PDA

View Full Version : Uğur Uçar ameliyat olacak

ordulu5252
19.Şubat.2008, 13:15
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_rk_Ugur_Sakatlik01.jpg

Uğur Uçar ameliyat olacak !..

Galatasaray'ın, Turkcell Süper Lig'de dün karşılaştığı Konyaspor maçında sakatlanan Uğur Uçar'ın yarın ameliyat olacağı açıklandı.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, bu sabah Acıbadem Hastanesi'nde ayrıntılı muayene ve tetkikleri tamamlanan Uğur Uçar'ın, sağ diz kapağında darbeye bağlı bir kırık tespit edildiği ve yarın Prof. Dr. Ömer Taşer ve ekibi tarafından ameliyat edileceği, ameliyat öncesi terapisine hemen başlandığı bildirildi.

YusufT
19.Şubat.2008, 13:20
yazik oldu bee... :(

Nocna Mora
19.Şubat.2008, 13:24
Gerçekten yazık oldu...Bence suç federasyonun bu havada maç yaptırılır mı ya

Fernando Gago
19.Şubat.2008, 13:28
Bu sakatlanmanın havayla ne alakası var.İkilici mücadelede olan birşey.Hem kader&kısmet diye birşey var di mi ?

Redrum
19.Şubat.2008, 13:34
Hakkatan bu sahada maç mı yaptırılır. Gitti sağ bekimiz. Zor günler biiz bekliyor renkdaşlar..

anilton
19.Şubat.2008, 13:48
Milli takım içinde büyük kayıp...

TürkuAz
19.Şubat.2008, 14:02
Bu sakatlanmanın havayla ne alakası var.İkilici mücadelede olan birşey.Hem kader&kısmet diye birşey var di mi ?
Böyle bir havada diğer futbolcularımızın başına kötü bir olay gelmediği için şükrediyoruz. Ne demek hava ile ne alakası var ? İnsanın çimde kayması mı kolaydır yoksa buzda kayması mı ? Hangisinde mücadele daha zordur. Kaldı ki bu takımın 2 gün sonra Avrupa maçı var..

youngpunker
19.Şubat.2008, 14:05
yazık gunah ya ne olurdu iki gun sonra oynansaydı helal olsun yani bravo

Fernando Gago
19.Şubat.2008, 14:15
Böyle bir havada diğer futbolcularımızın başına kötü bir olay gelmediği için şükrediyoruz. Ne demek hava ile ne alakası var ? İnsanın çimde kayması mı kolaydır yoksa buzda kayması mı ? Hangisinde mücadele daha zordur. Kaldı ki bu takımın 2 gün sonra Avrupa maçı var..

Bu sakatlık günlük güneşlik bi havada da olabilirdi onu demek istiyorum

nerazzuri
19.Şubat.2008, 14:18
Harbiden yazık oldu. Federasyon'a da suç atmamak lazım aslında yeni bir federasyon.

Uğur'un belkide dönüm noktası oldu. Avrupa Şampiyonasında belki oynayıp avrupa kluplerinin dikkatini çekebilirdi. Toparlanması zor olabilir.

ordulu5252
19.Şubat.2008, 14:25
M.TOPALINDA DURUMU KRİTİK

Mehmet Topal'ın da Acıbadem Hastanesi'nde tetkiklerinin tamamlandığı ve sağ dizinde ödem tespit edildiği kaydedildi.

Ödem ve buna bağlı ağrısı nedeniyle tedavisine hemen başlanan Mehmet Topal'ın, Almanya'ya takımla birlikte seyahat edeceği belirtilirken, tedavisinin Almanya'da sarı-kırmızılı
takımın sağlık ekibi tarafından sürdürüleceği ve Mehmet'in, Bayer 04 Leverkusen maçında oynayıp oynayamayacağının ise maç öncesinde kesinlik kazanacağı açıklandı.

//

Onurap
19.Şubat.2008, 14:34
M.topal oynar bence hafif sakatta olsa.Gs yerini dolduramayacağıi iki oyuncudan biri 1.uğur uçar çünkü alternatifi yok 2.Arda turan

Emurafu
19.Şubat.2008, 15:07
Arda kasımpasa maçında cezalı..Arda'nın o maçta olmaması çok sorun degil..Ayhan solda baslar..Yaratıcı oyuncu sorunu oldugu için lincoln önlerinde olur..

Onurap
19.Şubat.2008, 15:12
O zaman çok iyi ben haftaya bjk ile oynayacaz sanıyordum :D Çok kızmıştım sarı gördüğüne meğer bilerek görmüş galiba :)

Aykan19o3
19.Şubat.2008, 20:51
Galatasaray için yazık oldu.. Ama fikstürde sonraki maçın Kasımpaşa ile olması sorun değil Galatasaray için :)

yunusgs
19.Şubat.2008, 20:58
Kötü oldu Uğur için ama ben kendisini toparlayacağını düşünüyorum umarım en kısa zamanda iyileşir GEÇMİŞ OLSUN UĞUR ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN.

RoNNiE91
19.Şubat.2008, 21:00
Geçmiş olsun.Umarım Allah acil şifa verir.Daha genç,kendini toparlayabilir.Umarım yakın zamanda iyileşir.

El Comandante
19.Şubat.2008, 21:03
Sağolsunlar takım arkadaşlarım çok ilgileniyor benimle... Eğer otobüste Kaptan’ım başımın arkasına rahat olayım diye montunu koyuyorsa, yabancı bir takım arkadaşım mola verince bana da yemek getiriyorsa nasıl bir arkadaşlık ortamımızın olduğu ortadadır..."
Ugur Ucar

Gelecekteki kaptanimiz,gerek kisiligiyle,gerek futboluyla 10 numara insan Ugur Ucar.Sakat olmasina ragmen oyuna girmeye calisiyordu Ugur Ucar.
Gecmis olsun,umarim en kisa zamanda takima geri dönersin ...

Lionel Andres Messi
19.Şubat.2008, 21:04
Galatasaray için yazık oldu.. Ama fikstürde sonraki maçın Kasımpaşa ile olması sorun değil Galatasaray için :)
uğur sezonu kapattı:icon_frown:

GeNç KaRTaL
19.Şubat.2008, 21:12
İnşallah en yakın zamanda sahalara geri döner.Galatasaray'ın ve Türk futbolunun ona ihtiyacı var..

Onurap
19.Şubat.2008, 22:12
Gs nin oyun sisteminde uğur uçar çok önemliydi.Rakibe önde pres yapıp çok mücadele ediyordu.Bana görede u.uçar gelecekteki kaptanımız.