Log in

View Full Version : Jimenez: "Fenerbahçe'yi abartmayın"

deniz.91
14.Şubat.2007, 18:34
Jimenez: "Fenerbahçe'yi abartmayın"

Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü Fenerbahçe ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak olan Sevilla'nın Teknik Direktörü Manalo Jimenez, İspanyol basınına sarı-lacivertli kulübü kızdıracak açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelerek Gençlerbirliği OFTAŞ maçını izleyen hatta Fenerbahçe'nin Aurelio ile kazandığı penaltı sonrası tribünde gülen Jimenez, "Fenerbahçe, ancak İspanya 3. liginde oynayabilecek bir takıma karşı galibiyet aldı. Asla abartılmamalı. Çünkü karşılarında çok zayıf bir ekip vardı. Bu da Türkiye liginin kalitesini gösteriyor. Ortaya koydukları bu futbolla bizi elemeleri zor olacak" dedi. İspanyol çalıştırıcı sarı - lacivertli ekibin son oynadığı maçları hem kendisinin, hem de yardımcısının izleme fırsatı bulduğunu ancak rakipleriyle arasındaki aşırı kalite farkının hemen ortaya çıkmasından dolayı yeterli fikir sahibi olamadığını da ifade etti.

STADA ÖVGÜLER YAĞDIRDI
Türkiye Ligi'nde 3 tane kaliteli takımın bulunduğunu kaydeden Sevilla'nın çalıştırıcısı, "Bu yüzden Fenerbahçe'nin oynadığı maçların Şampiyonlar Ligi için ölçü olmayacağını biliyorum. Grupta çok önemli sonuçlara imza atmaları bunun göstergesi. Ancak bizim daha şanslı olduğumuzu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu futbolda yabancıların büyük payı olduğunu da vurgulayan Jimenez, bazı isimlerin kendisini korkuttuğunu ancak bu oyunculara alınacak özel önlemlerle turu geçeceklerini söyledi. Jimenez, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın kendisini hayran bıraktığını, Fenerbahçe'nin geleceğe büyük yatırımlar yapan bir kulüp olduğunu belirtti.

Kaynak: Milliyet

DisCo
15.Şubat.2008, 12:43
Oftaş maçıyla ilgili doğru bir teşhiş yapmış. Ama Şampiyonlar Ligi atmosferi farklı oluyor. Oyuncular mutlaka farklı performans gösterecektir. Zaten göstermezlerse iş Kadıköyde biter. Yinede takımlarım son performanslarına bakarsak Fenerbahçe için çok iyi durumda diyemeyeceğiz.

World Hollow o1
15.Şubat.2008, 13:01
Jimenez: "Fenerbahçe'yi abartmayın"

Geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelerek Gençlerbirliği OFTAŞ maçını izleyen hatta Fenerbahçe'nin Aurelio ile kazandığı penaltı sonrası tribünde gülen Jimenez, "Fenerbahçe, ancak İspanya 3. liginde oynayabilecek bir takıma karşı galibiyet aldı.

Len Yimenez kafan mı güzel senin...:n:

deniz.91
15.Şubat.2008, 13:05
Bırakın böyle düşünsün ve böyle desin arkadaşlar bu fb takımını gaza getirecektir.

Cyzio
15.Şubat.2008, 14:37
Böyle bir yorum yaptığını düşünmüyorum.Uydurma haber olarak görüyorum.Hele İsp 3.ligi takımı benzetmesini hiç bir teknik direktör yapmaz..

TR.CaPTaiN
15.Şubat.2008, 14:46
Jimenez Fenerbahçe'yi 3. lig takımı olarak görmüyor, Oftaş'ı değerlendirirken İspanya 3. liginde oynayabilir diyor. Jimenez'in atladığı kısım şu; Fenerbahçe İstanbul Büyükşehir'e yenildikten sonra Inter'i yendi. Özellikle Fenerbahçe için TSL ve Şampiyonlar Ligi çok farklı.

