View Full Version : [TSL] Trabzonspor Araştırması FM2008 - 8.0.2
GReeN BeReT
25.Ağustos.2007, 06:14
Cale'nin şu anki top kapma değerini bilmiyorum ancak 16 verilmesinin zor olduğunu düşünüyorum.Hem 1 maçtan değerlendirmemizi yapmamız iyi olmaz,hem de zaten ilk sürümde Serhat abi'nin yansıtabileceğini sanmıyorum.Yani geldiği takımdan nasıl geldiyse öyle olacaktır büyük ihtimal.Ayrıca Serhat abi'nin cimriliğini bildiğimden 16 hayal gibi geliyor bana.Oyuncuların özelliklerinin değiştirileceği dataya kadar çok iyi oynarsa bile 14-15 olur en fazla gibi geliyor bana bir bek oyuncusu için.
Trabzonspor
25.Ağustos.2007, 19:34
Cale'nin şu anki top kapma değerini bilmiyorum ancak 16 verilmesinin zor olduğunu düşünüyorum.Hem 1 maçtan değerlendirmemizi yapmamız iyi olmaz,hem de zaten ilk sürümde Serhat abi'nin yansıtabileceğini sanmıyorum.Yani geldiği takımdan nasıl geldiyse öyle olacaktır büyük ihtimal.Ayrıca Serhat abi'nin cimriliğini bildiğimden 16 hayal gibi geliyor bana.Oyuncuların özelliklerinin değiştirileceği dataya kadar çok iyi oynarsa bile 14-15 olur en fazla gibi geliyor bana bir bek oyuncusu için.
bek olarak oynadı ama heryerde vardı ya defansta cok hosuma gıttı
nekop
25.Ağustos.2007, 22:58
Öncelikle dedigin gibi Cale'yi ben yapmayacağım Hırvat araştırmacı yapıp yolladı Cale'yi ama çok iyi bir profili yok açıkcası Cale konusunda çok umutlanmayın bu yüzden ama devre arası gereken düzeltmeleri yapacağım.
Ayrıca cimri olduğum söylentisine kesinlikle katılmıyorum. :D Büyük araştırmacı insan Ömer abininde dedigi gibi ''İyi oyuncu araştırması, bir oyuncunun iyi yönlerini abartmakla değil,
zayıf yönlerini doğru tesbit etmekle ortaya çıkar.''
Trabzonspor
30.Ağustos.2007, 05:20
bu selcuk nanın uzun sutu kac olcak gecen yılda uzaktan gollerı vardı onları goz onune alarak ıyı bı rakam olmustur hatta ozellık eklenebılır uzaktan şut dener diye
nekop
30.Ağustos.2007, 07:17
bu selcuk nanın uzun sutu kac olcak gecen yılda uzaktan gollerı vardı onları goz onune alarak ıyı bı rakam olmustur hatta ozellık eklenebılır uzaktan şut dener diye
Manisa araştırmacısı kaç yaptıysa o kadar olacak devre arasına kadar bana göre 16 civarı olabilir.
extensor
30.Ağustos.2007, 07:22
Manisa araştırmacısı kaç yaptıysa o kadar olacak devre arasına kadar bana göre 16 civarı olabilir.
haklısın..
ve şu ayrımı yapalım uzaktan şut atar ppm sine gerek yok. mesela mehmet topal gibi barusso gibi ota boka şut atan bir adam değil.
inandığı zaman gerektiği zaman şut atıyor. daha akıllı o konuda...
nekop
01.Eylül.2007, 12:34
İzlediğim 4-5 maçta(biri canlı) Cale hakkındaki analizlerim.
Top kapma 15
Pozisyon alma 15
Hız 15
Hızlanma 11-12
Çeviklik 14
Denge 15-16
Orta yapma 13
Dripling 11
Passing 14
Creavity 14
Cesaret 13
Önceden sezme 15
Daha öncede belirttiğim gibi Gökhan Gönül'e benzetiyorum Cale'yi Gökhan'la aralarındaki fark Cale'nin defansif yönü Gökhandan çok çok iyi Gökhanında hız ve hızlanması Cale'den daha iyi..
