PDA

View Full Version : Lincoln: "Asla pes etmem"

gerrrard
17.Şubat.2008, 12:49
Lincoln: "Asla pes etmem"
Bayer Leverkusen maçında kendisini 83. dakikada oyuna alan Feldkamp’a tavır koyduğu için Konyaspor karşılaşması öncesi kesik yiyen Lincoln’ü hırs bastı. Konya maçı kadrosunda yer almamasını fırsat bilip 2 gün boyunca güç depolayacağını söyleyen Brezilyalı yıldız, "Ben asla pes etmem. Mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim" dedi.

"Hazırım" demesine rağmen Konyaspor maçı kadrosunda yer bulamayan Lincoln’ü, Kalli’nin verdiği kararın ateşlediği belirtildi. Konya’ya hareket etmek için Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gelen idarecilerle kısa süreli bir görüşme yapan Lincoln’ün, çalışarak takıma gireceğini ifade ettiği öğrenildi.

Rövanşta şans bekliyor

Sambacının "Asla pes etmem. Bu sürede G.Saray’a maç kazandıracak düzeye de geleceğim. Böylece takıma daha güçlü bir şekilde gireceğim. Bana bu 2 gün yeterli olacak" dediği, bu sözlerin Lincoln ile Kalli’nin arasını düzeltmek için mekik dokuyan futbol şubesi yetkililerini memnun ettiği belirtildi.

Lincoln’ün özel çalışma programını uyguladığı ve dün 2 saatlik bir çalışma yaptığı belirtilirken, Bayer Leverkusen ile yapılacak rövanş maçında teknik direktör Feldkamp’tan forma beklediği öğrenildi

17.02.2008

Kaynak : Hürriyet

Redrum
17.Şubat.2008, 13:13
İnşallah dediğin gibi olur Lİncoln. Sen zaten çalışmana bak, artislik yapma, Kalli seni illaki takıma alacak. başka şansı yok;)

Emurafu
17.Şubat.2008, 13:23
İnandınızmı bu habere:D..

Yönetim lincoln'ü kimse ile konusturmuyor..Adam Gstvde röportajı yok..Önce Gstv'ye konusur. Ayrıca lincoln bu zaman'a kadar kime röportaj vermiş..Birtek basın toplantısını hatırlıyorum..Kolpa inanmayın..
Medya basladı sallamaya..Biri sakat der,biri böyle dedi der,,Hepsi kolpa:)

Redrum
17.Şubat.2008, 13:33
tüh be...:D:D üzüldüm açıkçası..

YusufT
17.Şubat.2008, 13:34
bu haberler artik sikti yau...

Adami bir günde rahat birakin.

Emurafu
17.Şubat.2008, 13:41
En iyisi lincoln alt konusu açalım:D..

Lincoln oynamak istiyor ama biraz kendine bakması lazım..Lincoln şuan için hazır değil gibi görünüyor, kondisyon olarak eksiği varmış eee yani normaldir 2 aydan beri oynamıyor.

Bide şu var makina gibi işleyen takımı bozupta hazır olmamış futbolcuyu ilk 11?de oynatmak ne kadar yanlış olur bi düşünün.

Tabi Lincoln gibi futbolcuyu 85. dakikada oyuna alınmaz ama Kalli Leverkusen maçının sonunda yaptığı basın toplantısında niye son dakikalarda Lincoln'u oyuna aldığını söyledi;

Rakip daha rahat hücuma çıkmasın diye, Lincol'e önlem alsın diye son 5 dakika kala Lincol'u oyuna aldım dedi.

Ben maçı izlerken Kalli'ye sitemde bulunmuştum bu dakikada Lincoln alınırmı falan diye ama, sonra düşümdüğümde ise mantıklı geldi.

Ama bu haliyle Lincoln takımda yer bulamaz ama, nasıl ki sakatlanmadan önce nasıl onuyorsa en yakın zamanda aynı performansına kavuşacağını umuyorum. Biraz zaman verelim ve görelim.

Fernando Gago
17.Şubat.2008, 13:52
Lincoln ile Kalli'nin sounları var bunu kimse inkar etmeye kalkmasın yok ölemiş yok böylemiş hikaye

Aykan19o3
17.Şubat.2008, 14:12
Lincoln zaten dönmezse lig bitecek :) O'na verilen paralara yazık..

IcedEarth
17.Şubat.2008, 16:14
Bir yıldızı daha izleyemeden yollayacağız bu gidişle. Feldkamp, yıllardır özlemini çektiğimiz oyuncuyu mahvetmek için elinden geleni yapıyor. Feldkamp yıl sonunda kesinlikle takımda tutulmamalı. Gençleştirme operasyonunun altından başarıyla kalkmak üzere, ama çok fazla şey kaybettirdi takıma.

Nedvedmania
17.Şubat.2008, 16:28
Zaten mantıklı olanda bu. GS TV de böyle birşey demedi diye diyemez diye bir kuralda yok.:) Sözle söylemediyse bile içinden kesin hırslanmıştır :)

Bende Lincoln ü ve Kalliyi desteklemekten asla pes etmeyeceğim :D