Log in

View Full Version : Uefa Kupası 3. Tur 1. Maç | Galatasaray - Bayer Leverkusen

goosfraba
09.Şubat.2007, 05:18
http://img246.imageshack.us/img246/7789/gsac8.jpg

Maç hakkında ki görüşlerinizi buradan belirtebilirsiniz.

goosfraba
09.Şubat.2007, 07:13
Maç hakkında konuşmaya başlayabilirsiniz.

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 07:25
Galatasaray son maçlarda gösterdiği performans ile umut verdi bu maç için.Çok formdalar.Son maçlarda oynayan kadro ile çıkarlarsa bence daha iyi olur.Bu takım daha Avrupai bence.Lincoln'ü bu takıma katarsa sistem değiştirilimek zorunda kalır Kalli.Bu maçta Song oynayamaz herhalde.Çünkü Final maçı var ve hemen gelip bu maçı kaldıramayabilir.Onun olması daha iyi olurdu.

Leverkusen'de küçümsenecek bir takım değil asla.Almanya liginde istikarlı bir performans sergiliyorlar.Kolay maç olmayacak yani.bu sene.Tabii ki Galatasaray'ı daha çok zorlayacaklardır.Galatasaray'lı arkadaşlar bence son haftalardaki farklı sonuçlardan sonra bu maçı rahat kazanırız düşüncesine kapılmayın bence.Sonuçta Galatasaray'ın karşısında daha sağlam bir savunma olacak.;;)

Galatasaray bu maçı kazanır diye düşünüyor ve umuyorum.Erken bir gol işleri dahada kolaylaştırabilir.Galatasaray'a bol şans.

El Barto
09.Şubat.2007, 07:27
2000'deki başarılardan bir tanesini daha bekliyorum Galatasaray'dan. Manisa karşısında 3 gol yemek büyük bir handikap bu maç için ama Galatasaray yine umarım Avrupa'da iyi oynama zamanlarına geri fönüp bu naçı gol yemeden kazanır.

deniz.91
09.Şubat.2007, 07:43
Lincoln Ayhan Nonda gibi futbolcular oynarsa Galatasaray galibiyete ulaşır diye umuyorum.İnşallah kazanırız

anilton
09.Şubat.2007, 07:55
G.Saray normal performansını sergilediği sürece kazanmaması için hiç bir sebep yok.Lincol'ün bu maça ağırlığını koyması lazım.G.Saray ligde bulduğu kolay golleri Leverkusen karşısında bulamaz.Çünkü savunmadaki isimleri çok kaliteli isimler(Faty,Haggui,Friedrich,Sarpei,Castro,Gresko ,Vidal).Bu isimlere üstünlük kurup gol atabilmek için hücum oyuncuları en üst düzey performanslarını göstermeli.Tabi Leverkusen'in Gekas ve Kiesling ikilisine dikkat etmek lazım...

İlk başta söylediğim gibi G.Saray'lı futbolcular kapasitelerini sahaya yansıtırsa galip gelebilir...

El Comandante
09.Şubat.2007, 08:36
Bu macta mutlaka tecrübeli ve yildiz oyunculara ihtiyacimiz var.Bizde olan mücadeleci oyuncular onlarda da var zaten,onlar da cok mücadele ediyorlar.Iste farkimiz bu yildiz ve tecrübeli oyuncular olacak,onlar macin skorunu tayin edecekler.

Lincoln,Nonda,Barusso ve Song mutlaka bu macta oynamali.

Aslanlara güvenim tam,ben inaniyorum ki bu havayla biz bu Leverkusen´i yeneriz.

JunkChorn
09.Şubat.2007, 09:32
Şuna eminim eğer burada gol yemezse gerisi önemli değil Galatasaray bu turu rahat geçer.

Lincoln oynamalı mutlaka ne kadar formsuz vs'de olsa atacağı bir pas , şut ,frikik bir anda herşeyi değiştirebilir.

Nonda gelirse çok daha iyi olur hatta klubede bile olması çok iyi olur.

Yürekten Başarılar,Hayda Galatasarayımız bi zafer daha..

RaSenGan
09.Şubat.2007, 11:34
Nonda yok bu maç.

Onun yokluğunu hissedicez kesinlikle.Lincoln iyi oynarsa takım iyi oynarsa çok iyi skorla ayrılabiliriz.İnş.kazanırız.

Emurafu
09.Şubat.2007, 17:54
Leverkusen Son maçı:http://eurosport.yahoo.com/football/bundesliga/2007-2008/leverkusen-hamburg-197908.html

--------------Orkun------------------

Ugur-----Song(Emre)------Servet---Hakan(Volkan)

Serkan(Lincoln)----Mehmet T.----Barış-------Arda

----------Ümit-----Hakan Ş.--------

Barusso'yu gelir gelmez hemen ilkonbire alınacagını sanmıyorum..Diger oyunculara saygısızlık bile olur...Ortasahamız çok formda zaten..
Nonda kesin yok..Song oynayabilir mi bilmiyorum ama takım V.Manisa maçının ilk yarısındaki takım olacaktır bence.(Kalli 92 yılında mustafa,okan,hakan,arif,bülent,suat,tugay böyle bir sıcrama yapmıslar.....onları bir daha takımdan kesmemiş.) Isıran bir takım olmamız lazım sahamızda... Pres,Konrolllü oyun sart..Üstelik gol yemememiz lazım.Lincoln büyük ihtimal yine yedek baslayacaktır.Artık kalli'nin takdiri.Dünkü kadro her takımı Yıldırır,Bezdirir...Kalli hangi takımı cıkarırsa saygı duyarım..
Barış dün röportajında bu pres'e bizde dayanamıyoruz dedi..

Hakan şükür saha içersinde bu gençleri çok iyi motive ediyor..Şükür'ün yaptıgı abilik hosuma gidiyor..Hele maça baslarken yaptıgı konuşma takımı atesliyor...

Gol yemeden 1-0 kazanalım yinede iyi skor olur..Deplasmanda zaten gol atarız..

Dün gece içimde söyle bir his vardı..samiyende 2-2 deplasman 1-2 falan kazanacagız sanki...umarım böyle olmaz...Bir daha stres çekemem:)

uAsamet91
09.Şubat.2007, 18:53
Leverkusende ;

David Thiel
Kerim Arslan
Fabian Giefer
Oliver Petersch ... UEFA Kadrosuna alınmış

Ricardo Faty
Michal Papadopulos
Benjamin Kirsten
Denis Schmidt ... Bu oyuncularda çıkarılmış UEFA kadrosundan

ordulu5252
09.Şubat.2007, 19:01
Maçın gidişatını belirleyecek tek isim var oda:KALLİ

LİNCOLN'LÜ GALATASARAY:
EĞER Galatasaray maça lincolnlu başlarsa tek forvetle maça başlamalı....

LİNCOLN'SÜZ GALATASARAY:
EĞER Galatasaray da lincoln oynamasa Galatsaray maça 2 forvetle çıkmalı arkalarında ise Arda oynamalı...

El Comandante
09.Şubat.2007, 19:02
Kral Hakan Sükür mutlaka oynamali Emrah´in dedigi gibi.Cok formda ve takimi cok iyi motive ediyor.100 gol kacirsa da yaptigi abilik,takimi motive edisi yeter bize.Zaten Kralin kafasi yerinde oldu mu,takima müthis katkilar sagliyor futbol adina,cok gol atiyor.Inaniyorum ki Kral oynadigi taktir de Leverkusen karsisinda da bos gecmeyecektir.

ordulu5252
09.Şubat.2007, 19:11
Kalli zaten takımı kurdu aynı kadroyla maça çıkacak H.Şükür bir aksilik olmasa banko oynayacak burda şimdi LİNCOLN problem var OYNİCAKMI?
OYNAMİCAKMI?

El Comandante
09.Şubat.2007, 19:15
-------------Orkun---------------

Ugur---Song----Servet----Hakan Balta

---------Mehmet--Baris(Barusso)-----

Serkan---------------------------Arda------

--------------Lincoln------------

-----------Hakan Sükür----------

Böyle bir kadroyu sahaya sürebilir Kalli.Lincoln mutlaka oynamali.Kendisini yeniden kanitlamak icin cok iyi bir performans gösterecektir.

ordulu5252
09.Şubat.2007, 19:23
Lincoln almanlara karşı çok iyi oynuyor...

EmperoR arkadaşım;
1.Belirttiğin kadro çok güzel ama Hakan Balta bu maçta bence oynatılmamalı Volkan oynamalı 3 haftadır çok güzel top oynuyor bence Volkan'ı kesmez.....
2.Maçta bence hemen Barusso'yu oynatmamalı Barış'ı kesmez inanılmaz mücadele veriyor.....

Belki maçta Serkan'ı keser dünkü maçta o kadar güzel oynamadı...

El Comandante
09.Şubat.2007, 19:34
Lincoln almanlara karşı çok iyi oynuyor...