Trabzonspor
01.Eylül.2007, 19:31
İzlediğim 4-5 maçta(biri canlı) Cale hakkındaki analizlerim.
Top kapma 15
Pozisyon alma 15
Hız 15
Hızlanma 11-12
Çeviklik 14
Denge 15-16
Orta yapma 13
Dripling 11
Passing 14
Creavity 14
Cesaret 13
Önceden sezme 15
Daha öncede belirttiğim gibi Gökhan Gönül'e benzetiyorum Cale'yi Gökhan'la aralarındaki fark Cale'nin defansif yönü Gökhandan çok çok iyi Gökhanında hız ve hızlanması Cale'den daha iyi..
tam boyle bekledıgım ozellıkler bende onun bole bı profıl dıyordum top kapma ve pozısyon alma cok ıyı
Vieri
15.Şubat.2008, 02:45
Trabzonspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Cyzio
15.Şubat.2008, 15:06
http://img152.imageshack.us/img152/5656/ts1aa9.th.jpg (http://img152.imageshack.us/my.php?image=ts1aa9.jpg)
Hüseyin'in kafa 17, pas 14 eskisinden daha gerçekçi yapılmış ama kafa da 14-15 olabilirdi..
Hüseyin gibi bi futbolcunun pas yeteneği 14, Gökdeniz'in ki 12.Bu dikkatimi çekti.Hasan'ın tekniği 12, Gökdeniz'in ki 13.Bu oyunu oynayıp oyuncuları tanımayan bi adam Gökdeniz'in Hasan'dan sadece hızının iyi olduğunu düşünür.Heralde TS'yi az çok takip edenler iki oyuncu arasındaki farkın uçurum kadar olduğunu bilir.Bide Gökdeniz şuan TS'yi sırtlayan 2-3 isimden bir tanesi ve onlardan en iyisi.Bunlar göz önüne alınmalıydı.Gökdeniz'in ben genel olarak özelliklerini beğenmedim bu yamada da.Bence fiyasko bir Gökdeniz olmuş..
Umut normal yapılmış beklediğim gibi.Keza Yattara'da öyle.Barış beklediğim düzeyde değil.Jabi gerçekten çok iyi yapılmış.Ama Jabi TS'de 3-4 maç ya oynamıştır ya oynamamıştır.Ayman baya iyi..
Abdullah Karmir diye bi isim var kadroda.Böyle bi oyuncunun varlığından haberim yok.Ömer Rıza ile yollar ayrıldı..
Kısaca ilk izlenimlerim böyleydi.Ben zate TSL oynayan bir kişi değilim.Bu hataları gördüm ve yazmak istedim.Yeni bir yapılanma var zaten araştırma ekibinde.Sonraki FM serilerinde gerçeğe daha yakın olacağına inanıyorum.Saygılarımla..
nekop
16.Şubat.2008, 00:37
Arkadaşlar çalışmaları etap etap yapıyoruz ilk etap çalışmalarında ben Barış,Abdullah(gerçekte var) gibi genç oyunculardan bikaçını kadroya ekledim.Fakat diger etap yapım aşamasındayken ufak bir kaza atlattım ve 1 bucuk hafta neredeyse hiç yataktan kalkmadım.Bu yüzden yapılması gereken diger işler aksadı ve olabildiği kadarıyla halledildi.Bu yüzden Trabzonspor'un bu durumunun tek suçlusu benim hepinizden özür diliyorum ileri ki serilerde daha gerçekçi bir Trabzonspor göreceğinizden emin olabilirsiniz.
Not: PESkolik Ömer Rıza hale Trabzonspor'un sözleşmeli futbolcusu resmi bir ayrılık söz konusu degil...
Lionel Andres Messi
16.Şubat.2008, 00:52
Arkadaşlar çalışmaları etap etap yapıyoruz ilk etap çalışmalarında ben Barış,Abdullah(gerçekte var) gibi genç oyunculardan bikaçını kadroya ekledim.Fakat diger etap yapım aşamasındayken ufak bir kaza atlattım ve 1 bucuk hafta neredeyse hiç yataktan kalkmadım.Bu yüzden yapılması gereken diger işler aksadı ve olabildiği kadarıyla halledildi.Bu yüzden Trabzonspor'un bu durumunun tek suçlusu benim hepinizden özür diliyorum ileri ki serilerde daha gerçekçi bir Trabzonspor göreceğinizden emin olabilirsiniz.
