Log in

View Full Version : TSL 23. Hafta | Denizlispor - Beşiktaş

goosfraba
21.Şubat.2008, 22:15
http://img352.imageshack.us/img352/8716/denizlitp8.jpg

Fietra 10
21.Şubat.2008, 22:19
Denizli geçen hafta Kasımpaşa yenilgisiyle şoka ugradı..Bu haftada yenilirlerse iyice aşagılara gidecekler ve korkuyu yaşamaya başlayacak..Beşiktaş'a Ankara galibiyetiyle seri başlatmak istiyor..Bence önce beraberlik sonra Beşiktaş..

GeNç KaRTaL
21.Şubat.2008, 23:42
Delgado Denizli'ye götürülmedi

Beşiktaşımız, yarın oynayacağı Denizlispor maçı öncesi İstanbul'daki son antrenmanını gerçekleştirdi. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan çalışma sonrası sakatlıkları devam eden ve bugünkü antrenmana da katılmayan Delgado, Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş ve Mehmet Sedef'in Denizli'ye götürülmeyeceği öğrenildi. Son 10 gündür sağ dizinde sakatlığı olan Bobo ise bugünkü antrenmana çıktı ve maç kadrosunda yer aldı. Teknik dirketör Ertuğrul Sağlam'ın, Bobo'yu ilk 11'de değil de ihtiyaç duyması halinde ikinci yarıda oyuna alabileceği öğrenildi. Öte yandan genç teknik adam, sakatlığı sebebiyle yarınki maçta forma giyemeyecek olan Delgado'nun yerine orta sahada Ricardinho'ya görev verecek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın açıkladığı Denizlispor maç kadrosu ise şöyle:

Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Ali Tandoğan, Baki Mercimek, İbrahim Toraman, İbrahim Kaş, Aydın Karabulut, Mehmet Yozgatlı, İbrahim Üzülmez, Gökhan Zan, Ricardinho, Bobo, Cisse, Bülent Uzun, Tello, Nobre, Gordon Schildenfeld, Holosko, Batuhan Karadeniz. Siyah beyazlılar, bugün saat 16.00'da özel uçakla Denizli'ye hareket edecek.

Kaynak: DHA

Fıratcan Alçınkaya
21.Şubat.2008, 23:52
Zar zorda olsa kazanırız gibime geliyor... Delgado & BoBo oynamacak galiba...

anilton
22.Şubat.2008, 00:34
Artık puan kaybına tahammülümüz yok.Önümüzde de bir derbi maçı var.Derbi maçın bir öneminin olması için mutlak üç puan almamız gerek.Delgado ve Bobo yok ama ne kadar eksik olursa olsun bu maçı mutlaka kazanacağız.Derbi öncesi morale ihtiyacımız var(Tabi hafta içi Rize rövanş maçını unutmamak gerek)...

----------------Rüştü-------------------

Toraman----Zan----Schildenfeld---Üzülmez

----------------Cisse---------------------

Ali Tandoğan---Ricardinho-----Tello--------

------------Nobre-------Holosko-----------

a.arıcı-11
22.Şubat.2008, 14:26
bobo ve delgado takımın gol yükünü çeken isimler ama bjk zorda olsa kazanır diyorum en kötü maç berabere biter

eXcitinG
22.Şubat.2008, 15:21
Bir iyi bir kötü oynayan Bobo ve DeLgado nun yokLuğunda özeLLikLe istikrarı daha iyi oLan bir orta saha iLe maça çıkacağımız için pozisyon açısından sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Kafası karışık bir Bobo ve ne yapacağı beLLi oLmayan DeLgado dan yoksun Beşiktaş iyi performans gösterip kazanacaktır.

LaigLeNoiR
22.Şubat.2008, 16:01
Kartal ava çıkıyor!

