View Full Version : Topuz için dudak uçuklatan teklif
GeNç KaRTaL
10.Şubat.2007, 01:10
http://www.karakartal.com/images/haber/2005/mehmettopuz001_1002.jpg
Topuz için dudak uçuklatan teklif
Beşiktaşımızın Mehmet Topuz için müthiş bir teklif yaptığı ortaya çıktı. Fenerbahçe, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz için 12 milyon euro önerirken, Beşiktaş'ın sadece Topuz için 11 milyon euro önerdiği öğrenildi. Kayseri Başkanı Recep Mamur, bu teklifi kabul etmediklerini açıkladı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ise, "Mehmet Türkiye üstü bir futbolcu. Avrupa'dan daha pahalıya alabileceğiniz bir oyuncu. Devre arasında istedik ama olmadı" yorumunu yaptı.
Kaynak: Sabah
Not:Transfer bölümü kaldırıldığı için buraya açtım.
Fıratcan Alçınkaya
10.Şubat.2007, 01:13
çok ya bu paraya Bremen den Diego yu alırız... Bu kadar çok etmez ama yinede Kayserispor satmamış tebrikler ...
ThersoN
10.Şubat.2007, 01:16
Kayseri çıldırmış...
fm26mer
10.Şubat.2007, 01:21
Kayseri çookk pişman olacak çok.
Onurap
10.Şubat.2007, 01:22
Beşiktaş bu verir mi verir. :) M.topuz un 11 mn euro edecek kadar üst düzey futbolcu değil bence.Kayseri satmalıydı.
El Comandante
10.Şubat.2007, 01:23
Kayseri en iyisini yapmis.EURO 2008 de Mehmet degerini 2ye katlar.Ozaman da Avrupanin iyi bir kulübüne,iyi bir paraya satilir.
RoNNiE91
10.Şubat.2007, 01:31
Şimdi para ediyorken satmakta fayda var.İleride yaşlanınca parada etmez.
TürkuAz
10.Şubat.2007, 01:38
Beşiktaş'ın yaptığı büyük aptallığı Kayserispor ikiye katlamış..
Topuz iyi oyuncu şimdilik bu kadar para etmez.
goosfraba
10.Şubat.2007, 01:42
Bu Yıldırım Demirören başkanlıktan birşey çakıyorsa, bende Süper Lig'de çatır çatır top oynarım. Kaç yıldır bu işin içinde bir türlü piyasayı öğrenemedi gitti. Mehmet Topuz gibi bir futbolcu bu kadar etmemeli. Taş çatlasa 4 Milyon Euro. Sözüm ona Recep Mamur'un da Demirören'den farkı yok.
Fernando Gago
10.Şubat.2007, 01:47
Yıldırım Demirören hırsa kapılmış kimse almasın ben alayım hesabı astronomik rakam vermiş olan yine karakartala olur
GeNç KaRTaL
10.Şubat.2007, 01:49
Ben Mehmet Topuz'un ne pahasına olursa olsun takımımıza kazandırılması taraftarıyım.Çünkü yabancı kontenjanı olduğu için aynı paraya daha iyi yabancı alamıyoruz.Bu mevkide yabancı hakkımızı kullanırsak diğer ihtiyaç olan mevkilerde alabileceğimiz sağlam yerli oyuncusu yok.Mehmet Topuz alabileceğimiz en iyi yerli oyunculardan birisi.Rakiplerimizden birinde görmektense 11 milyonu veririm ben.Ayrıca bizi bir sıçrama tahtası olarakta kullanabilecek yetenek var.Hem Euro 2008'de hemde gelirse bize Avrupa kupalarında iyi piyasa yapacak.Sezon sonu için anlaşırız inşallah.Bir adım önde gibiyiz..
