View Full Version : Galatasaray'ın Yeni Başkanı : Adnan Polat
Onurap
22.Şubat.2007, 19:45
Adnan polat olmasın!Zaten akımı o yönetiyor başkanın birşey yaptığımı var.Gelecek başkan canaydın kadar kötü olamayacağı için kim olursa olsun..
goosfraba
25.Şubat.2007, 15:10
Alin size bir bomba daha
Sicil No: 8032... 19 yıl 7 aydır Galatasaray Kongre Üyesi... O, Haluk Ulusoy... Futbol Federasyonu Başkanlığı'ndan ayrılan Ulusoy'un kulis çalışmaları yaptığı ve yeterli desteği gördüğü an, aday olmayı planladığı iddia edildi.
26.2.2008
Onay, Canaydın’dan!
Galatasaray'da kongre rüzgârları esmeye devam ediyor. FANATİK’in 15 Şubat’ta Cüneyt Karakaya imzasıyla yazdığı haber, dün resmiyet kazandı. Tam 11 gün önce sizlere duyurduğumuz gibi; Özhan Canaydın 23 Şubat’ta bıraktı, Adnan Polat ise 25 Şubat’ta açıkladı. Taner Aşkın ve İrfan Aktar’dan sonra adaylığına resmiyet kazandıran 3. isim olan Polat, Canaydın dönmeyeceğini kendisine ilettiği için bu kararı verdiğini söyledi.
3 liseli, 1 alaylı
Polat'ın ardından bir isim daha gündeme gelecek. Daha önce FANATİK’e verdiği röportajında, Canaydın’ın bırakması halinde göreve talip olacağını açıklayan Adnan Öztürk’ün de eli kulağında... Öztürk kısa süre içinde adaylığına resmiyet kazandıracak. Aşkın, Aktar ve Öztürk liseli, Polat ise alaylı... Ancak şimdi sıkı durun... FANATİK, 15 Mart’taki kongre öncesi kulislerin nabzını yakından yoklayan o flaş ismi açıklıyor...
‘
Bir gün gelecek...’
Haluk Ulusoy... Futbol Federasyonu Başkanlığı görevinden ayrılırken yakın çevresine, “Bir gün gelecek, ben de onları o koltukta rahat oturtmayacağım” diyen Ulusoy’un, çok gizli görüşmeler yaparak destek aradığı ileri sürüldü. Beklediği desteği alması halinde adaylığını açıklayacağı iddia edilen Ulusoy’un önünde yasal bir engel de yok. Çünkü Ulusoy 19 yıl 7 aydır Galatasaray Kongre Üyesi ve Üye Sicil No’su da 8032...
Onurap
25.Şubat.2007, 22:38
Adnan öztürk olursa çok iyi olur adam en azından futbolcudan anlıyor. :)
Emurafu
25.Şubat.2007, 22:54
Adnan Öztürk: "Kimseyle birleşmedim"
http://img210.imageshack.us/img210/3136/9408badnanozturk001th0.jpg (http://imageshack.us)
Galatasaray'da Özhan Canaydın'ın yeniden başkanlığa aday olmayacağını açıklamasından sonra sarı kırmızılı kulüpte İrfan Aktar, Taner Aşkın ve Adnan Polat'tan sonra adaylığını koyması beklenen Adnan Öztürk, "Bugüne kadar beni çeşitli listelere soktular. Bazı başkan adaylarıyla da birleştirdiler. Bunların gerçekle alakası yok" dedi.
Başkan adaylığını henüz açıklamayan ancak uzun süredir başkan adayı olacakmış gibi çalışmalarını sürdüren Öztürk, cuma günü saat 14.30'da Conrad Oteli'nde bir basın toplantısı düzenleyeceğini bildirdi. Öztürk'ün bu basın toplantısında başkan adaylığını da açıklaması bekleniyor.
26.02.2008
Kaynak : DHA
a.arıcı-11
26.Şubat.2007, 21:03
haluk ulusoy olsun tanıdığım en fanatik gsli zaten...
adnan polat seçilrise allah glatasarayın yardımcısı olsun derim anca neyse aday olursa ulusoya bşarılar
Onurap
26.Şubat.2007, 23:16
H.ulusoyun aday olması tamamen basın uydurması.Adnan polata bir çok kişi karşı genel kurulda seçileceğini sanmıyorum adnan öztürk seçilir inşallah parasıda var :D
TürkuAz
27.Şubat.2007, 00:23
Emurafu 2de bir aynı mesajları koyup durma yahu,daha öncede aynı şeyi yapıyordun. Bu konuda hassas ol biraz. Rica ediyorum.Mesaj sayın hayli
fazla 8 bini geçmişin,ha gayret 10bine yaklaşacan ama dikkat çekiyorsun biraz:)
Birde Ordulu5252 nikli arkadaş akraban mı oluyor,sana mı özeniyor yoksa,. aynı şeyleri yapıyor yani senın varisin bu arkadaş sanırım..Bazı yazıların rengini değiştirme,siyah,kırmızı renkler, alıntı yapmalar,yahu şasıyorum size,ilginç geliyor yaptıklarınız.. Bu kadar zahmet etmeyin mesajlarınızı düzenlemek içi,kurallara uysanız yeter..:D
Konu ile alakası yoktur not olarak düşüyorum bunu...
Bende katılıyorum, bu benzerlik bana da çok ilginç geldi..(:
Bu arada; başkan Adnan Öztürk olsun, bana hayırlı olacakmış gibi görünüyor..
Nedvedmania
27.Şubat.2007, 00:31
Emurafu 2de bir aynı mesajları koyup durma yahu,daha öncede aynı şeyi yapıyordun. Bu konuda hassas ol biraz. Rica ediyorum.Mesaj sayın hayli
fazla 8 bini geçmişin,ha gayret 10bine yaklaşacan ama dikkat çekiyorsun biraz:)
Birde Ordulu5252 nikli arkadaş akraban mı oluyor,sana mı özeniyor yoksa,. aynı şeyleri yapıyor yani senın varisin bu arkadaş sanırım..Bazı yazıların rengini değiştirme,siyah,kırmızı renkler, alıntı yapmalar,yahu şasıyorum size,ilginç geliyor yaptıklarınız.. Bu kadar zahmet etmeyin mesajlarınızı düzenlemek içi,kurallara uysanız yeter..:D
Konu ile alakası yoktur not olarak düşüyorum bunu...Evet bende katılıyorum :D:D
Haluk ulusoy haberi bencede yalan.
Kim gelirse gelsin takıma hayırlı olsun yeter.
El Comandante
27.Şubat.2007, 00:35
Valla Emrah arada sirada yazdiklarini tekrarliyor olabilir ama onun sitenin habercisi oldugunu unutmayalim.Ondan cok son dakika haberleri aldik biz,ve almaya da devam edecegiz. :D
NisRoc
28.Şubat.2007, 09:11
Ulusoy: "Aziz Yıldırım'la ben başa çıkarım. Hamit Altıntop'tan, Yıldıray'a, Ronaldinho'ya kadar alamayacağım hiçbir futbolcu yok"
Futbol Federasyonu Başkanlığı'ndan ayrıldıktan sonra adı Galatasaray Başkan adayları arasında geçen Haluk Ulusoy Bugün gazetesinden Rıfkı Soysal'a gündeme bomba gibi düşecek çarpıcı açıklamalar yaptı. Galatasaray'ın Avrupa'nın sayılı kulüpleri arasında yer aldığını belirten Ulusoy, kulübün 220 milyon YTL.’yi aşan borcunun kendisini korkutmadığını da belirterek, bu paranın 24 saatte karşılanabileceğini söyledi.
"İLAÇ BENİM"
Gerekli kaynaklarının hazır olduğunu belirten Haluk Ulusoy, "24 saat dememin sebebi bankalar arasındaki işlemleri düzenlemek, yoksa bu parayı hemen ortaya koyacak kaynaklara sahibim" dedi. Şahsi servetinin bir bölümünü Sarı-Kırmızılı kulüp için harcamaktan asla çekinmeyeceğini dile getiren Ulusoy, "Galatasaray'ın ilacı benim. En iyi çıkış yolunu biliyorum" sözleriyle iddiasını ortaya koydu.
"SEÇİM PAZARLIĞI YAPMAM"
Ulusoy bu sözlerine rağmen başkan adayı olarak ortaya çıkma düşüncesinde değil. G.Saray'da başkan olmanın kuralları olduğunu ve özellikle kulübün duayenleri ile seçim pazarlıklarına girmeyeceğini ısrarla vurgulayan Haluk Ulusoy, "Benim arkamda milyonlarca Galatasaray taraftarı var. Onların ne ihtiyacı varsa yerine getiririm. Şu unutulmamalı: Galatasaray taraftarı için var" dedi.
"AZİZ YILDIRIM'LA BEN BAŞA ÇIKARIM"
Haluk Ulusoy, Türk futbolunda oluşan yeni tabloyu da Galatasaray adına umut verici bulmuyor. "Federasyon Başkanı olduğumda o kapıdan içeri girerken üzerimdeki formayı bıraktım ve Milli Takım forması giydim. Kimsenin de etkisi altında kalmadım. Bunu her zaman yaparım" diyen Haluk Ulusoy bugünkü Futbol Federasyonu üzerinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın büyük etkisinin bulunduğuna dikkat çekti. Ulusoy, “Özellikle Aziz Yıldırım Federasyon’a kendisine yakın isimlerin girmesi için çok çalıştı” dedi.
"YÖNETİMİN ELİ MAHKUM"
Galatasaray yönetiminin özellikle yeni stat konusu nedeniyle elinin kolunun bağlı olduğuna dikkat çeken Ulusoy, "Mevcut Galatasaray yönetimi bu şartlarda, bu kafayla kulübün haklarını koruma şansına sahip değil. Oysa oyunu kurallarına göre oynamak gerekiyor. Bugün Federasyon'da ve alt kurullarda Fenerbahçe'nin dediği oluyor. Konya'da yaşananlar ortada. Aziz Yıldırım ile ancak ben başa çıkabilirim. Galatasaray’ın ve diğer kulüplerin haklarının yenmemesi için savaşırım" diye konuştu.
"CANAYDIN VE POLAT'LA YARIŞA GİRMEM"
"Ben çok iyi bir Galatasaraylıyım ve de her türlü yardıma hazırım" diyen Haluk Ulusoy, başkanlık konusunda çok başarılı olacağına inanmasına rağmen yine de uygun şartların oluşmaması halinde seçime girmeyi düşünmüyor. Bunun başlıca sebebi ise Başkan Özhan Canaydın ve yardımcısı Adnan Polat'a duyduğu sevgi, saygı.
"OYUM ONLARIN OLACAK"
Canaydın'ın veya Polat'ın aday olarak gireceği bir seçime girmeyeceğini açık yüreklilikle ifade eden Ulusoy bu konuda şunları söylüyor: "Canaydın ya da Polat'la bu tür bir yarışın içinde olmam. Bu onlara sırt çevirmek olur. Adnan Polat benim aile dostum. Eğer adaylığından vazgeçmezse seçimde benim, eşimin ve benden daha fanatik bir Galatasaraylı olan oğlumun oyu onun olacak."
"GALATASARAY KENDİNE YAKIŞANI SEÇER"
Haluk Ulusoy, Galatasaray’ın adına yaraşır bir şekilde yeni başkanını seçeceğine olan inancını da dile getirdi ve “Başkanlık için kulis yapıyor değilim. Sözlerim böyle anlaşılmasın. Küçük hesaplar içinde olmadım, olmayacağım da. Pazarlıkların içinde yer almak bana yakışmaz” dedi.
Ulusoy, 2000 yılında kazanılan UEFA Kupası ve Süper Kupa'dan yeterince yararlanılamadığını düşünüyor. "Galatasaray milenyum şampiyonu. Böyle bir unvan ancak binyılda bir kazanılır" diyen Ulusoy, "Yöneticilerin de kulübün büyüklüğünün farkında olmaları gerekiyor" şeklinde konuştu. Kulübün transferde zorlanmasına anlam veremediğini de belirten Ulusoy sözlerini şöyle noktaladı:
"KİMİ İSTERSEM ALIRIM"
"Galatasaray gibi büyük bir kulübün, milenyum şampiyonunun transfer edemeyeceği oyuncu olamaz. Yerli ya da yabancı, Hamit Altıntop'tan, Yıldıray'a, Ronaldinho'ya kadar alamayacağım hiçbir futbolcu yok. Galatasaray'ın bütçesi küçük rakamlarda kalmamalı. 100 milyon dolarlık transferler kimseyi korkutmamalı. Ben o kaynaklara sahibim. Kimi istersem de alırım."
KAYNAK : haberturk.com
shamur1
28.Şubat.2007, 09:31
İşte birde yıllardan beri Haluk Ulusoy Trabzon'u koruyor , arkalarında falan filan saçmalıkları konuşuluyordu. Bizlerde evet Haluk Ulusoy Trabzon'lu ama Trabzonspor'lu değil diyorduk ama ne çağre..
Doğrudur da kaynakları vardır gücü de vardır ve Aziz Yıldırım'la başada ancak o çıkar ama görüyorsunuz memleketinin takımını değil de Galatasaray'ı düşünüyor hala. Heleşükür Ulusoy patentinden kurtulduk.
En büyük kötülükleride onun döneminde almıştık .. Artık herkes rengini bilsin
Bordo61Mavi
28.Şubat.2007, 10:23
Haluk Ulusoy halen biseyler icin cirpiniyormu :D biraksin bu isleri kazandigi para ona yeter.
Fietra 10
28.Şubat.2007, 18:29
İşte birde yıllardan beri Haluk Ulusoy Trabzon'u koruyor , arkalarında falan filan saçmalıkları konuşuluyordu. Bizlerde evet Haluk Ulusoy Trabzon'lu ama Trabzonspor'lu değil diyorduk ama ne çağre..
Doğrudur da kaynakları vardır gücü de vardır ve Aziz Yıldırım'la başada ancak o çıkar ama görüyorsunuz memleketinin takımını değil de Galatasaray'ı düşünüyor hala. Heleşükür Ulusoy patentinden kurtulduk.
En büyük kötülükleride onun döneminde almıştık .. Artık herkes rengini bilsin
aynen..deplasmanda attıgımız her tartışmalı golden sonra ''Ulusoy İstifa'' diye bagıranlar şimdi ne yapacak onu merak ediyorum..;)
eXcitinG
28.Şubat.2007, 18:45
Bu kadar da iddaa Lı konuşan birisini hiç duymamıştım bu zamana kadar. Yani şimdi biri burda çıkıp hesap sorar. Hop dur bakaLım sen bunLarı nasıL eLde ettin diye. Bu kadar konuştuğuna göre onLarada verecek cevabı vardır herhaLde.
PesimiSTyLa
28.Şubat.2007, 18:45
Konuyu GS Başkanlık secimi için genel baslık var oraya acılmalıydı ;) GMA mı yoksa o konuyla mı birlesir acaba :D
Ulusoy zaten Polat ve Canaydın la yarışmayacagını söylemiş. Polat da aday olduguna göre Aday olmayacak. Polat ın listesine girecegini de sanmıyorum zaten oyu da Polataymış ;)
Emurafu
01.Mart.2007, 03:19
Ulusoy’dan yalanlama
Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy, bugün bir gazetede yer alan röportajın hayal ürünü olduğunu açıkladı. Ulusoy’un açıklamasında, "Sadece Ay yıldızlı forma için emek sarfederim" sözleri dikkat çekti.
Röportajın tamamen hayal ürünü olduğu belirtilen açıklamada Ulusoy’un bundan sonra sadece milli takım forması için emek sarfedeceği belirtildi. Açıklamada şöyle denildi: "9 yılı aşkın bir süre federasyon başkanı olarak Türk futboluna hizmet verirken tüm futbol takımlarımıza eşit mesafede durduğum ve asla tarafsızlık ilkemden ödün vermediğim spor kamuoyu tarafından bilinmektedir.
Geçmişte olduğu gibi gelecekte de başarısı için emek sarf edeceğim tek formanın
“Ay Yıldızlı Milli Takım forması” olacağı bilinmelidir.
Söz konusu gazetede yer alan hayali röportaj için yasal cevap ve düzeltme hakkımı kullanacağımı bildirir,
spor kamuoyunun bilgilerine sunarım."
LigTV
El Comandante
01.Mart.2007, 03:52
Kolpa basin yine bizimle ugrasiyor.Bazi kulüplerin yandaslari olan medya Galatasaray baskanlik secimi bahanesini bulup,palavra haberler yapiyorlar.Resmen rezillik ! Yaziklar olsun böyle medyaya !
Onurap
01.Mart.2007, 05:02
Yuh yani basın kolpada sınır tanımıyor..
Bizim basından adam olmaz. İşleri güçleri hayal ürünü transferler yapmak, röpörtajlar yapmak...
Universal
01.Mart.2007, 21:41
G.Saray'da bir arkadaşım Su Topu'da oynuyor. O ve takımı kalması için gitmişler. Bu kadar ısrara kalacağından eminim. Hatta büyük bir oy potansiyeli ile gelecektir. Asıl sorun şu eğer kalmak isterse Adnan Polat aday olur mu?
PesimiSTyLa
01.Mart.2007, 21:52
Baskan ın kalacagını sanmıyorum. Kulüpler Birliğini de bıraktı. 236421257532 kere de dönüşüm yok dedi :D ki dönerse cok küçük bi ihtimal bu: Adnan Polat adaylıktan cekilir tahminimce. çünkü o kadar ısrarla aday olmayacagı secimde ısrarlara dayanamayıp aday olursa %100 secileceginden Polat bile bile Lades olmaz ;) Ama dediğim gibi Baskan Polat a demiş dönmeyecegini ve onun aday olabilecegini bu saatten sonra dönmez.
Basın da masAllah koLpa da sınır tanımıyor !
GeNç KaRTaL
06.Mart.2007, 05:51
http://www.sporx.com/images/1/29/4002_B_adnanozturk001.jpg
Öztürk adaylıktan çekildi!
Galatasaray'da genel kurula sayılı günler kala Adnan Öztürk'ün başkan adayı olmaktan vazgeçtiği öğrenildi. Başkan adaylığına kesin gözüyle bakılan Adnan Öztürk'ün yakın çevresine "Her kafadan bir ses çkıyor. Hergün başka bir teklifle geliyorlar. Bu kadar alavere daleverinin içinde yer almayacağım" dediği öğrenildi.
Öztürk'ün yakın çevresi de Adnan Öztürk'e aday olmaması için camianın ileri gelenlerinden ve eski başkanlardan büyük baskı geldiğini ifade ediyorlar.