Turkcell Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Denizlispor'a konuk oluyor. Denizli Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak. Geçen hafta İnönü Stadı'nda Ankaraspor'la karşılaşan Beşiktaş, çok zorlandığı maçta rakibini 3-2 ile geçip Kayserispor yenilgisini unutturup taraftarını sevindirirken, Denizlispor ligin son sırasında yer alan Kasımpaşa'ya 2-1 yenilmişti.

Bobo kadroda, Delgado yok

Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, sakatlığı bulunan Delgado'yu riske etmemek için Denizli'ye götürmedi. Sakatlığı düzenlen Bobo ise kafilede yer aldı. Beşiktaş'ta ayrıca Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş ve Mehmet Sedef sakatlıkları dolayısıyla bu maçta forma giyemeyecekler.

Beşiktaş - Denizli 34. kez

Beşiktaş ile Denizlispor, lig tarihinde 34. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında 28 Ağustos 1983'te Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan ve 3-1 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmayla başlayan rekabette, bugüne dek 33 lig maçı yapıldı. Bu maçların 21'inde siyah-beyazlılar sahadan galip ayrılırken, Denizlispor ise 4 galibiyet alabildi, 8 maç ise berabere sonuçlandı. Geride kalan maçlarda Beşiktaş'ın toplam 59 golüne karşılık, ''Horozlar'' 31 gol kaydetti. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçta Beşiktaş, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 3-2 kazanmıştı.

Denizli'de de Kartal üstün

Beşiktaş, genel toplamdaki galibiyet üstünlüğünü, Denizli'deki maçlarda da sürdürdü. Siyah-beyazlılar, Denizli'deki 15 maçın 8'ini kazanırken, 3 kez yenildi, 4 kez de berabere kaldı. Denizli'de siyah-beyazlıların 26 golüne, yeşil-siyahlılar 17 golle karşılık verdi. Öte yandan iki takım arasında geçen sezon Denizli'de yapılması gereken karşılaşma ev sahibi ekibin cezası nedeniyle İzmir'de oynanmış ve Beşiktaş 2-0 galip gelmişti.

Denizlispor'u Beşiktaş'ı bekliyor

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar Beşiktaş maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Kasımpaşa mağlubiyeti bu maçın önemini bir kat daha arttırdı. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Cesar Moreira ve Murat Karakoç'un sakatlıklarının düzelmesi bizi mutlu etti. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu zorlu maçtan 3 puanla ayrılacağız" diye konuştu. Yeşil-siyahlı ekipte, sakatlıkları süren İbrahim Çelik ve Caner'in yanısıra, iki takım arasında yapılan anlaşma gereği Beşiktaş'tan kiralık olarak transfer edilen Gökhan Güleç forma giyemeyecek.
Sol ayağının küçük parmağının yanında 4 santimetrelik yarık oluşan tecrübeli futbolcu Yusuf, "Normal şartlar altında Beşiktaş maçında oynamam çok zor. Ancak mutlaka kazanmamız gereken bir maç olduğu için kesinlikle forma giymek istiyorum. Beşiktaş'a karşı gerekirse yürüyerek oynarım. Sahamızda puan kaybına tahammülümüz yok" dedi. Kaptan Yusuf'un yanı sıra Denizlispor'un yeni tranfseri Christian'ın durumu maç saatinde netlik kazanacak.

DENİZLİSPOR

Süleyman
Bülent
Kratochvil
Fatih Yiğen
Çağlar
Musa
Tomas
Zafer
Serhat
Yusuf (Güray)
Selahattin

BEŞİKTAŞ

Rüştü
Ali Tandoğan
İbrahim Toraman
Schildenfeld
İbrahim Üzülmez
Cisse
Tello
Aydın
Ricardinho
Holosko
Bobo
STAT: Denizli Atatürk
SAAT: 20.00
HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu
YAYIN: Lig TV
22.02.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar[/B

Beşiktaş'a karşı yok!