EmperoR arkadaşım;
1.Belirttiğin kadro çok güzel ama Hakan Balta bu maçta bence oynatılmamalı Volkan oynamalı 3 haftadır çok güzel top oynuyor bence Volkan'ı kesmez.....
2.Maçta bence hemen Barusso'yu oynatmamalı Barış'ı kesmez inanılmaz mücadele veriyor.....

Belki maçta Serkan'ı keser dünkü maçta o kadar güzel oynamadı...

Serkani kesmemesi lazim,sag kanatta firtina gibi esiyor kendisi.(: Bence Leverkusen macinda oynatilmali,Serkan orada cok etkili olur.Hem kendisi Almanya´dan geldi.Leverkusene karsi ayri bir istekle oynar.

Barussoyu zaten alternatif olarak yazdim.Barusso 2.yari duruma göre oyuna girebilir.

Hakan Balta defansif acidan Volkandan daha iyi,Volkan formda ama Avrupada cok yavas kaliyor ve onun yüzünden cok pozisyon veriyoruz.Daha saglam oynamak lazim bence,o yüzden Hakan Balta oynamali.

King_91
09.Şubat.2007, 20:27
Bu kadroyu bozup daha hiç antrenmana cıkmamıs barusso'yu koyacağını sanmıyorum.zaten nonda ve song da yok.Manisa maçının kadrosundan çıkarabileceği 2 yer var.Ya serkanı çıkarıp barışı sağda oynatıp lincoln'u ortaya koyacak(inşallah bunu yapmaz)ya da tek forvet karan veya şükür,arkalarında lincoln.
Maca gelince Manisa maçındaki gibi mücadele edersek çok buyuk şanssızlık olmadığı sürece kötü bir skorla ayrılmayız ama asıl onemlisi deplasmana önemli bir avantaj yakalayarak gitmiş olmak.

PesimiSTyLa
09.Şubat.2007, 21:55
Son haftalarda formdayız, takımımıza güveniyoruz. ASY dolacak, takımımız oynayacak ve kazanacagız. Gol yemememiz cok önemli deplasmanda elbet gol atarz, bu yüzde gol yemeyelim. Lincoln bu macta oynatılır bence. Türkiyedeki gibi tekmelere maruz kalmaz diye düşünüyorum. Kral bu macta oynatılmalı, rakibi her türlü baskı altına alır ve takım içinde arkadaslarına verdigi motivasyon cok önemli. Takımımıza güveniyoruz, her zaman arkasındayız...

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 22:19
Lincoln bu maçta oynarsa bir başka oynayabilir.Ekstra performans gösterebilir.Delgado-Zurich maçlarındaki gibi..

Birde Leverkusen evinde çok gol yiyen bir takım mı? Bir kaç arkadaş deplasman kesin atarız demiş.:confused: Arkadaşlar bence şunu göz ardı etmemek lazım.Leverkusen savunması Anadolu takımlarındaki gibi çok basit hatalar yapmaz.Hata yapabilirler ama çok sık yapmazlar.

PesimiSTyLa
09.Şubat.2007, 23:15
Ben kesin gol aratız derken Leverkusen savunmasının kötü oldugunu veya hata yapabilir oldugu için demedim. Kendi forvetlerimizin ve hücum hattımızın kalitesine bakarak dedim . ve en önemlisi deplasmanda olacak taraftar destegi. UEFA yı aldıgımızda dortmund macını hatırlayın . Gurbetcı tarafttarlarımız dortmundlulardan 2-3 katı fiyata biletleri almışlardı. Bence orası deplasman olmayacak ;)

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2007, 23:24
Bence bu konuda her türlü önlemi alır Leverkusen.Zira haberler çıkmıştı bu konuyla ilgili.Artı Galatasaray hücumu ne kadar formda olursa olsun bence Leverkusen savunmasının göstereceği performans önemli diye düşünüyorum.Fenerbahçe maçında olduğu gibi..

Birde yazdıklarımdan muhalefet yapıyormuşum gibi algılanmasın.Galatasaray'ın kazanmasını istiyorum.Can-ı gönülden.:)

Emurafu
09.Şubat.2007, 23:25
Biz bile kadroda karar veremiyoruz hoca ne yapsın:)..Ortasaha çok formda..Allah hocamıza sabır versin..

Arkadaslar bence hiçbirimiz bu saat'ten sonra o oynasın,Bu oynasın yorumu yapmayalım sadece takıma güvenelim,takımı desteklemek için maç saatini bekleyelim..

Kim oynarasa oynasın ben takımdan çok ümitliyim..İllaki topa basan,Pres,Kontrollü oyun,Extra motivasyon kesin yine olacaktır...

Şunuda ekliyorum;Kalli takımı tek forvet cıkarmaz kolay kolay..Bunuda bilin bence.

Ankaragücü maçından beri çok iyi takım ruhu olusdu..Mesela serkan oyundan cıkıyor karan alnından öpüyor..Üstelik 1. ve 2.yarıya baslarken Hakan'ın yaptıgı konusmalar hosuma gidiyor..Hele saha içersinde Hakan'ın Genç arkadasalarını uyarması güzel..Karan oyundan çıkınça gördünüzmü dili dısarda..Kosmayana forma yok..Osman tanburacının dedigi gibi;Galatasaray 4-6-0 oynuyor...

Fıratcan Alçınkaya
09.Şubat.2007, 23:38
Umarım kazanır GS. Ama gruplardaki gibi oynarsa gider maç..

fmsmyrna
09.Şubat.2007, 23:54
Umarım alırız maçı zor bir maç olucak Leverkusen'de iyi bir takım gol yememekte önemli taraftarların sabırlı olması lazım

T_A_N_E_R
10.Şubat.2007, 01:40
lincolnun oynamamasi lazim, manisa macinda gorduk kalli serkani kesti ve 2 dk icinde 2 gol yedik, ve formsuz, suanki takim gercekten cok formda bence hicbirini kesmemesi lazim, manisa da oynatilan ilk 11 sahaya surulmeli diye dusunuyorum, macin gidisatina gore lincoln oyuna girebilir sonradan...

ordulu5252
10.Şubat.2007, 01:47
Lincoln Kalli ile özel konuşmuş bu maçta oynamak istediğini,Galatasaraylı taraftarlara kendini affetirmek istediğini belirtmiş....
Umarım Lincoln maçta isteneni verebilir......

Onurap
10.Şubat.2007, 03:27
Lincoln ve h.şükür ilerde oynamalı serkanı keserse çok yanlış olur.

Varonil
10.Şubat.2007, 05:59
Galatasaray son haftalarda çok iyi bir form grafiği yakaladı.Ankaragücü,Fenerbahçe ve Manisaspor maçlarında oynanan futbola baktığımızda Leverkusen maçında Galatasaray'ın avantajı olduğunu söyleyebiliriz.

Leverkusen'i daha önce Türk takımları ile yaptığı maçlardan tanıyoruz.Gerçi şu an Fenerbahçe ile oynadıkları dönemden kadroda kalan oyuncu yok,ama geçen sene Leverkusen-Beşiktaş maçından az çok biliyoruz.

Çok katı bir savunma yapıyorlar.Çok iyi de takım oyunu oynuyorlar.Vidal,Sarpei,Haggui,Friedrich,Gekas,Bar barez gibi kaliteli oyuncuları var.

Ali Samiyen'deki maçı Galatasaray kazanacaktır.Ama rövanşta sarı-kırmızılıların işi çok zor.

Emurafu
10.Şubat.2007, 23:19
Nonda iyileşdi...Dün cift kale maçta Lincoln ile show yaptılar..
Nonda illa oynayacaksa Karan yedek kalacaktır..Bencede öyle olması lazım..

Hakan şükür kazanılan son maçların gizli kahramanı...Gençleri çok iyi motive ediyor..Onları maçta uyarıyor.Maça baslarken yaptıgı konusma çok hosuma gidiyor..Hakan böyle maçları sever..Kısaca hakan takımda kesilmemeli..

Manisa maçının klibi perde arkasında yasananları izleyin..Hakan'ın nasıl kaptanlık yaptıgını iyi görün derim..Ayrıca komik bir klib:D

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber.aspx?r=1&hid=33672

Memedov
11.Şubat.2007, 03:25
Galatasaray' ın kazanacagını düşünüyorum, hiç olmadı öyle ümit ediyorum. ilk maçta gol yemeden bir galibiyet alırsa zaten turu büyük bir ölçüde geçmiş olacaktır.

Emurafu
12.Şubat.2007, 01:06
Song maç günü geliyor..Gelir gelmez hemen maça cıkarmı saçma...Song,Barusso unutun derim...

Nonda,Lincoln hoca'nın takdiri...

gerrrard
12.Şubat.2007, 01:23
Umarım Kalli %100 yerliyi bozmaz. Eğer bozarsa bu, genç oyuncularımıza resmen haksızlık olur. Zaten bu kadro ile tek yapacağımız pres ve bu genç kadromuz presi harika yapıyor. Umarım gol yemeden, gol atarak bitiririz maçı. Yarın Sami Yen'deyiz...

RaSenGan
12.Şubat.2007, 01:26
Neresi saçma ? Bir takım başka şehire gidince 1 hafta kalıp mı maça çıkıyo ? Barusso oynamazda Song oynayabilir.Lincoln sonradan girer Nonda oynamaz.