Bu gelişmelere rağmen Adnan Öztürk'e yakın isimlerinin cuma günü yapılacak olan renk seçimine katılacakları öğrenilirken, bu durumun Öztürk'ün hala başkan adayı olabileceği şeklinde yorumlandı.05.03.2008
Emurafu
07.Mart.2007, 19:50
Canaydın Aday oluyor:(
Canaydın, "4 tane aday var, ben dahil 5 kişiyiz. Yarın başkan adayları renk seçiminde Galatasaray için menafaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacağız" dedi.
Haber Kaynağı: Cihan Haber Ajansi
uA cıldırdı..Kayseri maçında olay cıkarsa sasırmayın..
Ancak o zaman kadar bence fikri değişecektir.
Çekilmeyeceğini söylemiştik. Herkes bu fikirde birleşmişti. Sadece ortaya bir yem attı. Galatasaraylılığından veya iyi niyetinden şüphem yok ama bence bırakmalı.
Artık yeniden aday olup kazanırsada yapacak birşey yok.
Emurafu
07.Mart.2007, 20:20
Canaydın Açıkladı Aday degilim....
FLAŞ) Galatasaray Kulübü’nün 15 Mart Cumartesi günü, çoğunluk sağlanamazsa 22 Mart Cumartesi günü yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı öncesinde Özhan Canaydın aday olmayacağını açıkladı..
07.03.2008
Kaynak : AA
PesimiSTyLa
07.Mart.2007, 20:48
Sövmemek için kendimi zor tutuyorum . Bu adamın amacı ne anlamış degilim olmasın baskan falan !
Emurafu
07.Mart.2007, 20:51
Aziz üstel konusdu:Adnan Öztürk baskan adaylıgını acıklayabilir dedi..Ben böyle olacagınmı biliyordum dedi..Saat 4'e çok var diyor..
Bahri Havadır: Adnan öztürk’ün Adnan Polat’ın listesine gireceğini söyledi...2.başkan olacakmış...Ama yine de bir aracıyla renk seçecekmiş bugün nolur nolmaz diye...Ayrıca Adnan Öztürk, dolar milyarderlerinden kurulu bir yönetim yapacağız demiş
ADNAN ÖZTÜRK, ADNAN POLAT’IN LİSTESİNE GİRDİ!..
Canaydın son kararını verdi
Galatasaray’da 22 Mart Cumartesi günü yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı öncesinde aday olup olmayacağı netlik kazanmayan Özhan Canaydın son kararını açıkladı. canaydın, aday olmayacağını söyledi.
Lig TV’nin haberine göre Özhan Canaydın renk seçimine katılmayacağını ve başkanlık yarışında aday olmayacağını açıkladı. Adnan Polat’ın ise Adnan Öztürk ve Taner Aşkın ile beraber hareket etme kararı aldığı belirtildi. Ancak Adnan Öztürk’ün son anda ortaya çıkabilecek bir anlaşmazlık ihtimaline karşı yine de kendi adı için renk seçeceği öğrenildi. Birlikte hareket edilmesi halinde ise Adnan Polat başkan, Adnan Öztürk asbaşkan olacak.
Öte yandan Adnan Öztürk’ün "dolar milyarderlerinden oluşan bir liste yapacağız" şenkinde bir açıklaması olduğu söylenildi.
maraton.com.tr
El Comandante
07.Mart.2007, 22:07
Adnan Polat
Adnan Öztürk
Abdurrahim Albayrak
Ahmet Dedehayir
Haldun Üstünel
Isin celebi
Adnan Sezgin
Böyle bi yönetim ne güzel olurdu yav. (:
PesimiSTyLa
07.Mart.2007, 22:29
Polat - Öztürk birlesirse iyi olur.
Aşk-ı Şehir
07.Mart.2007, 22:37
Eğer Polat-Öztürk birleşirse seneye nefis bir kadro kurarlar.:)
Nedvedmania
07.Mart.2007, 22:46
Basın yalan yazıyor şampiyon olmayınca !
Çoğu haber yalan gerçekleri yakında öğrenicez.
Emurafu
07.Mart.2007, 23:12
Adnan polat Ve Öztürk birleşmiş .
Adnan Öztürk sadece formalite olarak renk seçeçekmiş..Çünkü adnanlar arasında sorun cıkarsa ortadada kalmamak için renk seçeçekmiş..Eger sorun cıkarsa Öztürk tek basına aday olacakmış
Taner Aşkın - Yeşil
Serdar Eden- Sarı
Adnan Polat- Kırmızı
Adnan Öztürk- Gri
Nazım Durak- Mavi
renkleri ile seçime girecekler.....
Adnan polat ve Öztürk bugün yemek yemişler..Ntv de söylüyor..Kesin anlasmıslar..15 gün içinde fikir ayrılıgı olursa öztürk tek aday olacakmış..
..
Suanda Polat baskan Öztürk Yardımcı olması bekleniyormuş....
ordulu5252
08.Mart.2007, 00:18
Zaten Adnan Polat ile Adnan öztürk anlaştıysa aralarında problem çıkacağını zanatmiyorum...
Galatasaray'ın yeni başkanı artık hayırlı olsun diyelim:ADNAN POLAT
fenerbahce_1907
08.Mart.2007, 00:27
Adnan Polat başkan oldu diyebiliriz.Ama bana göre Türk futbolu için çok kötü bir şey olucak bu Başkan yardımcısıyken ortalığı bu kadar karıstıran çoğu kişinin nefretini kazanmış biri başkan olunca neler yapar düşünemiyorm.
El Comandante
08.Mart.2007, 01:19
Adnan Polat başkan oldu diyebiliriz.Ama bana göre Türk futbolu için çok kötü bir şey olucak bu Başkan yardımcısıyken ortalığı bu kadar karıstıran çoğu kişinin nefretini kazanmış biri başkan olunca neler yapar düşünemiyorm.
Herkes kendi isine baksin lütfen,biz Adnan Polat´i destekliyoruz.Kulübümüzün haklarini yedirmiyor,taraftarlar tarafindan da seviliyor ve üstelik kulüp biraz ilerisi icin cirpiniyorsa bunu Adnan Polat´a borclu.
Emurafu
08.Mart.2007, 01:25
Bir abimizin güzel şiiri:D
C anımıza okudun,
A nlamadın,anlayamadın sen bir dünya markasının başkanıydın
N eydi sarı-kırmızıya kastın
A namızı ağlattın,
Y olumaza dikenler koydun, sen tarihimizin kabusuydun
D ünyamızı kararttın, borcumuzu kabarttın
I rgatıydı taraftar bu kulübün,bizleri çapulcu yaptın
N e mutlu ki bizlere bugün, yakamızı bıraktın !!!
Sanırım bu şiir herseyi anlatıyor:n:
Canaydın'ın sesi cıkmıyorki..Heryere Polat kosturdu..Konyadaki maç ertelensin mi? ertelenmesin mi? olayı tartısılırken Canaydın konusmuyor polat konusuyor.Ne bir maçlara gelir,Ne bir açıklama yapar hep 2.planda kaldı..Polat'ı ön plana attı..Polisler samiyende taraftarı dövüyor biber gazı sıkıyor baskan uyuyor::icon_evil:.Canaydın sadece kulübler birligi toplantısını kaçırmaz..İşte aradaki fark:)
ThersoN
08.Mart.2007, 03:03
Canaydın: Kesinlikle yokum
Galatasaray'da günlerdir merak edilen 'Özhan Canaydın yeniden başkanlığa aday olacak mı' sorusu yanıtını buldu. Canaydın, NTV'ye yaptığı açıklamada, kongrede kesinlikle aday olmayacağını söyledi.
NTVSPOR
Güncelleme: 16:52 TSİ 7 Mart 2008 Cuma
Önce Mali Kongre’de, ardından Galatasaray Dergisi’nde yeniden aday olmayacağını belirterek taraftara veda eden, daha sonra camianın baskıları nedeni ile adaylığı ile ilginç açıklamalar yapan Özhan Canaydın, tartışmalara son noktayı koydu.
NTV'nin sorularını yanıtlayan Canaydın, 22 Mart'taki kongrede aday olmayacağını söyledi.
Canaydın oy pusulası renk seçimi törenine de katılmayacağını bildirdi.
ADNAN ÖZTÜRK ADAY
Bu arada Galatasaray Kulübü'nün 22 Mart Cumartesi günü yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı öncesinde, başkanlığa 5. aday çıktı.
Başkan adaylığından daha önce çekildiğini açıklayan Adnan Öztürk, yeniden aday olma kararı aldı. Öztürk, oy pusulalarının renklerinin belirlenmesine ilişkin toplantıya Candemir Berkman'ı vekalet verdi.
Mecidiyeköy'deki kulüp binasında gerçekleştirilen toplantı sonucuna göre, kongrede başkan adaylarından Adnan Polat kırmızı, Adnan Öztürk gri, Taner Aşkın yeşil, Nazım Durak mavi, Serdar Eder de sarı renkte oy pusulası kullanacak.
Sirius Black
08.Mart.2007, 05:02
Adnan Baba başkan ol... (::)
Emurafu
08.Mart.2007, 06:20
Polat tek basına kazanamaz bence nedenmi..Liseliler suanda onu yapmamak için ugrasıyorlarmış..Büyük baskı varmış..Yani liseliler polatı istemiyomuş...
Emurafu
11.Mart.2007, 04:45
Galatasarayda büyük buluşma!..
Galatasarayın iki başkan adayı Adnan Polat ve Adnan Öztürk bugün biraraya geldiler... İki başkan adayı İstanbulda Conrad Otelde yaklaşık 3 saat görüştüler ve hiçbir açıklama yapmadan oteli terkettiler. Daha önce de biraraya gelen ikilinin birleşme konusunda olumlu mesafe katettikleri ve yönetimi oluşturma biçimi için görüş alışverişinde bulundukları öğrenildi. Taraflar Adnan Polatın başkan olması yönünde fikir birliğine varırken, Adnan Öztürkün kulüp şirketlerinin yönetimi için projeler geliştireceği ve şirket yönetimlerinde reformlar yapmayı planladığı öğrenildi.
10.03.2008
ThersoN
11.Mart.2007, 23:27
Canaydın: Adnan Polat'ı destekliyorum
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, 15-22 Mart tarihlerinde yapılacak Olağan Genel Kurul'da başkanlık için Adnan Polat'ı desteklediğini açıkladı. Canaydın diğer adaylara da seçime tek bir listeyle gidilmesi için çağrıda bulundu.
http://www.ntvspor.net/Images/27260.jpg Başkan Canaydın, Mecidiyeköy'deki kulüp binasından Ercan Taner'in sorularını yanıtladı. http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
NTVSPOR
Güncelleme: 15:41 TSİ 11 Mart 2008 Salı
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Adnan Polat'a başkanlık konusunda açık destek verdi. NTV'de yayınlanan Yakın Plan Spor programına konuk olan Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, "Kongrede Adnan Polat'ı destekliyorum" diye konuştu.
Adnan Polat'ın yöneticilik tecrübesine dikkat çeken Canaydın, "Sayın Polat, Alp Yalman döneminde iki dönem yani 4 sene yöneticilik yaptı. Son döneminde bende de o kadroda yöneticiydim, kendisini oradan tanırım. 2006-2008 yılları arasında da benimle beraber yöneticilik yaptı. Mevcut adaylar içinde tek yöneticilik tecrübesi olan Adnan Polat'tır. Kulübünü seven, tecrübeye inanan bir insan olarak, seçimde Adnan Polat'ın avantajlı olduğu kanaatindeyim ve desteğim onunla beraber" dedi.
Diğer adaylardan Adnan Öztürk'ü de çok sevdiğini ifade eden Özhan Canaydın, "Adnan Öztürk sevdiğim ve kendime çok yakın bulduğum bir kardeşim. Onun da Polat'la beraber olması, Taner Aşkın'ı da içlerine alarak müşterek bir liste çıkarmaları Galatasaray'ın yararına olacaktır. Benim çabam şu dakika o birlikteliği sağlamak için" diye konuştu.
Başkanlığa kesinlikle aday olmayacağının altını çizen Canaydın, "Galatasaray tüzüğünü bilmeden, araştırma yapmadan söylenen ve yazılanlar komik. Şu an renk seçimi yapılmış, adaylar belli olmuştur. Listelerini bastırıp kongreye gidecekler. Süper bir aday çıktı. Benim aday olmam gibi bir şey söz konusu değil" ifadelerini kullandı.
Seyrantepe Projesi ile ilgili görüşlerini de açıklayan başkan Canaydın, yeni yapılacak stadın reklam ve bilet gelirlerinin 4-5 artıracağını belirtti.
Emurafu
11.Mart.2007, 23:29
Canaydın Dün gece Teke Tek'de çok ilginç şeyler konusdu..
Aslantepe'de Trübünlerin adını almak isteyen bir kaç firma teklif yapmış..40M,80M arasında fiyatlar verilmiş..
GeNç KaRTaL
12.Mart.2007, 04:37
Adnan Polat olacak başkan.Gidişat onu gösteriyor..
shadowrefree
12.Mart.2007, 07:37
vay artık türk futbolunun haline...gerilimden geçilmez...:(
El Barto
12.Mart.2007, 15:43
A.P.: Kimse heveslenmesin başkan benim nihahaha. :p
Ne diyelim Canaydın'da destekliyorsa artık Polat'a rakip çıkmaz. Hayırlı olsun şimdiden. Son dakikada Canaydın aday olur mu acaba? ;;)
Emurafu
12.Mart.2007, 19:25
Serdar Eder de adaylıktan çekildi!..
Galatasaray'da Adnan Öztürk ve Taner Aşkın'ın ardından başkan adaylarından Serdar Eder de adaylıktan çekildi.
Böylece 22 Mart'ta yapılacak kongreye Adnan Polat ve Nazım Durak başkan adayı olarak girecek.
12.03.2008
Beyaz liste sorunu ortadadan kalktı..
Polat artık kesin baskan gibi..
ordulu5252
13.Mart.2007, 00:17
<H3>
Polat tek http://www.sporx.com/images/1/29/7717_B_gs_adnanpolat002b.jpgbaşına!
Galatasaray'da 22 Mart'ta yapılacak başkanlık seçimi öncesi adaylar yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor.
Önceki gün Adnan Polat, Adnan Öztürk ve Taner Aşkın arasında gerçekleşen ve olumsuz sonuçlananan birleşme girişiminden sonra dün devreye başkan Özhan Canaydın girdi. Canaydın, yaşanan gelişmelerden sonra Polat ve Öztürk'e Mecidiyeköy'deki kulüp binasında randevu verdi. Ancak, birleşmeye soğuk bakan Adnan Öztürk bu çağrıya olumsuz yanıt vererek toplantıya katılmadı.
Çekilme kararı alan Öztürk'ün divan başkanı İrfan Aktar'a bir mektup yazdığı belirtildi. Mektup bugün divanda okunacak. Ayrıca diğer adaylardan Taner Aşkın'ın son gelişmelerden rahatsızlık duyduğu ve kararını gözden geçirdiği belirtildi.
En güçlü aday olan Adnan Polat ise listesine kimleri alacağı konusunda titiz bir çalışma yürütüyor. 2. başkan olarak Mehmet Helvacı düşünen Polat, Işın Çelebi, Mümtüz Tahincioğlu, Murat Yalçındağ, Ali Haşhaş ve Cemal Özgörkey'i de ikna etti. Diyarbakırlı işadamı Reşat İlhanlı'nın ise süresinin dolmaması nedeniyle listeye alınmasının mümkün olmadığı ortaya çıktı. Çarşamba günü yapılacak divan toplantısında Adnan Polat'ın listesini açıklayarak gövde gösterisi yapması bekleniyor. Polat, Perşembe günü de G.Saraylılar Cemiyeti'nin konuğu olacak ve burada projelerini açıklayacak.
Yiğit sardan'da listesinde olacakmış..Canaydın koltuğu Polat'a bırakdı...Polat'ta ilerde koltugu Yigite bırakacak deniliyor..Ama ne kadar dogru bilemem....
Abdurahim Albayrak kesinlikle listede olmalı....
</H3>
Emurafu
13.Mart.2007, 00:17
Divan Kurulu'nda gergin anlar
Galatasaray Kulübü'nün olağan aylık Divan Kurulu Toplantısı, Galatasaray Lisesi'nde yapılırken, başkan adayları Adnan Öztürk, Taner Aşkın ve Serdar Eder, adaylıklarından çekildiklerini açıkladı.
Bu çekilmelerin ardından, sarı-kırmızılı kulüpte başkan adayı olarak sadece Adnan Polat ile Nazım Durak kaldı. Çekilen 3 adaydan Adnan Öztürk, Divan Kurulu başkanlığına gönderdiği yazıda, yöneticilik deneyiminden bahsederek, ''2004-06 yıllarında Özhan Canaydın döneminde görev aldım. Yöneticilikten ayrıldıktan sonra camiamızın çağrıldığım her kuruluna hizmet etmeye çalıştım. Yönetime talep olduktan sonra ummadığım ve ne yazık ki yakıştıramadığım eylem ve söylemlerle özel ve iş hayatımda yıpratılmaya çalışıldım. Bunu hak ettiğime inanmıyorum ve esefle karşılıyorum. Galatasaray Eğitim Vakfı'na daha fazla vakit ayırmak için, başkanlık seçimine katılmamaya karar verdim'' dedi.
Divan Kurulu toplantısında, daha sonra başkan adaylarının konuşmalarına geçildi.
-AŞKIN SERT ÇIKTI-
Adaylardan Taner Aşkın, Galatasaray Kulübü'nde bugüne kadar aleyhinde en ufak bir konu olmadığını, ticaret ve kurumsal hayatında işinin belli olduğunu belirterek, başkan adaylığı süresince hazırladığı projeleri anlattı.
''Riva ve Florya Arazisi'' ile ''1 Milyon Taraftar Ortağı'' projelerini vurgulayıp, 1 milyon dolar gelir elde edebileceklerini kaydeden Aşkın, bunun ardından camianın baskısıyla konsensüs oluşturmak için diğer adaylar Adnan Polat ve Adnan Öztürk ile bir araya geldiklerini söyledi.
Aşkın, ''Lütfen birleşelim'' sloganının kendilerini içine aldığını dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Biz, birtakım fedakarlıkları masaya getirerek tekrar konuşalım, birlik ve beraberliği sağlayalım, bilgi ve birikimimizle Galatasaray'ı en üst düzeye taşıyalım istedik. Benim şahsıma karşı hiçbir hakaret, terbiyesizlik yapılmadı. Benim böyle bir sorunum olmadı ama bazı sıkıntıların yaşandığını maalesef gördük. İleride kafalarda bir istifham kalmasın, dedikodular olmasın diye, Divan'da söylenebilecek kısmını söyleyip, geri kalan kısmını sizlere özel mektupta yazacağım.''