Not: PESkolik Ömer Rıza hale Trabzonspor'un sözleşmeli futbolcusu resmi bir ayrılık söz konusu degil...
geçmiş olsun...bende tam hüseyin çimşir'in bir çok özelliğinin ort.2 şer puan yüksek olduğunu söylicektim.ama gerek kalmadı önümüzdeki serilerde daha da güzel olacağını umuyorum:)
extensor
16.Şubat.2008, 01:48
GENEL YORUMUM
Bana göre :
jefferson 3 yıldır yedek neredeyse futbolu unuttu hala ca 130 hala pa 150 bu çok kötü
cem demirin 85 lik ca sı 100 civarı olmalıydı o kadar yetersiz değil lig a da her takımda direk oynar
ersun yanalında 140 a 155 lık beceri puanları bana fazla geldi
perpetua
16.Şubat.2008, 02:05
jefferson 3 yıldır yedek neredeyse futbolu unuttu hala ca 130 hala pa 150 bu çok kötü
Yedek beklemesinin nedeni sadece kalite eksikligi degil.
Bir veya iki ay once Ersun Yanal Jefferson'un iyi bir kaleci oldugunu ve normalde kullanacagini ancak Jefferson'un kafasinda Trabzonspor'u bitirdigini ve transfer olmak istedigini acikladi.
Ne olursa olsun bence Jefferson hala iyi bir kaleci.
extensor
16.Şubat.2008, 02:11
onun için karşıyakadan onur kıvrak ikinci kaleci olduda jefferson üçüncü kaleci durumunamı düştü madem kafasında başka takım var neden gönderilmedi
üstelik üçüncü kalecisi yabancı olan takım olurmu yaw
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ve jeffersonu bir çok maçta izlememe rağmen kaleye dolduramadığını pozisyon almada eksik olduğunu hava hakimiyetinin zayıf olduğunu gözlemledim
shamur1
16.Şubat.2008, 10:17
Ya arkadaşlar bilmeden yorum yapıyorsunuz. Jefferson şuan mevcut kalecilerinin en iyisidir. Ama Ziya Doğan yüzünden yedek bırakılmıştır. Jefferson bir kenara Ziya Doğan bu işi daha çok futbolcuya yaptı. Szymkowiak kötü bir oyuncumuydu ? Adama futbolu bıraktırdı 30 yaşında. Stepanov Risp'den kötümüydü de Stepanov yedek bırakıldı ,küstürüldü en sonunda satıldı. Yattara Ersun Yanal geldiğinden beri daha derli toplu şu an . Niye ? Çünkü 11'de başladığı zaman 50-60.dakikalarda yedek kulubesine bakmıyor . Acaba oyundan çıkacakmıyım diye. Onun için daha rahat oynuyor. Aradaki koskoca farkı Fm 07 Trabzonspor kadrosunu 8.0.2 deki ile karşılaştırırsak zaten sorular yanıt buluyor. Berbat. Bu arada Trabzonspor araştırcamız nekop kardeşimize geçmiş olsun.. Yeni öğrendik durumunu..