Emurafu
12.Şubat.2007, 01:29
Maç günü türkiye'ye gelen bir oyuncunun oynaması mantıklımı???????
Ucak yolculugu ile afrika kıtasından geliyor yorgun olacak(fizik ve mental acıdan bitmiş olacak)..Hem taktik antremanında yer almadı..Hemde Emre'ye saygısızlık olur:)...İsterse ronaldinho olsun oynayamaz.abartmayın diyorum...

"Hedefimizden birisi gol yememek"
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, yarın UEFA Kupası 3. tur ilk maçında karşılaşacakları Bayer Leverkusen ile şansların eşit olduğunu söyledi. Feldkamp, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ''Tur şansınız nedir'' sorusu üzerine, her iki takımın da turu geçmek istediğini kaydederek, ''İki ekip de istekli ve birbirlerine karşı oynamaktan memnunluk duyuyor. Şanslar eşit diye düşünüyorum ama ilk maçı deplasmanda oynamayı tercih ederdim'' dedi.

İki maçlık bir eleme turu oynayacaklarını vurgulayan Alman teknik adam, ''Bu nedenle de taktik yönden düşünceler bu maçı etkileyecek. İkinci maçın sonunda penaltılar veya uzatmalar da olabileceğini düşünerek, şimdiden taktik yönden her şeyi yapmak gerek'' ifadesini kullandı.

Feldkamp, ''Yarınki maçta farklı bir sistemle mi oynayacaksınız'' sorusu üzerine de şunları kaydetti:

''Buna 'hayır' diyebilirim. Rakibimiz de değişik oynayacaktır. Rövanşı olacağı için onların harakiri yapacağını sanmıyorum. Bu tür maçlarda otomatikman ikinci maçı da düşünüyorsunuz. Örneğin Fenerbahçe maçının son 15 dakikasında ne kadar kazanmak istesem de gol yememeyi düşündüm.

Hedeflerimizden biri gol yememek olacak. Benim futbol anlayışımda gol yememek ve rakibe pozisyon vermemek vardır. Böyle olunca, gol bulmak daha kolaylaşır. Kendi sahanızda rakibin kontrataklarına izin verirseniz, bu bazen kötü sonuçları beraberinde getirir.''

-BAYER LEVERKUSEN'İ ÖVDÜ-

Feldkamp, rakiplerinin, Almanya birinci liginde yaptığı sürprizlerle dikkati çektiğini belirterek, ''Rakibimiz çok iyi durumda ama kimse korktuğumuzu düşünmesin. Kimseden çekinmiyoruz'' dedi.

Karl Heinz Feldkamp, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Herkesin Bayern Münih, Werder Bremen ve Schalke 04'ten konuştuğu dönemde, kimsenin beklemediği şekilde puan cetvelinin üst sıralarında yer alıyorlar. Bu üç takım şampiyon olmak zorunda ama Leverkusen'de o zorunluluk yok, yine de şampiyon olabilir. Yarınki rakibimiz şu an çok iyi durumda. Kimse aklına bir korkunun varlığını getirmesin. Kimseden çekinmediğimiz gibi, onlardan da çekinmiyoruz ama güçlü takımla oynamanın zevkini yaşayacağız.''

-TÜRKİYE'DEKİ EN BÜYÜK SORUN...-

Alman çalıştırıcı, bir basın mensubunun, Alman futbolunda düşüş olduğunu ve Galatasaray'a bu ülkeden sadece Bayern Münih'in rakip olabileceğini söylemesine tepki gösterdi.

Feldkamp, bu konunun, Türkiye'de eksikliğini hissettiği tek konu olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

''Buradaki insanların kendini büyük görmesi, diğerlerini küçümsemesi anlayışına neden olan kişiler gazeteciler. Belki bu çok hoş değil, özür dilerim ama bu gerçeği söylemem lazım. Alman futbolu ile Türk futbolu arasındaki en büyük fark bu. Alman futbolu, uluslararası turnuvaların hepsinde başarılı oldu. Türkiye'nin katıldığı 2002 Dünya Şampiyonası dahil, hep başarılı oldu. Bizim futbolcularımız, Almanya'dakilerden veya diğerlerinden kötü değil. Yetenekli oyuncularımız var ama bu futbolcularla daha başka, daha iyi işler yapmamız lazım. Çalışmalarımız bunun için. Almanya'da 9-10 oyuncu alabilecek olanak ve kanunlar var. Burada, sistemde de hata var. Almanya'da her türlü şey serbest ama burada sahaya sürebileceğimiz yabancı sayısını 6 ile sınırlı tutuyoruz. Avrupa'nın çok iyi takımlarına karşı oynuyorsanız, bu Bayern Münih olur, Barcelona olur... Gönül ister ki. siz de aynı şartlarda karşılaşın.''

12.02.2008

Kaynak : AA

mert_fox
12.Şubat.2007, 01:30
Zorlanıcaz ama inşallah kazanıcaz.

YusufT
12.Şubat.2007, 01:54
Mac günü gelen adami hemen ilk 11 oynatmak afedersiniz ama salakca olur, bitkin, uykusuz bi adami hemen oynatilmaz. en fazla 18'lik kadroya dahil edilir.

Barusso bu macta olmayacak, cünkü persembe veya cuma günü gelmesi bekleniyor.

Kalede Orkun,
Defansta Ugur-Emre-Servet-Volkan
Ortasahada Serkan-Baris-Mehmet-Arda
Forvette Hakan ve Ümit Karan oynar yaani gecen maclardaki ayni kadro.

Maci 2-0 yada 3-1 aliriz gibi geliyor.

Bu arada Maci hangi kanal veriyor?

Emurafu
12.Şubat.2007, 01:57
Dsmart ve Alman Dsf kanalı veriyor...

Onurap
12.Şubat.2007, 02:25
Umarım Kalli %100 yerliyi bozmaz. Eğer bozarsa bu, genç oyuncularımıza resmen haksızlık olur. Zaten bu kadro ile tek yapacağımız pres ve bu genç kadromuz presi harika yapıyor. Umarım gol yemeden, gol atarak bitiririz maçı. Yarın Sami Yen'deyiz...

Nonda,lincoln mümkünse song mutlaka oynamalı.Leverkuseni tr ligi takımlarıyla karıştırmayın çok kaliteli bi kadrosu var mu maçta tecrübeli oyunculara ihtiyacımız var.

-------------------orkun---------------------------
u.ucar----servet-----song(emre)----volkan/balta

----------------M.Topal,Baris-----------------------
Serkan-----------Lincoln------------------Arda

--------------------Nonda------------------------

11 ile çıkması lazım.

Emurafu
12.Şubat.2007, 03:22
Song Daha Türkiyeye gelmedi siz oynasın diyorsunuz...Zaten Kalli Açıkladı !!!

Kalli:Manisa maçının 18 kişilik kadrosunun aynısı olacak..Serkan Çalık oynayamayabilir...

Arkadaslar serkan'ın hafif agrıları varmış...Serkan yerine Lincoln oynayacakmış..Eger Serkan'ın agrıları gecmesse:)..Şu song konusunuda bırakın adam Türkiyeye gelmedi daha:n:

batuhanry
13.Şubat.2007, 02:54
Online olarak dinleyebileceğimiz radyo yokmu peki ? :s

Nedvedmania
15.Şubat.2007, 01:25
Birde bayrak şov var unutmayalım :)

gorkemyilmazkarasu
12.Şubat.2008, 00:34
bu sene avrupa kupalarında ligdeki performansımızı gösteremedik maalesef.bu maçta zor olucaktır genç bir takımın bir anda büyük başarılar yakalamasını beklememek lazım.sonuç ne olursa olsun takımımıza sahip çıkmalıyız bu gençler 2-3 sezon üstlerinde durulursa alınmadık kupa kalmaz..açıkçası burdaki maçı kazansak bile turu geçebileceğimizi düşünmüyorum.galatasarayımıza başarılar.

T_A_N_E_R
12.Şubat.2008, 04:06
u.ucar----servet-----emre----volkan/balta

boyle bir 11 le cikariz diye dusunuyorum

RaSenGan
12.Şubat.2008, 13:27
u.ucar----servet-----emre----volkan/balta

boyle bir 11 le cikariz diye dusunuyorum

Yarın Song ve Barusso Türkiye'ye dönücek.Song oynayabilir bu maçta.

Emurafu
12.Şubat.2008, 13:41
Song,Barusso kesin kadroda yoklar:)...Hakan şükür takımdan kesilmez üstelik Kalli tek forvet cıkmaz:)

Lincoln oynayacagını'da sanmıyorum..O artık hoca'nın takdiri..

YusufT
12.Şubat.2008, 16:37
Barusso persembe günü, song'da yarin geliyormus galiba.

son maclardaki ayni kadro ile mühtemelen cikacagiz. Ikinci yarida Nonda,Ayhan ve Lincoln oyuna gire bilir. nedenmi?

1) Arda birinci yarida herseyeni verip, ikinci yarida 50-60 dakikalarda Lincoln oyuna girebilir.