-''(SİZ NE KADAR KOYUYORSUNUZ) DEDİ''-
Yapılan toplantının içeriği hakkında bilgi veren Taner Aşkın, görüşmede ilk önce belirli bir mesafe kaydettiklerini, iş yönetim kurulunun oluşmasına geldiğinde sıkıntı yaşandığını söyledi.
Grup olarak, kendilerinin bu işin mutfağında olmayı istediklerini anlatan Aşkın, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Adnan Polat'a, vitrinde olması önerisinde bulunduk. Adnan Öztürk de mutfakta kalmaya razıydı. 'Siz yönetime 6 kişi girin, diğer 10 kişiyi mutfağa bırakın, çalışacak insanlara ihtiyacımız var' dedik. Bu iş o noktada tıkandı. 'Bunları sonra konuşalım, bunların içine giremeyiz' dediler. Bize, 'Galatasaray'a, 25 milyon dolarlık acil nakit ihtiyacı nedeniyle, kasa kolaylığı gelmesi lazım. Ben şu kadar koyuyorum, siz ne kadar koyuyorsunuz?' dedi. Ben kendisine de söyledim, böyle bir talebi hazmetmem mümkün değil. Bunu hayatım boyunca unutamayacağım. Bizim Galatasaray'da öğrendiğimiz, vazgeçmeyeceğimiz hususlar vardır. Herkes her yardımı yapabilir ama bunlar masalarda konuşulmaz. Bunlar aleni değildir. Galatasaray'ın bundan sonra tek başına bir insan tarafından kurtarılacağına inanmıyorum. Galatasaray'ın geleceğini satarak, Seyrantepe Projesi'ne elbise giydirerek yola çıkarsanız, bu Galatasaray'ı bir yere götürmez. Bir ikazda daha bulunuyorum. Çok ciddi bir dönemeçten geçiyoruz. Yönetim kurulu, kimsenin tayin ettiği kişilerden değil, genel kurulun güveneceği kişilerden teşekkül etmek zorundadır.''
-''KONU MANKENİ DEĞİLİZ''-
Kimseyi arkasına alarak yola çıkmadığını vurgulayan Taner Aşkın, ''Fikir birliğine ulaştığım, güvendiğim insanlarla yola çıktım. Maalesef siz bize 'Birer koltuk alın, burada oturun' diyorsunuz. Biz orada konu mankeni değiliz, kimse kusura bakmasın. Biz böyle bir oyunun, senaryonun içerisinde olamayacağız. Biz yapılacak seçimlere katılmamaya karar verdik. Ben de aday olmayacağım'' dedi.
-EDER: ''ARKADAŞLARIMIN VE KARDEŞLERİMİN YANINA DÖNÜYORUM''-
Başkan adaylarından Serdar Eder ise ''Bir oyumla arkadaşlarımın ve kardeşlerimin yanına dönüyorum, kimsenin listesine girmiyorum'' diyerek adaylıktan çekildiğini açıkladı.
Eder, Galatasaray Kulübü'nde birlik ve beraberliği sağlamak için aday olduğunu belirterek, ''Mektepli, mektepsiz ayrımına son verilmesi gerekiyor. Bunu kaosa çevirip, yararlananlar var. Başkanlık ve yönetim için değil, Galatasaray'a ırgatlık etmek için aday oldum ama Serdar Eder olarak, bir oyumla arkadaşlarımın ve kardeşlerimin yanına dönüyorum. Kimsenin listesine girmiyorum, diğer adaylara başarılar diliyorum'' diye konuştu.
Daha önce başkan adayı olduğunu açıklayan, ancak renk çekimine katılmayarak adaylıktan vazgeçen Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Galatasaray Kulübü'nün, işbirliğine ve güç birliğine ihtiyacı bulunduğunu belirterek, ''Ancak yaptığım temaslarda gördüğüm tablo bu değildi. Benim, böyle mutabakat olmadığında orada bulunmam söz konusu olmazdı. Bu nedenle aday adaylıktan çekildim'' dedi.
-DURAK CANAYDIN YÖNETİMİNİ ELEŞTİRDİ-
Galatasaray Kulübü'nün, Galatasaray Lisesi'nde yapılan aylık olağan Divan Kurulu toplantısında konuşan başkan adayı Nazım Durak, Galatasaray Kulübü'nde kaosun ve Bizans oyunlarının egemen, üye ve taraftarların ise kuşkulu bir bekleyiş içinde olduğunu söyledi.
Özhan Canaydın yönetimini eleştiren Durak, ''Geçen 6 yıllık Canaydın dönemi, maalesef kulübümüzü bu acınacak duruma düşürmüştür. Galatasaray, tarihinde görülmemiş acılar içinde bırakılmıştır. Homojen ve tek sesli bir yapı oluşturulmamıştır. Galatasaray Kulübü yorgundur, yönetim, gerek düşünsel, gerek fiziksel olarak yorgundur, proje üretememiştir'' dedi.
Galatasaray Kulübü'nün gerçek borcunun 282 milyon dolar olduğunu savunan ve ''Gelecek yönetimi acil görevler bekliyor. Mayıs ayına kadar 30 milyon dolar paraya ihtiyaç var. Bunu verecek kişiler listemde hazır'' diyen Durak, şöyle devam etti:
''Riva arsası üzerinde ipotek vardır. Bu nedenle o arsa satılamaz. Duran varlıklarımızı elden çıkartmaktansa, cazip projelerle değerlendirmemiz lazım. Cezbedici futbol takımı oluşturmak lazım. Futbol takımımız kimseyi cezbetmiyor. Son zamanlarda Adnan Polat'ın, taraftarı maçlara çağırmasını ve Beşiktaş'a yenilmemezin nedenini onların taraftarlarına bağlamasını unutmayalım.''
Özhan Canaydın'ın basında yer alan eleştirel bir demecini okuyan Durak, ''Ben 57 yaşımdayım. Deneyim, 50 milyon dolar borcu, 282 milyon dolara getirmek değildir'' diye tepki gösterdi.
Nazım Durak, adaylığını açıkladıktan sonra Özhan Canaydın ile görüşmek istediğini belirterek, ''Kendisine ziyarete gittiğimde, bana 'Sen niçin aday oluyorsun, senin deneyimin var mı ?' dedi. Çok üzüldüm. Bu Galatasaray'a yakışmaz. En büyük Galatasaray, ne mutlu Galatasaraylı olana'' ifadelerini kullandı.
Durak, başkanlığa, Galatasaray Kulübü'ndeki olumsuzluklara tepki göstermek ve Galatasaray sevgisini göstermek için aday olduğunu kaydetti.
12.03.2008
Polat yönetime alacağı adamlardan para talebinde bulunmuş ama bazı ağbilerin çok zoruna gitmiş.Bende neden kaçtılar diye düşünüyordum para tatlı tabi. Polat 25M koyuyorum demiş..
Adnan Polatın Divan Kurulunda Dedikleri !!!
25 milyon dolar kaynak lazım.Devamlı alacaklılarla uğraşmaktan yeni projelere vakit ayıramıyoruz.Kısa vadede 2 senede finans açığı kapatılacak.Stad devereye girecek.6 Aylık proje çerçevesinde seyrantepede 10.000 kişilik loca,vip satışını başka firmanın 10 yıllık almak istediğini ve bunun için 70-100 milyon dolar teklif ettiğini söyledi.Olmazsa kendimiz pazarlayackmışız.5 yıllık kombine için bankalar bireysel kredi vermeye hazır olduklarını bildirmiş Onayını almışlar.Ev kredisi gibi kombine kredisi verilecek.10.000 koltuk:250 milyon dolar.6.500 dolar samiyedeki fiyatı yeni stadda 4.000 dolar düşündüğünü söyledi.
Rivayı 2 yıl önce satabilirdik o zaman 80 milyon dolardı belki banka borçlarını kapatırdı ama direndik satmadık şimde 120 milyon dolar civarında köprü yapılmasıyla dahada değerlenecektir.Buradan gelecek geliri sportif kaynaklara aktarmayı düşünmüyoruz.Ürün satışı konusunda kendimizi geliştiremedik.Yeni dönemde bu konu üzerinde yoğunlaşacağız.Kazancımızı bu yoldan arttıracağız dedi.Adnan Öztürk ün kendisini aradığını ve her zaman kendisine destek vereceğini belirttiğini söyledi.
TürkuAz
13.Mart.2007, 00:54
Adnan Polat en azından "mıymıntı" değil. Hakkını sonuna kadar savunuyor ve konuşması gereken yerde konuşuyor. Kesinlikle başkan olması gereken kişi o..
Umarım liseliler bu yola taş koymazlar kendi hevesleri için..
Emurafu
16.Mart.2007, 01:51
G.Saray Başkanı olmaya hazırlanan A.Polat adaylık sürecine ilişkin ilk kez konuştu. Polat aday olmaya nasıl karar verdiğini ve Başkan olursa yapacaklarını anlattı...
Adnan Polat nasıl aday olmaya karar verdiğini şöyle anlattı:
"Dönem başında seçimden bir gün sonra gittim. Baktım ki Canaydın başı iki eli arasında düşünyor. Bana ikinci başkanlık sözü vermişti. Semih Haznedaroğlu'na aynı sözü vermiş. Ne yapacağını sordu. Açtım telefonu. Semih abiye "Abi büyüğümsün altında çalışmaktan gurur duyarım dedim. Canaydın da Semih abi de ağlamaya başladı. Sayın Canaydın, o gün bana 'benden sonraki Galatasaray başkanı sensin' dedi. Destekleyeceği sözünü verdi. Mali kongre öncesi aday olmayacağı da ilk bana söyledi. Ben 'gönlünde varsa devam et edestek olayım' dedim. Yoruldum, sağlığım el vermiyor. bayrağı sen taşıyacaksın ben destek olacağım."
POLAT YAPACAKLARINI ŞÖYLE ANLATTI
Ankara Galatasaraylılar Birliği'nde konuşan Adnan Polat 22 Mart sonrasında başkan seçildiği taktirde geçmişteki olay ya da kişilerle hesaplaşamaya girmeyeceğini, 'beyaz sayfa' açacağını belirttikten sonra yapacaklarını şöyle anlattı:
PROFESYONELLER YÖNETECEK
- Koskoca 15 kişilik yönetim kurulu ve bir başkanla yönetilemez. Kurumsallaşma ve profesyonelleşemeye ağırlık vereceğiz. Ben bile 8 ayda Galatasaray'ı tanıyıp hakim olabildim. o yüzden profesyoneller yönetecek.
- Futbol AŞ. Sportif AŞ ile birleşecek. Bunun için 70 milyon dolar gerek. İMKB'den izinleri aldık. bunu kesinlikle gerçekleştireceğiz.
STAD 2010'DA KESİNLİKLE AÇILACAK
- Seyrantepe şu an takvimin bir ay gerisinde. 3-5 ay gecikebilir ama ne olursa olsun 2010 -2011 sezonunu orada oynayacağız. Sezon ortasında bitse bile yeni sezonda açılış yapacağız. Stad bize büyük bir kaynak sağlayacak.
BORÇLAR NASIL BİTECEK?
-Borç yapısını biliyorum. Korkacak hiçbir şey yok. Gelir gider dengesini 70 milyon dolarla sağlar bitiririz. Sadece stadın kombine koltukları ve localarından 350 milyon dolar gelir elde edeceğiz. Yüzde elli yanılsak bile 165 milyon dolar eder. Özel bir şirket bize şu anda sadece kombinler için 100 milyon dolar nakit teklif etti . Evet desek bu sene kasaya girer
BOUZİD VE CARUSSO GİDİCİ
- Yeni dönemde dönüşüm gerçekleştireceğiz. Bouzid ve Carusso hayal kırıklığı yarattı. Sezon sonunda yollarımız ayrılacak. İki sene içinde bütün sıkıntılar bitecek. Yeni dönemde fair play içinde olacağız. Ama tokat atana öbür yanağımı dönmeyeceğim
BENİ KİMSE UZAKTAN YÖNETEMEZ
- Aday olurken bir kendime bir Allaha güvendim. İhtiyaç duyduğum herkesten görüş alırım ama son kararı ben veririm. Beni kimse uzaktan yönetemez.
Kaynak:İnternetspor
Artık yeni baskan diyebiliriz...Listesi merakla bekleniyor.
yunusgs
16.Mart.2007, 01:58
Bouzid ve Carrusca gitsinde :D Takıma bu güne kadar bence iğne ucu kadar bile yarar sağlayamayan 2 oyuncu.He Bouzid Sinou 5-2 yendiğimiz maçta 1 gol atmıştı tek faydası o oldu zaten.
Emurafu
16.Mart.2007, 06:43
Adnan polat'a bir önerm var:n:..Edmilson(Yeni popescu),Govou,Vercoutre sözlesmesi bitiyor..Gitsin onları alsın..
YusufT
16.Mart.2007, 16:58
Bilmem kimsenin dikkatini cektimi ama " BOUZİD VE CARUSSO GİDİCİ"
Bu Carusso'da kim :D :D
King_91
16.Mart.2007, 21:58
Bilmem kimsenin dikkatini cektimi ama " BOUZİD VE CARUSSO GİDİCİ"
Bu Carusso'da kim :D :D
oynamaya oynamaya polat da adını unutmus sanırım :D
dnz498
17.Mart.2007, 16:48
"CARUSSO" Barusso'nun amca oğlu ya da Barusso'yu da yollayacaklar çaktırmadan mesaj verme çabasındalar işin şakası bir tarafa A.Polat'ın başkanlığı şimdiden hayırlı olsun demekten başka çaremiz yok belkide başka diyecek lafa gerekte yok en iyisi o olacak
Eray Dengiz
17.Mart.2007, 23:41
en azından yırtıcı bir başkan, kameralar karşısına çıktığı zaman ve biz başkanımızı dinlediğimiz zamanlar televizyon karşısında uyuya kalmayacağız.
ThersoN
17.Mart.2007, 23:53
PROFESYONELLER YÖNETECEK
STAD 2010'DA KESİNLİKLE AÇILACAK
dua edicem :D
Eray Dengiz
18.Mart.2007, 05:18
ben ne başkanlar tanıyorum, tüm camianın nefretini kazanmış ama işini gayet iyi yapıyorlar işte (bi şekilde) o yüzden merak etme başkan olunca neler değil çok iyi şeyler yapar.
Emurafu
18.Mart.2007, 20:31
Adnan Polat Gstvde konusdu: Polat gelecek yıl transfere 10M ayırdık..Bu oyuncular belli dedi..
Kimse öyle çok büyük paralara adam beklemesin derim..Önümüzdeki 2 sene borçlara dikkat edilecekmiş..Stadyum yapılınca rahatlama olcakmış..Belli projeler varmış..Zaten 25M acil gerekiyormuş borclar için..Bu yüzden listesini olustururken Paralı yönetici bakıyormuş..2 sene sıkıntı cekecekmisiz..Bu dönemde belli projelerle borclar inecekmiş..
Büyük ihtimal kontratı biten oyunculara yöneleceklerdir..Edmilson(Popescu gibi adam),Govou,Vercoutre bunları kontratı bitiyor..Alırlarsa süper iş yaparlar..Özellikle savunmadan iyi top sokacak,Oyun kuracak adam sart buda edmilson..
Adnan Polat başkan olursa 20-45'te yine şampiyonuz demektir...
Emurafu
19.Mart.2007, 21:20
DURAK'IN 100 MİLYON DOLARI HAZIR!..
Galatasaray'da 22 Mart Cumartesi günü yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı'na kısa bir süre kala sürpriz bir gelişme yaşandı.
Başkan adayı Prof. Dr. Nazım Durak, Divan Kurulu toplantısında adaylıktan çekildiğini bildiren Adnan Öztürk ile birleştiğini açıkladı. Durak, seçime girecekleri yönetim kurulu listesini Öztürk ile birlikte yaptıklarını belirterek, ''Biz Galatasaray'ın menfaatleri için birlikteyiz. Parayla koltuk satmıyoruz. Adnan Öztürk ile birlikteyiz. Kendisi de muhtemelen seçimde listemizde olacak'' dedi.
Durak, şu anda 100 milyon dolarlık kaynaklarının bulunduğunu da kaydederken, bu paranın Londra'da hazır olduğunu sözlerine ekledi.
http://maraton.com.tr/news.php?news_id=41437
Nazım durak ortalıgı karıstırıyor..Listesine aldıklarını cogu bayan..
PesimiSTyLa
19.Mart.2007, 21:23
"Hagi üye olsun"
Galatasaray, cumartesi günü yapılacak seçimin heyacanını yaşarken, başkan adaylığından çekilen Adnan Öztürk'ten ilginç bir öneri geldi.
Adnan Öztürk, bütün ısrarlara rağmen Adnan Polat'ın listesine de girmedi, ancak hem başkan Özhan Canaydın'a hem de başkan adayı Adnan Polat'a çağrıda bulunarak, Hagi'nin sarı kırmızılı kulübün üyesi yapılmasını teklif etti. Adnan Öztürk, Galatasaray'ın değerlerine artık sahip çıkması ve sarı kırmızılı kulüpteki vefa duygularının canlandırılması için başta Hagi olmak üzere tarihe geçmiş önemli sporcuların acilen sarı kırmızılı kulübe üye yapılmasını önerdi. Eğer Öztürk'ün teklifi gündeme alınırsa, Hagi üye olup, gelecek yıllarda Galatasaray yönetimlerinde bile görev yapabilecek konuma gelecek.
http://www.sporx.com/i/b.gif
El Comandante
19.Mart.2007, 21:26
Bu liseciler Adnan Polati baskan yapmamak icin heryolu deniyorlar.Ama Adnan Polat baskan olup,bu zihniyete son verecektir !
Emurafu
19.Mart.2007, 21:27
Polat'ı çökertme planı var..Ya bu nazım durak futboldan anlıyormu??..Listesinde bile bayan dolu.Hersey para ile olmaz.
Galatasarayımızı yönetmeye talip olanlara bakın..inanılır gibi değil...Üstelik nazım durak çamur'da atmaya basladı..Yok aslantepe iptal olacak falan diye..Kac kere dediler öyle sey yok diye.
Liseliler ortalıgı karıstırıyor.Umarım adnan öztürk onun listesinde degildir..
PesimiSTyLa
19.Mart.2007, 21:38
Nazım mı ? Özhan Canaydın kalsın daha iyi .
Emurafu
19.Mart.2007, 21:53
Nazım durak baskan olurda;Yılmaz vural'ı getirecekmiş..Üstelik ayhan akbinde transfer işlerine bakacak..
Nazım durak kaza ile falan kazanırsa..Ligde ilk 5 hayal olur..