deniz.91
10.Şubat.2007, 03:18
Holoskonun 5 mn euro + 2 futbolcu ettiği ligimizde Mehmet Topuza 11 mn euroya çok diyenlere şaşıyorum doğrusu.Mehmet Topzu kayserispor için paha biçilemez para gerçekten iyi ama başkanımız yine kesin tavrını koymuş helal olsun.Mehmet Topzu euro 08 forma şansı bulursa değerini ikiye katlayacaktır bundan eminim.Avrupada gerçekten bu fiyata topuz kalitesinde adam alamzsınız.Bu dediklerimi Mehmet Topzu bir kaç maç çıplak gözle izleyenler anlayabilir
Bordo61Mavi
10.Şubat.2007, 04:40
Kayseri çookk pişman olacak çok.
kesinlikle, bazi arkadaslarda yazmis degerini ikiye katlar diye, evet belki katlar ama avrupanin devleri Turkiyeyi ucuz pazar olarak goruyo, kimse okadar para vermez.
deniz.91
10.Şubat.2007, 05:29
kesinlikle, bazi arkadaslarda yazmis degerini ikiye katlar diye, evet belki katlar ama avrupanin devleri Turkiyeyi ucuz pazar olarak goruyo, kimse okadar para vermez.
Beğenrilerse öyle bir verirlerki ayrıca ksnin illaki satma gibi bir niyeti yok veren alır
goosfraba
11.Şubat.2007, 00:00
Beğenrilerse öyle bir verirlerki ayrıca ksnin illaki satma gibi bir niyeti yok veren alır
Bu adamın 2009'da imzalamadığını düşün. 2009 sonunda bu adam ya 3 büyüklere ya da Avrupaya gidecek, hemde free. O zaman ne yapar Kayseri yönetimi? Yaptığı iş ve teklifler karşısında gösterdiği tutum çok yanlış.
eXcitinG
11.Şubat.2007, 00:04
25 istemedikLerine şaşırmamak gerek.
goosfraba
11.Şubat.2007, 01:19
Ben Mehmet Topuz'un ne pahasına olursa olsun takımımıza kazandırılması taraftarıyım.Çünkü yabancı kontenjanı olduğu için aynı paraya daha iyi yabancı alamıyoruz.Bu mevkide yabancı hakkımızı kullanırsak diğer ihtiyaç olan mevkilerde alabileceğimiz sağlam yerli oyuncusu yok.Mehmet Topuz alabileceğimiz en iyi yerli oyunculardan birisi.Rakiplerimizden birinde görmektense 11 milyonu veririm ben.Ayrıca bizi bir sıçrama tahtası olarakta kullanabilecek yetenek var.Hem Euro 2008'de hemde gelirse bize Avrupa kupalarında iyi piyasa yapacak.Sezon sonu için anlaşırız inşallah.Bir adım önde gibiyiz..
Şemsi, 2009'da serbest kalacak bir futbolcu için şuan 11 milyon euro vermek saçmalık olmaz mı? Ben bu parayı oyuncuya göre çok astronomik buluyorum. Dün zaten bütün spor programlarında taraflı tarafsız herkes Beşiktaş'ın büyük yanlış yaptığını söylüyor o tekliften sonra. Katılmamak da elde değil.
deniz.91
11.Şubat.2007, 01:29
mehmet Topuz öyle her futbolcu gibi değildir.Kayseride yetişmiş kayserinin insanıdrı.Tam bir anadolu çocuğudur.Başkanıda babası gibi sever yani Mehmet Topzu kulubüne hainlik edip bedavaya klüpten kaçacak en son kişidir
Lionel Andres Messi
11.Şubat.2007, 01:43
bjk ve 11 milyon.beşiktaş en son ne zamn bu paraya oyuncu almış.
mehmet topuzun 6 kişiyi çalımlayarak gol mü atması lazım ya da yılda 25 gol mü atsın.niye etmesin bu parayı anlamıyorum.bence mehmet topuz avrupada çok üst düzey olmasada iyi bir takımda oynar rahat.çok yönlü hırslı oluşu dediğin gibi anadolu çocuğu mental olarak beğendiğim biri.ha 25 milyon eder mi etmez şimdilik.i.mehmet topuz 10-15 arası eder.ama euro 2008 de yıldız oyuncu olursa.25'e kadar yolu var.daha dün bizim ligde kupa maçı dışında ligde bir golü bile olmayan ribery ediyorsa topuz neden etmesin.
