Log in

View Full Version : Antrenman Sistemi Hakkında

fmhastasi
18.Şubat.2008, 18:29
arkadaslar bende kendi antrenman sistemimi yaratmak istiyorum.sizlere sorularım olcak.cevaplandırırsanız sevinirim.

1.oyuncu mevkilerine göremi düzenlemek daha yararlı yoksa tüm takıma aynı antrenman sistemi uygulamakmı?

2.tüm takıma aynı antrenman sistemini uygulucaksak antrenman sistemini düzenlerken her oyuncunun kendi mevkisindeki özelliklerini gelistirmesi icin sistemi nasıl dengelemeliyiz?

3.antrenman sisteminin etkisi takımdan takıma degisirmi?

4.profilimizde antrenman uzmanlıgı neden hep genel hic degismiyor?

simdiden tesekkürler.

shadowrefree
18.Şubat.2008, 18:32
arkadaşım yanlış yere başlık açmışsın...konun kitlenecek ya da taşınacak...çünkü bu sorduklarının hepsi antreman ve taktik odasında anlatılıyor...arama butonunu kullan...forum kirliliği yapma...:@

konuya yakın olan yönetici arkadaş intikal etsin lütfen...:D

fmhastasi
18.Şubat.2008, 18:56
arkadaşım yanlış yere başlık açmışsın...konun kitlenecek ya da taşınacak...çünkü bu sorduklarının hepsi antreman ve taktik odasında anlatılıyor...arama butonunu kullan...forum kirliliği yapma...:@

konuya yakın olan yönetici arkadaş intikal etsin lütfen...:D

benim bu sorduklarım anlatılmıyor ki

El Barto
18.Şubat.2008, 19:38
1. Oyuncuların mevkilerine göre ayarlamanda fayda var. Atıyorum bir defans oyuncusuna sut çalıştırman gerekli değildir yada öncelikli ama forvet oyuncusu için olmazsa olmazlardan biridir.

2. Uygulamayacaksın

3. Elbette değişir. Tesisleri ve antrenman koçları iyi olan bir kulüpte aynı antrenman sistemiyle tersi bir kulüpten daha fazla glişme gösterir oyuncular.

4. Bu konuyla ilgili bir fikrim yok.

Sorularına cevapları aldın sanırım kilitleyebiliriz konuyu.