PesimiSTyLa
19.Mart.2007, 22:00
100mn $ falan hikâye . Polat götürcek. Nazım ı düşünemiyorum bile.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"Durak ile anlaşmadım"
Galatasaray'da 22 Mart Cumartesi günü yapılacak Seçim Olağan Genel Kurul toplantısı öncesinde aday olduğunu açıklayan, ancak daha sonra çekilen Adnan Öztürk, kimseyle anlaşmadığını söyledi.
Öztürk, başkan adaylarından Prof. Dr. Nazım Durak ile herhangi bir anlaşmasının bulunmadığını belirterek, ''Ben onun listesinde değilim, anlaşmam yok. Adaylıktan da çekilmiştim zaten'' dedi.
http://www.sporx.com/i/b.gif
-------------
Nazım'ın Nasıl bir kişilik oldugnu anlamış oluyoruz. 100mn $ nerde acaba :rolleyes:
Emurafu
19.Mart.2007, 23:16
"Durak ile anlaşmadım"
Galatasaray’da 22 Mart Cumartesi günü yapılacak Seçim Olağan Genel Kurul toplantısı öncesinde aday olduğunu açıklayan, ancak daha sonra çekilen Adnan Öztürk, kimseyle anlaşmadığını söyledi.
Öztürk, başkan adaylarından Prof. Dr. Nazım Durak ile herhangi bir anlaşmasının bulunmadığını belirterek, ’’Ben onun listesinde değilim, anlaşmam yok. Adaylıktan da çekilmiştim zaten’’ dedi.
------------
Nazım Durak iyi yalanlar atıyor..Allah bilir dedigi para'da yalandır..Çamurda atmaya basladı..
El Comandante
19.Mart.2007, 23:20
Nazim Durak´a cok güzel sözler söylemek istiyoruz,anlamli sözler söylemek istiyoruz,böyle devam etsin,iyi gidiyor ...
Böyle kisilik olmaz,kendi reklamini yapmak icin girdi secime,sonradan diger adaylara camur atti,palavradan yönetim kadrosu kurdu.Resmen rezillik !
Aşk-ı Şehir
19.Mart.2007, 23:30
Sarı-kırmızılılarda, 22 Mart'ta yapılacak olan başkanlık seçimi öncesi çalışmalarını sürdüren Adnan Polat, yönetimine Albayrak'ı da aldı.
Yiğit Şardan'ı ikna ederek listesine alan Polat, bu kez önce aday olacağını düşündüğü Özhan Canaydın ile görüşen ancak Canaydın'ın aday olmamasının ardından kendisiyle temasa geçen eski yönetici Albayrak'ı listesine aldı. Polat, kesin listesini Perşembe günü düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacak.
Emurafu
19.Mart.2007, 23:52
Polat ve Durak listelerini açıklıyor
Galatasaray’da 22 Mart Cumartesi günü yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısında başkanlığa adaylıklarını koyan Adnan Polat ve Prof. Dr. Nazım Durak, listelerini açıklıyor.
Başkan adaylarından Adnan Polat, yarın saat 10.00’da Galatasaray Adası’nda düzenleyeceği basın toplantısında listesini açıklayıp, önümüzdeki dönemdeki hedeflerini anlatacak. Polat ayrıca, akşam saat 19.00’da da Ritz Carlton Oteli’nde kongre üyelerine yemek verecek.
Başkan adayı Nazım Durak ise listesini saat 13.00’de The Plaza Oteli’nde düzenleyeceği basın toplantısı ile açıklayacak.
19.03.2008
Nazım ve Polat iyice kurtlar vadisine döndük:n:
Polat'ın listesi hemen hemen belli..Nazım'ın listesinde ise bayanlar dolu:)
YusufT
20.Mart.2007, 06:03
Afedersiniz ama Nazim beyde bazi konularda hakli..
Böyle cakallarin baskan olmasini istemiyorum, Polatinda, Naziminda.
Ben daha efendi, futboldan anlayan birisinin baskan olmasini isterdim.
El Comandante
20.Mart.2007, 07:29
Efendi diyorsun da Yusufcum,Özhan Canaydindan efendi bir kisi yoktur bu futbol aleminde,almadigi fair-play ödülü kalmamisti adamin.Bu dönemde Galatasaraylilik önemlidir,icraatlar önemlidir.Adnan Polatta bunu görüyoruz biz.Harbiden Galatasarayli,gerektiginde tüm sorumlulugu üzerine alabilen,taraftarlara arasi iyi,parali bir baskan görünümünde.(:
shadowrefree
20.Mart.2007, 12:32
adnan polat kesin kazanacaktır...adnan sezgin listedeyse biraz başı ağrıyacak son gelişmelerden sonra...
El Comandante
20.Mart.2007, 12:59
Adnan Sezgin kulübün maasli calisani durumunda,yani yönetim listesine falan girecek durumu yok. (:
Emurafu
20.Mart.2007, 21:56
İşte Adnan Polat'ın hedefleri!
Galatasaray Kulübü'nde 22 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi başkan adaylarından Adnan Polat, hedeflerini açıkladı. Galatasaray Adası'nda basın toplantısı düzenleyen Adnan Polat, 1992-1996 döneminin ardından görevini yerine getirdiğini düşünüp, tekrar yöneticilik yapmayı düşünmeyerek, yöneticiliği bıraktığını, ancak yaşanan sürecin kendisine yeniden böyle bir görev biçtiğini söyledi. Polat, ''Özhan Canaydın başkanlığında 2 yıl boyunca gerçekten zor ve sıkıntılı dönemler geçirdik. Ben de mali, idari ve sportif alanlardan sorumlu başkan yardımcılığı yaptım. Bu da aşağı yukarı kulübün tüm faaliyetlerinin ve işlemlerinin yüzde 95'i demektir. Tüm faaliyetlerin altında da imzam var'' diye konuştu.
Başkanlık görevini almasının ardından geriye dönük hiçbir muhasebe içine girmeyeceğini vurgulayan Polat, şunları söyledi: ''Tamamen geleceğe dönük olarak bir beyaz sayfa açıp, Galatasaray'ı daha iyi yerlere nasıl getiririz, onun mücadelesini vereceğim. Sorunlar büyük, problemler de kolay ve çabuk çözülmeyecek. Camianın birlikteliği bize güç verecektir. Tek vücut olduğumuz zaman, bugünkü problemler ehemmiyetsiz hale gelecektir. Yeter ki biz o gücü arkamızda hissedelim. 22 Mart Cumartesi sonrası eski başkanlarımızı, fikir önderlerimizi, duayenlerimizi bir araya getirip, bize yardımcı olmalarını, destek vermelerini isteyeceğiz.''
-''YENİDEN YAPILANMAYA MECBURUZ''-
Adnan Polat, kulübün içinde bulunduğu durumun herkes tarafından gayet iyi bilindiğini ve geleceğe dönük de 2 yıl için pembe tablolar çizemeyeceklerini ifade etti.
Gelecek 2 yıllık süreçte her anlamda yeniden yapılanmaya mecbur olduklarını vurgulayan Polat, mali sıkıntıların azalması yönünde önlerindeki en önemli adımın Seyrantepe'de yapımına başlanan stat olduğuna dikkat çekerek, ''Stat inşaatında subasmanlarının çıkılmasının ardından loca ile VIP kombine satışlarına başlayacağız. Sevinerek söyleyebilirim ki, şimdiden yoğun talep mevcut. Eylül ayı itibariyle kombine satışlarına başlayabileceğiz'' dedi.
Önlerindeki ikinci önemli projenin Galatasaray Sportif A.Ş. ile Futbol A.Ş'nin birleştirilmesi olduğunu anlatan Polat, şöyle devam etti: ''Bunun için 1 yıl önce SPK'ya yaptığımız başvurular sonrası izin alındı. Gereken kaynağı yaratmaya çalışacağız. Miktar 65-75 milyon dolar arası. Bu kaynağı bulduğumuz taktirde birleşmeyi sağlayabiliriz. Bu kaynağın en büyük yeri de Riva'daki arazi olacak. Riva'yı daha önce satabilirdik ama teklif edilen rakamlar 80 milyon dolar civarındaydı. Şu anda 120 milyona kadar yükseldi ve 1-2 ciddi teklif de var. Önümüzdeki kısa sürede gerçekleşebilir.''
-''SPORCULARIMIZ KENDİ GELECEKLERİNİ KENDİ TAYİN EDECEK''-
Adnan Polat, sportif şubelerde yeniden yapılanma olacağını kaydederken, özellikle futbol takımındaki oyuncuların da ligde kalan 8 haftadaki performanslarıyla kendi kaderlerini belirleyeceklerini söyledi.
Polat, sportif alanlarda hep başarı zorunluluğu olduğunu ifade ederek, ''Yeniden yapılanma içinde başlattığımız faaliyetlerimize devam edeceğiz. Özelikle futbolda bu sezon başlattığımız gençleştirme ve yeniden yapılandırma var. Ligdeki 8 haftalık süreçte sporcularımız, ortaya koyacakları performanslarla, bir noktada kendi geleceklerini de tayin etmiş olacaklar. Önümüzdeki 8 haftada onlar ve Galatasaray için önemli. İnşallah performansları üst düzeyde olur da futbol takımı bu anlamda fazla fire vermez'' diye konuştu.
-PROJELER-
Gelir elde etme amacıyla yeni projelere girişeceklerini dile getiren Adnan Polat, Mecidiyeköy'deki GS Store Çadırı'nın bulunduğu yere bir iş merkezi kuracaklarını, orta vadede de Florya Metin Oktay Tesisleri'ni Büyükçekmece'ye taşımak istediklerini belirtti.
Mecidiyeköy'deki iş merkezini kendi kaynaklarıyla yapmayı planladıklarını kaydeden Polat, Florya için ise şu ifadeleri kullandı: ''Florya'da 120 dönüm bir arazi mevcut ve bunun 21 dönümü Galatasaray'ın. Diğer bölüm ise Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Maliye'nin. Biz diğer bölümleri de alıp, buradan 600 milyon dolar gelir sağlanabilecek bir proje üretmek istiyoruz. Tesisimizi ise Büyükçekmece'de, tapu ve üst kullanım hakkı işlemleri devam eden 400 dönümlük bir alana taşıyacağız. Bunun için tabii ki oraya gerekli yatırımların yapılması gerekiyor. Galatasaray'ın gayrimenkullerine baktığımızda, adı geçen borçlar korkutucu değil. Sıkıntı, nakit akışındaki dengesizlik. Amaç bu nakit akışını sağlıklı hale getirmek. Bunun için de gelir artırıp, mümkün olduğu kadar gideri kısmak gerek. Bunu kemer sıkma olarak de nitelendirebiliriz. Elde edilecek gelirleri futbola ve transfere değil, yeni değerler yaratmaya kullanacağız. Futbol A.Ş. mevcut kaynaklarını geliştirerek ihtiyaçlarını karşılayabilmeli. Galatasaray Kulübü kendi gelirlerini kendi yaratarak, kimsenin cebine bağımlı olmaksızın idare edilmek zorunda. Biz de bunu amaçlıyoruz.''
Galatasaray'da ilk görev aldığı 1992-1994 döneminde başlattıkları gençleştirmenin meyvelerini 8 yıllık süreçte önemli başarılar kazanarak aldıklarını kaydeden Polat, ''Kimsenin bizden akşamdan sabaha olağanüstü başarılar beklememesi lazım. Bu süreci yaşayacağız'' dedi.
20.03.2008
Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Adnan Polat, cumartesi günü yapılacak kongre öncesi hedeflerini açıklarken, yeni sezonda Feldkamp'a alt yapı sorumluluğu önereceklerini söyledi.
shadowrefree
20.Mart.2007, 23:33
yaw alt yapıdaki gencecik çocukları disiplin diye bitiririm bu adam...hem onca yaşa gelmiş kabul etmez bence...
Emurafu
21.Mart.2007, 00:45
İşte Nazım Durak’ın listesi
ERGUN GÜRSOY’UN EŞİ, DURAK’IN LİSTESİNDE!..
Galatasaray Kulübü’nde 22 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi, başkan adaylarından Prof. Dr. Nazım Durak’ın yönetim kurulu listesi belli oldu.
Durak’ın listesinde en dikkat çeken isim ise Galatasaray eski yöneticisi Ergun Gürsoy’un eşi Ayşe Gürsoy. Nazım Durak’ın kongreden zaferle ayrılması halinde Ayşe Gürsoy’un yönetimde ikinci başkan olarak görev alacağı öğrenildi.
İşte Nazım Durak’ın listesinde bulunan isimler:
Ayşe Gürsoy, Haldun Gediz, Vedat Gürer, Deha Orhon, İhsan Yalmaç, Secahattin Sarıkaya, Ayhan Akbin, Hasan Basri Uğurlu, Okan Böke, Mehmet Yiğit, Meral Kosif, Ender Merter, Önder Mercangöz.
MARATON.COM.TR.
Ne liste beee;)..Bu listedede futboldan çakan varmı??..Üstelik transferi ayhan akbin yapacak..Kaza ile falan kazanırsa Galatasaray'ın sonu olur..
crazzy
21.Mart.2007, 02:09
Galatasaray Kulübü’nde 22 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurul toplantısı öncesi, başkan adaylarından Nazım Durak, yönetim kurulu listesini açıkladı. Durak’ın, The Plaza Hotel’de düzenlediği toplantıyla açıkladığı ve Galatasaray Kulübü’nde uzun yıllar yöneticilik yapmış Ergun Gürsoy’un eşi Ayşe Gürsoy’un da yer aldığı listede şu isimler bulunuyor: Haldun Gediz Şener, Cüneyt Cezayirli, Vedat Gürer, Hikmet Kocaoğlu, Deha Orhan, İhsan Yalmaç, Secaattin Sarıkaya, Ayhan Akbin, Hasan Basri Uğurlu, Okan Böke, Mehmet Yiğit, Meral Kosif, Ender Merter, Önder Mercangöz. Nazım Durak toplantıda yaptığı konuşmada, Galatasaray’ın zorlu bir dönemden geçtiğini, kendisi ve arkadaşlarının bu zorlu dönemde ellerini taşın altına sokma cesareti gösterdiklerini belirterek, "Galatasaray’ın 282 milyon dolarlık borcunu sihirli değnekle yok edemezsiniz. Ben burada ütopik vaatlerde bulunmak istemiyorum. Bizim amacımız, kulübü şeffaflaştırıp projelerimizi geliştirmek, daha sonra, kısa sürede olağanüstü kurula giderek, kulübü emin ellere vermektir" dedi. Kulübün 25 milyon dolar nakit paraya ihtiyacı olduğunu, bu paranın mayıs ayana kadar bulunmasının zorunlu olduğunu ifade eden Durak, "Yoksa kulübün kapısına kilit vurulacak. Borsadaki hisselerine el konulacak. ’Biz bunu buluruz’ diyen insanlar, 2 yıldan beri nerelerdeydi. Neden bu hale getirdiler? Bu mu başarı? Bu başarıysa, biz çok daha iyisini yaparız. Biz parayla koltuk satmayız. Benimle birlikte hareket eden arkadaşlar, sorumluluklarının bilincindeler. Hepsi de ekonomik güçleri olan insanlardır" diye konuştu. Nazım Durak, kendisine, kimi teknik direktör olarak getireceğinin sorulduğunu dile getirerek, şunları söyledi: "Biz önce var olan teknik direktörümüzü bulalım. Yani özel bir tim göndereceğiz, uçakla gidip, Almanya’da sayın Feldkamp’ı yakalayıp getireceğiz. Türkiye’de doktor mu yok? Bu çok büyük bir ayıp, bir yüz karası. Şampiyonluk yarışındaki bir takımın teknik direktörü, bir grip yüzünden tedavi olmak için yurt dışına gidiyor. Bu ne biçim yöneticiliktir. Teknik direktörüne sahip çıkmayan bir yönetici, yönetime nasıl tekrar talip olabiliyor?" diye konuştu. -"RİVA SATILAMAZ"- Nazım Durak, 3 önemli projelerinin olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: "Bunlar sportif başarı, ekonomik başarı ve tesisleşmedir. Sportif başarı ile ekonomik başarı bir bütündür. Sportif başarı, ekonomik başarıyı, ekonomik başarı da sportif başarıyı getirir. Tüccar zihniyetiyle var olan arsaları satarak, ipotek yaparak, kulübe gelir akışı sağlayamazsınız. Galatasaray Kulübü’nün bir santimetrekare arsasını sattırmayacağız. Riva gibi kıymetli bir arsayı nasıl satarsınız? Zaten satamazsınız. Bu arsanın üzerinde sayın Özhan Canaydın’ın vermiş olduğu teminatın kaldırılması için ipotek var. Bu 55 milyon dolarlık bir ipotek. Böyle bir arsa satılamaz." -"FLORYA ARAZİSİ VE SEYRANTEPE PROJESİ’NDE SORUN VAR"- Galatasaray’ın Florya’daki arsalarının da satılamayacağını savunan Durak, oradaki arsanın bir bölümünün Galatasaray Kulübü’ne, bir bölümünün Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’ne, bir bölümünün de özel sektöre ait olduğunu söyledi. Florya arazisinin imar sorunu olduğunu dile getiren Durak, "Sayın Adnan Polat başkan olsa bile, 2 yıllık yönetim dönemi bu sorunu çözmeye yetmeyecektir. Seyrantepe’deki yeni Ali Sami Yen Stadı Projesi’nde de sorun var. Sorun olduğu için projeyi yapan şirketin ABD’li yöneticileri geldi. Sermaye artırımına gitmek istediler. Başlangıçta verilen rakamlarla Eren Talu bu işleri yürütemeyecekti. ABD’lilerle tekrar görüşme nedeni bu sermaye sorunu. Bunun ötesinde Bölge İdare Mahkemesi, stat arazisinin yeniden mahkemede görüşülmesi için karar vermiştir. Böyle bir durumda siz kalkıp nasıl stat yapabilirsiniz?" şeklinde konuştu. -"POLAT’IN ÇEKİLMESİNİ İSTİYORUM"- Nazım Durak, genel kuruldaki rakibi Adnan Polat’ın, Galatasaray Kulübü yönetiminde başarısız olduğunu iddia ederek, "Sayın Polat ve arkadaşlarının bu kulübü yöneteceklerine inanmıyorum. Biz kısa vadede çözümler peşinde değiliz. Bizim amacımız kulübü şeffaflaştırıp, projelerimizi geliştirmek, daha sonra kısa sürede olağanüstü kurula giderek, kulübü emin ellere vermektir. Olağanüstü genel kurulda, herkesin üstünde mutabık kaldığı yönetime kulübü teslim edeceğiz. Biz bu kulüpte sevgi tohumları ekmek istiyoruz. Bu kulüpte mektepli, alaylı karmaşasına, saçmalığına son vermek istiyoruz" ifadelerini kullandı. Adnan Polat’ın başkanlık yarışından çekilmesini isteyen Durak, "Bu kulübü daha fazla felakete götürmemek için, müflis tüccar politikasının yok olmasını istiyoruz. Bu kulübün gerçek sahipleri var. Müteahhit zihniyetiyle, yap-satçılıkla bu kulübü yok sayamazsınız. Elden çıkaramazsınız" dedi. Toplatıda yer alan Ayşe Gürsoy da Nazım Durak’ın kendisine yaptığı tekliften dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Zaten uzun yıllardan beri Galatasaray’ın içindeyiz. Birçok sorunla baş ettik. Bundan sonra da elimizden gelen her şeyi yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu. Ayhan Akbin in listede olmasina sasirdim.