El Barto
11.Şubat.2007, 01:46
Böyle bir konu görünce nedense aklıma hep Turgay Şeren geliyor. :)
Turgay abime sonuna kadar katılıyorum yok artık .... :p
RaSenGan
11.Şubat.2007, 01:47
Mehmet Topuz ve Gökhan için bir konu açılsa iyi olur.Her hafta bir haber çıkıyo bunlarla ilgili (:
Beşiktaş o parayla 3 tane Mehmet Topuz alır.Kayseride dünya yıldızı zannediyo heralde bunları.
Lionel Andres Messi
11.Şubat.2007, 01:51
Mehmet Topal ve Gökhan için bir konu açılsa iyi olur.Her hafta bir haber çıkıyo bunlarla ilgili (:
Beşiktaş o parayla 3 tane Mehmet Topuz alır.Kayseride dünya yıldızı zannediyo heralde bunları.
göstersene türkiyede onun gibi 3 tane oyuncuyu.
senin bahsettiğin çin malı olanıdır.
deniz.91
11.Şubat.2007, 01:58
Mehmet Topuz ve Gökhan için bir konu açılsa iyi olur.Her hafta bir haber çıkıyo bunlarla ilgili (:
O senin dediklerinin daha bir sezonki performansları aygün hangisi 3 sezon ardarda iyi performans sergilendi hangisine avrupadan 10 mn dolar değerinde teklif geldi
RaSenGan
11.Şubat.2007, 02:03
göstersene türkiyede onun gibi 3 tane oyuncuyu.
senin bahsettiğin çin malı olanıdır.
Avrupa'da futbolcu mu yok.Bu parayı boşa vermek yerine Avrupa'dan çok tanınmamış fakat iyi oyuncular alır daha iyi.Adamı göklere çıkarta çıkarta bir hâl oldunuz.Topuz bu kadar para etmez.Türk oyuncu alıcaksanda Mehmet Topuz'u alırsın ama maximum 7-8 milyon Euro.
PesimiSTyLa
11.Şubat.2007, 02:09
11 MN € eder Mehmet Topuz... Neden Türk futbolculara yüksek para önerildiginde yok artık oluyor da, yabancılara verildiginde herhangi birsey olmuyor. Cok klasik bi laf ama Topuz bu gösterdigi tüm performansı Brezilya, arjantin, fransa vs gibi uyruklarda gösterseydi eminim kimse bu paraya fazla, cok ucmuslar, vs demezdi ;;)
deniz.91
11.Şubat.2007, 02:35
Deniz o konu ayrı.Anelka'da geldi 18 Trilyona.Pek bişey yapmadı gitti 21 Trilyona.Kezman'ın daha yüksek fiyata gitmeyeceği ne belli..Ayrıca Mehmet Topuz yabancı bir ülkeye gitsinde görelim noluyo.1-2 sene içinde geri döner Türkiye'ye.3 Büyüklerden birine giderse onun için en iyisi olur.3 Büyükler olunca Kayseri bizi Chelsea,ManU falan zannediyo heralde.Para basmıyo bizim takımlar.Kayseri Topuz'u satarsa yerini doldurmakta çok zorlanır.Topuz'dan daha iyi yabancı oyuncular etmiyor bu parayı.3 büyüklerde bile 11 milyon Euro eden çok az oyuncu var.
