Log in

View Full Version : Kacan balik büyük olurmus..

ThersoN
27.Şubat.2007, 23:21
hırs yapmışlar demekki :D

Mr.CordiaL
28.Şubat.2007, 02:46
Zidane'ı beğenmeyenin hiç bi futbolcuyu beğenmemesi gerekir. :)

Addolorato
28.Şubat.2007, 04:30
bu sheva yı bizim trabzonsporda denemeye almış bi zamanlar işe yaramaz diye yollamışlar kaka da antepe pahalı gelmiş (1 milyon dolar):D

YusufT
22.Şubat.2008, 10:15
Beckham : Leyton Orient. Leyton begenmiyor. Tottenham futbol okuluna gidiyor onlarda bundan adam olmaz diyor.

Gilardino : Juventus. 1990’da denemisler hadi ordan demisler.

Rooney : Liverpool. Bize hafif kalirsin demis : )

Raul : Athletico Madrid. 11- yasindan 16 yasina kadar burada oynuyor, baskanlari yaramaz yollayin diyor, 17 yasinda Real Madridle imzaliyor.

Sheva : West Ham. West Ham, Barnette bir mac ayarlayip futbolcu seciyor. 17 yasindaki Schevcenko’yu Redknapp begenmiyor ve ukraynaya geri gidiyor.

John Terry : West Ham. 1990’da antremanlara cikiyor, hocasi futbol icin fazla yavas diyor ve good bye .

Jonathan Woodgate : Middlesbrough. 2 sene boroda oynuyor senden adam olmaz denip sozlesme uzatilmiyor. Old Trafford’da deneme macina cikiyor Man utd. yok kardesim diyor. Su anda Real Madriddeki fiyati 20 milyon euro.

Thierry Henry : Barcelona. 19 yasinda Barcelona ile antremanlara cikiyor. Baskan Gaspart mukavele imzalayalim derken o zamanki antrenoru isime yaramaz cok genc diyor.

Zidane. Hotspur. Kulup 1992’de Bordeux ve Zidane ile anlasiyor. Antremana geliyor. O sirada Hotspur scout’i Zidane icin ‘too wooden’ diyor ve Zidane Juventusa transfer oluyor ordanda 69 milyon euro ile Madride giderek rekor kiriyor.

.alintidir.

Fietra 10
22.Şubat.2008, 12:05
Şahsen Juve'nin yerinde olsam Gilardino hakkında bende aynı kanıya varırdım:)

YusufT
22.Şubat.2008, 12:17
Bence en komedi Rooney olayi, Rooney : Liverpool. Bize hafif kalirsin :D

jarosik_61
22.Şubat.2008, 13:36
ben bechamı hiç bir zaman beğenmedim.çalım atamıyo,hava topuna çıkamıyor,gol atamıyo,sol ayağı yok.drippling yapamıyo bunların haricinde iyi tabi bunu ben demiyorum george best diyor

Fernando Gago
22.Şubat.2008, 17:41
Henry transferi ilginç bi tesadüf olmuş o zaman :)

Roberto Baggio
22.Şubat.2008, 19:17
Gilardino hala işe yaramaz:D

Varonil
23.Şubat.2008, 09:14
Thierry Henry : Barcelona. 19 yasinda Barcelona ile antremanlara cikiyor. Baskan Gaspart mukavele imzalayalim derken o zamanki antrenoru isime yaramaz cok genc diyor.

Tesadüfün böylesi olmuş hakkaten. ;)

SiR ToMaSRoSiCkY1
23.Şubat.2008, 11:53
Beckham : Leyton Orient. Leyton begenmiyor. Tottenham futbol okuluna gidiyor onlarda bundan adam olmaz diyor.
Bunu sevdim.