extensor
16.Şubat.2008, 15:25
şimdi shmur jefferson bu takıma alındığından beri teknik direktör olarak kimler geldi kimler geçti hangi teknik adam oynattıda ziya doğan oynatmadı diyorsun ziya dogan da oynattıda geçen sene 30 metreden kalenin ortasına gelen topu yemedimi uefa kupasında
bizim orkun 123 bizim volkan 128 trabzonun 3. kalecisi brezilyalı 130 ca 150 pa
adam 3 senedir hep yedek değil her gelen antrenör oynattı her gelen antrenörde yedeğe çekti kalenin neresinde duracağını bilmiyor zayıf kaleyi kaplayamıyor çizgiye yapışık oynuyor hava hakmiyeti zayıf özgüveni zayıf
bide bu cümle hoş değil "Ya arkadaşlar bilmeden yorum yapıyorsunuz"
sen yada ben neyi ne kadar biliyoruz muamma futbol kesin doğrulanmış gerçeklerin oyunu değildir sana göre vardır bana göre vardır ben sana bilmiyorsun demem çünkü yorumlar bilgi olarak ifade edilmez
shamur1
16.Şubat.2008, 15:35
Jefferson son 2 senedir as oynuyordu . Neyse tmm tartısmaya giremem şimdi sizin Orkun en iyisi. Şu an da kafasında Trabzonspor'u bitirdiği için oynatılmıyor . Yoksa bu sene ilk kez oynadığı maçta penaltı kurtarmış , ondan soraki haftada iyi bir maç çıkarmıştı. Heralde Ersun Yanal Jefferson varken 3.kaleci Ahmet Şahin'i oynatacak kadar aptal değildir dimi.
nekop
16.Şubat.2008, 16:39
Jefferson'la Orkun çok farklı kaleciler Jefferson Orkun kadar iyi yer alamaz belki ama refleksleri Orkun'un çok çok üstünde fiziksel olarakta daha atletik bir vicudu var buda bir kaleci için oldukça önemli...
extensor
16.Şubat.2008, 16:40
ben bizim orkun en iyisi demedim orkun karar vermede hava hakimiyetinde yer almada çok zayıf ben 122 ca yı hakettiğine inanıyorum ama jefferson kadar da kötü değil aynı şekilde volkan jeffersondan çok daha iyi kalecidir konsantrasyon eksikliği dışında hava hakimiyeti çok iyi olan bir kaleci neden bu milli takım kalecileri iyi değilde jefferson iyi
ayrıca shamur jeffersonun son iki senede as oynadığını söyleyemezsin tolga zengin alt yapıdamı oynuyordu o zaman veya ahmet şahin jeffersonun yedeğimiydi
jeffersonun as oyuncu olmadığını sende çok iyi biliyorsun düşünceni ispatlamak için yalan atmana gerek yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
jefferson penaltı kurtardığı maçta başka ne yapmıştı hatırladınmı shamur :D
shamur1
16.Şubat.2008, 18:31
Benı yalancı durumuna düşürüyosun ama acaba sen bu dediklerine inanıyormusn ? Jefferson bu sene hariç son 2 senede 44 lig maçına çıkmış hepside iLk 11 . Tolga Zengin ise bu dönemde 11 kez forma giymiş. Yani senin anlıyacağın Ziya Doğan gelene kadar bu takımın kalecisi Jefferson'dı.Malum Ziya Doğan'ın takımdan kestiği yabancılar arasında Stepanov,Szymkowiak,Yattara hiç oynatmadığı Musampa,Jun da vardı. Yani dedim ya birşeyleri iddaa etmek için bilmek gerekiyor . Ayrıca Üşündirmedin beni de bu rakamları aradım sen bilgilen diye.
Senin o çok iyi dediğin kaleci hatırlarsan en son küme düşen bir takımdan geldi ve yıllardır Anadolu'da kümeye oynayan takımlarda oynadı. Dediğin kadar iyi bir isim olsaydı Fatih Terim formsuz Rüştü'nün yerine Orkun'u oynatırdı. Ayrıca Volkan'ın da ne kadar komik goller yediğini biliyorsundur heralde. Iskalar, çalım atayım derken kaptırmalar,kapadığı köşeden içeri giren toplar vs. Ha bide Jefferson penaltı kurtardığı maçtan sora naptı sölermisin ? Gören de sanırkı kaç senedir Trabzonspor maçlarını hep sen izliyorsun benim hiçbirşeyden haberim yok.
halil85
23.Şubat.2008, 23:11
Tomas Jun'un historysi hatalı girilmiş,2005/2006 sezonun ilk yarısı Trabzonda oynadı, ikinci yarı Beşiktaş'a kiralandı. Oyunda sadece 2005/2006 sezonunda 22 maç 1 gol olarak Tranzonda oynadığı girilmiş.