Aygün iyide bu adam kayserisporun futbolcusu diye 11 mn eurodan az mı edecek bir israil ligindeki takım bile yeteneğini buldumu en az 15 mn eurodan ağzını açıyor ayrıca mehmet topuz neden avrupada yapamsın orada futbol başka şekildemi oynanıyor oynar anack direk bir arsenae falan gitmesini kimse istemiyor zaten bir boltona bir betise gibi takımalra giderek rahat bir şekilde oynayarak daha büyük yakımalar gite şansını yakalayabilir.Topuzda o takımlarda oynayabilecek kapsite ve yapı var bir tuncaydan daha başarılı olru orda çünkü fizik gücü ingilterede oynamaya çok müsait
anilton
11.Şubat.2007, 02:55
Yıllar önce Ayhan Akman'a 8 milyon dolar verip aldıysak,M.Topuz için 15 milyon euro verip alınmasına bile razıyım.Çünkü Mehmet Topuz...
RaSenGan
11.Şubat.2007, 03:34
Aygün iyide bu adam kayserisporun futbolcusu diye 11 mn eurodan az mı edecek bir israil ligindeki takım bile yeteneğini buldumu en az 15 mn eurodan ağzını açıyor ayrıca mehmet topuz neden avrupada yapamsın orada futbol başka şekildemi oynanıyor oynar anack direk bir arsenae falan gitmesini kimse istemiyor zaten bir boltona bir betise gibi takımalra giderek rahat bir şekilde oynayarak daha büyük yakımalar gite şansını yakalayabilir.Topuzda o takımlarda oynayabilecek kapsite ve yapı var bir tuncaydan daha başarılı olru orda çünkü fizik gücü ingilterede oynamaya çok müsait
Gitsin Deniz Avrupa'ya.İyi oynuycaksa gitsin.Ama 11 Milyon Euro'yu bir Türk takımı vermez.Avrupa'da pek iyi oynayacağını sanmıyorum.Çünkü bu adam Avrupa maçı yapmadı doğru düzgün.Bir At.Madrid maçlarında oynadı o da bir işe yaramadı pek.4 Büyüklere gitsin alışsın Avrupadaki takımlarla oynamaya sonra gider Avrupa'ya.Direk giderse başarısız olur.Avrupa futboluna alışmalı önce.
Onurap
11.Şubat.2007, 03:34
Zaten kuküpler ayhana 8 mn dolar bülen akında 7.5 mn dolar vere vere bu hale geldi :).M.topuz un yeteneğinden çok bulundğu takım ve türk olması fiyatını düşürüyor.M.topuzu açıkçası sadece üç büyüklerin maçlarında izleyebiliyoruz ama kaliteli oyuncu olduğunu belli ediyor yinede.Ama beşiktaşın durumuna göre 11 mn euro vermesi kayserini satmaması yanlış.2009 gider mi bunu bilemeyiz.Tuncayda gitmez deniyordu gitti nihat gitti serhat gittii..
ZiyaSerdar
12.Şubat.2007, 01:00
Beşiktaş transfer dönemi bitmeden bir kazık daha yemeye çalışmış ama başaramamış. Gerçi sağ kanada ihtiyacımız var ama yabancı hakkımızda varken daha ucuza bir adam bulabilirdik.
Bu arada Kayseri Topuz'u ne kadara satmaya çalışıyor anlamadım. Türkiye liginde 20M'a satılan oyuncu mu varki 11'i reddetmişler?
CeSC FaBReGaS
12.Şubat.2007, 01:04
Bence Topuz'a bu para verilebilir.Ama Topuz'dan daha kaliteli oyunculara vermek varken bence vermek mantıksız.Bu paraya çok daha iyileri bulunabilir.
Mr.CordiaL
12.Şubat.2007, 01:21
Kayseri'nin bundan yüksek bir fiyat göreceğini sanmıyorum.
