Log in

View Full Version : Sultan kaçıyor!

YusufT
12.Şubat.2008, 09:38
Empoli, Galatasaray'ın 17 yaşındaki golcüsü Cem Sultan'ı renklerine bağlamak için harekete geçti.
12.2.2008

3 yıllık sözleşme
Galatasaray'da geleceğin yıldızı olarak gösterilen Cem Sultan’a, Çizme’den talip var... Sarı-Kırmızılı taraftarların A takıma ne zaman yükseleceğini merakla beklediği 17 yaşındaki futbolcunun kontratı sezon sonunda bitiyor. İtalya Serie A temsilcisi Empoli’nin, golcü oyuncuya yıllık 100 bin Euro, artı aylık 2 bin 500 Euro maaşla 3 senelik sözleşme teklif ettiği öğrenildi. Taraflar arasında görüşmeler sürüyor, transferin bitmek üzere olduğu bildirildi.
Adeta gol makinası
Bu sezon B Genç takımda çıktığı 17 maçta 33 gol kaydederek son derece başarılı bir performans ortaya koyan Cem Sultan, 36 kez Genç Milli Takım forması giydi. 1.84’lük boyu ve dengeli fiziği ile dikkat çeken yıldız futbolcu, yetenekleriyle 2 yıldır adından sıkça söz ettiriyordu. Galatasaray Yönetimi’nin kısa süre içinde Cem Sultan’la masaya oturacağı ve Empoli’ye gitmesine izin vermeyeceği ifade edildi.
Raşit ALTUN

Burak Duran
12.Şubat.2008, 12:38
o is zor bosuna ugrasmasin empoli

deniz.91
12.Şubat.2008, 13:06
Boşa uğraşıyor empoli

Emurafu
12.Şubat.2008, 13:42
Biraz abartılmış haber..Kaçan birsey yok..Yönetim zaten cem ile görüsme yapmış...

yunusgs
12.Şubat.2008, 15:23
Cem Sultanı salmaz yönetim bu kadar iyi oyuncu bırakılmaz eminim Cem bizi tercih edecektir ve kolayca sözleşme imzalayacaktır.

El Comandante
12.Şubat.2008, 15:58
Ayiptir söylemesi msnde ekli kendisi,konusma firsatim olmustu kendisiyle.Gercekten cok iyi bir Galatasaraylidir kendisi ve gidecegini sanmiyorum.Bizimkiler de onu birakmaz.

YusufT
12.Şubat.2008, 16:31
A takimda oynadiktan sonra gider, giderse.

Onurap
12.Şubat.2008, 16:37
empoli kim yaa.. gsden ayrılacağını sanmıyorum kolay değil bu işler..

IcedEarth
12.Şubat.2008, 20:59
Empoli akıllı olsun, alabileceği adamlarla uğraşsın. Cem Sultan'ı kimse bu kadar vakitsiz ayıramaz kulüpten. 3 sene içinde as takımda olacaktır Cem Sultan. O zaman çok istiyorlarsa 10 milyon veya daha üstü para verip alırlar.

gerrrard
12.Şubat.2008, 21:02
Hahaha. Empoli gülerler sana gülerler. Sultan hiçbir yere gitmiyor, gitmezde. O kadar kolay değil bu işler.

GeNç KaRTaL
12.Şubat.2008, 21:27
Bizim tosun kandırıp göndertebilir Empoliye.Dikkat!:icon_biggrin:

gorkemyilmazkarasu
12.Şubat.2008, 21:52
ben futbolcunun kendisini avrupada daha fazla geliştirebileceğini düşündüğüm için gitmesini umuyorum tabii galatasarayımızında parasını kazanması şartıyla..örneğin batuhan keşke gitseydi zamanında man city takımına..şuan daha iyi bir durumda olurdu heralde.

Onurap
12.Şubat.2008, 22:06
Oyuncu gs'ye faydası olmadıktan sonra kendini geliştire ne olacak :D

Fıratcan Alçınkaya
12.Şubat.2008, 22:28
erken kalkan yol alır...

gorkemyilmazkarasu
12.Şubat.2008, 23:06
Oyuncu gs'ye faydası olmadıktan sonra kendini geliştire ne olacak :D

türk futboluna katkı olarak bakıyorum ben olaya..ayrıca bedavaya gitmesin para kazandırsın öyle gitsin katkısıda bu şekilde olsun :)

Mr.CordiaL
13.Şubat.2008, 00:37
Empoli değilde daha iyi bir kulüp olsaydı ben gitmesinden yana olurdum. Kendini daha iyi bir kulüpte daha çok gelişterecektir. Ancak Empoli'nin GS'den daha iyi olanaklar sunacağını sanmıyorum ...

Roberto Baggio
13.Şubat.2008, 01:49
Empoli kim yahu Milan falan istese seve seve versek kanıtlasın fakat önce kendini bizede para kazandırsın ondan sonra....

Del Piero_10
13.Şubat.2008, 13:50
Empoli değilde daha iyi bir kulüp olsaydı ben gitmesinden yana olurdum. Kendini daha iyi bir kulüpte daha çok gelişterecektir. Ancak Empoli'nin GS'den daha iyi olanaklar sunacağını sanmıyorum ...

Daha iyi bir kulüp alsa onu göndereceği yer muhtemelen Empoli olurdu.Empoli'nin kadrosunun tamamına yakını kiralık genç oyunculardan oluşuyor.

Mr.CordiaL
13.Şubat.2008, 19:40
Daha iyi bir kulüp alsa onu göndereceği yer muhtemelen Empoli olurdu.Empoli'nin kadrosunun tamamına yakını kiralık genç oyunculardan oluşuyor.

Daha iyi olanaklar derken 11 oynamasını kastetmemiştim. Antreman tesislerinin kalitesi, vb.

Sekopej
13.Şubat.2008, 20:19
Gittiğinde gitti diye yeni konu açar, tartışırız.