GeNç KaRTaL
21.Mart.2007, 03:20
Adnan Sezgin kulübün maasli calisani durumunda,yani yönetim listesine falan girecek durumu yok. (:
Bende neden Polat listesine almamış diye şaşırmıştım.Kendisinin A.Ş müdürü olduğunu unutmuşum.Ama sanki yönetimdenmiş gibi duruyor hep..
fenerbahce_1907
21.Mart.2007, 04:25
Başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Adnan Polat'ın listesi şöyle;
Faruk Bil
Mehmet Helvacı
Işın Çelebi
Sinan Kılıç
Haldun Üstünel
Yiğit Şardan
Ali Haşhaş
Mümtaz Tahincioğlu
Murat Yalçındağ
Kemal Özgörkey
Ahmet Dedehayır
Metin Karakaya
Nejat Uygun
Tunca Haznedaroğlu
Adil Emecan
shadowrefree
21.Mart.2007, 07:20
Abdürrahim Albayrak yok mu yaa?bir yerde okumuştum listeye girdi diye...
shadowrefree
21.Mart.2007, 07:39
ben başkan olacak bir karizma göremedim nazım da zaten adnan polat kesin kazanacak özhan canaydın da destekliyor yani liselilerde destekliyor demektir...
El Comandante
21.Mart.2007, 08:26
Abdürrahim Albayrak girmememis listeye,ama yönetim listesi gercekten kaliteli isimlerden olusuyor bence.Adnan Polat ve ekibine güveniyoruz.
Xipe Totec
21.Mart.2007, 11:14
Abdürrahim Albayrak gibi birisi o listeye çok yakışırdı ama olmadı.. neyse hayırlısı bakalım
extensor
21.Mart.2007, 15:09
Feldkamp'a alt yapı sorumluluğu önereceklerini söyledi.
eğer bu gerçekleşirse galatasaray yönetimi tarihinin en mantıklı hamlelerinden birini yapmış olur ki kalli aynı zamanda bir psikolog gibi karakterde yaratabiliyor eğer kalli alt yapı sorumlusu olursa galatasarayın sabri gibi hasan şaş gibi bülent korkmaz gibi karaktersiz futbolcuları olmaz herşeyden önce nasıl sporcu olunur onu öğrenirler ve profesyonallik ne demek onu öğrenirler inşallah gerçekleşir
YusufT
21.Mart.2007, 18:45
Efendi diyorsun da Yusufcum,Özhan Canaydindan efendi bir kisi yoktur bu futbol aleminde,almadigi fair-play ödülü kalmamisti adamin.Bu dönemde Galatasaraylilik önemlidir,icraatlar önemlidir.Adnan Polatta bunu görüyoruz biz.Harbiden Galatasarayli,gerektiginde tüm sorumlulugu üzerine alabilen,taraftarlara arasi iyi,parali bir baskan görünümünde.(:
Özcan Canaydin iyimi dedim? bunuda begenmiyorum.
A.Polatin listesi iyimis, ama birkac önemli kisi eksik, insallah bekledigim seyleri yapmazda... beni yaniltir..
tombul taho
21.Mart.2007, 19:04
Adnan Polat yılların verdiği yöneticilik deneyimiyle kendi çıkarlarını düşünmeksizin bu kulübe bişeyler yapabilecek olan isimlerden nadir isimlerden bi tanesi. Listesini de dikkat ettiyseniz zaten bu konuda kaliteli olan isimlerden kurmuş. Fakat Abdürrahim Albayrak'ı almamış olması benim de garibime gitti. Herkes bu yönetimde Abdürrahim Albayrak'ın o veya bu şekilde yönetici olacağını düşünüyodu. Ama olmadı.
Nazım Durak'ın Adnan Polat ve listesi karşısında daha yemesi gereken çoook fırın ekmek var diye düşünüyorum. Umarım oy verecek olanlar da böyle düşünüyordur. Zaten liseli lisesiz ayrımı yapılmazsa Adnan Polat açık ara Galatasaray Spor Kulübü'nün Yeni Başkanı olacaktır.
El Comandante
21.Mart.2007, 19:07
Nazim Durak estetik yaptigi kisileri listesine almis.
Ona oy veren Galatasarayli degildir !
YusufT
21.Mart.2007, 19:53
Seçim 2008: Başkan Adayı Adnan Polat'ın Listesi
Galatasaray'da 22 Mart Cumartesi günü yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı öncesi, başkan adayı Adnan Polat, yönetim kurulu listesini açıkladı.
The Ritz Carlton Otel'de, genel kurul üyelerine bir kokteyl veren Adnan Polat, yönetim kurulu listesini de burada açıkladı.
Listede yer alan ve Polat tarafından tek tek kürsüye davet edilen isimler şunlar:
Faruk Bil
Mehmet Helvacı
Işın Çelebi
Sinan Kılıç
Haldun Üstünel
Yiğit Şardan
Ali Haşhaş
Mümtaz Tahincioğlu
Murat Yalçındağ
Cemal Özgörkey
Ahmet Dedehayır
Metin Karakaya
Nejat Uygur
Tunca Hazinedaroğlu
Adil Emecan
Başkan Adayı Adnan Polat'ın yönetim Kurulu Listesinde yer aday isimlerin açıklanan özgeçmişleri şöyle:
Adnan Polat (7708): Polat Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Adnan Polat, 1953 yılında Erzurum’da doğdu. 1971 yılında Işık Lisesi’nden, 1976 yılında New York Long Island Üniversitesi İş İdaresi Bölümü’nden mezun oldu.
1976 yılında Polat Holding’e bağlı Polat İnşaat Anonim Şirketi’nin şantiyelerinde çalışma hayatına başlayan Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adayı Polat, 1981 yılından itibaren Polat Holding’in Sanayi Grubu’nun yönetimini üstlendi. Polat bu süre içinde Sanayi Grubu’nu uluslararası boyuta getirdi.
1992-1996 yıllarında 4 yıl süre ile Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı ve Futbol Komitesi Başkanlığı yapan Adnan Polat, 7 Mart 1997 yılında Tayland Fahri Konsolosluk görevini üstendi.
Adnan Polat, 1999 yılında CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. İki yıl sonra da Serkap (Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Birliği) Başkanlığı’na getirildi. 2002 yılında da Seramik Federasyonu Başkanı seçildi.
Halen bu görevini sürdüren Adnan Polat, 2006 Mart ayında Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı görevine getirildi.
Evli ve iki çocuk babası olan Adnan Polat, TÜSİAD, İKV ve İTO üyesi.
Faruk Bil (5336): 1956 İstanbul’da doğdu. 1975’de Galatasaray Lisesi'ni, 1979’da İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdikten sonra, yüksek lisansını University of North Texas’ta yaptı. Stinnes Intercoal Türkiye temsilciliği ve Toplu Konut Kamu Ortaklığı İdaresi'nde başkan danışmanlığı görevinden sonra reklam sektörüne girdi. 1994’te Kangaroo İletişim ve Danışmanlık Reklam ve Pazarlama İletişim AŞ’yi kurdu. Fransızca ve İngilizce bilen Faruk Bil, evli ve bir çocuk babası.
Mehmet Helvacı (5555): 1960 doğumlu olan Mehmet Helvacı Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde bitirdi. Aynı fakültenin ticaret hukuku ana bilim dalında doktorasını tamamladıktan sonra aynı kürsüde profesörlüğe yükseldi. Evli ve iki çocuk babası olan Prof. Dr. Mehmet Helvacı Fransızca ve İngilizce biliyor.
Işın Çelebi (8023): 1950 doğumlu olan Işın Çelebi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Metalurji Mühendisliğini bitirdikten sonra, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde aynı alanda yüksek lisans derecesi aldı. Doktorasını ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde ekonomi alanında tamamladı. 1975-1982 yılları arasında, Devlet Planlama Teşkilatı İktisadi Planlama Dairesi’nde Uzman ve İmalat Sanayi Grup Başkanı olarak çalışan Çelebi, 1987 yılında İzmir Milletvekili seçilerek TBMM’ye girdi. 1989-1991 yılları arasında Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı ve Para ve Kredi Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. 1997-1998 yıllarında ikinci kez Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanlığı görevini yürüten Çelebi, 2002 yılında Çelebi Stratejik Danışmanlık AŞ’yi kurdu. İngilizce bilen Çelebi, evli ve üç çocuk babası.
Sinan Kılıç (8283): 1948 doğumlu olan Sinan Kılıç, Ankara Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İhtisasını gastroentereloji ana bilim dalında tamamlayan Dr. Kılıç, evli ve 2 çocuk babası. Dr. Sinan Kılıç, İngilizce ve Almanca biliyor.
Haldun Üstünel (9313): 1967 İstanbul doğumlu olan Haldun Üstünel, orta öğrenimini Saint Benoit Lisesi, lise öğrenimini Suadiye Lisesi’nde, yükek öğrenimini ise A.B.D. San Francisco Dominican College Üniversitesi’nde Uluslararası İş İdaresi Bölümü’nde tamamladı. Üstünel, 1992 yılından bu yana İstanbul Tela Sanayi Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. İngilizce ve Fransızca bilen Üstünel, evli ve iki çocuk babası.
Yiğit Şardan (9798): 1963 doğumlu Yiğit Şardan, ortaöğretimi Galatasaray Lisesi’nde, liseyi ise Robert Kolej’de tamamladı. Ardından İTÜ İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Reklamcılık sektöründe faaliyet gösteren Saatchi & Saatchi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Şardan, iki çocuk babası ve Fransızca, İngilizce biliyor.
Ali Haşhaş (9959): 1953 doğumlu olan Ali Haşhaş İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ni bitirdi. Emlak, yatırım, inşaat ve ticaret alanlarında faaliyet gösteren Extensa AŞ’de Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Ali Haşhaş İngilizce biliyor. Haşhaş, evli ve üç cocuk babası.
Mümtaz Tahincioğlu (10617): 1952'de Mardin'de doğan Mümtaz Tahincioğlu Londra Üniversitesi’ni bitirdi. Mümtaz Tahincioğlu, İngiltere'de "Fomula 4" kursuna katılarak bu sporla tanıştı. Türkiye'ye döndükten sonra 1989'dan itibaren "karting" sporunun gelişmesi için çalıştı. İstanbul'un ikinci Otomobil Spor Kulübü'nü (İMK) kurdu. 1989-1992 yılları arasında 3 kez Türkiye Karting Şampiyonu oldu ve Dünya Karting Şampiyonası'nda da Türkiye'yi ilk kez temsil etti. 1997'de Otomobil Federasyonu Başkanlığı'na seçildi. Halen TOMSFED’in Başkanı olan Tahincioğlu evli ve 2 çocuk babası. Sanayici olan Tahincioğlu, İngilizce biliyor.
Murat Yalçındağ (10963): 1970 doğumlu olan Murat Yalçındağ lise mezunu. Aile şirketinde görev yapan Yalçındağ, nakliyat sektöründe faaliyet gösteriyor. Murat Yalçındağ İngilizce biliyor.
Cemal Özgörkey (11076): 1959 doğumlu olan Cemal Özgörkey Galatasaray Lisesi’nden 1979 yılında mezun olduktan sonra lisansını ABD Oglethorpe Üniversitesi’nde tamamladı. Halen Etap Endüstri ve Yatırım Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Özgörkey İngilizce ve Fransızca konuşuyor.
Ahmet Dedehayır (7173): 1963 İstanbul doğumlu olan Ahmet Dedehayır, 1982 yılında İstanbul Özel Alman Lisesi’nden, 1986 yılında Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 1992-1994 yılları arasında ortağı olduğu Tezal Menkul Değerler AŞ’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Dedehayır, 1994-1996 yılları arasında Med Menkul Değerler AŞ’de Genel Müdürlük görevinde bulundu. Dedehayır 1996 yılından beri bir danışmanlık şirketinde görev yapıyor. Evli ve üç çocuk babası olan Dedehayır, İngilizce, Almanca ve Fransızca biliyor.
Metin Karakaya (8754): 1955 doğumlu olan Metin Karakaya lise mezunu. Aile şirketi olan Karakaya Deri’yi yöneten Metin Karakaya İtalyanca ve İngilizce biliyor. Karakaya evli ve 2 çocuk babası.
Nejat Uygur (8844): 1972 doğumlu olan Nejat Uygur yüksek tahlisini ABD Syracuse Üniversitesi’nde tamamladı. Halen, inşaat, turizm, yiyecek, içecek, tarım ve hayvancılık alanlarında faaliyet gösteren SEL Group A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Nejat Uygur, İngilizce biliyor.
Tunca Hazinedaroğlu (10627): 1967 yılında Ankara'da doğan Tunca Hazinedaroğlu, orta ve lise öğrenimini Saint-Benoit Lisesi’nde yaptı. Yüksek öğrenimini Viyana Webster Üniversitesi’nde tamamlayan Hazinedaroğlu, bu üniversitesinin İş İdaresi Bölümü’nden mezun oldu. 1992 yılından bu yana Hazinedaroğlu İnşaat Yönetim kurulu üyesi olan Hazinedaroğlu, 2002-2005 yılları arasında 2 dönem CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği, 2003-2005 yılları arasında ise Türkiye Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. İngilizce, Fransızca ve Almanca bilen Tunca Hazinedaroğlu evli ve iki çocuk babası.
Adil Emecan (11285): 1961 doğumlu olan Adil Emecan, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İhtisasını göğüs hastalıkları ana bilim dalında tamamlayan Adil Emecan evli ve iki çocuk babası. Dr. Emecan İngilizce biliyor.
Bunlardan en cok ben Tunca Hazinedaroğlu,
Ahmet Dedehayır ve Mümtaz Tahincioğlu olduguna sevindim.
tombul taho
21.Mart.2007, 20:16
Hepsi mükemmel.. Ayrıca liseli lisesiz farkı yaratılmaksızın hepsini karşık seçmiş Adnan Polat. Tebrik ediyorum. Çünkü kendisi de sonuçta lisesiz kökenli ve yaptığı işleri çok iyi yapabilen bi adam. Ben Galatasaray'ın başında Adnan Polat'ı görmek isterim açıkçası!
Emurafu
21.Mart.2007, 20:20
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_4t_AdnanPolat_yonetim001.jpg
Polat eger baskan olursa;Görev dagılımı böyle olacaktır:)
Polat---Baskan
Yigit sardan--As baskan
Ahmet dedehayır--Basketbol sube sorumlusu
Nejat uygur--Su sporları sube sorumlusu
Mümtaz tahincioglu--Bizim formula arabası ile falanda ilgilenir:D
Haldun üstünel----Görevi belli
Mehmet Helvacı---Avukat
Digerleri nasıl bir görev alır onu bilemem;)
Adnan Sezgin falan yönetimde yine olurlar..Onlar para karsılıgı calısıyorlar..
Haldun üstünel futbol şubesine geçeceği için abdürrahim albayrakı almadım demiş başkan....
tombul taho
21.Mart.2007, 21:00
zaten Adnan Polat'ın Mümtaz Tahincioğlu'nu listeye alma nedeni formuladan dolayı. yani dikkat ederseniz listesindeki tüm kişiler alanlarında uzman. Nazim Durak'ın hiç böyle yaptığını zannetmiyorum.
Emurafu
21.Mart.2007, 21:06
Nazım Durak:Son 2 günde iyi çamur attı ama gercekler ortaya cıktı..Birde Ayhan Akbin'i listeye almış:)..
Yigit sardan sizce Laporta'ya benziyormu:D
http://www.imgloadtr.com/pics/4284ce7b4ad42f0b1f18429132549ffe.jpg
El Comandante
21.Mart.2007, 21:23
http://img217.imageshack.us/img217/8922/15032006034qq.jpg
http://www.elpais.com/recorte/20070619elpepudep_6/LCO340/Ies/presidente_FC_Barcelona_Joan_Laporta.jpg
Laporta Sardan :D
Onurap
21.Mart.2007, 21:26
Bence benzemiyor :D Ayhan akbin gelsin süper olur :D
YusufT
21.Mart.2007, 22:42
Tunca Hazinedaroğlu (10627): 1967 yılında Ankara'da doğan Tunca Hazinedaroğlu, orta ve lise öğrenimini Saint-Benoit Lisesi’nde yaptı. Yüksek öğrenimini Viyana Webster Üniversitesi’nde tamamlayan Hazinedaroğlu, bu üniversitesinin İş İdaresi Bölümü’nden mezun oldu. 1992 yılından bu yana Hazinedaroğlu İnşaat Yönetim kurulu üyesi olan Hazinedaroğlu, 2002-2005 yılları arasında 2 dönem CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği, 2003-2005 yılları arasında ise Türkiye Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. İngilizce, Fransızca ve Almanca bilen Tunca Hazinedaroğlu evli ve iki çocuk babası.
adama bakin bee, iste böyle adamlar lazimdi
Emurafu
22.Mart.2007, 23:19
G.Saray Kongresinde ibretlik olay
Borç içinde yüzen Galatasaray’a başkan adayı olan Nazım Durak şuan devam eden kongrede öyle bir olaya imza attı ki; "güler misin ağlar mısın" dedirtti.
Kongrede "Parasız kulübe parasız başkan" esprisi
Galatasaray Kulübü başkan adaylarından Nazım Durak’ın üyelik aidatını yatırmadığı gerekçesiyle seçimlerde oy kullanamayacağı belirtildi.
Durak seçimlerde aday olabilecek, ancak oy kullanamayacak. Basın mensuplarının oy kullanamayacağı yönündeki sorularını cevaplayan Durak, ’Arkadaşlarım listeye bakmaya gitti. Konu ile ilgili bana bilgi verecekler.’ dedi. Öte yandan oy kullanma listesinde Nazım Durak’ın ismi bulunmuyor.
