Log in

View Full Version : Bizimkisi Aston Villa Hikayesi(okartal Kariyer)

okartal
10.Şubat.2007, 00:51
Evet arkadaşlar yepyeni bir kariyer ile karşınızdayım poggerpohla bazen denk düşmüyoruz denk düşmediğim zamanlarda bunu oynuyacağım ayrıntılar:
İşte takım Logomuz
http://www.sonshi.com/krulak-logo.gif
Ve mükemmel sahamız (Rakiplere Mezare olucak)
http://www.pictureblinds.co.uk/footballgrounds/images/AstonVillafg.JPG
Evimizde kullandığımız forma:
http://www.soccer.org.au/images/aston-villa-home-kit-0708.jpg
Deplasmanda Kullandığımız Forma
http://www.soccer.org.au/images/aston-villa-away-kit-0708.jpg
Buda muhteşem kadromuzdan bazı oyuncularımız:
http://china.goal.com/resultsimg/7702.jpg
En önemli oyuncularımızdan biri
John Carew
http://img.skysports.com/07/08/218x298/Aston_Villa_John_Carew_549240.jpg
....HER TÜRLÜ TAKTİK VE TRANSFER ÖNERİLERİNİZE AÇIĞIM YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ALTIN DEĞERİNDE....

Versiyon:8.0.1
Takım:Aston Villa
Hedef:İlk 6 da yer alıp avrupa kupalarına açılmak
Medyanın Tahmini:10.
Transfere ihtiyaç olan mevkiler: Gk,Dr,Dl,Dc,Ml,St
Transfer bütçesi:40 milyon dolar
Haftalık Maaş Bütçesi:932 k dolar
...HER TÜRLÜ SORUNUZA AÇIĞIM OLUYMLU OLUMSUZ ELEŞTRİLEREDE TABİKİDE AÇIĞIM...

RoNNiE91
10.Şubat.2007, 01:30
Başarılar dilerim.Güzel ve yetenekli bir kadron var.Umarım hedeflerine ulaşırsın.

okartal
10.Şubat.2007, 01:44
Başarılar dilerim.Güzel ve yetenekli bir kadron var.Umarım hedeflerine ulaşırsın.
Yorum için teşekkür ederim hedef vs. kadroyu şöle bi ele aldıktan sonra yazıcam ayrıca basın toplantısı için sorusu olan yazsın

Addolorato
10.Şubat.2007, 01:50
okartal bey transfer olarak vizyonunuz nasıl olcak merak ediyorum gelecek vaad eden futbolcularımı tercih ediceksiniz yoksa work permitle uraşmam diyip belli bir potansiyele erişmiş futbolcularımı transfer edeceksiniz bu arada başarılar sende baya hızlısın ya bu kaçıncı kariyerin:D

GeNç KaRTaL
10.Şubat.2007, 02:07
Diğer ortak kariyer ne oldu yav?

Neyse kariyerinde başarılar.İnşallah hedeflerine ulaşırsın.Bu kariyerde biraz daha seçici olacağını düşünüyorum transferde..

okartal
10.Şubat.2007, 02:19
okartal bey transfer olarak vizyonunuz nasıl olcak merak ediyorum gelecek vaad eden futbolcularımı tercih ediceksiniz yoksa work permitle uraşmam diyip belli bir potansiyele erişmiş futbolcularımı transfer edeceksiniz bu arada başarılar sende baya hızlısın ya bu kaçıncı kariyerin:D[/quote
Basın toplantısından vazgeçtim Sorularınızı böyle yanıtlayacağım..
Transfer vizyonu olarak bir kalecin bir dr bir dl bir dc(bu yıldız olursa) bir ml ve son olarak yıldız bir forvet almak istiyorum bu arada fazla değil 3. kariyuerim fm 2008 de ikşinci soruna cevabım ise hem yıldız oyuncuları hemde genç oyuncuları akdroma katmaya çalışıcam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[quote=GeNç KaRTaL;1029806]Diğer ortak kariyer ne oldu yav?