Arkadaşlar Fm 2007 oynayan veya bilgisayarında yüklü olan arkadaş varsa editörden Tomas Jun'un history'sine bakabilr mi? Fm 2007 de hem Beşiktaş'ta oynadığı dönem hem Tranzonspoe'da oynadığı dönem girilmiş ama ikiside Trabzonspor adıyla yanış girilmişti iki kez Trabzonspor diye gözüküyordu.
EL-Hadji
19.Nisan.2008, 14:03
Artık TS araştırmasıyla bir alakası kalmadı ama Gökdeniz' i Ruslar nasıl yapacak çok merak ediyorum. Lige çok iyi girdi ama bu performansını sonun kadar sürdürebileceğini tahmin etmiyorum. Ruslar abarmtasıyla ünlüdür bakalım Gökdeniz;' i nasıl yapcaklar.
nekop
21.Nisan.2008, 18:34
Ruslar Gökdeniz'e bu gidişle 160 üstü bir ca bile verebilir.Açıkcası benimde en merak ettigim konulardan biri...
extensor
21.Nisan.2008, 18:46
sezon sonuna kadar böyle gitmez bide gökdeniz stili futbolcular okadar iyi oynayamaz teknik kapasitelerini yansıtamazlarsa nelerini yansıtabilir bu oyuncular
EL-Hadji
22.Nisan.2008, 18:53
Çağdaş Atan' a DL eklenebilir mi? Spor x deki röportajında bu mevkide de oynayabildiğini belirtmişti.
anilton
22.Nisan.2008, 18:57
Çağdaş Atan' a DL eklenebilir mi? Spor x deki röportajında bu mevkide de oynayabildiğini belirtmişti.
Eklenmeli Beşiktaş'ta oynamıştı Dl'de.Hatta Tigana onu Petit'e benzettiğini söylüyordu(neresini benzetiyorsa:D) ve bir çok maçta Dm'de oynatmıştı...
bjk_melo_151
22.Nisan.2008, 19:03
Çağdaş Atan,Denizlispor'da da Altay'da da solda oynadı.Ayrıca Serbest vuruşları da iyi uzaktan vuruşları da.
extensor
22.Nisan.2008, 19:08
ben olsam oynatmam ve çok uzun süredirde oynatılmıyor zaten
fiziğide hiç müsait değil bence
solak stoper olarak kalsa daha iyi olur
saygılar
nekop
22.Nisan.2008, 20:02
Evet o röportajı okudum bende ama yinede çok fazla olmaması gerekir diye düşünüyorum.13 civarı ideal olabilir.
GReeN BeReT
22.Nisan.2008, 20:11
Evet arkadaşlar Trabzonspor dergilerinden yaptığım bir araştırma vardı onu yayınlayacağım.Araştırmamı yaparken sadece dergiden gördüklerimi yazdım.Kendi yorumum yoktur.Bilginize.Sonra çok saçma falan olmuş demeyin kırmayın beni lütfen :) Sizlerinde düşüncelerinizi bekliyorum.
Ts Dergileri röportajlarından toplanan bilgilerdir.
Umut Bulut 2006 Ağustos Sayısı
Favori Takımı Atletico Madrid,Barcelona
Favori Personeller Ronaldo,Fatih Tekke,Tuncay Şanlı
Cem Demir 2006 Ağustos Sayısı
Favori Personeller
Yerli;Fatih Tekke
Yabancı;Thierry Henry
Kaleci;Olliver Kahn
Eski Yabancı Oyuncu;Zinedine Zidane
Favori Takımı Arsenal
Murat Ocak 2006 Ağustos Sayısı
Hüsnü Özkara'nın büyük emeği olduğunu söylüyor.
Favori Personeller Ergün Penbe,Hasan Şaş
Mustafa Keçeli 2006 Ekim Sayısı
Favori Personeller Ronaldinho,Fabio Cannnavaro
Serkan Balcı 2007 Ekim Sayısı
Favori Personeller Tuncay Şanlı,Eto,C.Ronaldo,Gattuso
Çağdaş Atan 2008 Ocak Sayısı
Mevki;Stoper ve Sol Bek'in yanısıra görev verilmesi durumunda Ön Libero
olarak da oynayabileceğini belirtmiş.