Denizlispor'un deneyimli oyuncusu Yusuf Şimşek ayak serçe parmağında kırık nedeniyle, bugün Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Yusuf'un iki hafta sonra sahalara dönebileceği öğrenildi.
22.02.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com

Lucas Neill
22.Şubat.2008, 16:51
Yusuf'un ayak baş parmağında kırık varmış o yüzden bu maçta oynamayacak.Yusuf bizim için önemli bi futbolcuydu olmaması üzücü ama diğer oyuncularımıza güveniyoruz inşallah iyi bi sonuç elde eder kötü gidişe son veririz...

Bordo61Mavi
22.Şubat.2008, 17:25
Bjk nin almasini istiyorum, sampiyonluk yarisindan kopmasinlar.

TürkuAz
22.Şubat.2008, 17:32
Beşiktaş vasat oynuyor. Denizlispor evinde kolay kaybetmeyen bir takım. Kazanan onlar olur..

RoNNiE91
22.Şubat.2008, 17:48
Şu sıralar sıkıntılar yaşasak bile kaybedeceğimizi düşünmüyorum.Gene Ankaraspor maçındaki zor kazanırız gibime geliyor.Denizli deplasmanı kolay bir deplasman değil.

anilton
22.Şubat.2008, 17:50
Beşiktaş vasat oynuyor. Denizlispor evinde kolay kaybetmeyen bir takım. Kazanan onlar olur..

Doğru söylüyosun,Beşiktaş vasat oynuyor Denizlispor mükemmel oynuyor.Şuna Beşiktaş yenilir inşallah desene sen...

Emurafu
22.Şubat.2008, 17:57
Bobo'nun olmaması bence daha iyi..Bobo çok formsuzdu biraz kafasıda karısık..Nobre-Holosko daha iyi ikili olusturuyorlar..Beşiktas kaybetmez..
Denizlide Yusuf oynasaydı belki biraz ümitli olurdum..

GeNç KaRTaL
22.Şubat.2008, 20:02
Şu maçı kazasız belasız atlatabilirsek çok iyi olacak.Galatasaray maçı öncesi yaşanacak puan kaybı zaten incelmiş olan bağları koparabilir.

Takımın nasıl bir performans göstereceğini kestiremiyorum.Göstereceğimiz performans çok etkili olacak maçın kaderini belirlemede.Birde şansın yanımızda olması lazım.İnşallah güzel bir futbol ve 3 puan alırız.

Denizli'de Yusuf'un olmaması bizim için avantaj..

BlackEagle19o3
22.Şubat.2008, 20:02
Bence Bobo artık oynamalı kaç haftadır oynamadı.Aklı da başına gelmiştir zaten.Delgado'nun yokluğu çok ama çok kötü.Rico'ya hiç güvenmiyorum nedense.Sağ kanatta kimin oynacağı da belli değil daha.Ben kaç haftadır oynamayan Yozgatlı'nın artık oynamasını istiyorum.Ama Ertuğrul hoca orda Aydın'ı kullanacakmış galiba.Ali T. var bi de...Defansda solde yine kaptan, sağda Ali tandoğan ortada Toraman-Gordon.Ali sağ kanatta oynarsa Toraman sağ beke çekilip Gökhan Zan ilk 11 başlar.Neyse kazanalım da kim oynarsa oynasın artık.Ben kazanacağımızı tahmin ediyorum;)

Cyzio
22.Şubat.2008, 20:14
Yusuf'un olmaması Denizli için büyük kayıp.Aynı şekilde Delgado'nun olmayışıda BJK'yi etkileyecektir.Maçın sonucu hakkında tahmin yapmak zor ama beraberlik gibi geliyor bana.Ama BJK belki son dklerde 1 gol atıp kazanır..

Aykan19o3
22.Şubat.2008, 20:19
Fark bekliyorum geçen sefer Ankaraspor maçındada söylediğim gibi :

1-2-3 yetmez, 4-5-6 olsun :D

GeNç KaRTaL
22.Şubat.2008, 20:25
Ah bi farklı galibiyet gelse ne kadar güzel olur.Şampiyonluk yolunda kendimize geliriz,takımın özgüveni artar.Ama fark zor..

