Log in

View Full Version : Özel Mesaj Popup Bilgilendirmesi

DisCo
17.Şubat.2008, 17:13
Arkadaşlar bildiğiniz gibi özel mesajlarla ilgili bir seçenek bulunmaktadır.

Forumumuzu gezerken, size Özel Mesaj yazılmışsa, sizi forumumuz otomatik olarak karşınıza açılan bir (Popup) uyarı penceresi ile size mesaj geldiğini bildirebilir.

Yeni Mesaj Popup Bilgilendirmesi Göster

diyor ve sizde yanındaki kutucuğu tiklediğinizde bu olay aktif hale geliyor.

Bende daha önce sorun yoktu ancak şimdi mesaj geldiğinde popup bilgilendirmesi açılmıyor. Bu sadece bende mi oluyor? Eğer sadece bendeyse nasıl halledebilirim. Çünkü bazen mesajları çok çok çok sonra gördüğüm oluyor. Tabi genel bir durumsa yapacak birşey yok ancak eskiden aktifken şimdi olmamasıyla ilgili bir açıklama yapabilirmisiniz.

tombul taho
17.Şubat.2008, 18:24
bende göremiyorum. fakat pop-up blocer kullanıyosan onu bi kapat bakalım düzelecek mi? ama bende de aynı sorun var onu da dipnot olarak ekleyeyim.

DisCo
17.Şubat.2008, 18:35
Dediğin ayrı bir programsa kullanmıyorum. Ancak zaten popup geldiğinde açılıp açılmaması konusunda soruyor. Bende turksportal için her zaman izin ver diyorum. Şimdi uzun süredir mesaj geldiğinde popup açılmıyor.

KaF KeF
17.Şubat.2008, 18:48
Kontrol Paneli+Ayarlar+Mesajlama & Bilgilendirme+Forumumuzu gezerken, size Özel Mesaj yazılmışsa, sizi forumumuz otomatik olarak karşınıza açılan bir (Popup) uyarı penceresi ile size mesaj geldiğini bildirebilir. (Burayı işaretle...)Tamam De..Olması lazım..

DisCo
17.Şubat.2008, 18:58
Kontrol Paneli+Ayarlar+Mesajlama & Bilgilendirme+Forumumuzu gezerken, size Özel Mesaj yazılmışsa, sizi forumumuz otomatik olarak karşınıza açılan bir (Popup) uyarı penceresi ile size mesaj geldiğini bildirebilir. (Burayı işaretle...)Tamam De..Olması lazım..

Teşekkür ederim ancak ilk mesajımda bunu belirterek konuya girdim. Buna rağmen olmadığı için yardım istedim.

Forumumuzu gezerken, size Özel Mesaj yazılmışsa, sizi forumumuz otomatik olarak karşınıza açılan bir (Popup) uyarı penceresi ile size mesaj geldiğini bildirebilir.

Yeni Mesaj Popup Bilgilendirmesi Göster

diyor ve sizde yanındaki kutucuğu tiklediğinizde bu olay aktif hale geliyor.

GeNç KaRTaL
17.Şubat.2008, 18:59
Bendede işaretli ama öm geldiğinde uyarmıyor.Eskiden uyarıyordu.Belki eskiden İe,şimdi Opera kullanmamdandır?

KaF KeF
17.Şubat.2008, 19:01
Açılır Pencere Engelleyicisini kAPAT bİRde öYLE Dene...Ama sen yapmışsındır bunuda..:D

DisCo
17.Şubat.2008, 19:16
Açılır Pencere Engelleyicisini kAPAT bİRde öYLE Dene...Ama sen yapmışsındır bunuda..:D

Yapmıştım ama olmamıştı. Şimdi bir daha denedim. Bana bir özel mesaj atabilirmisiniz test edelim. :0:

Nedvedmania
17.Şubat.2008, 19:16
Evet bendede açılmıyor.

El Barto
17.Şubat.2008, 19:25
Mozilla kullanıyorum ve bende de çalışmıyor bu olay. Ancak çokta önemli değil bence yahu varsın pop up bildirmesin mesaj geldiğini. :)

DisCo
17.Şubat.2008, 19:33
Denemesinide yaptık. Açılır pencere engelleyecisinide kapattım. Olmadı.

Bu arada varsın olmasın haber vermesinde niye vermiyor. :icon_biggrin:

El Barto
17.Şubat.2008, 19:36
Sende ne çok soru soruyorsun be kardeşim Türk değil misin sen olmuyor deyince tamam demen gerekiyor nedenini merak etmen değil. :icon_biggrin:

Mustafa abi yada Aydın bir el atarlar heralde.... :)

tombul taho
17.Şubat.2008, 19:44
Öyle deme Emre önemli bi ÖM geldiğinde popup penceresi açılmadığında gözünden kaçıyor ve göremiyorsun bu benim başıma geldi. O yüzden bu sorunu halletmek gerekiyor kanımca

El Barto
17.Şubat.2008, 19:48
Elbette canım bir sorun varsa hallolmalı. :icon_cool:

Valla bana ö.m falan gelmediği için pek ihtiyaç duymadığım için dedim öyle. Birde aklıma gelmişken yukarıdaki mesaj için 301'den yargılanmam değil mi? :icon_razz:

RaSenGan
17.Şubat.2008, 20:00
Eskide kaldı o olay heralde (:

Sekopej
17.Şubat.2008, 22:16
Çoook önceden geliyordu fakat en az 6 aydır gelmiyor. Admin panelinden sanırım kapatıldı, adminlerimiz ilgilenecektir.

DisCo
18.Şubat.2008, 01:26
Yapılabilirse güzel olur. Teşekkürler.