Böyle karektersiz sacma sapan adamları baskan adayı yapıyoruz..Son gündür iyide palavralar attı zaten..Üstelik listesindeki biri Bjk'li kongre üyesimiş:(:(
2008 katılım: 2724 oy kullanan
2006 katılım: 3212 geçerli oy - Canaydın:1615 - Şardan:1331
2004 katılım: 2598 geçerli oy - Canaydın:1353 - Cansun:1175
Bugünkü oy kullanma sayısı normal..Polat'ın en az 1500 oy alması iyi olur..Ozaman güclü cıkmış olur.
tombul taho
22.Mart.2007, 23:41
1. sandık açılmış zaten. Demin LigTV'de haberlerde söyledi. 1. sandıkta açık ara Adnan Polat önde götürüyormuş. Fakat işin enteresan tarafı beyaz oylarında kullanılmış olması. Beyaz oylarda da üyeler istedikleri üyenin ismini başkan olarak yazıyorlarmış. O yüzden hrşey olabilir. Nazım Durak için çok az oy çıkmış ilk sandıkta. Önde Polat onun arkasında beyaz oylar onun arkasında da Nazım Durak varmış. Liseliler yakacaklar ortalığı yine gibi bi his var içimde..
Ayrıca beyaz oylar oldğundan oylamanın açıklanması uzun sürüyoruş. Eziyet yahu başka bişey değil... :(
Emurafu
22.Mart.2007, 23:45
1. SANDIK
131 Adnan Polat
6 Nazım Durak
2 Beyaz Liste
2.SANDIK
178 Adnan Polat
20 Nazım Durak
Toplam
309 Adnan Polat
26 Nazım Durak
2 Beyaz Liste
Beyaz liste cıkarsa en fazla 100 olur sanırım..O kadarcıkta olsun:)
tombul taho
22.Mart.2007, 23:48
Faruk Süren beyaz oy kullanmış bu arada. Kimi yazdı başkan olarak çok merak ediyorum!
Emurafu
22.Mart.2007, 23:50
Adnan Polat 595, Nazım Durak 48
Birinci sandıktan çıkan oylar:
131 Kırmızı (Adnan Polat),
7 Mavi (Nazım Durak)
6 Beyaz oy (Çekimser) çıktı.
İkinci sandıktan çıkan oylar:
178 Kırmızı (Adnan Polat),
20 Mavi (Nazım Durak)
Üçüncü sandıktan çıkan oylar:
194 Kırmızı (Adnan Polat),
21 Mavi (Nazım Durak)
Fernando Gago
23.Mart.2007, 00:24
Umarım yöneticilik zamanında yaptığı kışkırtıcı açıklamaları yapmaz Hayırlısı Olsun
ordulu5252
23.Mart.2007, 00:24
2. ve 3. sandıktan beyaz oy çıkmaması sevindirici....
BU ARADA
1.SANDIK:
Nazım duran 6 oy aldı 7 oy almadı....
Galatasaray'ın yeni başkanı şimdiden hayırlı olsun.....ÖNÜMÜZ AÇILDI...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şuan 4 sandık açıldı sonuçlar:
Polat: 664, Durak: 78 !..
Xipe Totec
23.Mart.2007, 00:37
yeni başkanımız hayırlı olsun.. olumlu hamleler bekliyoruz kendisinden..
Varonil
23.Mart.2007, 00:39
Adnan Polat açık ara farkla götürüyor.Başkan olacağı şimdiden belli oldu gibi.Galatasaray camiasına hayırlı uğurlu olsun..
ordulu5252
23.Mart.2007, 00:43
2008 katılım: 2724 oy kullanan
2006 katılım: 3212 geçerli oy - Canaydın:1615 - Şardan:1331
2004 katılım: 2598 geçerli oy - Canaydın:1353 - Cansun:1175
Geçen senelere baktığımızda katılım iyi POLAT 1500 oy alırsa güclü cımkıs olur..
Beyaz oyun az çıkmasıda yönetime güveni gösteriyor...
Fıratcan Alçınkaya
23.Mart.2007, 00:50
pek umutlu değil ama inş. GS ye hayırlı olur...
ordulu5252
23.Mart.2007, 00:56
5.sandık bitti toplam
ADNAN: 835
NAZIM:95
Addolorato
23.Mart.2007, 01:04
bence nazım durak bu işi burak.. girmesi hataydı bence adnan polatın kazanıcağı belli bir seçim oldu keşke abromoviç gelse galatasarayı alsa kurtulsak bizde bu fakirlikten:D
Xipe Totec
23.Mart.2007, 01:12
nazım durak oy kullan-a-madı diye okudum sporx te.. valla yazık adama hezimet yaşayacağını bile bile sivrileyim dedi çıktı işte sonuç:D
Emurafu
23.Mart.2007, 01:20
TOPLAM
Adnan Polat:992
Nazım Durak:118
6 sandık kaldı:)
Yigitsardan'ın listesinde olması çok iyi..
Polat zaten önümüzdeki 2 yılı sıkıntılı gececek dedi..Hatta Aziz yıldırım'ı örnek gösterdi..Oda ilk yıllarında çok sıkıntı cektii...Stadyumu bitince,Kurumsallasmayı bitirince..Ekonomik ve sosyal olarak cok rahatladı..Bizim stadyumuz bitince rahatlayacaz..Hatta yabancı firmalardan suanda çok teklif var dedi.
TürkuAz
23.Mart.2007, 01:24
Haydi Polat, bastır.. :D
nerazzuri
23.Mart.2007, 01:26
Bizede hayrıLı oLsun demek düşer :)
TOPLAM
Adnan Polat:992
Nazım Durak:118
6 sandık kaldı:)
Yigitsardan'ın listesinde olması çok iyi..
Polat zaten önümüzdeki 2 yılı sıkıntılı gececek dedi..Hatta Aziz yıldırım'ı örnek gösterdi..Oda ilk yıllarında çok sıkıntı cektii...Stadyumu bitince,Kurumsallasmayı bitirince..Ekonomik ve sosyal olarak cok rahatladı..Bizim stadyumuz bitince rahatlayacaz..Hatta yabancı firmalardan suanda çok teklif var dedi.
Unutmayın 2 sene önce yönetime girdiğinde de 2 sene sıkıntılı geçecek diyordu. Bir bitmedi şu 2 seneler. Ben sevmiyorum Adnan Polat'ı. Ama GS' için hayırlı olur bakarsınız.
YusufT
23.Mart.2007, 02:16
Nazim bey bayaa oy almis bee :D
tombul taho
23.Mart.2007, 02:37
bu Nazım sakın Kurtlar Vadisi'nde Büyük İskender'in yardımcısı olan Nazım olmasın :n:
El Barto
23.Mart.2007, 02:39
Abdurrahim Albayrak'a ayıp etmişler değişen bir durum yoksa hala... ;;)
TürkuAz
23.Mart.2007, 02:43
Abdurrahim Albayrak listede yok, olmalıydı ancak olmadı. Bence bu Polat'ın bir hatası oldu..
El Barto
23.Mart.2007, 02:48
Polat'ın listesinden son anda çıkarılan Albayrak, yaşadığı üzüntüyü anlattı
Polat’ın listesinden son anda çıkarılan Abdurrahim Albayrak: “Yağmur altında saatlerce ağladım. Beni canlı canlı toprağa koymayacaklardı.”
http://www9.gazetevatan.com/newpics/news/210320081636281409000_2.jpg
G.SARAY’DA seçim öncesi Adnan Polat’ın listesinde yer alması beklenen ancak son anda çıkarılan Abdurrahim Albayrak kendisini şoke eden olay nedeniyle büyük üzüntü yaşadığını söyledi. Albayrak “Yönetim kurulu listesinde yer alan isimlerin tanıtımda giydikleri tek tip kravattan dahi bana geldi. Listede yer almayacağımı öğrendiğimde arabamı yol kenarına çekip, saatlerce ağladım. Benim tek oyum var, onu da yine Adnan Polat’a vereceğim. Çünkü bu işi en iyi şekilde yapabilecek kişi odur. Ama ben bugüne kadar hiç kimseyi satmadım. Allah benim içimdeki G.Saray sevgisini almasın. Ben hastaneden maç için dikişlerle, serumla, pijamalarımla kaçmış adamım. Bu olay nedeniyle 430 dikiş atılmış kadar yaralandım. Polat bana çok zor şartar sundu ve ben de kabul etmiştim. Futbolcularla görüşmelere de başlamıştım. Yani bana yazık oldu. Bana kıymayacaklardı, beni canlı canlı toprağa koymayacaklardı” dedi.
Emurafu
23.Mart.2007, 02:54
En az 50 tane'de beyaz liste atılmış:)
Beyaz liste atanlar;Yönetim listesinde degisik yapip atmislardir..Polatın listesinde bir ismin üstünü karalayıp Abdurrahim Albayrak yazmışlardır..Belllimi olur.
Adnan Polat 1464
Nazım Durak 169
3.sandık kaldı..
Sonuclardan sonra beyaz liste ne kadar oldugu belli olur..
YusufT
23.Mart.2007, 03:46
bu Nazım sakın Kurtlar Vadisi'nde Büyük İskender'in yardımcısı olan Nazım olmasın :n:
olabilir, ikiside tam cakal :icon_lol:
yarin fotomacta kesin böyle haber cikar
Galatasarayin yeni baskani Adnan Polat Gilardino'yu getiriyor!!!
Milan'da gönderelecekler listesinde bulununan ve ayrica Adnan Polatin arkadasinin arkadasinin kuzeni olan Gilardino Galatasarayla anlasmak icinde. Adnan Polat Gilardino'ya : " Kocum seni takimimda görmek istiyorum" dedigi ögrenildi.
Adnan Polat'i kirmayan Gilardino gelmeye sicak bakiyor.
A.Polat ayrica takima Lincoln, Carussca, Bouzid, Barusso ve Song gibi isimleri gönderip takima Ronaldinho, Lucio, Arouca ve Thiago Neves'le anlasmak üzere...
Benfutboldan anlamam
Fotomac
shamur1
23.Mart.2007, 04:03
Nazım'ım kaybetmiş .. :) Adnan Polat ve ekibine başarılar..
Emurafu
23.Mart.2007, 04:23
Oy kullanan sayısı:2653
Geçerli sayılan oy:2437
Adnan Polat:2148,
Nazım Durak:230 .
Birinci sandıktan çıkan oylar:
131 Kırmızı (Adnan Polat),
7 Mavi (Nazım Durak)
İkinci sandıktan çıkan oylar:
178 Kırmızı (Adnan Polat),
20 Mavi (Nazım Durak)
Üçüncü sandıktan çıkan oylar:
194 Kırmızı (Adnan Polat),
21 Mavi (Nazım Durak)
Dördüncü sandıktan çıkan oylar:
161 Kırmızı (Adnan Polat)
30 Mavi (Nazım Durak)
Beşinci sandıktan çıkan oylar:
171 Kırmızı (Adnan Polat)
17 Mavi (Nazim Durak)
Altıncı sandıktan çıkan oylar:
157 Kırmızı (Adnan Polat)
25 Mavi (Nazım Durak)
Yedinci sandıktan çıkan oylar:
155 Kırmızı (Adnan Polat)
13 Mavi (Nazım Durak)
Sekizinci sandıktan çıkan oylar:
151 Kırmızı (Adnan Polat)
20 Mavi (Nazım Durak)
Dokuzuncu sandıktan çıkan olaylar:
166 Kırmızı (Adnan Polat)
16 Mavi (Nazım Durak)
Onuncu sandıktan çıkan oylar:
201 Kırmızı (Adnan Polat)
19 Mavi (Nazım Durak)
20:45 itibariyle resmi açıklama sonucunda 2148 oy ile Adnan Polat baskan olmustur:)
El Comandante
23.Mart.2007, 04:25
Keske 2045 oy alsaydi Adnan Polat:icon_biggrin:
Yeni baskan hayirli olsun,umarim güzel günler yasariz Adnan Polatla.
batuhanry
23.Mart.2007, 04:32
Hayırlı olsun camimamıza . ;) Yarında alacağımız bir galibiyet güzel hediye olur başkana :)
PesimiSTyLa
23.Mart.2007, 04:35
Hayırlı olsun. Umarım Bu yönetimle hakettiğimiz yerlere geliriz...
Onurap
23.Mart.2007, 04:40
En azından ezilen seini çıkaramayan beceriksiz ve robot gibi bir başkandan kurtulduk ayrıca ekibi kaliteli yiğit şardan,mümtaz Tahincioğlu kaliteli isimler...
RaSenGan
23.Mart.2007, 04:48
Hayırlı olsun camiamıza.Güzel günler yaşarız inş.
El Barto
23.Mart.2007, 04:48
Özhan Canaydın'ın desteğini arkasına alan Adnan Polat başkan seçildi. Galatasaray için hayırlı olsun.
Emurafu
23.Mart.2007, 05:02
Canaydın destek'i olmasa'da secilirdi..Bir kere ciddi rakibi yoktu..Nazım durak bana göre iyi reklam yaptı..Müşterisi artar:n:
King_91
23.Mart.2007, 06:41
Tüm camiaya hayırlı olsun.inşallah vaadettiği mali başarıyı yakalar ve galatasarayımızı güzel günlerine geri getirir.
El Barto
23.Mart.2007, 06:44
Canaydın Nazım Durak'ı destekleseydi bak bakalım seçilebiliyormuydu Adnan Polat? ;;)
Fernando Gago
23.Mart.2007, 06:47
Ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Galatasaray Spor Kulübü'nün bugün yapmış olduğu Başkanlık Seçiminde göreve Adnan Polat seçilmiştir.
Sayın Adnan Polat'ı tebrik eder, Galatasaray camiasına bu yeni döneminde başarılar dileriz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
IcedEarth
23.Mart.2007, 06:49
Umarım hayırlı bir yönetim olur. Keşke Abdürrahim Albayrak da listede olsaydı. Bizim öyle yöneticilere ihtiyacımız var....
El Comandante
23.Mart.2007, 07:56
Canaydın Nazım Durak'ı destekleseydi bak bakalım seçilebiliyormuydu Adnan Polat? ;;)
Bu yönetim kadrosuyla Canaydin Adnan Polatin karsisina ciksa yine Adnan Polat secilirdi abi ;;) Canaydin hep 1600 oylarda kaliyordu,Polatin aldigi oy 2100 küsur.:) Canaydinin da son secimi nasil kazandigi ortada.Tamam liseciler Canaydini tutuyor ama Polatin da belli bir agirligi var camia da.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Galatasaray Spor Kulübü'nün bugün yapmış olduğu Başkanlık Seçiminde göreve Adnan Polat seçilmiştir.
Sayın Adnan Polat'ı tebrik eder, Galatasaray camiasına bu yeni döneminde başarılar dileriz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Bu davranisi takdir ettim dogrusu,helal olsun. :)
El Barto
23.Mart.2007, 08:12
Elbette Adnan Polat'ın bir agırlıgı var camiada ancak ben sadece fikrimi söyledim. Özhan Canaydın desteklemese yada karşısına çıksa o ağırlıgının hafif kalacagına inanıyorum ben. :)
GeNç KaRTaL
23.Mart.2007, 18:48
Yeni başkan Adnan Polat hayırlı olsun Gs camiasına.Kazanacağı belliydi zaten.
goosfraba
23.Mart.2007, 19:06
Bu başkanlık seçimi umarım hayırlı vesileler doğurur, ki öyle de olacak kanımca. Adnan Polat bu işlerin adamı, piyasayı talan eden bir yönetici :)Galatasaray'ı hakettiği yere getirecektir muhakkak.
ThersoN
23.Mart.2007, 23:04
Hayırlısı olsun cümlemize
Bugra19o3
24.Mart.2007, 00:45
Hayırlı Olsun
PesimiSTyLa
23.Şubat.2008, 12:44
Galatasaray mali kongre'de konuşan Başkan Özhan Canaydın, sarı-kırmızılı kulübün mart ayında yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısında kulüp başkanlığına yeniden aday olmayacağını açıkladı.
Ligtv.com.tr
Canaydın aday değilGalatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, sarı-kırmızılı kulübün mart ayında yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısında kulüp başkanlığına yeniden aday olmayacağını açıkladı.
Galatasaray Kulübü'nün Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı başladı.
Maslak Sheraton Oteli'nde gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşması yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, mart ayında yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısında kulüp başkanlığına yeniden aday olmayacağını açıkladı.
Konuşmasında, önce 6 yıllık icraatlarını özetleyen Canaydın, "Sıhhatim yerinde ve her görevi yürütebilirim. Ancak, bu kongrede artık aday değilim. Hakkınızı helal edin" dedi.
Bunun üzerine mali kongrede bütün üyeler Canaydın'ı ayakta alkışladı.
Başkan adaylarından bir ricada bulunan Canaydın, "Şu anda futbolda lideriz. Basketbolda ise iyi gidiyoruz. Bu istikrarlı dönem bozulmadan Galatasaray'a yakışır güzel bir seçim yaşamalısınız" diye konuştu.
Ntvspor.net
Konuyla ilgili haberleri burada toplayabiliriz ;;)
eXcitinG
23.Şubat.2008, 12:55
Çok doğru bir karar vermiş cidden. GaLatasaray için çok hayırLı oLucak.
Aşk-ı Şehir
23.Şubat.2008, 12:55
Adnan Polat aday olacak galiba başkanlığa. Çünkü kendisi Özhan Canaydın'ın vereceği karara göre başkanlık adayı olup olmayacağını belirtmişti.
ordulu5252
23.Şubat.2008, 13:01
Yar saçların gülr güle Özhan canaydın sana güle güle
Adnan polatın açıklamasını bekliyorum işallah o seçlilir....
nerazzuri
23.Şubat.2008, 13:14
Adnan Polat yeni yönetimde olmayacağını açıklamıştı sanırım ;)
Aşk-ı Şehir
23.Şubat.2008, 13:19
Adnan Polat yeni yönetimde olmayacağını açıklamıştı sanırım ;)
Yok Serkan sadece dediğim gibi bir açıklama yapmıştı GSTV'de.
Xipe Totec
23.Şubat.2008, 13:21
pısırık birisi olmasın takıma yön verecek ağırlığını koyabilcek bi başkan olsun yeter.. az da paralı olsa fena olmaz hani:D
canaydına da getirdiği bütün başarısızlıklardan dolayı teşekkürlerimizi sunar güle güle deriz.. (mali açıdan bişiler yapmaya çalıştı hakkını yemeyelim:))
a.arıcı-11
23.Şubat.2008, 13:29
hayırlısı olsun...
gs başarı yakalamak istiyosa eğer vizyonu geniş bir başkan seçmesi gerekiyor kongre üyelerinin bakalım hayırlısı
CeSC FaBReGaS
23.Şubat.2008, 13:30
Güle güle Özhan Canaydın.Bence çok hayırlı bir kara olmuş.Başkan inşallah Adnan Polat olur.
Aşk-ı Şehir
23.Şubat.2008, 13:31
Özhan Canaydın, Ünal Aysal'ıda destekleyebilir.
mert_fox
23.Şubat.2008, 13:58
Yerinde karar vermiş.Büyük olasılıkla yerine Adnan Polat geçer.