Barış Memiş 2008 Şubat Sayısı
Mevki:Her iki kanatta oynayabileceğini,her iki ayağını aynı oranda
kullanabildiğini belirtmiş.
Favori Personeller Gökdeniz Karadeniz,Roberto Carlos,Aaron Lennon,Kaka
Onur Recep Kıvrak 2008 Şubat Sayısı
Metin Küçükoğulları'nın büyük emeği olduğunu belirtmiş.
Favori Personeller Petr Cech
extensor
22.Nisan.2008, 20:14
çok yararlı bilgiler teşekkürler fernandez kardeşim
bu oyuncuların yabancı favori personalleri oyuna eklenmemeli
bide barış memişin favori personaline yattarada eklenebilir
nekop
22.Nisan.2008, 22:15
çok yararlı bilgiler teşekkürler fernandez kardeşim
bu oyuncuların yabancı favori personalleri oyuna eklenmemeli
bide barış memişin favori personaline yattarada eklenebilir
Yattara hakkında Barış'ın birşey dedigini duymadım kendisi Gökdeniz'in hayranı onu eklemeyi planlıyorum.
extensor
23.Nisan.2008, 01:11
kimden duyduğunu hatırlayamıyorum ama barışın yattarayı kendine örnek aldığını idol futbolcu olarak onu seçtiğini söylemişti birisi ama kimdi inan çıkaramıyorum
EL-Hadji
23.Nisan.2008, 12:43
Emrecim teşekkürler çok güzel bilgiler.
Cengo
24.Nisan.2008, 02:53
Umut Bulut'un off the ball düşük olabilir, bence herkesin aksine biraz teknik olduğunu düşünüyorum ve finishing de fena değil.
extensor
24.Nisan.2008, 16:05
umut bulutun çok inatçı olma özelliği determination'a yansıtılmalı
bjk_melo_151
24.Nisan.2008, 16:59
Umut'un eksik yönleri kararsızlık(Decision 7-8),Takım oyunu ve çalışkanlık(Teamwork/Workrate 10/10),Yaratıcılık(6-7),Ön sezi(Anticipation 9-10).Güçlü yanları;Bitiricilik(Finishing 14-15),Uzaktan vuruş(Long Shot 13-14),Top üstünlüğü(First touch 14-15),Top sürme(Dribbling 12-13),Sıçrama,Çeviklik(Jumping/Agility 14/15).Orta derecede olan özellikleri ise hızı(Pace/Acceleration 13/13),Dayanıklılık ve Güç(Stamina/Strenght 12/13)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yani şu şekilde:
http://img169.imageshack.us/img169/5831/umutbulutpg0.th.jpg (http://img169.imageshack.us/my.php?image=umutbulutpg0.jpg)
extensor
24.Nisan.2008, 17:22
first touch: top kontrolü yapabilme becerisi oluyor pek iyi olduğu söylenemez 12-13 ü geçmez
çalışkanlığının düşük olması değil yüksek olması gerekir 14-15 takım oyunuda 12-13 olabilir
top sürmesi 10 u geçmez sıçrama 13 çeviklik 13 ü geçmez
YusufT
24.Nisan.2008, 17:34
Bjk_Melo
Umut fizik acidan bu kadar kötü degil, hattaa strength 12 vermisin, en az 14 olur.
nekop
24.Nisan.2008, 22:27
Umut Bulut'un off the ball düşük olabilir, bence herkesin aksine biraz teknik olduğunu düşünüyorum ve finishing de fena değil.
