Log in

View Full Version : kiralık tercihleri

cemir05
18.Şubat.2008, 12:43
arkadaşlar size bir önerim olacak.

bir futbolcuya kiralık olarak teklif geldiği zaman en kötü kulüplerin tekliflerini kabul edin. nedenine gelince de sizin göndereceğiniz bir futbolcu real madrid'demi ilk 11 şansı daha fazladır yoksa amasya'spor da mı?

tabiki amasya'da oynama şansı daha fazladır. daha fazla oynayıncada daha iyi gelişir.

ayrıca yabancı genç yeteneklerinizi yavancı kulüpler yerine yerli kulüplerde oynatın. bunun nedeni de diğer uyruklarında türkish olma gününü daha çabuk doldururlar (herhalde 1850 gün felan). bunları dikkate alırsanız işinize gelir.

kurnazca demi :icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted:

yorumlarınızı bekliyorum

bol gollü fm'ler dilerim

:s_galatasaray::s_galatasaray::s_galatasaray:

Lucas Neill
18.Şubat.2008, 13:13
Amasyaspor'da kötü bi ligde kazanacağı tecrübe az Real Madrid'te kazanacağı tecrübe çok.İlk 11 de oynaması daha çok maç yapması için tabiki orta sıralarda bi takım daha iyi olur.

karlkani23
18.Şubat.2008, 13:16
ben bütün kiralık tekliflerini kabul edip seçimi oyuncuya bırakıyorum hangisini seçerse oraya gidiyor

cemir05
18.Şubat.2008, 13:22
Amasyaspor'da kötü bi ligde kazanacağı tecrübe az Real Madrid'te kazanacağı tecrübe çok.İlk 11 de oynaması daha çok maç yapması için tabiki orta sıralarda bi takım daha iyi olur.

ya ben amasya'yı misalen verdim. ben amasyalı'ımda amasyaspor biraz şöhretlensin diye :D

wolfson
18.Şubat.2008, 13:43
Ben kendi ligim dışında ki her klübün teklifini kabul ediyorum kendi ligimde olup bana gol atması bana çook koyar :D.

Uchiha Itachi
18.Şubat.2008, 13:55
Bende bi tavsiye de bulunayım arkadaşlar.Oyuncularınızı Brazilya lig takımlarına kiralayın.1 sezon veya 1 sen fark etmez.Bir kere deneyin ne demek istediğimi görüceksiniz.:DCarrusca gibi bi insanı yola getirdiler:D

shadowrefree
18.Şubat.2008, 15:02
ben kiralık yolladığım oyuncuya can be recalled seçeneğide ekliyorum...eğer ilk 11 de şans bulamıyorsa geri çağırıp başka kulübe kiralıyorum...

El Barto
18.Şubat.2008, 19:45
Bende bir öneride bulunayım gereksiz konular açmayalım. ;)