Emurafu
23.Şubat.2008, 13:59
Canaydın'a Aslantepe'ye harcadıgı emek için çok tesekkür ediyorum..Umarım açılısı'da o yapar..Bırakması Galatasaray için hayırlısı olacak
Ünal aysal,Adnan polat,Adnan öztürk bunlar baskan adayları büyük ihtimal..
Canaydın çeklidigi için bir çok kişi adaylıgını koyacaktır..Çünkü canaydın aday olsaydı kesin kazanacaktı..
Abdürrahim Albayrak kim kazanırsa onun listesinde olmalı..
Ilhan
23.Şubat.2008, 14:01
Takım iyi giderse yönetim de iyidir felsefesi son derece yanlış. Canaydın döneminde gerçekleşen güzel şeyler de oldu ancak transfer politikası son derece yanlış. Galatasaray yönetimi bu dönemde çok zarara uğradı, hatta mali açıdan ele ayağa düştü.
Takımın başına getirdikleri hoca gelecek adına önemli hamleler yapma pahasına şampiyonluğu Fenerbahçe'ye hediye edebilir. Şampiyonluk yine Fenerbahçe'ye giderse bunun hesabını yeni yönetim değil yine eski yönetim öder. Canaydın bence bu yüzden kaçıyor.
El Comandante
23.Şubat.2008, 14:06
Allahim hayatimin en güzel haberlerinden birisi bu,cok sevincliyim.CanALdindan kurtuluyoruz sonunda,cok sevincliyim coooook.
ordulu5252
23.Şubat.2008, 14:10
Özhan Canaydın başkanlıktan çekildi ama yeni başkanı yine o belirleyecek...
Özhan Canaydın kimi yanında olursa seçimde o başkanlığı alır koltuğa oturur ÇÜNKÜ Özhan Canaydın kime oy verirse onun arkasındaki adamlarda ona verecektir Özhan Canaydın çok seviyorlardı.UMARIM YENİ BAŞKANIMIZ ADNAN POLAT OLUR...
Emurafu
23.Şubat.2008, 14:10
Canaydın Ünal aysal'ın yanında olacak büyük ihitmal..Bu aralar ikisi çok samimiler..
Seçim manevrası olabilir"
G.Saray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın’ın yaklaşan seçimde aday olmayacağını açıklaması büyük yankı uyandırırken, Sarı-Kırmızılı camiada bazı sorular da peş peşe geldi.
Bazı üyeler ve eski yöneticiler "Bu bir seçim manevrası olabilir" diyerek, gelişmeleri başka bir boyuta taşırken, Canaydın’ın aday olmayacağını açıklamasına rağmen üzerinde "kal" baskısı oluşabileceği ve bunun bir taktik olabileceği konuşuldu.
Eski başkan ve yöneticilerden Alp Yalman, Ergün Gürsoy, Bülent Tulun ve Refik Arkan, DHA’nın sorularını yanıtlarken önemli konulara parmak bastılar. Ergün Gürsoy; "Bu bir seçim manevrası olabilir. Sayın Canaydın taktik yapıyor, bir satranç oyunu oynuyor alabilir" açıklamasıyla dikkatleri üzerine topladı.
23.02.2008
DisCo
23.Şubat.2008, 14:11
Bir kişiyi bir takımı en iyi yapan şey iyilerle çalışmasından gelir.
Futbolcular, teknik heyet , yönetim kısaca masajcısına kadar iyi olan bir ekibin sırtı yere gelmez.
Bu anlayışla baktığımız zaman Galatasaray yönetiminin pasifliği gün yüzüne çıkıyor. Ben gidip kavga çıkarsın insanlardan kendini nefret ettirsin demiyorum. Fair-Play konusunda başkanı destekliyorum. Ancak herşeyin fazlası zararlıdır. Başkan Fair-Play mantığıyla herşeyden elini ayağını çekti. Bunların sonucunda her alanda yanlış yapılıyor. Aziz Yıldırım'ıda ekranlarda çok görmezsiniz. Sürekli görünmek işleri ben idare ediyorum anlamına gelmez. Arka planda durursun ama işler senin dediğinle yönlenir. Olan oldu biten bitti. Artık üzerinde durmanın anlamı yok.
Günahı ile sevabıyla Canaydın dönemini geride bırakacağız. Ancak o zaman kadar bence fikri değişecektir.
ordulu5252
23.Şubat.2008, 14:18
ÜYELER ŞOK OLDU
Genel kurul'da, yaptığı bu açıklamayla bütün üyeleri adeta şok eden Canaydın, bu kararından yönetim kurulu arkadaşlarının hiçbirinin haberi olmadığını vurgulayarak, ''Sıhhatim yerinde, her görevi yapmaya hazırım. Ama bugün sizlere veda ediyorum. Aday değilim. Hatalarımızla sevaplarımızla 3 dönem geçirdim, taktir sizindir. Yönetim kurullarıma, eski ve yeni hepsine teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin'' dedi.
Özhan Canaydın, seçimde başkan adayı olacak isimlere de seslenerek, şunları ifade etti:
''Şu an futbolda lideriz, mart ayında ciddi maçlarımız var. Başkan adaylarından ricam, basketbolda kızlarımız Avrupa Kupası'nda yarı finale yürüyor, erkeklerimiz de Avrupa'da ilerliyor, ligde de iyi durumda. Sutopu branşımız çok iyi durumda, yüzme branşı kendi evlatlarımızla en iyi mücadeleyi yapıyor. Seçim telaşıyla bu güzel gidişe mani olmayalım. İstikrarlı, vakur bir seçim dönemi geçirelim. Mart ayında, şampiyonluğa giden, kupada finali oynayan bir takım haline gelebiliriz. Çok dikkatli olalım. Biz yönetim olarak tüzüğümüz gereği gereken bütün önlemleri alacağız.''
''AVRUPA'DA BAŞARILI OLAMADIK''
Sportif açıdan Avrupa kupalarında başarılı olamadıklarını itiraf eden başkan Canaydın ama bu başarının altyapısını hazırladıklarını söyledi.
Canaydın, ''2000 ruhuna yaklaşıyoruz. Bize o güzel günleri yaşatan Sayın Başkan Faruk Süren ve ekibine tekrar tekrar teşekkür ediyorum, sağ olsun, var olsunlar'' diye konuştu.
BAYER 04 LEVERKUSEN YENİLGİSİ İÇİN ÖZÜR DİLEDİ
Özhan Canaydın, toplantıda, UEFA Kupası 3. turunda hafta içinde Almanya'nın Bayer 04 Leverkusen takımı karşısında alınan 5-1'lik mağlubiyet nedeniyle özür diledi.
Canaydın, ''Tam yetki verdiğim futbol şubesi ve Futbol A.Ş. adına, Avrupa yaşadığımız üzüntülü neticeden dolayı özür diliyorum. Ama önümüzde 3 ciddi karşılaşma var, Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile karşılaşacağız. Umarım bu heyetimiz bu karşılaşmalarda yüzümüzü güldürerek Avrupa'daki acımızı unutturacaklardır, kendilerine başarılar dilerim'' dedi.
''KİMSEYE TESLİM OLMADIM''
Galatasaray'ın prestijini her konumda en iyi şekilde korumaya ve en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını kaydeden Canaydın, muvaffak olduğunu sandığını dile getirdi.
Başkan Canaydın, genel kurul haricinde hiçbir kuvvete teslim olmadığını ve olmayacağını vurgulayarak, bundan sonraki yönetimlerin de bu felsefeden caymayacaklarına inandığını söyledi.
İCRAATLARINI ANLATTI
Genel kurulun 3 dönem kendisine görev verdiğini ve bunun için teşekkür eden Canaydın, şöyle devam etti:
''Bu 6 sene içinde az hata yapıp, sağlığım pahasına kulübüme yardımcı olmaya çalıştım. Biliyorsunuz, görevi aldığımda sıkışık bir dönemden geçiyorduk. Bu sıkışıklık içinde 2 lig şampiyonluğu, bir Türkiye Kupası şampiyonluğu ekleme şerefine eriştik. Gelirlerimize sahip çıktık, yabancı ortaklığımızla giriştiğimiz bazı mücadeleler sonunda 20 milyon dolara satılan hisselerimizi, 32,5 milyon dolara aldık. Fakat tekrar halka arz edip, 37 milyon gelir alarak, artı bir 4,5 milyon dolar gelir elde ettik.
Tesislerimiz yenilendi, Galatasaray Adası standartların üstüne çıktı. Büyükçekmece'de 94 dönüm arazi göl kenarında, sportif amaçlı 231 dönüme çıkacak bir varlık yarattık. Kavaklı'da da 120 dönümlük bir yerin kullanma hakkını bitirmek üzereyiz. 3 sene emek verdiğim ve yönetimde kalmak için direndiğim Aslantepe Stat Projesi devam ediyor, ufak tefek pürüzler olacaktır, bunu da aşıyoruz. Müzemiz 6 ay içinde Beyoğlu'nda faaliyete geçecek. Havuzumuz Avrupa standartlarına erişti.''
Canaydın, kulüp şirketlerin birleşmesinde gereken izinlerin SPK'dan alındığını ve bütün karşı açılan davaların düştüğünü sözlerine ekledi.
AYAKTA ALKIŞLANDI
Kulüp başkanı Özhan Canaydın'ın aday olmayacağını açıklaması, salonda şok etkisi yarattı.
Duygusal anlar yaşadığı konuşmasını bitiren Canaydın, genel kurula katılan bütün üyeler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Canaydın, daha sonra yönetim kurulu masasına yönelerek, yönetimdeki arkadaşlarıyla öpüştü.
Galatasaray Kulübü Başkanlığı görevine ilk kez 23 Mart 2002 tarihinde seçilen Özhan Canaydın, 3 dönemdir bu görevi yürütüyordu. 23 Ocak 1943 doğumlu Özhan Canaydın, geçen Eylül ayında pankreasındaki sorun nedeniyle ciddi bir ameliyat geçirmişti.
El Comandante
23.Şubat.2008, 14:18
Canaydin´in Galatasaray baskanligi döneminde yaptigi 3 önemli katki var sadece.Türkiye Kupasi,Türkiye sampiyonlugu ve Aslantepe projesi.Yani kulübe iyiliginden cok kötülügü dokunmus birisi bu adam.Keske yarin kongre olsa da gitse diyorum.
Baskanlik icin önemli adaylar var.Özhan Canaydin bence secim taktikleriyle kazaniyordu baskanligi,yoksa kulüpte okadar da sevilen birisi degil.
Biz artik isbilen ve basarili bir yönetim istiyoruz.
Adnan Öztürk aslinda secim listesine Abdürrahim Albayrak,Adnan Sezgin,Haldun üstünel,Ahmet Dedehayir,Isin Celebi gibi isimleri alirsa oy rekoru kirar :D
Aykan19o3
23.Şubat.2008, 14:24
Galatasaray için bu karar iyi mi oldu kötü mü oldu zaman gösterecek :)
Emurafu
23.Şubat.2008, 14:25
Baran gelecek Baskan adayının listesi çok önemli..Ayhan akbin kimin listesşnde ise o kaybetsin..Abdürrahim Albayrak kimin listesinde ise o kazansın...
Adnan Polat aday olursa kankaları kesin onun listesinde olur:D
Bülent tulun,Ayhan akbin son dönemde takıma sallayan bu iki adamı istemiyorum..Futbolcuları asagılayan kişilerin yeri yoktur..Sezgin bu işleri gayet iyi yapıyor..
ordulu5252
23.Şubat.2008, 14:29
CANAYDIN ÇEKİLDİ, ADNAN ÖZTÜRK BAŞKAN GİBİ!..
Özhan Canaydın'ın aday olmayacağını açıklamasının ardından Sarı-Kırmızılı camia hareketlendi.
Bir kısım "Bu bir seçim manevrası olabilir, canaydın taktik yapıyor olabilir" düşüncesine sahip olurken, daha büyük bir çoğunluk ise "Canaydın destek göremeyeceğini anladı ve çekildi" yorumları yapıyor. Adaylığını resmen açıklayan tek isim olan Adnan Öztürk'ün ise seçimi kazanacağı konuşuluyor.Öztürk'ün camianın önde gelen isimleri İnan Kıraç, Selahattin Beyazıt'ın yanı sıra eski başkanlardan Faruk Süren'in de desteğini aldığı öğrenildi.
Adnan Öztürk, Galatasaray camiasında son olarak Ribery olayında ön plana çıkmıştı. Ribery'yi Türk futboluna kazandıran Öztürk, daha sonra yönetimle sorun yaşayan ve sadece 137 bin Euro alacağının ödenmemesi sonucu Türkiye'den ayrılan Ribery'nin kalması için büyük çaba sarfetmiş, Fransız futbolcunun alacağının ödenmesi için devreye girmiş ancak yönetimin engeline takılmıştı.
İstanbul DHA
Emurafu
23.Şubat.2008, 14:30
İşte 'Canaydın' yorumları!
Galatasaray Kulübü eski başkanı Ergun Gürsoy, Canaydın'ın birçok projesinin olduğunu ve daha iyi bir kadroyla yoluna devam edeceğini belirterek, "Seçime uzun bir süre var. Ben Özhan Canaydın'ın bırakacağını zannetmiyorum. Çünkü elinde yapmak istediği bir takım projeler var. Bunun dışında onunda bırakmak istememesini isteyenler var ve muhakkak onlarda etkileyecektir. Bana göre daha iyi bir kadroyla devam edecektir" şeklinde konuştu. Gürsoy, sözlerine şöyle devam etti: "Herkes 'Aday değilim' diyebilir. Ben de 1988 yılında 'Aday değilim' dedim. Ama, bir kişi bana 'Aday ol' demedi. Deselerdi belki de aday olacaktım."
ALP YALMAN: "BENCE YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMEYECEK BİR KARAR DEĞİL"
Özhan Canaydın'ın beklenmedik bir şekilde aday olmadığını açıklamasıyla ilgili olarak, "Özhan Canaydın'ın vermiş olduğu karar kendisinin şansi kararıdır. Fakat, Galatasaray bakımından bakıldığında benim şahsi kararım, biraz erken ve lüzumsuz alınan bir karar oldu. Başlamış olduğu bir sürü iş var. Galatasaray'da hiçbir iş yarım kalmaz ama, bu işlere başlayan bir insanında devam etmesini isterdim. İnşallah bu kararı sıhati bakımından almamıştır. Bence yeniden gözden geçirilmeyecek bir karar da değil" dedi.
BÜLENT TULUN "ENTERESAN BİR DURUM"
"Enteresan bir durum. Bence dönüş olacağını zannetmiyorum. Galatasaray kurulunun önünde verilmiş bir beyan. Galatasaray'da doğrular yerini bulur. Yani taşlar oturur. Galatasaray'ın herhangi bir yönetim problemi çekeceğini zannetmiyorum. Canaydın'ın da bu kararından vazgeçeceğini sanmıyorum.
ALİ DÜRÜST: "BİR GALATASARAYLI OLARAK BUGÜNE KARAR YAPMIŞ OLDUĞU HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Ali Dürüst ise, "Bugüne karar yapmış olduğu hizmetler için, bende bir Galatasaraylı olarak teşekkür ediyorum. Kendisiyle bir dönem çalışma keyfini yaşadım. Almış olduğu karar da, kendi şahsi kararıdır. Ancak bizden beklenen, önümüzde bir seçim dönemi var ve sayın başkanında dediği gibi yarış devam ediyor. Bu dönemi sağlıklı geçirmemiz lazım. Çünkü, Özhan Canaydın gibi bir başkanın bıraktığı bir boşluk var. Onu doldurmak içinde bu geçiş döneminde birlikte olmamız lazım. Çünkü yarış devam ediyor. Hayırlı olsun.
REFİK ARKAN: "GALATASARAY'I HERŞEYİN ÜZERİNDE TUTTUĞUNU VE ONA ZARAR VERECEK EN UFAK BİRŞEY YAPMAYACAĞINA YÜZDE YÜZ EMİNİM"
Arıkan, Canaydın'ın almış olduğu bu kararın nedenini bilmediğini ifade ederek, "Bu Özhan Canaydın'ın şahsi kararı. Herhalde sağlık koşullarıyla ilgili düşünceleri vardı. Ayrıca bazı şeylerin düşündüğü şekilde gelişmemeside olabilir. Belki bu nedenle de böyle bir karar vermiştir" diye konuştu.
'Camianın baskısıyla Canaydın'ın geri dönmesi söz konusu olur mu?' şeklindeki soruya ise Arıkan, "Canaydın'ın en çok değer verdiği yegane şey Galatasaray'dır. Galatasaray'ı herşeyin üzerinde tuttuğunu ve ona zarar verecek en ufak birşey yapmayacağına yüzde yüz eminim. Eğer Galatasaray'ın menfaatleri, Canaydın'ın tekrardan bu kararını göz önünde alıp değerlendirmesini gerektiriyorsa, bu değerlendirmeyi yapacağından da eminim. Dolayısıyla bir seçim zamanına giriliyor. Bundan sonra adaylarda çıkar. Eğer camia Canaydın'ın tekrardan başa gelmesi konusunda bir ortam yaratırsa, Canaydın'da bunun gereği neyse bununla ilgili bir değerlendirme yapacağını düşünüyorum" yanıtını verdi.
23.02.2008
Nedvedmania
23.Şubat.2008, 14:58
Aklın yolu bir :)
Adnan başkan olursa süper olur :)
gerrrard
23.Şubat.2008, 15:54
Umarım Polat başkan olmaz. Adnan Öztürk olursa iyi olur hani. :)
GeNç KaRTaL
23.Şubat.2008, 16:26
Adnan Öztürk başkanlığa adaylığını koymadan önce büyük ekonomi şirketleriyle Galatasaray'ın mali durumu hakkında geniş bir araştırma yapmış.Nasıl düzeltiriz felan..Projesini hazırlamış ve camianın önemli isimlerine açıklamış projesini.Beğenenler olmuş ve destek görüyor.Canaydın'ında çekilmesiyle şansı arttı.Adnan Polat aday olursa çekişirler diye düşünüyorum..
Bu arada darısı bizim kulübün başına.:D
YusufT
23.Şubat.2008, 17:17
Adnan Öztürk başkanlığa adaylığını koymadan önce büyük ekonomi şirketleriyle Galatasaray'ın mali durumu hakkında geniş bir araştırma yapmış.Nasıl düzeltiriz felan..Projesini hazırlamış ve camianın önemli isimlerine açıklamış projesini.Beğenenler olmuş ve destek görüyor.Canaydın'ında çekilmesiyle şansı arttı.Adnan Polat aday olursa çekişirler diye düşünüyorum..