2) eger skor halen 60-70 dakikada 0-0, Nonda yorulan H.Sükür yada Karan'in yerine girebilir.

3)ÿuksek tempo ile oynayan Galataray, 55-70 dakilarda oyundan kopa biliyor, o ÿuzden o dakikalarda oyuna ayhani alip Enerjiyi tazeler.

goosfraba
12.Şubat.2008, 17:53
Galatasaray ne olursa olsun kendi evinde gol yememeli, zira yenilecek her gol turdan daha uzak kalmasını sağlayacak.Deplasmanda da işi zor olacak hal böyle olunca.

Ayrıca Leverkusen maçına yabancısız çıkmak çok saçma olur. Ligi son maçlarda ki kadrosuyla domine ettiler zaten. Ama bu kadro Avrupa'da zorlanabilir. En azından ben Emre yerine Song'un Leverkusen maçında yerini alacağını umuyorum. Galatasaray'a başarılar.

anil luque
12.Şubat.2008, 18:02
Galatasarayımız'ın turu geçmesi için burda gol yemeden galip gelmesi lazım aksi takdirde iş biraz zorlaşır taraftarada büyük iş düşüyor.. inşallah bir başka zafer daha yaşatır bize cimbom

Roberto Baggio
12.Şubat.2008, 20:39
Geniş kadroda başa bela valla:D

Fernando Gago
12.Şubat.2008, 20:42
Galatasaray'a başarılar dilerim 0-0 biticek gibi his var içimde :)

BlackEagle19o3
12.Şubat.2008, 20:50
Galatasaray saha ve seyirici avantajı ile İnşAllah kazanacaktır bu maçı.Gol yemeden kazanmak çok önemli!

Nedvedmania
12.Şubat.2008, 21:23
evet aynı kadroyla çıkıcakmışız maça. Nonda iyileşmedimi o neden oynamıyor ?

gerrrard
12.Şubat.2008, 21:23
Gerçektende Song ne alaka oldu ben onu anlayamadım. Yani adam kıt'a lar arası yolculuk yapıyor. Çok maç yapmış,yorgun. Bide yol yorgunluğu var. Bitkin, antremanlara katılmamış ve Leverkusen takımının kasetlerini izlememiş bi oyuncu 11 oynarmı hiç Allah aşkına yahu.

Emurafu
12.Şubat.2008, 21:33
Gökay bosver ya...Song yarın Uçak'la samiyene gelecek:):)..Neyse bırakalım sunları..

Nonda iyileşdi...2 gündür takımla calısıyor..Benim kişisel fikrim büyük ihtimal Serkan(Agrıları gecmesse) degişikligi olacak..Yanlız kalli söyle birseyde söyledi...Sakatlıktan çıkan oyuncularımızın kondisyonları çok düsük dedi..
Serkan'mı??,Lincoln'mü???Artık maç saatinde ögreniriz bunu:D

Bu arada Eski Açıkta Kareografi,Görsel show olacak..

YusufT
12.Şubat.2008, 21:37
Serkan oynar oynamazinada...Lincoln Leverkusen'i sever :D

Onurap
12.Şubat.2008, 22:05
Lincoln arda çift forvet çıkarsak orta saha çöker bence..manisadan bile 2 gol yedik lincoln girince manisa orta sahayı ele geçirdi.Lincln oynarsa tek forvet şart.

fenerbahce_1907
12.Şubat.2008, 23:55
Serkan kadrodan çıkartıldı
Galatasaray, Bayer 04 Leverkusen ile yarın yapacağı UEFA Kupası 3. tur ilk maçının hazırlıklarını tamamlarken, sakatlığı bulunan Serkan Çalık kadroya alınmadı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Vestel Manisaspor maçını belinde ve sol bacak üst arka adalesindeki ağrısı nedeniyle tamamlayamayan Serkan Çalık'ın şikayetlerinin, 2 gündür süren tedavi ve özel çalışma programıyla hafiflediği belirtilerek, ''Ancak bu akşam katıldığı taktik çalışmanın ertesinde yapılan son kontrollerinde probleminin tamamen iyileşmediğinin tespit edilmesi üzerine, Serkan'ın tedavisinin sürdürülmesine, dolayısıyla Bayer Leverkusen maçı kadrosuna dahil edilmemesine karar verilmiştir'' denildi.

Sarı-kırmızılılar, Bayer 04 Leverkusen maçı için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.

Roberto Baggio
13.Şubat.2008, 00:06
Demek ki Lincoln sahada olacak yarın gece haydi hayırlısı....

Atakan38
13.Şubat.2008, 00:43
LıncoLn'e Mecbur Donus YapıLdı Sımdı Serkan CıkarıLınca

Bazı MacLarda GoL Yemeden GoL Atamıoz InsaLLah Ole Bı Sey Olmadan BuLdukLarımızı Atarız

1 GoLden FazLa YememeLıyız Rovans Icın

LıncoLn'de Bu MaçLa Beraber Muhtesem Bı Donus Yapar InsaLLah

Nonda Oynıcaksa 2. Yarı Gırsın Umitte Formda KesıLmemeLı Bu Maçta

%60'a %40 Goruom Sansımızı Bız Daa İii Takımız Bı AksiLik Olmazsa Elicez

Emurafu
13.Şubat.2008, 11:52
Kalli zaten serkan'ın durumunu dün söylemişdi...Serkan manisa maçından sonra kasıklarımda agrı var demişdi zaten..Demekki agrıları gecmedi..Büyük ihtimal Lincoln-Serkan degişikligi olacak...Baska degişiklik beklemiyorum..Eski açıkta Kareografi show olacak..İnsallah D'smart gösterir:)Genelde Tvler atlıyorlar...

Atakan38
13.Şubat.2008, 13:08
Arda v LıncoLn'un Bır Arada Olması Hucumu FazLasıyLa GucLendırcek Ama Defans Hattınıda ZayıfLatabıLır Gercı Arda Eskısı Gıbı DeiL Cok Daa FazLa Kosup Defansa Yardım Edio Ama Yınede TehLıke YaratabıLır

O Yuzden FeLdkamp LıncoLn Yerıne Ayhan'ıda OynatabıLır

Serkan'ın Kadrodan CıkartıLması Kotu Oldu Super Oynuodu Serkan Gorunmez Kahramandı Adeta İnşaLLah EksikLiğini Hissetmeyiz

Dayanamıorum Bır An Once GeLse Mac Saati N Zmn BoLe GuzeL Mac Olsa SabırsızLıkLa BekLesem Hıc GuzeL Gecmıo Mac InsaLLah Buqun Tam Tersi Olur

Tribün Show'da Mnyk Olur Buqun

DisCo
13.Şubat.2008, 13:51
Galatasaray gerçek gücünü bu maçada yansıtmalıdır. Belki son haftalarda hep farklı skorlar oluyor diye yada Galatasaray'da bunu yapacak potansiyeli görüyorumdur bilmiyorum ama içimden bir ses fark olacağını söylüyor. 4-1'de skor tahminim olsun.

yunusgs
13.Şubat.2008, 18:14
Çok zor bir maç olacak kesin ama sahadaki presi 90 dakikaya yayabilirsek zorlanır Leverkusen karşımızda inşallah kazanırız aklımdan da 1-0 ya da 2-0 geçiyor ama hadi hayırlısı.

Emurafu
13.Şubat.2008, 19:23
Son anda bir degişiklik olmassa ilkonbir bu olacakmış..Stadyuma baglandılar..Ayhan'ın oynamasını bekliyoruz dediler.Son antremanda Ayhan oynamış..Gs muhabiri veli dedi.

----------Orkun---------
Ugur--Emre--Servet--Volkan
Barış-----Topal------Ayhan
----------Arda-----------
------Hakan-Karan------

Kaynak:GStv

Sahanın zemini suan bembeyaz..Kar yagıyor....Saha zemini agır fizik gücü ve mücadele edecek adamların oynaması iyi oldu..

deniz.91
13.Şubat.2008, 20:14
Maçı hangi radyo veriyor bilen var mı?

fenerbahce_1907
13.Şubat.2008, 20:17
GALATASARAY
Orkun
Servet
Emre
Uğur
Volkan Yaman
Barış
Mehmet Topal
Arda
Ayhan
Ümit Karan
Hakan Şükür

PesimiSTyLa
13.Şubat.2008, 20:32
valla ben gs tv den dinleyecegim :)

PesimiSTyLa
13.Şubat.2008, 20:53
http://www.yayinonline.com/radyo/Radyo_Spor.asp

radyospor ;) Spiker cok heyecanlı anlatıyor :) Haydi cimbomum...

batuhanry
13.Şubat.2008, 21:11
Mehmet uzaktan güzel bir şut çekti ama az farkla kaçtı :(

Ümit karan net bir pozisyondan yararlanamadı..Korner

Yine golleri kaçırmaya başladık . Bunları yine arayacağımızı düşünüyorum malesef...

deniz.91
13.Şubat.2008, 21:13
GS pozisyon vermiyor ama ibulduğu pozisyonlarıda değerlendiremiyor

batuhanry
13.Şubat.2008, 21:17
Allah kahretmesin ya uf bunları değerlendirin ya lütfen :(

PesimiSTyLa
13.Şubat.2008, 21:19
Mac öncesi harika kareografi
http://img222.imageshack.us/img222/8549/koreocj3.png

arda solda harika oynuyor. bi penaltı pozisyonu varmiş tabi radyodan göremedim. pozisyon buluyoruz, artık atalım...

batuhanry
13.Şubat.2008, 21:27
İlk yarı çok kaçırıyoruz . 2.yarı başlıcak ve oyuncularda bi tedirginlik olucaktır . Umarım ilk yarı atarız bir tane :o
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Korktuğum başıma geldi , ilk yarı atamadk 2.yarı oyuncular strese giricektir şimdi ya off.. Hemen 2yarı başında atalım bari o kadar pozisyon buluyoruz bi kerede şans bizden yana olsun be !