deniz.91
12.Şubat.2007, 02:05
m.topuz en fazla etse etse 5 milton euro eder.11 milyon euro hayatta etmez bu adamı çok büyütmeyin allah aşkına ya.bu adam daha 2 sene önce sıradan bir futbolcuydu.m.tpouz ancak coca-cola liginde oynar ingiltere championships de
Hadi ya Sen Topuzun kim olduğunu biliyormusun ki kaç defa seyrettinde ötüyorsun mantığa bak 2 sene önce neymişlki bu adam o zmn 5 sene önce messi neydiki saçma sapan yorumlar... geçmişe bakarsan çok şey kaybedersin
a.arıcı-11
11.Şubat.2008, 15:45
yıldırım demirörenden başka bişey beklenmezdi zaten beşiktaşı borçlandırmaktan başka hiç birşey yapmadı(özellikle kendine) mehmet topuz asla ama asla 11 milyon etmez isterse milli takım euro 2008 de milli takımı şampiyon yapsın genede bir türkiye ligi piyasasında 11 milyonluk bir piyasası yok zaten türkiye liginde değeri 11 milyon olan kaç kişi var ki????
Emurafu
11.Şubat.2008, 16:08
11M verildigine ben inanmıyorum..2 baskanda Laf olsun diye bence söylemişlerdir.
11M avrupadan 1 tane üst düzey stoper,1 tanede üst düzey sag kanat alınır...
GeNç KaRTaL
11.Şubat.2008, 21:57
@Emre abi,ben M.Topuz'un sözleşmesinden dolayı ucuza gideceğini sanmıyorum.Kayseri yönetimide elbet buna bir önlem almıştır.Mehmet Topuz bizim gücümüze güç katacaktır.Bu yüzden bu transfer için verilecek paraya acımıyorum.Bu adamı elinden çıkarma şansında var.Yani elimizde patlamaz.Daha iyi bir teklif veren takım çıkmazsa biz kullanırız tepe tepe.Çokta verimli olur..
@Aygün,Avrupa'dan aynı paraya bir kaç oyuncu alınır diyorsunda yabancı kontenjanını göz ardı ediyorsun.Zaten bir çok kişide göz ardı ediyor bunu.O paraya M.Topuz'un mevkisinde yabancı alsan diğer ihtiyaç olan mevkilere kimi alacaz yerli olarak? M.Topuz'uda alalım,yabancı hakkımızıda başka bir eksik olduğumuz yerde kullanalım.Mesela sol bek.Zaten yabancı kontenjanı türk oyuncuların değerini bu kadar artırıyor.Yoksa dediğin gibi aynı paraya M.Topuz'dan istesen bulursun ama oynatamazsın işte.
Bu yüzden istiyorum M.Topuz'u..11 Milyon Euro'yada acımıyorum..
deniz.91
11.Şubat.2008, 22:05
Gitsin Deniz Avrupa'ya.İyi oynuycaksa gitsin.Ama 11 Milyon Euro'yu bir Türk takımı vermez.Avrupa'da pek iyi oynayacağını sanmıyorum.Çünkü bu adam Avrupa maçı yapmadı doğru düzgün.Bir At.Madrid maçlarında oynadı o da bir işe yaramadı pek.4 Büyüklere gitsin alışsın Avrupadaki takımlarla oynamaya sonra gider Avrupa'ya.Direk giderse başarısız olur.Avrupa futboluna alışmalı önce.
Aygün ne Atletico Madridi yav o erciyesin takibiydi topuz ksde oynyor.
Bu Topuzun ilk avrupa arenasına çıktığı bir maç AZ maçında Gökhana yaptığı asist
http://www.youtube.com/watch?v=zJdBYYUPhzw
Şimdi bi daha düşün:)
Lionel Andres Messi
11.Şubat.2008, 22:05
aygün yanlışın var bu sene kayserispor uefada oynamadı atleticoya karşı o erciyesti.mehmet topuz geçen yıl uefadaydı az alkmaar maçında falan döktürmüştü.
RaSenGan
11.Şubat.2008, 22:08
11 Milyon Euro'nun yarısına sol bek alırsınız Şemsi üstünede eksik bir yere alırsınız adam.
Uykuluyum biraz kafa gidiyo.Topuz'a da Topal yazmıştım :)
YusufT
11.Şubat.2008, 22:14
Tuncay gittide Ingiltere'ye ne oldu. birkac mac iyi oynadi, en kötü transfer secildi, sakatliklar var diye 11 forma giyebildi, Alfonso Alves'de geldi yaani artik zor oynar..