Neyse kariyerinde başarılar.İnşallah hedeflerine ulaşırsın.Bu kariyerde biraz daha seçici olacağını düşünüyorum transferde..
Diğer ortak akriyer duruyor ancak arkadaşla çoğu zaman denk düşmüyoruz bu boş zamanları bu kariyerle değerlendireceğim...Tabikide daha sçeici olucam nihat hamit halil gibi türklerin yanı sıra ze castro vs. süpriz olsun gerisi ile görüşüyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
VEEEEEE ilk transferimiz Ze castro 13 milyon dolar nakit trink para ile alındı ayrıntılar yarın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
VEEEEEEEEEE SERGEY İGNASEVİCH RUS MİLLİ TAKIM OYUNCUSU 0 A ALINDI...Serbest yani.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
VEEEEEEEEEEE Fenerbahçeden alşex 16 milyon dolara aston villada ayrıntılar için bizi takip edin yarın sizinle ayrıntılarla burdayım...

yunusgs
10.Şubat.2007, 04:23
Başarılar dilerim umarım Beşiktaştaki gibi kötü gitmezsin :p

kazma
10.Şubat.2007, 05:55
oldukça saçma transferler transfere ihtiyacın olan bölümleri yazmışsın ama onlara göre almamışsın beşiktaş gibi olacağı şimdiden blli tbi trnsferlerde şaka yapmadıysan:zuhaha "dost acı söyler"

Estranged
10.Şubat.2007, 06:16
takimda reo-cokerdan baska mc-dm yok dogru duzgun.onerim alabilirsen baraja-david albelda ikilisinden biri.

a.arıcı-11
10.Şubat.2007, 22:19
dl olarak riverden villagrayı almanı öneririm kaleciyi asmı oynatacaksın yedekmi yedek ise 100 bin euro ya finlandiyalı lehtovarayı al derim as kalecei için bişe diyemem çünkü hiç almadım :D

st olarak jefferson farfan tabikide adam dmc hariç ilerisindeki heryerde oynar

Aşk-ı Şehir
10.Şubat.2007, 22:39
Zarate zaten oyuna Al-Sadd'da başlıyo oyuna.;;) Başarılar.

deniz.91
10.Şubat.2007, 22:43
Başarılar dilerim bütçen iyi sendenden iyi isimler bekliyoruz

King_Theoden
10.Şubat.2007, 23:36
DL ye guilherme yi al corinthians ya da vasco da oynuyor kesinlikle carlosun veliahtı 2 sene sonra istesen de alamzsın çok büyük takımlara gidiyor gk için ise bence elindekiyle idare et yada piotr czaplinskiyi al ama daha çok tecrübesizdir marcello Grohe yi de alabilirsin.

sitte
10.Şubat.2007, 23:58
Harbi saçma transferler ama yıldız adayları al bence...Başarılar..

okartal
11.Şubat.2007, 00:16
Zarate zaten oyuna Al-Sadd'da başlıyo oyuna.;;) Başarılar.
Oyuncuyu hiç duymamıştım ordada 22 milyon dolara alındı gözkünce heralde yeni almış sandım bilgi iç.in teşekkür ederim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Başarılar dilerim bütçen iyi sendenden iyi isimler bekliyoruz
Transferlerden sonra 10 milyon dolar kaldı bunla bir kaleci birde dl almak istiyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

DL ye guilherme yi al corinthians ya da vasco da oynuyor kesinlikle carlosun veliahtı 2 sene sonra istesen de alamzsın çok büyük takımlara gidiyor gk için ise bence elindekiyle idare et yada piotr czaplinskiyi al ama daha çok tecrübesizdir marcello Grohe yi de alabilirsin.
Bakıcam almayı deniyicem
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Harbi saçma transferler ama yıldız adayları al bence...Başarılar..
Saolasın yorum için o kendi düşüncen

okartal
11.Şubat.2008, 15:48
oldukça saçma transferler transfere ihtiyacın olan bölümleri yazmışsın ama onlara göre almamışsın beşiktaş gibi olacağı şimdiden blli tbi trnsferlerde şaka yapmadıysan:zuhaha "dost acı söyler"
Onlara göre aldım:
Transfere ihtiyaç olan mevkiler: Gk,Dr,Dl,Dc,Ml,St(böle demişim yukarıya bak)
Sergey ignashevich(DR,DC)
Sebastien Roudet(AML)
Ze Castro(dc)
Alex(AMC) ml ye çalıştırılıyor sadece bu mevkisi değil
iLhan mansız(St) Ölesine aldım bir tane türk olsun diyen en sevdiğim futbolcu olduğu için ayrıca)
şuan sadece GK,DL,ST YE İHTİYACIM KALDI ST YE ÇOK İHTİYACIM YOK PARA KALIRSA YILDIZ ALMAYA DÜŞÜNÜYODUM ST YE...
Kalan Bütçe:10.4 MİLYON DOLAR(bu parayla 5 milyona bir kaleci 5 milyona 1 dl almayı düşünüyorum öneri verirseniz çok sevinirim

