PDA

View Full Version : Semih yuvadan uçuyor mu ?

nerazzuri
22.Şubat.2008, 19:36
F.Bahçe'de bu sezon yakaladığı form ve attığı kritik gollerle yıldızını parlatan Semih Şentürk yuvadan uçmak üzere... Golcü futbolcuyu İspanyol ekibi çok istiyor... http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif
A.Madrid’den sonra, Villarreal de F.Bahçeli golcü için ısrarlı. İspanyol ekibi, Sevilla maçı sonrası 4 yıllık sözleşme önerdi.. Golcü futbolcunun transferi durumunda alacağı toplam para 8 milyon Euro'yu bulacak...

Fenerbahçe'nin Sevilla maçında galibiyeti getiren ’nöbetçi golcüsü’ Semih Şentürk, yuvadan uçmak üzere! Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Semih, yönetimle ilk görüşmelerde anlaşma sağlayamazken, Villarreal Genel Menajeri’nin gözüne girdi.

Uzun bir süredir takip altında olan ve Nihat Kahveci’nin de verdiği referans sonrası önceki gün Sevilla maçını izlemek için Saracoğlu Stadı’na gelen genel menajer, son dakikalarda oyuna girmesine rağmen golünü atan Semih’i beğendi.

Maç sonrası Semih’in avukatı Şenol Çilek ile biraraya gelen Villarreal Genel Menajeri, “Biliyoruz A.Madrid de istiyor Semih’i. Ancak biz daha ısrarcıyız. Onlar sizi İspanya’ya davet ediyor. Biz sizin ayağınıza kadar geldik. Bu da ne kadar ciddi olduğumuzu gösteriyor. Semih’e 4 yıllık sözleşme öneriyoruz. Yıllığı 1.7 milyon Euro. Her yıl yüzde 10 artış ve 25 maç 45 dakikanın üzerinde oynarsa 200 bin Euro da bunun için veririz. Teklifimize bir an önce cevap vermenizi bekliyoruz” dedikleri öğrenildi.

Avukatı Şenol Çilek’in prensipte el sıkıştığı Villarreal konusunda son kararı Semih verecek. Avrupa’ya gitmek isteyen Semih’inse kafası karıştı. Maç sonrası Aziz Yıldırım’ın “Yine yapacağını yaptın. Aferin sana. Tebrik ederim” diyerek moral verdiği genç futbolcu bu konuda Sevilla ile oynanacak rövanş maçı sonrası karar verecek.

Feridun Niğdelioğlu-Vatan

Onurap
22.Şubat.2008, 19:40
Fenerbahceden başka takımda oy-na-ya-maz.Giderse hayatının hatasını yapar..

ordulu5252
22.Şubat.2008, 19:41
Semih'in ben Fenerbahçe'yi bırakacağını zanetmiyorum zaten Semih şimdiden avrupaya giderse kendini yer 1-2 sene daha Türkiyede top koşturmalı daha sonra Avrupayı düşünmeli.....

yunusgs
22.Şubat.2008, 21:10
Bencede oynayamaz Fenerbahçede besleniyor ve golleri atıyor İngiltere kendiniz de çok fazla çaba harcamanız lazım orada sizi besleyecek oyuncuda yok o yüzden bencede Semih başarılı olamaz.

Xipe Totec
22.Şubat.2008, 21:18
bu performansıyla fenerde kezmanın yedeği olarak kalcaksa gitsin

mert_fox
22.Şubat.2008, 21:26
Gitmez bence Fenerbahçe den.

tosunpasa
22.Şubat.2008, 22:21
Semih'in kariyerinin sonuna kadar Fenerbahçe forması altında kalacağını düşünüyorum..

GodfatheR
22.Şubat.2008, 22:28
Semih'in kariyerinin sonuna kadar Fenerbahçe forması altında kalacağını düşünüyorum..

aynen bende böyle düşünüyorum.

Sir FRD
22.Şubat.2008, 22:39
Semih çalım felan atamadığı için Avrupa'da oynayamayabilir.İspanyol klüpleri istiyormuş eğer taktiklerine Semih'e göre kurarlarsa Semih çok gol atar da öbür türlü Semih hiç birşey yapamaz

RoNNiE91
23.Şubat.2008, 00:55
Semih Fenerbahçe ile yükseldi ve Fenerbahçe ile bırakır bence.

Bordo61Mavi
23.Şubat.2008, 05:26
Semih oyniyamazmis baska takimda, Adam Fenerbahce gibi bir buyuk kulupte oynuyo, Villereal veya Athletico dami oyniyamicak. Semih onceki sezonlar begenmezdim ama bu sezon yaptiklari ortada, kendi kalitesini yukselti.

Fıratcan Alçınkaya
23.Şubat.2008, 06:18
şu son sn.ye neden bırakuyor FB anlamadım her oyuncusuna böyle yapıyor yahu sen imzalat 1sene öncede illa bosman kuralına bırakıyor işi çözemedim valla...

Semih ise kendisini Semih yapan FB de kalmalı. Giderse etkilemez FB yi yerine alırlar adam ama Semih için çok büyük hata olur...

Wesley Sneijder
23.Şubat.2008, 08:34
Bu sezon "nöbetçi golcü"lükten ilk 11'e yükseldi. Bence gitmemeli...

Fernando Gago
23.Şubat.2008, 09:39
Yönetimle anlaşamadılar.Fenerbahçe transfer bitimine 1 2 gün kala Gökhan ile çok ciddi ilgilendi bence sebep Semih ile anlaşılamamış olmasıydı.Gitme ihtimalini yüksek görüyorum

El Barto
23.Şubat.2008, 09:41
Genç Semih biryere gitmez. :p

a.arıcı-11
23.Şubat.2008, 10:18
semiih kendiside açıkladı ya boş mukaveleye imza atarım diye gitmezz bence