View Full Version : Bir Dünya Yıldızı Daha Geliyor
Universal
19.Şubat.2008, 14:35
Hürriyet Gazetesi Yazı İşleri Müdür Ertuğrul Özkök'ün Aziz Yıldırım ile yaptığı röportajda, yeni bir yıldızın önümüzde ki sezon Fenerbahçe'de oynayacağı açıklandı. İşte o röportajın bir bölümü:
E.Ö: Sizinle Zidane transferini konuşmuştuk. Daha sonra R.Carlos'u aldınız. Seneye'de var mı böyle bir transfer?
A.Y: Seneye de R.Carlos gibi isim alacağız. Temas kuruldu. Ama şunu söyleyeyim, teklif bizden gitmedi, ondan geldi.
E.Ö: Brezilyalı mı?
A.Y: Değil. Dünyanın en iyi oyuncularından biri.
Kaynak: Hürriyet Spor Eki
Merak ettiğim konu açaba bu oyuncu kim? Sezon sonunu iple çekiyorum.
TürkuAz
19.Şubat.2008, 15:45
İnanmıyorum ayrıca şaşırmıyorum. Fenerbahçe her yıl bir tane dünya yıldızı getiriyor..
Fernando Gago
19.Şubat.2008, 15:46
*Breziyalı değil
*Teklif futblcudan geliyor
*Roberto Carlos ayarında
Bende acaip meraklandım Crespo olabilir diye düşünüyorum :)
Sheriff
19.Şubat.2008, 15:49
Bence Ronaldinho olabilir:p
TürkuAz
19.Şubat.2008, 15:50
Crespo 33'üne merdiven dayamış bir futbolcu. Inter'de yedek kalınca mutlu olmadığını söylemişti geçen günlerde. Daha önceden Fenerbahçe'nin O'na olan ilgisini de bildiğinden ilgilenmiştir. Geleceğini garantiye almak, kaç yaşında olursa olsun baş tacı edileceği bir yere gelmesi çok mantıklı..
barahir
19.Şubat.2008, 15:51
Bende Crespoyu düşünmüştüm.. Heleyse şu son çıkan haberinden sonra ciddi ciddi düşündüm..
Fernando Gago
19.Şubat.2008, 15:52
Crespo 33'üne merdiven dayamış bir futbolcu. Inter'de yedek kalınca mutlu olmadığını söylemişti geçen günlerde. Daha önceden Fenerbahçe'nin O'na olan ilgisini de bildiğinden ilgilenmiştir. Geleceğini garantiye almak, kaç yaşında olursa olsun baş tacı edileceği bir yere gelmesi çok mantıklı..
İsterse 60 yaşında olsun Carlos'un oynadığı futbol ortada keşke herkes Carlos'un yaşında olup Carlos gibi oynasa ... Fenerbahçe korku salmaya devam ediyor
Sheriff
19.Şubat.2008, 15:54
Ben Ronaldinho konusunda ciddiyim ;)
TürkuAz
19.Şubat.2008, 15:54
Kime korku salıyor onu anlamadım zaten sende benim ne demek istediğimi anlamadın ki.
Crespo yaşlı da olsa Türkiye'ye gelince mutlaka baş tacı edilir ve sürekli forma bulur. Birde form yakalarsa o zaman keyfine diyecek kalmaz. Bu nedenle Crespo mantıklı dedim.
TürkuAz
19.Şubat.2008, 15:55
Ben Ronaldinho konusunda ciddiyim ;)
Brezilyalı değilmiş yıldızımız..
Sheriff
19.Şubat.2008, 16:00
Brezilyalı değilmiş yıldızımız..
Pardon:p
Kim acaba merak ettim bak şimdi, Crespo değildir bence.. Dünyanın en iyi oyuncularından biri değil Crespo.. Neyse sezon bitsin gelsin görürüz bakalım..
El Comandante
19.Şubat.2008, 16:03
İsterse 60 yaşında olsun Carlos'un oynadığı futbol ortada keşke herkes Carlos'un yaşında olup Carlos gibi oynasa ... Fenerbahçe korku salmaya devam ediyor
Yasli futbolculari toplayarak korku salinsaydi Katar su anda futbolda en büyük,güclü yer olurdu. ;)
Redrum
19.Şubat.2008, 16:04
Pardon:p
Kim acaba merak ettim bak şimdi, Crespo değildir bence.. Dünyanın en iyi oyuncularından biri değil Crespo.. Neyse sezon bitsin gelsin görürüz bakalım..
Evet şu anda en iyi oyuncularından biri değil ama Fenerbahçe zaten yaşını başını almış, ikinci baharını yaşamak isteyen oyuncuları alabilir sadece. Bir ibrahimovic, bir Ia_quinta falan beklemeyin..
Onurap
19.Şubat.2008, 16:06
Belki h.şükürü alırsınız :D
Fernando Gago
19.Şubat.2008, 16:06
Yasli futbolculari toplayarak korku salinsaydi Katar su anda futbolda en büyük,güclü yer olurdu. ;)
Yaşlı futbolcuları toplayarak mı :icon_eek:? Hangi yaşlılarmış ?
El Comandante
19.Şubat.2008, 16:13
Yaşlı futbolcuları toplayarak mı :icon_eek:? Hangi yaşlılarmış ?
Roberto Carlos ile basladi bu akim,devami gelecegine inaniyorum.Zaten bi Roberto Carlos transferi kalburüstü transfer(gecmisteki basarilarindan dolayi).
Sheriff
19.Şubat.2008, 16:15
Yaşı başı önemli değil yetenekli bir oyuncu istiyorum teknik..Aimar gibi biri olabilir mesela, yada Riquelme.. Gibi..
Roberto Carlos transferi son derece yerindedir.. Sıkıntılı bir mevkiye o bölgede dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri geldi..
Hagi'de yaşlıydı geldiğinde :)
Yaş önemsiz..
goosfraba
19.Şubat.2008, 16:19
Arkadaşlar, bende sizin gibi sezon sonunu merakla bekliyorum ancak bu tür konuları zamanı gelince konuşalım. Transfer gerçekleştiğinde gerektiği yerde konuşuruz bunları. Konu gma gider.
Lionel Andres Messi
19.Şubat.2008, 16:21
bence hiç boşuna düşünmeyin haber kolpa gibi.
gelse gelse sheringham gelir,sigortası varsa iyidir.
LaigLeNoiR
19.Şubat.2008, 16:21
Cafu :D Bence bu gelicek:)