Xipe Totec
11.Şubat.2008, 16:00
dl için erik edman var çalışma izni için de uğraşmazsın isveçli.. forvet için zarate ye çalışma izni verirlerse o var

kariyerinde de başarılar

okartal
11.Şubat.2008, 16:00
takimda reo-cokerdan baska mc-dm yok dogru duzgun.onerim alabilirsen baraja-david albelda ikilisinden biri.
reo-coker, alex i aldım,Stiliyan Petrov,Craig gardner bunlar süper cvraig biraz kötü diğerlerine göre bide orta seviyeli Moustapa salifou var bence oraya transfere gerek yok zaten alexide aldık oda oynuyor..Şu an Alex-Reo Coker oynatıcam

okartal
11.Şubat.2008, 16:08
dl için erik edman var çalışma izni için de uğraşmazsın isveçli.. forvet için zarate ye çalışma izni verirlerse o var

kariyerinde de başarılar
Saolasın çok iime yarıyıcak ama eric edmanın parası biraz tuzluymuş 5.5 milyon dolara gelir umarım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

dl olarak riverden villagrayı almanı öneririm kaleciyi asmı oynatacaksın yedekmi yedek ise 100 bin euro ya finlandiyalı lehtovarayı al derim as kalecei için bişe diyemem çünkü hiç almadım :D

st olarak jefferson farfan tabikide adam dmc hariç ilerisindeki heryerde oynar
Sağolasın villagraya teklif verdim ama özellikleri düşük gibi ama sana güveniyorum lehtovara çıkmadı ayrıca kaleci yedeğe bakıyorum ucuza iyi bulursam as da olur..
Bu arada zarete ye AL-SADD diye bir arap takımı sanırım 22 milyon dolara almış :D

Alicanfmfan
11.Şubat.2008, 22:04
Onlara göre aldım:
Transfere ihtiyaç olan mevkiler: Gk,Dr,Dl,Dc,Ml,St(böle demişim yukarıya bak)
Sergey ignashevich(DR,DC)
Sebastien Roudet(AML)
Ze Castro(dc)
Alex(AMC) ml ye çalıştırılıyor sadece bu mevkisi değil
iLhan mansız(St) Ölesine aldım bir tane türk olsun diyen en sevdiğim futbolcu olduğu için ayrıca)
şuan sadece GK,DL,ST YE İHTİYACIM KALDI ST YE ÇOK İHTİYACIM YOK PARA KALIRSA YILDIZ ALMAYA DÜŞÜNÜYODUM ST YE...
Kalan Bütçe:10.4 MİLYON DOLAR(bu parayla 5 milyona bir kaleci 5 milyona 1 dl almayı düşünüyorum öneri verirseniz çok sevinirim

DL i.in o kartal Sylvian Armand yada Cristian Pander bunlardan briini almalısın

kaydırı kuppak
11.Şubat.2008, 22:10
ii kariyer olur inşallah..eğer geliyorsa 11MN ye van der vaart gelio ŞİDDETLE öneririm:)

okartal
12.Şubat.2008, 14:45
Arkadaşlar tavsiyelereniz için teşekkür ederim ancak transfer sezonu bitti alamadım malesefartık y7arı transferde alıcam bu arada ilk 5 maçta süper oynaıdk ancak sürekli 2. yarıda gol yiyorduk yaptığımız ligdeki 5 maçtan 1 galibiyet 3 beraberlik ve sadece 1 mağlubiyet aldım KUpada yaptığım1 maçta 1 galibiyet aldım hazırlık mnaçında ise tek maç oynadım galibiyet aldım toplam 7 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet aldım şuan dokuzuncuyum birazdaha maç oynayıp akşam ss koyucam...7 gibi

okartal
15.Şubat.2008, 14:15
Arkadaşalr kötü bir ahberim var Oyunun saveleri bozulmuş error veriyor Sanırım ben oyunu kaydedip tam oyundan çıkarken kuzenim bilgisayar kapandı sanıp fişi çekmiş bu yüzden saveler bozuldu artık başka bir kariyere başlıyacağım teşekkür ederim konu lütfen kilit...

yunusgs
15.Şubat.2008, 14:30
Geçmiş olsun okartal diğer kariyerinde görüşmek üzere.

okartal
15.Şubat.2008, 17:16
Sağol şimdi ya maltepespor yada yozgatspordan birini seçeceğim..sizce hangisi???
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maltepeyle başlamaya karar verdim konu kilit bir zahmet