PesimiSTyLa
13.Şubat.2008, 21:37
Çok kacırdık:( 2. yarı 1 gol atsak gerisi gelecek. haydi aslanlar..

Sheriff
13.Şubat.2008, 21:40
Bu maçı alabilecek güce sahibiz, baya da gol kaçırmışız inşallah ikinci devre şans bizden yana olur..

deniz.91
13.Şubat.2008, 21:41
Çok gol kaçırdı gs linoclnu alsa iyi olur bence kalli

anilton
13.Şubat.2008, 21:43
G.Saray çok iyi top oynuyor,ancak ilk yarı golün gelmemesi kötü oldu.İkinci yarının başlarında gol gelirse iyi olur....

DisCo
13.Şubat.2008, 21:45
Dışardan gelene kadar maç öncesi şöleni kaçırmışım.

Öncelikle şunu söyliyim. Düzgün hava koşulları olsaydı Galatasaray daha çok pozisyon bulabilirdi.

Savunmada ve hücumda(ufak aksaklıklar olsada) iyiler. Hakemde maçı güzel yönetiyor. Galatasaray pozisyonları kaçırıyor. Arda yine etkili bugün.

Penaltı pozisyonunda hakem veredebilir vermeyedebilirdi yüzde yüz denmeyecek bir pozisyon çünkü gördüğüm kadarıyla pek bir temas yok ancak Arda onu çalımlamışken uzanan o ayak engelleme olarak değerlendirip penaltı verilebilirdi.

Emre Güngör'ün Ümit'e defantan çıkardığı pasta usta işiydi. Bu adam gerek siması ve futbolu ile yıllarca bu takımda yerini alır.

Son olarak Hakan Şükür gibi bir golcü hala bir pozisyonda topun dibine girmeyi öğrenemediyse vay halimize. Belki 2. yarı 4 tane atar. Ama benim için o girdiği pozisyonu atması önemlidir. Fenerbahçe maçında da topun dibine girmemişti.

Türk oyuncuları topun dibine ve gelişine topa vurmayı bilmiyor.

El Comandante
13.Şubat.2008, 21:46
Macin tek hakimiyiz,Leverkusen´i kendi yari sahasina gömdük.2.yari da en azindan 1 gol atip maci aliriz bence.

Hakan Sükür o golü kacirmasaydi isler daha iyi olacakti ama ...

batuhanry
13.Şubat.2008, 21:48
Başlar başlamaz yine kaçırdık of be of

Yine yine yine :mad:

Deza
13.Şubat.2008, 21:55
Ümit nasil kacirdi yaaa!!!

KaF KeF
13.Şubat.2008, 22:00
Neler kaçıyor,Neler!!!

Ah Ah...Haydi Galatasaray...

Roberto Baggio
13.Şubat.2008, 22:00
Lincoln giriyo Nonda da girmeli artık Leverkusen çok kötü yenmek zorundayız...

batuhanry
13.Şubat.2008, 22:01
Lincoln giricek birazdan ...
Of ya çok yazık olcak gibi geliyor bana.

Roberto Baggio
13.Şubat.2008, 22:03
Ümit Karan ne enteresan goller atar birçok futbolcunun atamayacağı golleri atar ama bu goller nasıl kaçar yahu..

Deza
13.Şubat.2008, 22:05
Defansif olarak gayet iyi oynuyoruz. Posisyonlarda üretiyoruz ama bir türlü atamadik. Leverkusen´in fazla üzerimize gelmedigi icin Baris´i cikarip Lincoln´u sokmak dogru olur bence.

batuhanry
13.Şubat.2008, 22:08
Ayhan çıktı Balta girdi .

Deza
13.Şubat.2008, 22:13
Baris´in ayakta duracak hali kalmadi. Olmadik sekilde yere yigildi ya. Kalli neyi bekliyor, 20 dk kaldi, 1 degil 2 gol atalim. Nonda ve Lincoln girmeli.

WebMaster91
13.Şubat.2008, 22:17
Daha Nonda ve Lincoln için ne bekliyor ki Kalli..Gol atmak istiyorsa onları almak zorunda..

batuhanry
13.Şubat.2008, 22:17
Yeter hakan yeter be :mad:

Roberto Baggio
13.Şubat.2008, 22:18
Bu maç böyle biterse Kalli'nin suçudur Nonda ve Lincoln hala sahada değil...

WebMaster91
13.Şubat.2008, 22:20
Nonda girdi, Hakan çıktı..

batuhanry
13.Şubat.2008, 22:20
Nonda girdi Hakan çıktı.

WebMaster91
13.Şubat.2008, 22:24
Lincoln giriyor..

batuhanry
13.Şubat.2008, 22:26
Volkan çıktı Lincoln çıktı ..
Çok kötü oldu çok evimizde atamıyorsk almanyada nasıl atıcaz? tur ümidim neredeyse kalmadı..

WebMaster91
13.Şubat.2008, 22:27
Geçen sene son dakikalarda çok gol bulduk ama Leverkusen bizim ligimizdeki takımlar gibi değil..Artık Lincoln ve Nonda oyuna ısınana kadar maç biter ve 0-0 kalırız..

El Comandante
13.Şubat.2008, 22:29
Cok iyi oynuyoruz,kontrol hep bizim elimizde ama gol yok :( Bu kadar sansizlik olmaz.

Ümit,Arda ve Hakan cok gol kacirdilar...

WebMaster91
13.Şubat.2008, 22:31
Bu maç böyle bitecek ve bu Feldkamp'ın suçudur..Ayhan'ı çıkarttığında Hakan Balta yerine Lincoln'ü alsa farklı olabilirdi..Ama yine Fenerbahçe maçındaki gibi gol yeme korkusuyla gol atma isteğini de bıraktı Feldkamp..

BlackEagle19o3
13.Şubat.2008, 22:33
Volkan çıktı Lincoln çıktı ..
Çok kötü oldu çok evimizde atamıyorsk almanyada nasıl atıcaz? tur ümidim neredeyse kalmadı..

Bence gol yememek de iyi bir bakıma.Orda atılacak bir gol turu getirebilir.Keşke girdiğimiz o gol pozisyonlarından birini değerlendirebilseydik ama son saniyeler artık gol olcağını sanmıyorum...:(

Deza
13.Şubat.2008, 22:34
Okadar cok gol kacti ki bugün. Sanki Kalli futbolculara, hemserilerime gol atmayin diye rica etmis. Yine de iyi oynadik ve rövansta böyle oynarsak tura daha yakiniz.

batuhanry
13.Şubat.2008, 22:35
Net bir pozisyonu kaçırdı son dakikada hay allahım delircem ya maç bitti

BlackEagle19o3
13.Şubat.2008, 22:36
Nonda son saniyede boş kaleye atamayınca maç bitti.0-0...
Tur umutlarımızı Almanya'ya götürüyoruz...

El Comandante
13.Şubat.2008, 22:37
Yok artik yahu,bu kadar gol kacmaz.Mac basindan beri tek kale oyna,Leverkusen ile adeta alay gecer gibi futbol oyna,rakipleri deliye cevir ama gole gelince suskun kal :mad:

Oynanan futbol harika,biz hep bu kadroyla cikmaliyiz bence.Mükemmel bir futbol sergiliyoruz,sonuna kadar mücadele ediyoruz.Defansta ve hücumda iyiyiz.Ama iste gol noktalarinda beceriksizdik bugün.

Ben yine de ümitliyim,biz bu futbolla Leverkusen´i eler geceriz.

Roberto Baggio
13.Şubat.2008, 22:37
Nonda inanılmaz bir gol kaçırdı yahu inanamıyorum hala nasıl gol atamayız yazık çok çok üzgünüm...

T_A_N_E_R
13.Şubat.2008, 22:40
tuh be, rahat 3-4 atmamiz lazimdi, net 3-4 gol pozisyonumz var, bunlari atmamiz gerekiyordu :(

PesimiSTyLa
13.Şubat.2008, 22:41
Mükemmel futbol tek eksik gol :( yazık oldu. son dk da Nondanın pozisyonunda gool diye fırladım ama nafile. Cok iyi oynuyoruz. Bu futbolla almanya da turlarız. Bence bayer bizi eeleyemez .