Bende bunu söyledim arka sayfalarda işte benim gibi düşünen ender kişilerden biri... :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Umut'un eksik yönleri kararsızlık(Decision 7-8),Takım oyunu ve çalışkanlık(Teamwork/Workrate 10/10),Yaratıcılık(6-7),Ön sezi(Anticipation 9-10).Güçlü yanları;Bitiricilik(Finishing 14-15),Uzaktan vuruş(Long Shot 13-14),Top üstünlüğü(First touch 14-15),Top sürme(Dribbling 12-13),Sıçrama,Çeviklik(Jumping/Agility 14/15).Orta derecede olan özellikleri ise hızı(Pace/Acceleration 13/13),Dayanıklılık ve Güç(Stamina/Strenght 12/13)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yani şu şekilde:
http://img169.imageshack.us/img169/5831/umutbulutpg0.th.jpg (http://img169.imageshack.us/my.php?image=umutbulutpg0.jpg)
Yaptıgın Umut'u inceledim Umut'un dripling 13 olmaz max 11, firsh touchta 15 olmaz oda max 11 olur teamwork,aggression ve workratede için 10 çok düşük heleki Umut'un tamamen çok koşarak falan bişeyler yaptıgını düşünürsek bu özellikleri oldukça yüksek yani bunlar haricindeki özellikler gerçege yakın ama yinede bazı özelliklerinde ufak düşmeler ve arttırlar olacaktır.
nekop
27.Nisan.2008, 12:34
Ergin dün ilkkez ilk 11'de oynadı ve golünü attı belki sezon başından beri bu yapılsaydı gelecek sene ile ilgili forvet kaygımız olmazdı.Çok güçlü bir oyuncu degil, Umut'a göre daha iyi yer alıyor, çok fazla hızlıda degil paca max 13 olur.
midfielder1912
27.Nisan.2008, 14:29
onur nasıldı? beğendin mi? (kaleci)
shamur1
27.Nisan.2008, 14:39
4 Kritik kurtarış yaptı Onur.
YusufT
27.Nisan.2008, 15:55
Vallaa özetlerden izledigim kadariyla Onur bayaa iyi oynadi.
Begendim acikcasi, bu Ergin Keles liseler arasi gol krali olan degilmi?
Cyzio
27.Nisan.2008, 16:02
Ergin dün ilkkez ilk 11'de oynadı ve golünü attı belki sezon başından beri bu yapılsaydı gelecek sene ile ilgili forvet kaygımız olmazdı.Çok güçlü bir oyuncu degil, Umut'a göre daha iyi yer alıyor, çok fazla hızlıda degil paca max 13 olur.
Ergin'den Trabzon'a golcü olmaz..Ayrıca Ergin iyi oynasa bile nasıl forvet kaygısı çekmeyecektik saçma..
shamur1
27.Nisan.2008, 16:06
Evet Trabzon Lisesisin Dünya Şampiyonu olduğu sene gol kralı olmuştu. Kendine daha iyi baksaydı şuan Trabzonspor'un forveti olabilecek duruma gelirdi. Ama henüz herşey bitmiş değil 86 doğumlu. Fatih Tekke'de Altay,Gaziantep'e kiralık gidip döndükten sonra patlama yapmıştı. Önemli olan o olgunluğa erişebilmek , Ergin Keleş'de o potansiyel var tabi doğru kullanırsa.
nekop
27.Nisan.2008, 16:49
Ergin'den Trabzon'a golcü olmaz..Ayrıca Ergin iyi oynasa bile nasıl forvet kaygısı çekmeyecektik saçma..
Golcüler direk golcü olarak dogmuyorya hepsi yavaş yavaş yükseliyor.Ergin'ede bu şans verilseydi bence Trabzonspor'un gelecek sezon için forvet kaygısı olmazdı.
YusufT
27.Nisan.2008, 18:05
Ergin bana göre Umuttan daha etkilidi macta.
midfielder1912
28.Nisan.2008, 12:21
UMUT için...
Decision 7-8,Takım oyunu ve çalışkanlık (Teamwork/Workrate 10 veya 11/14),Yaratıcılık(8-9),Ön sezi(Anticipation 9-10) Bitiricilik (Finishing 14-15), Uzaktan vuruş (Long Shot 13-14),Top üstünlüğü(First touch 13-14), Top sürme (Dribbling 12-13), Sıçrama,Çeviklik(Jumping/Agility 14/15), Acceleration 13, pace 12, heading 14, off the ball 12-13 şeklindeki görüşümü kayıtlara geçmek isterim.
ayrıca umut aslında iyi bir takım oyuncusudur bence ama trabzondaki takım olamama durumu umut u da takımdan kopuk bir oyuncu olarak yansıtıyor bence... eğer ankaragücündeki umut olsaydı team work 13 ten aşağı olmazdı.