız ödenmez pankartına bidaha rastlayamssınız gibi geliyor
barahir
09.Şubat.2006, 16:55
abi profesyonel diyosunuz ama bu futbolcular profesyonel değil. neden derseniz eğer profesyonel olsalardı şimdiye çok tan kontratı riberyi gibi feshedip başka klüplere giderlerdi. Ama onlar olaya duygusal yaklaştılar ve gs yi sevdikleri için herşeye katlandılar ama bi yere kadar
SunShine
09.Şubat.2006, 17:22
Yabancılara ödeme yapıp yerli oyuculara ödeme yapmazsan olacağı budur. Umarım GS'deki bu sorun en kısa sürede hallolur.
mustafa6685
09.Şubat.2006, 18:14
Arkadaşlar ortada enteresan bi taraf daha var bugünkü antremana genç futbolcuların yanı sıra, as oyunculardan sadece Ayhan, Tomas, Okan, Hasan Şaş ve Uğur katılmış.Peki bu oyuncular para alıyor mu?
tombul taho
09.Şubat.2006, 19:52
abi profesyonel diyosunuz ama bu futbolcular profesyonel değil. neden derseniz eğer profesyonel olsalardı şimdiye çok tan kontratı riberyi gibi feshedip başka klüplere giderlerdi. Ama onlar olaya duygusal yaklaştılar ve gs yi sevdikleri için herşeye katlandılar ama bi yere kadar
olayı çok ii bi şekilde açıklamışsın sana aynen katılıyorum!
Kerim Kerimov
09.Şubat.2006, 20:19
Yabancılara ödeme yapıp yerli oyuculara ödeme yapmazsan olacağı budur. Umarım GS'deki bu sorun en kısa sürede hallolur.
Evet katılıyorum, düşünsenize siz futbolcusunuz diyelim. 21 yaşındayız ve yeni yeni para kazanıyoruz. Ailemize bakıyoruz, v.b.
Takımdaki yabancı arkadaşlarımıza ödeme yapılıp bize yapılmayınca ne hissederiz? Herkese yapılmasa gene idare edilir bence. Burda olay adaletsizlikten kaynaklanıyor diyorum ben.
comandante
09.Şubat.2006, 21:10
arkadaşlar bu öğlen saat 13.00da yapılan antremana genç takım tomas hasan şaş uğur ayhan bi de bir iki kişi daha çıktı başka çıkan yok.gerets doğruladı olayı.futbolcularım sene başından beri çabaliyorlar karşılığını alamıyorlar diye antremana çıkmıyorlar ne diyebilrim ki bu konuda tarzında bi açıklama yaptı.yarın antremana çıkacakmış futbolcular...ayrıca yabancı türk ayrımı olayına maalesef katılıyorum arkadaşlar.
Berkaiser
09.Şubat.2006, 21:36
Durum gerçekten de çok kötüye gidiyor...
batuhan673
09.Şubat.2006, 23:34
GS de işler hiç de ii değil umarım sonu hayırlı olur ;)
mustang
10.Şubat.2006, 00:53
yazık gs haline çok üzülüyorum bu kadar büyük bir klübün bu hallerde olması gerçekten cok acı ,bu duruma fener ,beşiktaş gibi klüplerinde üzülmesi lazım çünkü nede olsa bir türk takımı