PDA

View Full Version : Yeni Patron Hasan Doğan

deniz.91
14.Şubat.2008, 15:04
YENİ PATRON HASAN DOĞAN!

Türk futbolu, 37. başkanını seçmek üzere bugün sandığa gitti.Futbol Federasyonu Ankara'da yapılan seçimli genel kurul toplantısında yeni başkanı belirleniyor. 231 delegenin oy kullandı seçimde Hasan Doğan 222 oy aldı. 8 oy boş çıkarken, 1 oy da geçersiz sayıldı...

Futbol Federasyonu'nun olağanüstü genel kuruluna, tek başkan adayı olarak katılan Hasan Doğan'ın yönetim ve denetim kurullarında yer alan isimler de belli oldu.

Delegelerin başkanlık için oy kullanma işleminin sona erdiği genel kurulda, Hasan Doğan'ın listesi şu isimlerden oluşuyor:

Yönetim Kurulu: Oğuz Çarmıklı, Mehmet Ali Aydınlar, Zafer Yıldırım, Mahmut Özgener, Serdar Güzelaydın, Levent Kızıl, Servet Yardımcı, Mehmet Baykan, Lütfi Arıboğan, Süleylan Atal, Ufuk Özerten, Arif Nuri Koşar, Tuncay Karartı, Yunus Egemenoğlu

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Hakan Kanık, İsmet Çiftçi, Ali Düşmez, Fahrettin Curoğlu, Ahmet Malatyalı, Celal Birsen, Hüseyin Ar, Fahrettin Eserdi, Mustafa Evrensel, Kenan Serthan, Eyüp Gözgeç, Cevat Kosova, Turan Mecikoğlu, Cemal Yücel Günay

Denetleme Kurulu: Hamdi Topçu, Birol Acar, İsmail Gerçek, Kazım Çalışkan, Ziya Erbaş

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: İbrahim Zengin, Mehmet Ali Kaynar, Murat Eroğlu, Namık Öndeş, Salih Karabulut

* Faaliyet raporu açıklandıktan sonra mali durum, bilanço hakkında bilgiler verildi..
* Nafiz Zorlu söz alarak mali öneriler yaptı....
* Hasan Doğan'ın yönetim kurulu listesi açıklandı...
* Haluk Ulusoy Genel Kurul'u terketti...
* Delegelerin oy verme işlemi devam tamamlandı..
* Ve seçim sonucu açıklandı...
* Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'ndaki isimler onaylanıyor..

14.02.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif

Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

PesimiSTyLa
14.Şubat.2008, 15:12
Hayırlı olsun. İnşAllah gelen gideni aratmaz.

Atakan38
14.Şubat.2008, 15:21
HayırLı Olur İnşaLLah

anilton
14.Şubat.2008, 16:01
Türk futbolu için hayırlısı olmuştur inşallah...

BeaT
14.Şubat.2008, 16:12
türk futbolu için en iyisi oldugunu düşünüyorum takımların çoğunlugunun istediği bir başkan geldi umarım iyi işler başarırlar.

Burak Duran
14.Şubat.2008, 16:13
bakalim haluk ulusoya bir dunya laf edenler bu yonetimde neler diyecekler ulusoydan daha faydali olacagini yada daha az zararli olacagini sanmiyorum ama insallah yanilirim

DisCo
14.Şubat.2008, 16:15
Hayırlı uğurlu olsun.

Sekopej
14.Şubat.2008, 16:16
Kulüpler Birliği'nin istediği başkan seçildi. Kulüpler onu istediği için kulüplere yaranmak gibi bir düşüncesi olmazsa Ulusoy'dan daha iyi olacaktır.

DeNiZ_1903
14.Şubat.2008, 16:35
Hayırlı olsun Türk futbolu için ...

BlackEagle19o3
14.Şubat.2008, 17:00
Hayırlı uğurlu olsun gelenin gideni aratacağını hiç sanmıyorum;)

aykut_gencfb
14.Şubat.2008, 17:01
yabancı kontenjanını açacak mı acaba?

shamur1
14.Şubat.2008, 17:09
Siyaset Türk Futbolunuda ele geçirdi. Bütün Türk Milletinin gözüaydın. Bekleyip görecez futbolumuz nereye doğru gidecek..

Fernando Gago
14.Şubat.2008, 17:38
Siyaset Türk Futbolunuda ele geçirdi. Bütün Türk Milletinin gözüaydın. Bekleyip görecez futbolumuz nereye doğru gidecek..

%100 Katılıyorum Siyaset futbola da el koydu bakalım sonu ne olur

El Comandante
14.Şubat.2008, 17:46
Gelen gideni aratacak,siyaset futbola girdi.Ulusoy döneminden de kötü bir dönem bizleri bekliyor.Hic hayirli olmadi. ;)

TR.CaPTaiN
14.Şubat.2008, 17:55
Kulüplerin istediği oldu. Kimse Haluk Ulusoy'dan daha kötü yönetemez. Hasan Doğan Türk futboluna hayırlı olsun.

RoNNiE91
14.Şubat.2008, 20:08
Hayırlı olsun Türk Futbolu için.Umarım görevini layiğiyle yerine getirir.

GReeN BeReT
14.Şubat.2008, 20:18
Yeni yönetimin Türk Futbolu'na hayırlı olmasını diliyorum.

Lucas Neill
14.Şubat.2008, 20:18
Bütün kulüplerin isteği doğrultusunda seçildi artık hiç bi kulüp bize çifte standart uygulanıyo falan deyip yaygara çıkarmamalı.

GeNç KaRTaL
14.Şubat.2008, 21:24
Bütün kulüplerin mutabakata vardığı bir isim olması Hasan Doğan için büyük avantaj.Güvenirliğinden gram şüphem yok.İnşallah daha iyi bir yönetim gösterir kendisi.Siyasi yönü başını ağrıtabilir ama göstereceği iyi yönetim ile bundan etkilenmeyecektir..

Yeni Federasyon başkanı hayırlı olsun..

Nedvedmania
14.Şubat.2008, 21:26
Umarım adaletli bir yönetim olur

Universal
14.Şubat.2008, 21:32
Kulüplerin güvendiği daha umarım kar yağmaz. Malum unmadık taş baş yararmış. Türk Futbol'u için hayırlı ve uğurlu olsun. Adaletleli bir yönetim uygulaması dileği ile...

El Barto
14.Şubat.2008, 22:06
Futbol siyasetin içine batmıştır. Bir futbol kalmıştı zaten..

Ben pek hayırlı olacağını sanmıyorum.

a.arıcı-11
15.Şubat.2008, 15:14
valla hasan doğan hiç tasvip etmediğim birisi ama gerek cesareti gerk dürüstlüğü ile UFUK ÖZERTEN fedarasyona büyük katkı sağlar diye düşünüyorum(hatırlamayanlar için eski mhk başkanıdır kendisi)

Fıratcan Alçınkaya
15.Şubat.2008, 18:39
Umarım iyi bir dönem olur.. Özelikle her takıma eşit davranılsın...