Fernando Gago
15.Şubat.2008, 17:23
Vay be dışarıdan baya kötü görünüyomuşuz :)

a.arıcı-11
15.Şubat.2008, 17:39
tamamen maçtan önce fenerbahceyi sinirlendirmek ve onları hatayı zorlamak amaçlı bir yorum yapmış gerçektende kafası çalışıyomuş sonuçta mancini bize çok iyi takım dedi ve 3-0 yendi buda o tarz bi açıklma yapmış ama zıt bir açıklmam olmuş umarım meazzadki maçın etksini göstermez

uAsamet91
15.Şubat.2008, 17:41
Jimenez Oftaş için demiş 3.Lig eleştirisini.Ayrıca Oftaş bu sezonki en kötü oyununu oynadı.Tek maça göre yorumlamış

TürkuAz
15.Şubat.2008, 17:46
Yok artık Jimenez.. :n:

Fenerbahçe Avrupa'da bambaşka oynuyor, özellikle bu sezonun kritik maçlarını göz önünde bulunduralım..

DisCo
15.Şubat.2008, 17:47
Şimdi arkadaşlar bazı şeyleri kabullenmek lazım. Bizim ligimizdeki takımların çoğu Avrupa alt liglerinde başarı elde edemezler. Adamda diyor ki Fenerbahçe'nin kazandığı takım öyle çok zor bir takım değildi demiş.

Bu haberi başka bir yerde okudum. İnanın Jimenez:"Fenerbahçe'yi Abartmayın" başlığı ile verilmeseydi bakmazdım. Yani bu kısımda haberin okunmasını sağlamak için eklenmiş birşey.

Fenerbahçe veya herhangi bir takım olsun. Ligde oynadığı futbol ile turnuvalarda oynadığı futbol bir olmaz. Fenerbahçe elbette bambaşka oynayacaktır. Onlarda bunun bilincinde. Dediğim gibi ben Sevilla'nın kupayı kazanacağını düşünüyorum. Fenerbahçe turu atlarsa Fenerbahçe kupaya kadar gider.

Roberto Baggio
15.Şubat.2008, 18:08
Edit.........

ordulu5252
15.Şubat.2008, 18:09
Fenerbahçe süpriz yaparsa şaşırmasın
AMA şuanki durumda zor.......

TürkuAz
15.Şubat.2008, 18:13
Fenerbahçe İspanya'da ilk 15 içerisinde olurdu Jimenez abartmış biraz..
Oftaşspor İspanya 3. ligine yaraşır bir takım demek istemiş.

ordulu5252
15.Şubat.2008, 18:22
Arkadaşalar bazı şeyleri kabulenmek gerek Fenerbahçe'nin Sevilla'yı elemesi şuanlık zor...Fener'in defansında problem var Sevilla Fenerbahçe karşısında deplasmanda gol bulacaktır.....Sevilla hocası defana göre değerlendirmiştir.....

KaF KeF
15.Şubat.2008, 18:43
Bizi böyle görmesi çok iyi....Sahada Bizde Biraz Abartırız Artık..:p

TürkuAz
15.Şubat.2008, 19:04
Aslında çokta haksız değil. Fenerbahçe'nin savunmasında Carlos dışında öyle dünya çapında, maç çevirecek kaliteli oyuncular yok. Aynı şey Sevilla için de geçerli diyebiliriz.

Ancak karşı takmın atak hattına bakınca dudağımız uçukluyor, o konuda çok haklı..

anil luque
15.Şubat.2008, 19:12
bence haklı olduğu taraflar var ama böyle bir açıklama yapmak sadece fenerbahçeyi motive eder kendi açısından hiçbir artısı yoktur..

Fıratcan Alçınkaya
15.Şubat.2008, 19:21
gerçekten penaltı gülüncek pozisyondu ama:)

papucun pahalı olduğunu kadıköyde anlar Jimenez...