LaigLeNoiR
22.Şubat.2008, 20:30

İnşallah bu akşam vasat oyunumuz ve BAL'ımız sonunda yine kazanırız:)

yunusgs
22.Şubat.2008, 21:32
31.DAKİKA 0-0

Denizlispor etkili bir futbol sergiliyor şu ana kadar.

Aykan19o3
22.Şubat.2008, 21:43
0-2 öndeyiz.

Holosko ''süper'', Nobre ise tekrar gol atarak iyice kendini buldu..
Umarım bi aksilik daha olmaz :D

LaigLeNoiR
22.Şubat.2008, 21:56
31.DAKİKA 0-0

Denizlispor etkili bir futbol sergiliyor şu ana kadar.

Yunuscum gol dakikalarımız 31 ve 33 :) Galiba sen yazarken bizim takım gol veya goller atıyordu:)

Bu arada Holosko inanılmaz oynuyor.1 Gol attı 1 tane de attırdı.Bir kaç posizyon daha buldu ancak değerlendiremedi.İlk yarının adamı Holosko diyebilirim:)

Aykan19o3
22.Şubat.2008, 22:01
Yunuscum gol dakikalarımız 31 ve 33 :) Galiba sen yazarken bizim takım gol veya goller atıyordu:)

Bu arada Holosko inanılmaz oynuyor.1 Gol attı 1 tane de attırdı.Bir kaç posizyon daha buldu ancak değerlendiremedi.İlk yarının adamı Holosko diyebilirim:)

Holosko bu maç hem forvet oynuyor, hemde boş alanlar buluyor.. Sonuçta beklediğimiz Holosko kendini gösteriyor. :)

Lucas Neill
22.Şubat.2008, 22:31
Bjk Ali'nin atılmasıyla 10 kişi kalmış 62'de.

Varonil
22.Şubat.2008, 22:36
Beşiktaş zorlu bir deplasmanda önde durumda.Maç şu dakikaya kadar seyir zevki yüksek,keyifli geçti.Holosko bugün formda.Maçın adamlarından diyebiliriz..

fenerbahce_1907
22.Şubat.2008, 22:45
Denizli attı golü.Rüştü golde inanılmaz bir hata yapmıs yıne,kalan 10 dk da 10 kişilik Beşiktas'ın işi cok zor bu maç 2-2 olabilir

ZiyaSerdar
22.Şubat.2008, 22:58
Bir maçıda rahat kazanın ne biçim şampiyonluğa oynuyor bu takım

Universal
22.Şubat.2008, 23:00
Son on dakikasını izledim. Denizli doğal olarak baskılıydı; ama kazanan taraf Kara Kartallar oldu. Tebrikler Beşiktaş.

Haftaya GS-BJK maçı mı var? Tribünde son dakika edilen küfürlerden anladığım kadarı ile?

Emurafu
22.Şubat.2008, 23:05
Beşiktas son 15 dakika fizikmen bitti...Takım çok yorgun bir şekilde hariket etti..Rüstü yine hatasını yaptı..Üstelik maç nerdeyse 2-2 bitiyordu...Beşiktaslılar bu sene hiç rahat maç izlemeyecek sanırım..

Beşiktas'ı tebrik ederim..

Haftaya Beşiktas-Galatasaray maçı çok önemli..

LaigLeNoiR
22.Şubat.2008, 23:08
Haftaya BJK-GS maçı var galiba Batuhan :)

DELİNHO - RÜŞTÜ 2'lisi yine sahneye çıktı bir gol hediye ettiler :)

Fıratcan Alçınkaya
22.Şubat.2008, 23:09
kırmızı karta kadar süper oynadık farkı daha açabilirdik ama Hamidou iyiydi doğal olarak A.Tandoğan ın atılmasından sonra dengeler değişti... Holosko süper oynuyor inadına zirveye yürüyoruz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca Rüştü çok iyiydi ama yediği golde yine hatalıydı ondan başka oldukça iyiydi Denizlide C.Alberto diye bir oyuncu en iyisiydi takımının...