Roberto Baggio
13.Şubat.2008, 22:42
0-0 alınıcak iyi sonuçlardan biri aslında Almanya'da böyle oynarsak tur bizimdir...

YusufT
13.Şubat.2008, 22:42
Arda Arda Arda... Bu macta yine cok calisti, posizyon üretti,kendiside girdi ama olmadi.

Futbol harikaidi..vallaa bravo..bide gol atabilseydik mac 3-0, degil rahatca 6-0 filan bitebilirdi.

El Comandante
13.Şubat.2008, 22:43
Ümit,Nonda,Hakan cok gol kacirdilar.4 tane %100 lük gol pozisyonumuz vardi.Onlarin ise kaleye sutlari yoktu :D Hele Ümit ve Nondanin kacan pozisyonlarindan sonra kafami duvarlara vurdum resmen.Cilgina döndüm.

Gercekten bu takimi bu hale getireni tebrik ediyorum.Mükemmel oynuyoruz,aslanlar gibi !
Biz bunlari dagitiriz Almanyada.

Varonil
13.Şubat.2008, 22:45
Böyle iyi futbola bu sonuç yakışmadı.Galatasaray'ımız 2.ci maçta da bu futbolu oynasın,eleriz Leverkusen'i.;;)

Aykan19o3
13.Şubat.2008, 22:49
Rakip taraf istediğini aldı.. Ama umarım Galatasaray bu işi Almanya'da bitirecek.

Universal
13.Şubat.2008, 22:51
Kazamanıyorsak kaybetmeyeceğiz. Deplasman için avantaj bizde. Galibiyet ve gollü beraberlikte biz çıkıyorum. Deplasmanda ilk öne biz geçersek tur gelir.

İddaa'da GS'ye iki yıl sonra(FB Maçları Hariç) oynadım. Ondada beni yatırdılar. Maça üst vermiştim. :)

El Comandante
13.Şubat.2008, 22:52
Rakip taraf istediğini aldı.. Ama umarım Galatasaray bu işi Almanya'da bitirecek.

Rakip neyi aldi ayiptir sormasi ?
Futbolu oynayan biziz,rakibin pozisyonu yok.Ve en önemlisi deplasmanda gol atamadi.Kendisi sahasinda yiyecegi 1 gol bile onu cok zor duruma düsürür.
Heleki oynanilan futbolu görseydin,fikrin degisirdi. ;)

Onurap
13.Şubat.2008, 22:53
Söyleyecek söz yok çok iyi oynadık inanılmaz goller kaçırdık 5-0 bitecek maç 0-0 bitti.İşi zora soktuk ama deplasmanda gol atarsak bu işi bitiririz.

Atakan38
13.Şubat.2008, 22:54
Fatıh Terım'ın MıLLı Takım Kadrosunu Dusunmesıne Gerek Yok Koysun Bzm Ilk 11'i Yeter

LincoLn Yerıne Ayhan CıkabıLır Dmstm Ole Oldu

Muthıs Oynuoruz,BoL Pozisyon YakaLıoruz Ama Atamadık 1 Tanesını

OzeLLıkLe Hakem v Bırazda Olsa FeLdkamp Macı Bıtırdı Hakeme Yıkmıom BeraberLiği Ama Cok YanLıs KararLar Verdi

LıncoLn'u Hıc Oynatmasaydı Bari Adam 5 Dk Icın YoruLmasaydı Hakan BaLta Nerden AkLına GeLdı HaLa Sasıom Ben Ondan Snra Bouzid v Caruusa'yı BekLedım Olmadı

AdamLarın 2 Sutu Var Ikısıde Aut Almanyada Raat Eleriz Gıbı Gorunuo

YusufT
13.Şubat.2008, 22:55
Shots On Target: Galatasaray 8, Bayer 0
Shots: Galatasaray 20, Bayer 3
Score: Galatasaray 0, Bayer 0

bu herseyi anlatiyor :)

Adler bizim sayemizde harika bir mac cikardi.

Emurafu
13.Şubat.2008, 22:58
Hemen Kalli'ye sallamalar baslamış..Kalli ne yapsın..Çıkıp gol'ü Kalli'mi atsın...Lincoln girdi oyuna hiçbirsey yapmadı..Çünkü oyunda herkez kosuyor..Bir kişi kosmassa kabak gibi belli oluyor..

Leverkusen Resmen ezdik...Orkun eldivenleri kirlimidir acaba:D..Rakip kalemize dahi gelemedi.Aşırı gol kaçırdık.Çok baskılı oynadık,rakip dağıldı
Almanyada işimiz zor ama neden olmasın...Gelecek için takım bana çok umut veriyor..Topal Topal diyorum...Terim Bu emre'yi nasıl milli takıma almaz diyorum:)

Karan biraz akıllı olsa 2 golü çok rahat vardı...Bu arada Bayan Basketçimiz Işılda maçta idi:D

Herseyin hayırlısı...Almanya için umutluyum:)

Hakemde inanılmaz kötü yönetti maçı..Kartlar es geçti.

Roberto Baggio
13.Şubat.2008, 22:59
Almanya'da Song ve Lincoln mutlak oynamalı...

El Comandante
13.Şubat.2008, 22:59

Onurap
13.Şubat.2008, 23:01
Adlerden çok bizim oyuncular beceriksizdi.

anilton
13.Şubat.2008, 23:01
G.Saray mükemmel bir futbol oynadı.Futbolun meyvesi olan golü şanssızlık,beceriksizlik vs gibi nedenlerden dolayı bir türlü bulamadı.Lincoln ve Nonda'nın daha erken girmeleri gerekirdi diye düşünüyorum.Arda,Emre Güngör ve Uğur Uçar çok iyi performans gösterdiler.Song gelince Emre ne olacak çok merak ediyorum...

G.Saray'ın bu maçı kazanıp mutlaka avantajlı bir skor elde etmesi gerekiyordu.Leverkusen'in bugünkü oyunu ikinci maç için ölçü olmaz.Burada ilk düşündükleri şey gol yememek ve en az beraberlik almaktı.Bunu başardılar.G.Saray orada berabere kalsa hepimiz çok iyi sonuç,avantajlı duruma geldik diyecektik.Şimdi bunu Leverkusen için söylemek zorundayız malesef.G.Saray'ın bunun bilincinde olarak aynı hırs ve azimle mücadele etmesi gerekiyor Almanya'da.Leverkusen kendi sahasında galibiyet için yüklenecektir.Buda G.Saray için avantaj olabilir.G.Saray'a ikinci maçta başarılar...

PesimiSTyLa
13.Şubat.2008, 23:02
Yapma emrah ayhan hakan B. degişikligi mantıklı mıydı =??? Baltayı alıcn madem volkanı cıkar lincoln u de ayhanın yerine al. burda hatalıydı . baska hata yoktu.

İyi futbol, bol pozisyon ama gol yok. yine de turu bu futbolla geceriz...

gorkemyilmazkarasu
13.Şubat.2008, 23:07
çok güzel,izlenmesi keyifli bir maçtı.maça çıkan kadroyu takdir etmek lazım arda lincoln çıksaydı defansif anlamda zorlanırdık özellikle bu sahada.anormal pozisyonları geçtim normal pozisyonları atsak 4-0 olurdu ama pozisyona girmek bence hepsinden önemli bugün atılmaz yarın atılır.

emre güngör-servet ikilisi müthiş oturdu dilimizi ısıralım allah nazardan saklasın ikisinide.manisaspor maçıyla ilgili yorumumda emreye dikkat edin demiştim bugün yine harika paslar attı defanstan ileri.hakan balta değişikliği çok yerindeydi orta sahanın düştüğü anlarda tekrar toparlanmamızı sağladı.lincoln biraz daha erken girebilirdi barış özellikle çok yorulmuştu ama tercih meselesi belkide schneider çıkmadan almak istememiştir malum kavga yüzünden.

herşeye rağmen bu takımı kuran,yetiştiren,birlikte oynamalarını sağlayan bütün herkese galatasaray taraftarı şükran borçludur.galatasaray ezilmemiştir, ezmiştir.bugün galip gelemediyse bile yarın olur yarın olmazsa bi dahaki sezon olur ama bu takıma güvenilmelidir gerekirse lincoln oynamamalıdır.bizi bugün gururlandırdıkları için fazlasıyla teşekkürü hak ettiler.

Not: 1-söylediklerim skor tabelasına göre yorum yapmayanlar içindir.

2-tribünde lincoln lincoln diye bağıran taraftarlarıda anlamıyorum sahada bu kadar ter döken,herşeyini takım için veren oyuncunun adını bağırma, lincolnün adını bağır.bence lincoln ne zaman galatasaraya katkı sağlar o zaman ismi bağırılsın.ben o stadta boş taraftar istemiyorum.

Emurafu
13.Şubat.2008, 23:09
Ayhan mental ve fizikmen bitti(Ortasaha düsdü hatta o ara)...Daha yeni sakatlıktan cıktı birden 90 dakika oynayabilirmi..(Nonda,Lincoln) içinde geçerli...Sahada mücadele var..Lincoln girdi ne oldu çünkü herkez kosuyor savasıyor..KOsmadıgın zamanda kabak gibi belli oluyorsun..Bence skor yorumculugu yapmayalım diyorum..1 gol atsaydık ne olacaktı..Herkez takımı övecekti...