Redrum
15.Şubat.2008, 19:32
Bırakın böyle düşünsün ve böyle desin arkadaşlar bu fb takımını gaza getirecektir.
bence zaten amacı da o:) gaza gelmemek lazım:)
zaten jimenez'in taktiği ben fm de hep kullanırım. Benden güçsüz takımlar gaza gelir ve saldırır. ben açığı bulurum ve vururum:D

RaSenGan
15.Şubat.2008, 19:52
Sevilla çok çok güçlü bir takım.Fenerbahçe onlara kolay takım gibi görünüyor olabilir.

YusufT
15.Şubat.2008, 19:58
Bizi böyle görmesi çok iyi....Sahada Bizde Biraz Abartırız Artık..:p

evet abartirsiniz. bari 3 fazla gol yemiyelim. Gecen haftaki OFTAS gercekten cok berbatti, Ispanya 3. liginde bile zor oynar o futbolla.

Fenerbahce son haftalarda hicde iyi oynamiyor, bide üstüne Alex oynamazsa Fenerbahce vasatin altinda i kaliyor, simdi demeyin ne alaka diye..

Jimenez vallaa hakli Fenerbahce bu futbol ile Sevilla'yi eleyemez, ama bir baktigmizda Fenerbahce Avrupada degisik oynuyor.

FB'nin en büyük eksigi dogru düskün forvet olmamasi.. ne semih, ne kezman, ne ilhan bence iyi bir forvet degil.

GodfatheR
15.Şubat.2008, 20:38
Bırakın bizi öyle görsün Kadıköy'de anlasın kimle oynadığını.

mert_fox
15.Şubat.2008, 21:02
İnşallah yener Fenerbahçe Sevilla yı.Türk takımlarıyla nasıl konuşmasını öğrenir.

Fernando Gago
16.Şubat.2008, 19:04
Jiemeneze kapak olsun :p :D

UEFA'da favori Fenerbahçe
UEFA'nın internet sitesinde yapılan ankette, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turunda Fenerbahçe-Sevilla eşleşmesinin favorisi sarı-lacivertli ekip gösterildi.
İnternet sitesinde ''Hangi takım çeyrek finale hak kazanır? Fenerbahçe mi, Sevilla mı'' şeklindeki sorunun yöneltildiği ankette, katılımcıların çoğunluğu Fenerbahçe'yi favori olarak gösterdi. Kullanılan oy sayısının belirtilmediği, devam eden ankette, Fenerbahçe'ye yüzde 63.68, Sevilla'ya ise yüzde 36.32 oranında oy verildi.

Redrum
16.Şubat.2008, 19:10
Türklerin gaza geldiği daha şimdiden belli... :) Çok da iyi bişey deil aslında..

Universal
16.Şubat.2008, 21:08
Zico yerinde olsam, bu sözleri soyunma odalarına asarım. Etkisi futbolcular üstünde gözükecektir. Jimanez umarım dünkü maçı izlemştir. Deplasmanda geriye düştüğümüzs maçı 15 dk'da 4 gol atarak çevirdik.

El Comandante
16.Şubat.2008, 21:13
Zico yerinde olsam, bu sözleri soyunma odalarına asarım. Etkisi futbolcular üstünde gözükecektir. Jimanez umarım dünkü maçı izlemştir. Deplasmanda geriye düştüğümüzs maçı 15 dk'da 4 gol atarak çevirdik.

Rakibiniz de son 5 macinda ortalama 4 gol yiyen bir takimdi ama :)

Jimenez fazla güveniyor kendisine,bence de turun favorisi Sevilla ama rakibi kücük görmemek gerek.

GeNç KaRTaL
17.Şubat.2008, 00:38
Sanmıyorum böyle bir açıklama yapmış olacağanı.Yapsaydı ajanslara düşerdi.