anil luque
22.Şubat.2008, 23:10
ilk defa koltuguma kurulmus rahatca bır Beşiktaş maçı izliyordum iyi oynuyorduk ve 2 gol bulmuştuk ikinci yarı bu takım farka gider diye düşündüm ama nerdee.. ikinci yarı başladı ve sahaya başka bir Beşiktaş çıktı sanki kendi sahamızdan zor çıktık bu arada Ertuğrul hocamızın yerinde olsam Ali tandoganı süresiz kadro dışı bırakırım takım zaten kadro darlıgı cekıyor sakatlar yeterınce bas agrıtıyor ustelık haftaya GS derbisi var ama bu adam iki tane çok basit karttan atılıyor bu adam ne kalitesiyle ne profesyonellıgıyle ne ınsanlıgıyla BEŞİKTAŞ'ta oynayacak adam değil!!!

anilton
22.Şubat.2008, 23:18
Maçı A.Tandoğan atılamdan önceki ve atıldıktan sonraki olmak üzere iki bölüme ayırmak gerek.A.Tandoğan gereksiz sinirinden ilk sarıyı gördü,ardından Carlos'u üflemesiyle ikinci sarıyı gördü(İkinci sarı tamamen haksızdı,ama ilk gördüğü gereksiz kartın cezasını çekti)Bu dakikaya kadar oyunun kontrolü bizdeydi.On kişi kaldıktan sonra doğal olarak yenik durumda olan Denizli'nin baskısını yedik ama Gordon'un müthiş performansıyla pozisyona giremedi Denizli.Attıkları golde bile pozisyonu Rüştü,Üzülmez ikilisi yarattı...

Sonuç olarak öyle ve ya böyle derbinin öneminin olması için bu maçı kazanmak zorundaydık.Bu saatten sonra ister 1-0 olsun ister 10-0 hiç önemik yok,önemli olan üç puan almakBunuda almayı başardık.Maçın en iyi iki ismi Holosko ve Schildenfeld...

Tebrikler Vasat Beşiktaş...

GeNç KaRTaL
22.Şubat.2008, 23:38
Tebrikler Beşiktaş'ım.

Galatasaray maçı öncesi Denizli karşısında puan kaybı yaşamamız lazımdı.Bunu başardık.Şimdi bu hafta rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.(Her ne kadar zor olsada) Sonra Rize maçına odaklanacağız.(Umarım o maçta fazla kasmadan turu geçeriz) Ve sonrada Galatasaray ile tamam-devam maçına çıkacağız.

Valla takım pek güven vermesede şampiyonluğa gidiyor.Galatasaray maçını kazanırsak daha güçlü sarılabiliriz şampiyonluğa..

Maçı seyredemediğim için iyi mi kötü mü oynadık pek bilmiyorum.Özetten sonra fikirlerimi paylaşırım.:)

YusufT
23.Şubat.2008, 00:02
Denizli'nin bir penaltisi verilmedi, ama kazanmayi hak eden taraf Besiktast'i. Tebrikler.

Aykan19o3
23.Şubat.2008, 00:50
Holosko harika oynadı. Aldığı paranın hakkını veriyor, hele bir çalımı vardı ki görülmeye değer :)

RoNNiE91
23.Şubat.2008, 00:59
Öncelikle tebrikler Beşiktaş.İkinci yarısı çok sıkıntılı geçen bir maçı kazandık.Ali Tandoğan biraz daha profesyonel olabilirdi.Bu davranışı az daha bize 2 puana mal oluyordu.Ayrıca penaltı pozisyonunun penaltı ile uzaktan yakından ilgisi yok.Gökhan adama deymiyor bile,topa yükseliyor.Yorumcularda zaten öyle diyor.