M.Topuz 11M euro ediyorsa, bunu göstermeli. bence suan en fazla 5-7M verilir. FB G.Ünal ve M.Topuz icin 12M veriyorken...
Gitsin M.Topuz ortaseviyeli bir avrupa takimina. Örnegin. Getafe,Udinese yada A.Villa.
deniz.91
11.Şubat.2008, 22:18
Tuncay gittide Ingiltere'ye ne oldu. birkac mac iyi oynadi, en kötü transfer secildi, sakatliklar var diye 11 forma giyebildi, Alfonso Alves'de geldi yaani artik zor oynar..
M.Topuz 11M euro ediyorsa, bunu göstermeli. bence suan en fazla 5-7M verilir. FB G.Ünal ve M.Topuz icin 12M veriyorken...
Gitsin M.Topuz ortaseviyeli bir avrupa takimina. Örnegin. Getafe,Udinese yada A.Villa.
Tuncayla Topuz aynı stil oyuncu değillerki Topuz Tuncaydan daha teknik ve fizki gücü çok daha yüksek bir oyuncu ingiltere ligi fizik gücü isteyen bir lig tuncayı görüyoruz hemn düşüyor orada topa vuramıyor daha
YusufT
11.Şubat.2008, 22:54
Tuncayla Topuz aynı stil oyuncu değillerki Topuz Tuncaydan daha teknik ve fizki gücü çok daha yüksek bir oyuncu ingiltere ligi fizik gücü isteyen bir lig tuncayı görüyoruz hemn düşüyor orada topa vuramıyor daha
bence Topuz Ispanyada daha basarili olur. Suan Ingiltere sag acik sikintisi yok gibi ama M.Topuz cok yönlü oldugu icin alinabilir.
eXcitinG
11.Şubat.2008, 23:05
Tartışmanın dozunu kaçırmadan devam edin. Yorum yapacaksanızda Mehmet hakkında yorum yapın başkaLarı iLe kıyasLayıp konuyu gereksiz yerLere çekmeyiniz.
jarosik_61
12.Şubat.2008, 17:19
m.topuz en fazla etse etse 5 milton euro eder.11 milyon euro hayatta etmez bu adamı çok büyütmeyin allah aşkına ya.bu adam daha 2 sene önce sıradan bir futbolcuydu.m.tpouz ancak coca-cola liginde oynar ingiltere championships de
NisRoc
12.Şubat.2008, 18:11
Valla Topuz 11 değil 21 bile eder.
Onurap
12.Şubat.2008, 20:16
O kadarda değil :icon_biggrin: Bende m.topuz un 11 mn euro edeceğini düşünmüyorum.Ha şöyle eder tr de yabancı kontenjanı varsa eder olmasaydı m.topuza tr liginde kimse 11 mn euro vermez kayseride isteyemezdi doğru.Ama coca-cola felan biraz abartmışsın :icon_cool:
10_Osmanozc
15.Şubat.2008, 04:20
Mehmet Topuz iyi bir futbolcu olabilir ancak 11 Milyon € kesinlikle etmez.Samet Aybaba döneminde M.Topuz ile ilgilenirken Trabzonspor,çoğu arkadaşım dalga geçiyordu biz kimleri transfer ediyoruz,siz kimlerle ilgileniyorsunuz diye.:)
nekop
15.Şubat.2008, 07:08
Mehmet Topuz iyi bir futbolcu olabilir ancak 11 Milyon € kesinlikle etmez.Samet Aybaba döneminde M.Topuz ile ilgilenirken Trabzonspor,çoğu arkadaşım dalga geçiyordu biz kimleri transfer ediyoruz,siz kimlerle ilgileniyorsunuz diye.:)
Valla o dönemdede aynıymışız sadece ilgilenmişiz içraat olmamış malesef... :)