Bu dedikleri değilde adamın İspanya'dan kalkıp bu maçı tribünde seyretmesi çok hoş bir olay.Zico'nunda Barcelona-Sevilla maçını gidip orada seyretmesi daha faydalı olabilirdi..(Mutlaka maçı seyretmiştir)

Universal
17.Şubat.2008, 00:50
Rakibiniz de son 5 macinda ortalama 4 gol yiyen bir takimdi ama :)

Jimenez fazla güveniyor kendisine,bence de turun favorisi Sevilla ama rakibi kücük görmemek gerek.

Bugün Espanyol'u deplasmanda dağıttılar. Tabii Espanyol 10 kişi kaldı ve eksikleri vardı.

Maçın bol gollü geçeceği ortada. Favori Sevilla demişsin. Bana göre F.Bahçe diyeceğim; ama UEFA Resmi Sitesi favori olarak Fenerbahçe'yi açıkladı.

aykut_gencfb
17.Şubat.2008, 11:44
bizi hafife almaları bizim için güsell bişe sevilla çıktığında üzülmemin sebebi iyi takım olduklarından ziyade takımın genel yapsının başarıya aç oluşu ve takım farkı gözetmeksizin yüksek konsantrasyonla oynadıkları içindi....bi madrid gelse 6-7 oyuncu maçı ciddiye bile almazlar sonuç farklı olurdu.... Jimenez'in bu yorumu umarım takımı üzerinde etkili olur da işimizi kolaylaştırırlar

El Comandante
17.Şubat.2008, 11:59
Bugün Espanyol'u deplasmanda dağıttılar. Tabii Espanyol 10 kişi kaldı ve eksikleri vardı.

Maçın bol gollü geçeceği ortada. Favori Sevilla demişsin. Bana göre F.Bahçe diyeceğim; ama UEFA Resmi Sitesi favori olarak Fenerbahçe'yi açıkladı.

Eger anketi kasderek favori olarak Fenerbahce´nin gösterildigini söylüyorsan kendi capinda bir rüyadasin bence.Bizim Milletimiz bu anket,oylama konularinda ne kadar etkili bilmiyormusun ?
Ortada bir gercek var,bunu kabullenmeli herkes.Tamam Fenerbahce iyi takim da favori Sevilla cünkü adamlarin kadrolari hem daha iyi,hem de oynadiklari futbol Fenerbahce´ye ters gelen bir futbol.Her bakimdan Fenerbahceden daha iyi bir takim bu Sevilla.
Tamam herkes kendi takiminin maci kazanmasini,tur atlamasini ister.Bu cok dogal birsey,ama FAVORI olarak kendisini göstermek hele ki son 2 senenin Uefa sampiyonu,süper kadrosu olan Sevilla karsisinda kendisini FAVORI göstermek biraz asiriya kacar bence. ;)

fm26mer
17.Şubat.2008, 12:13
Görücez bakalım;) Maçtan sonra... Biz adama Topu Yediririz be..!!

SYLaR
17.Şubat.2008, 17:20
Jiemeneze kapak olsun :p :D

UEFA'da favori Fenerbahçe
UEFA'nın internet sitesinde yapılan ankette, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turunda Fenerbahçe-Sevilla eşleşmesinin favorisi sarı-lacivertli ekip gösterildi.
İnternet sitesinde ''Hangi takım çeyrek finale hak kazanır? Fenerbahçe mi, Sevilla mı'' şeklindeki sorunun yöneltildiği ankette, katılımcıların çoğunluğu Fenerbahçe'yi favori olarak gösterdi. Kullanılan oy sayısının belirtilmediği, devam eden ankette, Fenerbahçe'ye yüzde 63.68, Sevilla'ya ise yüzde 36.32 oranında oy verildi.