Oynanan futbol ve özveri karşısında söylenicek tek şey...Hepsinden ALLAH razi olsun 6 Gol kacmiş 10 pozisyon olmuş..hic önemli degil..Sahadaki hırs ve mucadele benim icin 10 gole bedel...

Mehmet Topal yine döktürdü..Kaptıgı topları sayamadım..Terim acaba Emre'yi nasıl buldu..

Bu arada Trbünlerde Lincoln Lincoln diye bagırmak ayıp..Sahadaki futbolculara saygısızlık bence..Neyse..

Almanyada sansımız yüksek bence...Ben takımdan gelecek adına çok umutluyum..

Atakan38
13.Şubat.2008, 23:13
GaLatasaray Uefa Kupasından Sonra Ilk Defa Bu Kdr GucLu KaLıteLı

Müthiş Bı Takım Olduk Bı Daa Uefa Gıbı Bi Basarı Olursa Bu KadroyLa OlabıLır

Fatıh Terım Bu Takımı Bu Kadroyu Gorur InsaLLah

Memet TopaL,Emre Formayı Bırakmaz Daa Sonq v Linderoth Düşünsün

Nonda v LıncoLn Daa Erken GırmeLıydı En Azından 1-0 Alsaydık Macı MoraLmen Baya İi Olurdu

Bırde Taraftarımız Superdi Cok İii Destek v Guc OlduLar Buqun

GazteLerde SıteLerde Yarından Itıbaren Dunyanın En İii Taraftar GurupLarı LısteLerı Cıkar UltrAsLan Ilk SıraLarda Olarak Ole Bı Huyumuz Var

anilton
13.Şubat.2008, 23:14
Ayhan mental ve fizikmen bitti(Ortasaha düsdü hatta o ara)...Daha yeni sakatlıktan cıktı birden 90 dakika oynayabilirmi..(Nonda,Lincoln) içinde geçerli...Sahada mücadele var..Lincoln girdi ne oldu çünkü herkez kosuyor savasıyor..KOsmadıgın zamanda kabak gibi belli oluyorsun..Bence skor yorumculugu yapmayalım diyorum..1 gol atsaydık ne olacaktı..Herkez takımı övecekti...

Oynanan futbol ve özveri karşısında söylenicek tek şey...Hepsinden ALLAH razi olsun 6 Gol kacmiş 10 pozisyon olmuş..hic önemli degil..Sahadaki hırs ve mucadele benim icin 10 gole bedel...

Mehmet Topal yine döktürdü..Kaptıgı topları sayamadım..Terim acaba Emre'yi nasıl buldu..

Bu arada Trbünlerde Lincoln Lincoln diye bagırmak ayıp..Sahadaki futbolculara saygısızlık bence..Neyse..

Almanyada sansımız yüksek bence...Ben takımdan gelecek adına çok umutluyum..

Emrah tamam Topal iyi oynadı.Gözüme gözüme sokmana gerek yok...:D

Nedvedmania
13.Şubat.2008, 23:42
Anlamıyorum hala nasıl Kallide suç arıyorsunuz. Adamın adı çıkmış 9 a inmez 8.5 a Adamlar daha ne yapsın sahanın nekadar ağır olduğunu görmedinizmi.
Rakibe top oynattıkmı oynatmadık.
Tek kale maç yaptıkmı yaptık.
Top hep bizde değilmiydi bizdeydi.

Sadece gol yoktu o kadar onunda sebebi zeminin ve hava koşullarının kötülüğü. Kalli hala bu kadroyla mütiş top oynatıyor. Helal olsun Kalli !

Hakanın çıkmasının sebebi hakan artık yorulmuştu o dakikadan sonra birşey yapamazdı kallide bunu gördü ve ümit yerine hakanı çıkardı. Nonda helsinborg maçındada böyle çok gol kaçırmıştı zamanla düzelicek.

Umarım almanyadaki maç güzel atmosferde geçerde eze eze yeneriz

(ilk defa bukadar uzun yazı yazdım :) )

ibo
13.Şubat.2008, 23:43
Gol atabilseydik çok güzel olurdu ama malesef olmadı. Sonuç olarak harika bir futbol sergilediler bende maçı izlerken zevk aldım. Bu performansı ikinci maçta da sergileyebilirsek turu geçmememiz için bir sebep yok.

DisCo
13.Şubat.2008, 23:45
Galatasaray iyi oynadı. Golleri kaçırdı. Ancak Leverkusen'de buraya 2 gol atmaya gelmemişti. Niyetleri 0-0 veya en kötü 1-0 yenilerek gitmekti. Çünkü kendi sahalarında avantajın onlarda olduğunu biliyorlar. Galatasaray birşey kaybetmiş değil. Sadece avantajı rakibe verdi. Hava şartlarınında etkisi olduğu düşünüyorum. Bunun üstüne şansızlıkta olunca böyle oldu. Almanya'da işler zor olacak ama Galatasaray Leverkusen'ide , Hamburg'uda eleyecek diye düşünüyorum.

Nedvedmania
13.Şubat.2008, 23:45
Tribün şov da süper ve çok anlamlıydı :) Avrupadaki hakemlerin nedense TÜRK takımlarına karşı bi saçmalamaları oluyor.

RaSenGan
13.Şubat.2008, 23:46
Ah Ümit Ah.O goller nasıl kaçar.Nonda ve Lincoln değişimleri çok geç oldu.Onlar girince takım hareketlendi.Nonda'nın son dakikada kaçırdığı gole diyecek laf bulamıyorum.Arda çok hırslıydı.Varını yokunu ortaya koydu.En iyi isimde oydu bence.MehmeTopal'da iyiydi.İyi toplar kaptı.Tek sevmediğim yanı mesafe tanımaksızın yaptığı vuruşlar ve topun seyircilerle buluşması.Defansta iyiydi.Servet kafayla 2-3 tane kaçırdı.Ayhan sahada var mıydı yok muydu anlamadım.İkinci maça Nonda,Song-Lincoln,Barusso'yla çıkar en kötü gollü berabere kalarak üst tura çıkarız.

deniz.91
13.Şubat.2008, 23:48
Galatasaray bu kadar pozisyona girdiği bu maçı kesinlikle almalıydı.Hucum bölgesi çok beceriksizdi.Leverkusen büyütülecek bir takım değil inşallah gs turu orda geçer

Fernando Gago
13.Şubat.2008, 23:57
Leverkusen avantajlı bi skor elde etti Galatasarayın işi zorlaştı

gorkemyilmazkarasu
13.Şubat.2008, 23:58
MehmeTopal'da iyiydi.İyi toplar kaptı.Tek sevmediğim yanı mesafe tanımaksızın yaptığı vuruşlar ve topun seyircilerle buluşması..

aman aygün ne yaptın mehmet topal 3 şut çekti (yanlış hatırlamıyosam) 2 si kaleciye 1 dışarı gitti oda az farkla ama kaleciye giden şutlarda gayet sert ve zorlayıcı toplardı ben aksine şut çekebilme huyunu çok beğendim bu cesaret işidir bu sorumuluğu almaktan kaçar çoğu futbolcu ama bu yaşta bu sorumluluğu alıyor mehmet topal.buda çok önemli bir özellik bence.

Onurap
14.Şubat.2008, 00:04
Bence şut cekmesi çok iyi orda yapabileceği çok fazla bişey yok zaten kalecide elinden kaçırıyor.Topu kaptırsa çok tehlikeli kontra yerdik.

Emurafu
14.Şubat.2008, 00:18
Almanlar Galatasaray kadrosunu ve oynanan oyunu görünce çok sasırmıslar..Üstelik Leverkusen işi zor falan diyorlar..Alman forumlarında link vericem..Üstelik Alman yorumcu bile sasırdı...

"Kalecimiz bizi kurtardı"

Bayer 04 Leverkusen Teknik Direktörü Michael Skibbe, kalecileri Rene Adler'in, Galatasaray karşısında kendilerini kurtaran isim olduğunu söyledi.

Bu sonuçtan memnun olduklarını belirten Skibbe, ''Fazlasını zaten istemiyordum. Galatasaray'ın yapmış olduğu baskıdan kendimizi zor da olsa kurtardık. Gerçekten önemli gol şanslarını maalesef kalemizde yaşadık. Defans oyuncularımız iyi adapte olup, iyi performans gösterdiler. Kalecimiz de bizi yenilgiden kurtardı'' diye konuştu. Galatasaray karşısında turu geçmek için kendilerini biraz daha zorlamaları gerekeceğini, ancak sarı-kırmızılı ekibi kupa dışında bırakacaklarına da inandığını kaydeden Skibbe, bu oyundan sonra tur şanslarının yine değişmediğini ve yüzde 50'şer olduğunu dile getirdi.