Fıratcan Alçınkaya
23.Şubat.2008, 01:59
Denizli'nin bir penaltisi verilmedi, ama kazanmayi hak eden taraf Besiktast'i. Tebrikler.

hangi pozisyonda verilmedi penaltı ya ben hatırlamıyorum ama :confused:

shamur1
23.Şubat.2008, 02:06
Beşiktaş ve Trabzon'un ortak özelliği uzun zamandır bu iki takımın taraftarları rahat bir şekilde maç izleyemiyorlar. Stres had safada.. Bugun de aynı şeyler yaşanmış galiba. Ama bu deplasmandan alınan 3 puan Bjk için çok önemliydi.Herhangi bir alınacak kötü sonuç Bjk'ye belkide havlu attırabilirdi. O moral bozukluğuyla haftaya oynanacak olan Gs maçı da üstüne tuz biber olabilirdi.

Ali Tandoğan Beşiktaş'ta oynayabilecek bir adam değil zaten. Bence seneye sağ ve sol bek olmak üzere 2 yere de transfer yapılmalıdır. Yoksa Gökhan Zan-Toraman ikiliside bu oyuncuların yüzünden verimleri düşmeye devam eder.

LaigLeNoiR
23.Şubat.2008, 02:35
Yusuf bende hatırlayamadım hangi posizyondu ?

eXcitinG
23.Şubat.2008, 10:21
Dün DeLgado ve Bobo oynasaydı kazanamazdık. Ama geneL oLarak oyuna bakıLdığı zaman Beşiktaş doğru oLanLarı yaptı ve kazandı. 10 Kişi kaLdıktan sonrada da mantıkLı oLarak geriye yasLandı. Zaten iLeride HoLosko dışında top tutacak adam kaLmamıştı ve takımda geneL oLarak bir yorgunLuk vardı. HoLosko Nobre iLe oynadığı zaman daha verimLi oLur. Nedeni ise Bobo biraz daha kendine oynamayı seven, kendine pozisyon üretmeye çaLışan bir isim. Ama Nobre daha çok karamboLLerde ortaya çıkan onun dışında oyunun geneLinde yanında ki arkadaşına boş aLan yaratmaya çaLışan bir yapısı oLduğu için HoLosko daha çok istediği topLarı aLabiLir. ALdığı zamanda ne kadar etkiLi oLduğu bir kez daha görüLdü. Gordon savunmada ki en iyi isimdi dünkü maçta. Rüştü için söyLenecek bişey yok. Kendisine destek oLanLarı da çiLeden çıkarmaya başLadı yavaş yavaş. Sanırım sezon sonuna kadar katLanmaya çaLışacağız. DepLasmanda önemLi bir gaLibiyet. BeLki de Beşiktaş bu sezon iLk defa depLAsmanda önemLi bir maçı kazandı.

eXcitinG
23.Şubat.2008, 10:27
Beşiktaş ve Trabzon'un ortak özelliği uzun zamandır bu iki takımın taraftarları rahat bir şekilde maç izleyemiyorlar. Stres had safada.. Bugun de aynı şeyler yaşanmış galiba. Ama bu deplasmandan alınan 3 puan Bjk için çok önemliydi.Herhangi bir alınacak kötü sonuç Bjk'ye belkide havlu attırabilirdi. O moral bozukluğuyla haftaya oynanacak olan Gs maçı da üstüne tuz biber olabilirdi.

Ali Tandoğan Beşiktaş'ta oynayabilecek bir adam değil zaten. Bence seneye sağ ve sol bek olmak üzere 2 yere de transfer yapılmalıdır. Yoksa Gökhan Zan-Toraman ikiliside bu oyuncuların yüzünden verimleri düşmeye devam eder.