Jimenez'e kapaklık ne durum var.Türk veya Türklükle ilgili bir şeyin olduğu hangi oylamada Türk veya Türklükle ilgili şey son sıralarda bulunmuş?
Elin İspanyolu giripte mail listesine hadi uefa anket yapıyo.Sevilla'ya oy verelim demez.Ama biz yaparız öyle şeyleri.Yok Türk'ün gücünü gösterelim yok şunu yapalım diye

Uefa Resmi sitesi favori olarak FEnerbahçe'yi açıklamadı.Anket koydular.Anket sonucu.Anket sonuçlarında içinde Türk veya Türklükle ilgili birşeyler olunca sonuçların hiçbir zaman gerçeği göstermediği belli.Bir anket olur hemen FW: ler başlar.Bu seçiliyor buna oy verin diye

DisCo
17.Şubat.2008, 17:35
Futbol bu ve her takım için geçerli olan birşey var. Maçı oynayıp kazanacaksın. Anket birincisiyiz. Yeriz yetmez topu yediririz vs. yorumlarıyla olmuyor bu işler. Kendine güven ve çapını bilmekte önemli birşey.

Kadıköy veya Ali Samiyen olsun. Avrupa takımları buralardan etkilenmedikleri için büyük takım olmuşlardır. Yıldız oyuncular bu tür ortamlarda yıldızlıklarından birşey kaybetmedikleri için bu ünvanı alıyorlar. O açıdan kazanmayı umut etmek ayrıdır bu tarz yorumlar ayrıdır.

Sevilla nerde Galatasaray nerde, Sevilla nerde Beşiktaş nerde, Sevilla nerde Fenerbahçe nerde biraz mantıklı yaklaşımı uygun görüyorum. Fenerbahçe belki Sevilla'dan büyük camiadır. Ama daha iyi bir takım değildir. Daha iyi takım değildir derken Sevilla'ya oranla bahsediyorum.

Şimdi adam abartmayın demişsede doğru sayabiliriz. Sivas'a 4 attı. Alanya'ya 10 attı. Oftaş'a 3 attı. Sevilla ile bu takımlar bir mi? Adamlar orda Barcelona'ya bilmem kimlere kafa tutuyor. Adam da diyor ki abartılacak birşey yok oynadığı takımlar bizim 3. ligimizde zorlanırlar. O açıdan bu maçlara bakarak Fenerbahçe bizi perişan eder diyemeyiz. Kısacası bunu demek istiyor.

Fıratcan Alçınkaya
17.Şubat.2008, 18:23
Konu yavaş yavaş FBli arkadaşlar ile Sevilla yı favori görenler arasında kavgaya döndü... Arkadaşlar sabredin çarşambaya kadar ilk maç sonrası her şey daha net konuşulur... Msla Kupa maçında herkes FB ezer diyordu ama GS ezdi ve 0-0 bitti anketler ya da kadro moral olarak iyi olmak turu getirmez...

Fernando Gago
17.Şubat.2008, 19:40
Jimenez'e kapaklık ne durum var.Türk veya Türklükle ilgili bir şeyin olduğu hangi oylamada Türk veya Türklükle ilgili şey son sıralarda bulunmuş?
Elin İspanyolu giripte mail listesine hadi uefa anket yapıyo.Sevilla'ya oy verelim demez.Ama biz yaparız öyle şeyleri.Yok Türk'ün gücünü gösterelim yok şunu yapalım diye

Yaptık mı peki ? Böyle birşeyden daha önce haberi olan var mıydı?Hangi forumda böle bi konu açıldığını gördün ben şahsen hiç bi yerde görmedim

DisCo
17.Şubat.2008, 20:00
Arkadaşlar :icon_smile:

Bu anket Turksportal kullanıcılarının oylarıyla belirlenmedi.

Bizler sadece böyle şeylerle kendimizi avutuyoruz. Ankette birinci olmuşuz açın önümüzü havalarına giriyoruz. Bu maç İspanya'da olsa yine Fenerbahçe favori seçilir.

Anket durumu ise illa bir yerlerde yazması gerekmez. Ben oy vermemiştim ancak Galatasaray ile ilgili anket acıldıgını ve Galatasaray'ın Leverkusen maçında favori seçildiğinden haberim vardı. Buda hiç bir yerde yazmıyordu.