Skibbe, Feldkamp'ın, Lincoln'ü neden oynatmadığı şeklindeki soruyu, ''Bunu Feldkamp'ın kendisine sormak lazım. Lincoln'ün uzun bir sakatlığı olsa gerek ki son dakikalarda oyuna koydu, ama Galatasaraylı oyuncuların ortaya koyduğu ofansif oyun çok güzeldi'' diye yanıtlayarak sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA

DisCo
14.Şubat.2008, 00:27
Defans oyuncularımız iyi adapte olup, iyi performans gösterdiler. Kalecimiz de bizi yenilgiden kurtardı'' diye konuştu.

İyi adapte olmuş halleri buysa :icon_biggrin: kötü günlerinde yakalamayalım. Ayrıca kalecinin kurtardığı bir pozisyon yok topu kalecinin üzerine vurursanız gol olmaz. Bir zahmet üzerine gelen topuda kurtarsın.

RaSenGan
14.Şubat.2008, 01:03
aman aygün ne yaptın mehmet topal 3 şut çekti (yanlış hatırlamıyosam) 2 si kaleciye 1 dışarı gitti oda az farkla ama kaleciye giden şutlarda gayet sert ve zorlayıcı toplardı ben aksine şut çekebilme huyunu çok beğendim bu cesaret işidir bu sorumuluğu almaktan kaçar çoğu futbolcu ama bu yaşta bu sorumluluğu alıyor mehmet topal.buda çok önemli bir özellik bence.

4 şut çekti galiba abi.Biri çok farkla gitti.Biri yandan dışarı gitti.Bi tanesi üstüne gitti.Bir taneside son dakikada zaten gol olucaktı ben Mehemt atar demiştim onu ama atamadı dönen topuda Nonda boş kaleye auta atınca..(: Mehmet kendini geliştirirse şutlarda yani köşelere falan iyi vurursa istediği kadar şut çeksin ama tam güzel bir atak yaparken top 30-35 metre uzaklıktan kaleye atıcaksa hiç şut çekmesin.Barusso gelince Kalli keser heralde Mehmet'i.

gerrrard
14.Şubat.2008, 01:10

Orda bulunmak gerçektende muhteşemdi. Heleki orda resmi tutarken Godfather müziği süper oldu.

Fıratcan Alçınkaya
14.Şubat.2008, 01:45
Leverkusen avantajlı skorla döndü tabi gollü beraberlik olsaydı daha kötü olurdu.. Bay Arena'da tura 1adım daha yakın Leverkusen ...

EreN
14.Şubat.2008, 01:52
Tribünlerde böyle şeyleri görmek çok güzel..

nerazzuri
14.Şubat.2008, 03:06
Radyodan dinledim maçı. Çok gol kaçırdı Galatasaray. Pozisyonları göremedim tabi :p Ama çok güzel bir futbol olduğu çok açık ortadaydı.

Bu kadroyu kuran Galatasaray yönetimini ve Kalli'yi tebrik ediyorum. Tıpkı Emre'nin Okan'ın altyapıdan çıkması Hakan'ın Hasan'ın Ergün'ün anadolu takımlarından alınması gibi. Bu sezonda ona benzer transferle yapıldı. Ben bu kadroda gelecek görüyorum.

Hatta Transferler bile birbirine benziyor. :)

Ergün : Hakan Balta
Hakan Ünsal : Volkan Yaman
Suat Kaya : Mehmet Topal
Emre Gungor : Kaptan Bülent
Arda : Emre Bel.
Vs. Vs. Uzatmaya gerek yok.

Bu kadro daha bu sezon kuruldu bu sezon çok şey beklemek yanlış olur. Eğer bu istikrar devam ederse Eminim 2000 ruhu gelecektir.

Yinede fanatik bir FENERBAHÇE'li olmama rağmen Galatasaray'a Almanya'da başarılar diliyorum. İnşAllah turu geçen taraf Galatasaray olur. Elenirsede Tek teselli bu genç kadro olmalı. Ben bu kadroya devam edilmesinden yanayım. Eminim ilerde bunun meyveleride gelir. :)

Onurap
14.Şubat.2008, 14:52
'66 numara süper'

Galatasaray-Leverkusen maçını tribünde izleyen Alman Milli Takımı'nın efsanevi futbolcusu Thomas Helmer, Arda'nın performansına hayran kaldı.
14.2.2008

http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/2008/2/7_199213_arda1402bb.jpg

Galatasaray-Leverkusen maçını tribünde izleyen Alman Milli Takımı’nın efsanevi futbolcusu Thomas Helmer, “Galatasaray’ın 66 numaralı oyuncusu süper” diyerek, Arda’yı işaret etti. Helmer, 21 yaşındaki oyuncuyu müthiş bir geleceğin beklediğini ve yeteneklerini geliştirmesi halinde çok büyük bir futbolcu olacağını söyledi.

(fanatik)

PesimiSTyLa
14.Şubat.2008, 15:12
Mac öncesi harika kareografi

Bm3q6HLU3hA

İlginc olan biizim basında kareografinin fazla yer tutmaması. tee elin alman tv si klip yapmiş. enteresan gercekten.

Hersey mükemmeldi. tur oraya kaldı. bekle bizi leverkusen

Emurafu
14.Şubat.2008, 15:12
Emre bizim medya kötü olan seyleri gösterir veya yazar:)

Götz yardımcısı Thon ile maça gelmiş..Üstelik sürekli oyuncular ile ilgili notlar tutuyormuş....Alman basınınına göre Sezon sonunda Götz gelecekmiş..Kalli Futbol direktörümü ne olacakmış..

TürkuAz
14.Şubat.2008, 17:10
Avantajlı olan Leverkusen derken ne demek istediğinizi anlamıyorum. Oynanan futbol ortada, konuşulanlar ortada ve KALLİ ortada. Şu oynadığımız futbolun yarısını Almanya'da oynayıp rahat geçeriz turu..

Leverkusen defans yapmasına rağmen kalesinde onca pozisyon gördü, kalecilerinin şansı ve bizim beceriksizliğimiz ve birazda şanssızlığımız sebebiyle golü bulamadık. Kaldı ki 2. maçta Leverkusen gol bulmak zorunda bu nedenle daha açık oynayacak, buda bizim takımın işine gelir..

Sizlerde açıklarsanız sevinirim.

Nedvedmania
14.Şubat.2008, 17:24
Maç kafede o gürültüde müziği duymamışım samiyendeki god father müziği ile süper olmuş :)

Fıratcan Alçınkaya
14.Şubat.2008, 17:55
Avantajlı olan Leverkusen derken ne demek istediğinizi anlamıyorum. Oynanan futbol ortada, konuşulanlar ortada ve KALLİ ortada. Şu oynadığımız futbolun yarısını Almanya'da oynayıp rahat geçeriz turu..

Leverkusen defans yapmasına rağmen kalesinde onca pozisyon gördü, kalecilerinin şansı ve bizim beceriksizliğimiz ve birazda şanssızlığımız sebebiyle golü bulamadık. Kaldı ki 2. maçta Leverkusen gol bulmak zorunda bu nedenle daha açık oynayacak, buda bizim takımın işine gelir..

Sizlerde açıklarsanız sevinirim.

Bordeaux maçının 2.yarısını hatırla Tarık... Ayrıca adamlar Almanya'da size bu futbolu oynatmazlar onların amacı zaten beraberlikdi.. Bir takım deplasmanda berabere kalıyorsa evindeki maç için zvantaj sağlamış olur bu sebeple diyoruz.. Yani dün doğru tek kale oynadı ama bu dünki skoru bağlar kaldıki bağlayamadı bile maç berabere...

T_A_N_E_R
14.Şubat.2008, 18:26
Adlerden çok bizim oyuncular beceriksizdi.
sana yuzde yuz katiliyorum, eger gs de jardel gibi bi forvetimiz olsaydi bu macta turu suan garantilemistik bile!!!!! umarim yazin buna bi cozum bulunur

Onurap
14.Şubat.2008, 18:58
Valla,Jardel benimde aklıma geldi kaçan pozisyonlar sonras :D.Ü.karan çok beceriksizdi en azından altı pas içindekini atmalıydı 6-0 lık konya maçında bile bu kadar pozisyona girmedik.

uAsamet91
15.Şubat.2008, 15:38

Dehşetti gerçekden kareografi.Orada oldugum için kendimi şanslı olark görüyorum

El Comandante
15.Şubat.2008, 15:49
Koreografi harikaydi.Video ve birkac resim daha ekleyelim. (:

Bm3q6HLU3hA

http://www.ultraslan.com/images/Haberler/07-08/obeyourmaster.gif
http://img230.imageshack.us/img230/4606/38922260bm8.jpg
http://img129.imageshack.us/img129/5585/ulgntrkler2nt5.jpg

Emurafu
15.Şubat.2008, 16:26
Avrupanın babası:D..Çok güzel ve anlamlı bir kareografi..

DisCo
15.Şubat.2008, 17:22
Diğer takımlarımızda bu işleri iyi yapıyor. Daha doğrusu Türk taraftarı olarak bu işi iyi yapıyoruz.

Galatasaray'ın Bordeuxe maçında Kabusunuz geri döndü pankartıyla beraber bu olayda favorilerim arasına girdi.