Dikkat çektiğin bir nokta, benimde uzun zamandır düşündüğüm bir noktaya değinmişssin. Herkesin gözünden kaçırdığı birşey bu. Evet Gökhan Zan ve Toramanın kötü oynamaLarının bir nedeni de zaten bu. SoL ve Sağ bekLerin sezon başından beri hiç birşey yapmamaLarı. SoL ve Sağ tarafLarında adam gibi kademe nedir biLmeyen, Markaj nedir biLmeyen oyuncuLarLa oynadıkLarı için zaman zamanda onLarı açıkLarını kapamakLa meşguL oLdukLarından doLayı sezon başından beri eLeştiriLiyorLar. HaLbu ki sağ ve soL tarafLarında adam gibi adamLar oLsa, kademe nedir markaj nedir biLen adamLar oLsa, beLki de adamLardan her maç övgü iLe bahsedicez. Herkes bu ayrıntıyı atLıyor işte.

BlackEagle19o3
23.Şubat.2008, 12:06
Ali Tandoğan gereksiz bir kırmızıyla maçı riske etti.Tam rahat bir maç izleyeceğiz,farka gideceğiz derken yine bi aksilik:sDefansımız kaptan dışında çok iyiydi bu hafta.İbrahim'i artık bu takımda görmek istemiyorum ama ne yapacaksın adamın alternatifi de yok.Ricardinho ilk goldeki asisti dışında yine yoktu ortalarda.Holosko bana göre maçın en iyisiydi.Harika oynadı.Nobre her zamanki gibi gayretli.Gollerini de attı forvetlerimiz.Darısı Gs maçına:)Tello bu takımdaki en önemli oyunculardan biri.İnanılmaz oynuyor;)Aydın oyuna girdikten sonra çok iyi işler çıkardı.Neyse burdan sonra artık her 3 puan altın değerinde.Ali Tandoğan'ın kırmızısı da bi bakıma iyi oldu.Gs maçında kurtulmuş olduk bu adamdan:DÖnümüzdeki Rize ve Gs maçlarını da kazanıp yola devam etmeliyiz;)

TR.CaPTaiN
23.Şubat.2008, 12:28
Rüştü bu hatayı seriye bağladı.

Ilhan
23.Şubat.2008, 14:06
Ben 1 yıldır diyorum, Beşiktaş'ta DR ve DL bölgeleri çok zayıf. Bu takımın stoperleri bence 3 büyüklerin en iyi stoperleri. Toraman+Zan hepsinden iyi.

GeNç KaRTaL
23.Şubat.2008, 16:34
Hayrettin abi bende aynı şeyleri söylüyorum zaman zaman.Keza Forza'dada bir çok topic açıldı bu konuda.Beklerimiz bizim klasımıza yakışan oyunculardan oluşmuyor.Hadi Serdar Kurtuluş sağ bekte idare eder biraz ama oda sakat.İbrahim Üzülmez ile Ali Tandoğan savunma "s"sini yapamıyorlar.

Serdar Kurtuluş dönse ve Tello beke çekilse sezon sonuna kadar idare edebiliriz belki.Ama mevcut beklerle işimiz zor.

YusufT
23.Şubat.2008, 16:41
Yusuf bende hatırlayamadım hangi posizyondu ?

Christian ceza sahanin icinde iteklenmisti..

BlackEagle19o3
23.Şubat.2008, 19:10
Christian ceza sahanin icinde iteklenmisti..

Saçmalama öyle penaltı mı olur.O zaman her maç 5-6 tane penaltı kararı olurdu:icon_eek:

Fıratcan Alçınkaya
23.Şubat.2008, 20:12
beyler böyle penaltılara eğilim içindeyiz böyle saçma penaltı olmaz Avrupa'daki maçlardada sonra ikili mücadelelerde yere atıyoruz her dk.kendimizi Güvenç Kurtar ver yansın etti ama pozisyonun penaltı ile uzaktan yakından ilgisi yok bence...

eXcitinG
23.Şubat.2008, 23:59
Güvenç Kurtar zaten büyük takımLara karşı oynadıkLarı her maçtan sonra isyan ediyor. Kıskanıyormudur nedir. Daha ben biLmem bir büyük maçtan sonra Kurtar konuşmadan sahadan ayrıLsın. Boş adamLar konuşur anca.