Benim kızdığım nokta adam doğru birşeyden bahsetmiş bizim takımlarımızın ligde aldığı o skorların hepsi sahte. Bunu niye kabul etmiyoruzç

barahir
17.Şubat.2008, 20:01
Bu Jimenez'in henüz uluslararası deneyimi yok.. Hadi Ramos dese bişi biliyoda sölüyo derdim ama.. Ortada ne Juande Ramos gibi kariyerli birisi var ne de fazla konuşmaya gerek var..

Sayın Jimenez unutmasın ki Fenerbahce bu yıl Avrupa maçlarında ayrı bi güzel oynuyo.. Yine unutmasın motive olduğumuzda Bizden başka kimseye yenilmeye İnteri 5'lik yapıp yollayabilirdik..

Bence Dikkat etsin de 5'lik duruma düşmesin.. Ben Fenerbahce'yi abartmıyorum.. Sadece gününde olursa ve biraz da şansı olursa yenemeyeceğimiz bi takım deil..

DisCo
17.Şubat.2008, 20:12
Bu Jimenez'in henüz uluslararası deneyimi yok.. Hadi Ramos dese bişi biliyoda sölüyo derdim ama.. Ortada ne Juande Ramos gibi kariyerli birisi var ne de fazla konuşmaya gerek var..

Bu anlayışa karşıyım. Geçenlerde Fenerbahçe-Galatasaray kupa maçı içinde başkası tarafından söylenmişti.

Galatasaraylı oyuncular Barış'la,Serkan Fenerbahçe'yi yenmek istediklerini, olursada bir gol atmak istediklerini belirtip Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenen kadroda olmak istiyoruz demişlerdi. Sonra vay efendim sizin tecrübeniz ne ki böyle konuşuyorsunuz. İşi abilerinize bırakın vs.

Maç sonunda da nasıl oynadıklarını görmüştük. Uluslararası tecrübesi olmayabilir. Ancak bazı şeylere yorum getirirken tecrübeye ihtiyaç yoktur. Biz kaç Avrupa maçına çıktık ki şunu yeriz bunu böyle yaparız diyoruz.

barahir
17.Şubat.2008, 20:18
Bu anlayışa karşıyım. Geçenlerde Fenerbahçe-Galatasaray kupa maçı içinde başkası tarafından söylenmişti.

Galatasaraylı oyuncular Barış'la,Serkan Fenerbahçe'yi yenmek istediklerini, olursada bir gol atmak istediklerini belirtip Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenen kadroda olmak istiyoruz demişlerdi. Sonra vay efendim sizin tecrübeniz ne ki böyle konuşuyorsunuz. İşi abilerinize bırakın vs.

Maç sonunda da nasıl oynadıklarını görmüştük. Uluslararası tecrübesi olmayabilir. Ancak bazı şeylere yorum getirirken tecrübeye ihtiyaç yoktur. Biz kaç Avrupa maçına çıktık ki şunu yeriz bunu böyle yaparız diyoruz.
Haklısın ama galiba yanlış anladın beni.. Ben tecrübesiz derken söylediği şeylerin, yaptığı yorumların nerelere varacağını bilmemesini kasdetmiştim.. Bazen bilgilerin yanında takdir edersin ki tecrübe de gerekir.. Bu her işte böyledir zaten..

Senin verdiğin örnekten hareket edelim.. Barış ve Serkan bi Hakan abileri kadar tecrübeli olabilselerdi açık konuşalım Fenerbahce o maçı hatırlamak istemezdi.. Ha hakan pozisyona girdi di atamadı diceksin.. Hakanın işi o zaten.. İmkansız golleri atar kolay golleri atamaz..

Umarım anlamışsındır demek istediğimi

Sekopej
17.Şubat.2008, 20:48
Maç ile ilgili görüşlerinizi maç konusunda belirtebilirsiniz. Futbol sahada oynanıyor, dışarıdan konuşarak değil.:)

Konu kilitli.