Bu arada darısı bizim kulübün başına.:D
Sizinki birakmaz yaahu :) ölene kadar baskan :)
Adnan Öztürk baskan olabilir, Ünal Aysal'da. Les Adnan Polat bosuna heveslenmisin, baskan olamaz ve olmamali.
parasi bol , Ticaretten anlayan ve akilli biri gelsin :D
ordulu5252
23.Şubat.2008, 17:37
Arkadaşlar bazı yöneticilerin Özhan Canaydına baskıları varmış bırakma başkan die....Her an her şey olabilirmiş...Onuniçin bazı yöneticiler erken konuşmak yanlıştır die açıklamalar yapıyorlarmış..Özhan Canaydın tekrar açıklama yapabilirmiş...
GeNç KaRTaL
23.Şubat.2008, 18:02
Taner Aşkın diye bir vatandaşta adaylığını açıkladı.
http://www.sporx.com/images/1/29/7878_B_taneraskin001.jpg
eni başkan adayı Taner Aşkın
Galatasaray'da Mart ayında yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurulu öncesinde Kulüp Başkanı Özhan Canaydın'ın yeniden başkanlığa aday olmayacağını açıklamasının ardından Taner Aşkın, Galatasaray başkanlığına aday olduğunu bildirdi.
Galatasaray'ın süratle bir kurumsal yapıya kavuşması gerektiğini belirten Taner Aşkın, "Yanlış giden bir şey var diye söylemek mümkün değil. Yapılabilecek işler olabilir, yapılmamış işler olabilir, bunlar için imkanlar temin edilememiş olabilir, fakat bir şey gerçek, onu söylemek zorundayım. Galatasaray'ın süratle bir kurumsal yapıya gitmesi lazım. Bizim programımızdaki ilk hedef ise kurumsal yapıyla başlıyor. Ondan sonrası arkasından gelecek zaten" şeklinde konuştu.
Başkan Özhan Canaydın'ın aldığı kararın şahsi bir karar olduğunu ve sürpriz olmadığını ifade eden Taner Aşkın, "Ben bu durumu saygıyla karşılıyorum. Bu bir bayrak yarışıydı, sayın Canaydın bayrağı bir başkasına vermek istediğini söyledi. Bundan sonraki yönetimde görev alacaklar daha iyisini yapmaya çalışacak, çünkü Canaydın'ın 6 senedir taşıdığı bu bayrağı teslim etmek istediği şu andan itibaren, gelecek yönetimin yükünün çok daha ağır olduğunu bilmesi lazım" diye konuştu.
Galatasaray'ın her zaman örnek alınmış bir kurum olduğunu belirten Aşkın, "Biz kimseden örnek almayız, herkese örnek oluruz" diyerek sözlerini noktaladı. 23.02.2008
Kaynak : İHA
Fernando Gago
23.Şubat.2008, 18:06
Devam etmesini isterdim
Universal
23.Şubat.2008, 18:07
5-1'lik yenilgi. Avrupa'da beklenmeyen kötü sonuçlar ve sağlık sorunları bu kararında etkili olduğunu düşünüyorum. G.Saray için hayırlı uğurlu olsun demek için erken; yeni başkanı merakla bekliyorum. Umarım taraftarın istediği G.Saray'ı yaratacak bir başkan gelir.
Emurafu
23.Şubat.2008, 19:35
Arkadaslar hemen şu baskan olsun demeyelim..Önce Oluşturdukları yönetim listesini görelim..Ona göre konusalım derim
Ayhan akbin gibi adamlar listeye girerse o yönetimden hayır gelmez..Ben listelere göre favori baskanımı seçicem:)
Adnan Öztürk'den Sonra Taner Aşkın'da Adaylıgını AÇIKLADI !!!
Galatasarayımızda Mart ayında yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurulu öncesinde Kulüp Başkanı Özhan Canaydın’ın yeniden başkanlığa aday olmayacağını açıklamasının ardından Taner Aşkın, Galatasaray başkanlığına aday olduğunu bildirdi.
Galatasarayımızın süratle bir kurumsal yapıya kavuşması gerektiğini belirten Taner Aşkın, "Yanlış giden bir şey var diye söylemek mümkün değil. Yapılabilecek işler olabilir, yapılmamış işler olabilir, bunlar için imkanlar temin edilememiş olabilir, fakat bir şey gerçek, onu söylemek zorundayım. Galatasaray’ın süratle bir kurumsal yapıya gitmesi lazım. Bizim programımızdaki ilk hedef ise kurumsal yapıyla başlıyor. Ondan sonrası arkasından gelecek zaten" şeklinde konuştu. Başkan Özhan Canaydın’ın aldığı kararın şahsi bir karar olduğunu ve sürpriz olmadığını ifade eden Taner Aşkın, "Ben bu durumu saygıyla karşılıyorum. Bu bir bayrak yarışıydı, sayın Canaydın bayrağı bir başkasına vermek istediğini söyledi. Bundan sonraki yönetimde görev alacaklar daha iyisini yapmaya çalışacak, çünkü Canaydın’ın 6 senedir taşıdığı bu bayrağı teslim etmek istediği şu andan itibaren, gelecek yönetimin yükünün çok daha ağır olduğunu bilmesi lazım" diye konuştu.
Galatasarayımızın her zaman örnek alınmış bir kurum olduğunu belirten Aşkın, "Biz kimseden örnek almayız, herkese örnek oluruz" diyerek sözlerini noktaladı.
Kaynak: AA
Fıratcan Alçınkaya
23.Şubat.2008, 20:09
artık zamanı gelmişti en doğru olanını yapmış sağlığı ile ilgilenmeli...
Emurafu
23.Şubat.2008, 21:04
İrfan Aktar Aday Oluyor
08 Galatasaray Kulübü´nde başkanlık seçiminin yapılacağı mart ayındaki olağan genel kurulda, kulüp Divan Kurulu´nun başkanı İrfan Aktar´ın da aday alacağı öğrenildi.
İrfan Aktar´ın bugün kulüp başkanı Özhan Canaydın ile bir araya gelerek, "Sayın başkan, mart ayında yapılacak genel kurulda ben de adayım. Bilginiz olsun" dediği bildirildi.
Kulüp başkanı Özhan Canaydın, kongre için henüz adaylığını açıklamazken, başkan adayı olacağı şeklinde haberler çıkan Adnan Öztürk ve Taner Aşkın´dan sonra İrfan Aktar´ın da adaylık için kolları sıvadığı öğrenildi
LigTV
Bir anda herkez'in baskanlık yapası geldi;);)
T_A_N_E_R
23.Şubat.2008, 22:03
ya soyle bi rus gelse daha iyi olmazmi :D, abromivic in kuzenlerinden biri felan :D
murty54
25.Şubat.2008, 18:50
Adnan Polat: "Başkanlığa adayım"
Galatasaray Kulübü'nde başkan Özhan Canaydın'ın yeni dönemde başkanlığa aday olmayacağını açıklamasının ardından, kulüp başkan yardımcısı Adnan Polat, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adayı olduğunu açıkladı.
Yazılı bir açıklama ile adaylığını duyuran Adnan Polat, Özhan Canaydın'ın yeniden başkan adayı olmayacağını açıkladığını vurgulayarak, ''Bu açıklama üzerine kendisiyle yaptığım görüşmeler ve muvafakati doğrultusunda, Galatasaray Kulübü başkanlığına aday olmaya karar vermiş bulunuyorum'' ifadelerini kullandı.
İki yıllık çalışma dönemleri boyunca kendisinden desteğini esirgemeyen Özhan Canaydın'ın, bundan sonraki dönemde de aynı desteği sürdüreceğini beyan etmiş olmasının, adaylık kararını perçinlediğini ifade eden Polat, ''Kuracağımız yönetim kurulunun amacı, camiamızın tamamını kucaklamak ve her Galatasaraylıyı kulübü için çalışan bir yönetim kurulu üyesi haline getirmektir. Galatasaray camiasının bana güvenerek görev tevdi etmesi halinde, mevcut yönetimimizin süresine sığdıramadığımız işleri tamamlayacağımızı ve Galatasaray için en iyiyi yapmaya çalışacağımızı taahhüt ederim'' şeklinde konuştu.
Adnan Polat, mart ayındaki Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi Taner Aşkın ve İrfan Aktar'ın ardından adaylığını resmen açıklayan üçüncü isim oldu. Kongrede Adnan Öztürk'ün de aday olacağı kulislerde yer alıyordu.
El Comandante
25.Şubat.2008, 19:06
Adnan Polat´in,Adnan Öztürk ile secime girecegi iddia ediliyor,Öztürk Polat´in listesindeymis,eger haber dogruysa cok saglam bir yönetim geliyor.
Emurafu
25.Şubat.2008, 19:07
Arkadaslar yeni Baskan büyük ihtimal Adnan Öztürk olacak !!!
Adnan Öztürk ezici bir çoğunlukla alır götürür...Çünkü bütün liseliler Adnan Öztürk'ü destekliyor.Adnan öztürk herkezi'in favorisi suan..
Adnan öztürk Ribery'i Türkiyeye kazandıran isimdi..Fransada Fabrikaları var..
El Comandante
25.Şubat.2008, 19:13
Ünal Aysal hicbir yönetimde aktif görev yapmam demisti.
Ayrica Adnan´larin beraber secime girecegi konusuluyor,yoksa Adnan Polat´ta biliyor tek basina girse secilemeyecegini,bence Adnan Polat Öztürk ile anlasti.
Fernando Gago
25.Şubat.2008, 19:15
Galatasaray Kulübü'nde başkan Özhan Canaydın'ın yeni dönemde başkanlığa aday olmayacağını açıklamasının ardından, kulüp başkan yardımcısı Adnan Polat, Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adayı olduğunu açıkladı.
Yazılı bir açıklama ile adaylığını duyuran Adnan Polat, Özhan Canaydın'ın yeniden başkan adayı olmayacağını açıkladığını vurgulayarak, "Bu açıklama üzerine kendisiyle yaptığım görüşmeler ve muvafakati doğrultusunda, Galatasaray Kulübü başkanlığına aday olmaya karar vermiş bulunuyorum" ifadelerini kullandı.
İki yıllık çalışma dönemleri boyunca kendisinden desteğini esirgemeyen Özhan Canaydın'ın, bundan sonraki dönemde de aynı desteği sürdüreceğini beyan etmiş olmasının, adaylık kararını perçinlediğini ifade eden Polat, "Kuracağımız yönetim kurulunun amacı, camiamızın tamamını kucaklamak ve her Galatasaraylıyı kulübü için çalışan bir yönetim kurulu üyesi haline getirmektir. Galatasaray camiasının bana güvenerek görev tevdi etmesi halinde, mevcut yönetimimizin süresine sığdıramadığımız işleri tamamlayacağımızı ve Galatasaray için en iyiyi yapmaya çalışacağımızı taahhüt ederim" şeklinde konuştu.
Adnan Polat, mart ayındaki Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi Taner Aşkın ve İrfan Aktar'ın ardından adaylığını resmen açıklayan üçüncü isim oldu. Kongrede Adnan Öztürk'ün de aday olacağı kulislerde yer alıyordu.
Kaynak:LigTv
Emurafu
25.Şubat.2008, 19:26
Polat’tan birleşme teklfi
Galatasaray Kulübü’nün 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, Özhan Canaydın’ın başkanlığa tekrar aday olmayacağını açıklamasının ardından muhtemel başkan adayları çalışmalarını hızlandırdılar.
Bugün adaylığını açıklayan Adnan Polat, günün erken saatlerinde diğer başkan adayı Adnan Öztürk ile bir araya geldi. Polat, Öztürk’e birleşme teklif ederken, tarafların bu konuyu görüştüğü öğrenildi. Adnan Polat’ın teklifini değerlendirmeye alan Adnan Öztürk’ün, ayrıca diğer başkan adayları İrfan Aktar ve Taner Aşkın’la da bugün bir araya geldiği öğrenildi. Halen divan kurulu başkanlığını yürüten İrfan Aktar’ın Adnan Öztürk ile birleşmesinin de gündemde olduğu ifade edildi. Adnan Öztürk’ün İrfan Aktar’a, "Büyüğümüz olarak listemize girin" diyerek, asbaşkanlık teklif ettiği de öğrenildi.
Kaynak: DHA
Emurafu
25.Şubat.2008, 19:31
Adnan öztürk Fransa'nın en büyük iş adamların'dan biri..Adnan Öztürk bir açıklamasında Alamayacagımız oyuncu yok demişdi...
Onurap
25.Şubat.2008, 19:34
Polatın başkanlıkta gözü olduğu belliydi zaten..İnşallah seçilmez..
Fıratcan Alçınkaya
25.Şubat.2008, 22:35
Adnan Polat Galatasaray'a başkan olursa vay haline Galatasaray'ın...
Fernando Gago
25.Şubat.2008, 23:17
Adnan Polat geldiğinden beri başkanlık yapıyor zaten.Galatasaray'ı ileri noktalara getireceğini sanmıyorum Hayırlısı
PesimiSTyLa
25.Şubat.2008, 23:24
Adnanlar birlesirse güzel olur. Adnan Polat yas tahtaaya basmaz. Bi bildigi vardır. Şu an liseliler polat a karsı. Polat da bilio işini ki adnan öztürk e birlesme teklif etti. Bu birlesme olursa cok güzel bi yönetim olacaga benziyor ;) takımımız için hayırlısı...
ThersoN
26.Şubat.2008, 00:37
Adnan Polat olmasında.. kim olursa olsun
YusufT
26.Şubat.2008, 01:21
ya soyle bi rus gelse daha iyi olmazmi :D, abromivic in kuzenlerinden biri felan :D
Istersen Abrahimovic ve Spartak Moskovanin sahibi gelsin :D
Bencede süper olur eger süper zengin birisi gelirse :)
Xipe Totec
26.Şubat.2008, 08:34
abdürrahim albayrak ı yönetime alan kazansın:)
polat öztürk ayrı ayrı katılırsa öztürk derim.. ikisi bir olursa zaten seçilirler
Emurafu
26.Şubat.2008, 14:23
Adnan Öztürk listemde!
Galatasaray Başkan Adaylarından İrfan Aktar, Bülent Yüksel ile imza programında çok önemli soru işaretlerini ortadan kaldırdı....
Aktar, Bülent Yüksel'in "gazete haberlerine göre Selahattin Bayazıt ve İnan Kıraç sizi de Adnan Öztürk'ü de aynı anda destekliyor" sorusuna "Adnan Öztürk benim listemdedir. Adnan Bey 15 gün önce bana geldi ve "birlikte çalışalım" dedi, ben de kendisini çok iyi tanımadığım için biraz araştırma yaptım ve sonunda kabul ettim. Beraber çalışıyoruz. Hatta dün beraber toplantı halindeyken, Adnan Öztürk'ün ekibinden biri gelip "Adnan Öztürk'ün Adnan Polat'ın listesine gireceğinize dair medyada haberler çıkacak" dedi biz de bunun önleminşi aldık ve asla böyle bir şeyin olmayacağı duyurduk" " ifadeleriyle yanıt verdi..
Aysal yönetimde değil ama benimle...
Başkan Adayı İrfan Aktar, Ünal Aysal'ın İran ve Belçika merkezli işlerindeki yoğunluk nedeniyle herhangi bir yönetimde yer almasının imkansız olduğunu ifade ederken, uzun yıllara dayalı arkadaşlığı çerçevesinde kendisinden maddi-manevi destek garantisini alsdığını söyledi.
Bayazıt ve Kıraç memnun değil
İrfan Aktar, Selahattin Bayazıt ve İnan Kıraç'tan 30'ar milyon doların sözünü aldığı iddialarını şiddetle yalandı ve aynı zamanda camiada büyük etkinliği olan bu iki ismin Başkan Özhan Canaydın'a sırt çevirdiği iddiaları karşısında "gidişattan memnun olmadıklarını, bu yönetim şeklini kesinlikle tasvip etmediklerini biliyorum" demekle yetindi.
Polat'a: İnsan 7'sinde ne ise 70'i,nde de odur
Adnan Polat'ı yönetici haliyle beğenmediğini söyleyen Aktar, "Başkan olunca değişirmi peki?" sorusuna "insan 7'sinde neyse 70'inde de odur tabii." cevabını verdi.
Aktar'ın; Galatasaray'ın 5 maç seyircisiz oynama cezası almasıyla sonuçlanan olayluı derbiden sorumlu tutulan rakibi Adnan Polat'la ilgili değerlendiermeleri de ilginçti:
19 Myıs'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı sonrası, Gerek Divan Başkanı olarak ben gerek divan üyeleri bu konuda kendisine sorular yönelttik. Kendisi de bize "hatalarımız oldu, bu işin bize faturası 20 milyon eurodur" dedi...
El Öpmeyi de Öptürmeyi de sevmem
Aktar "Faruk Süren ekolü mü, Özhan Canaydın ekolü mü size daha yakın?" sorusunuysa "ikisinden de yaşça büyüğüm. Ama Faruk Süren'e daha yakınım tabii. Özhan Canaydın'ın bana çok uzak tarzı var "baba" diyip elini öpenler var. Böyle şeyleri hiç sevmem" şeklinde yanıtladı.
Aşk-ı Şehir
26.Şubat.2008, 16:55
Adnan'lardan biri işini götürür. İrfan Aktar aklı sıra şov yapıyor.
TürkuAz
26.Şubat.2008, 16:58
Adnan Öztürk ismi de sıkça anılmaya başlandı, umarım hayırlısı olur..
Emurafu
26.Şubat.2008, 17:03
Adnan öztürk'ün kazanacagi belli gibi bütün liseliler onu destekliyor.Adnan öztürk bu baskanlık için kac aydır calısıyor..Çok önemli projeleri varmış..Ribery bize o kazandırmışdı..Fransada hersey onun elinin altında gibi..Dedikodularda artıyor..
ADNAN ÖZTÜRK: "GELİN BİR ARAYA GELELİM"
Galatasaray’da yaklaşan kongre öncesi başkan adaylığı için adı geçen isimlerden Adnan Öztürk çar***ı açıklamalarda bulundu!..
Adnan Öztürk, Lig TV’ye yaptığı özel açıklamada, adaylıklarını açıklayan Adnan Polat, İrfan Aktar ve Taner Aşkın’a birlik çağrısında bulundu...
Henüz adaylığını açıklamadığını belirten Öztürk şöyle konuştu:
"Adnan Polat’a, Taner Aşkın’a ve İrfan Aktar’a diyorum ki; ’Gelin bir araya gelelim. Sorunları çözelim. Çünkü kaotik ortamdan primlenen kötü niyetliler var. Bunlara imkan tanımayalım’"
Bu arada İrfan Aktar, Taner Aşkın ve Adnan Öztürk’ün kogrede ittifak kuracağı şeklinde ortaya atılan iddialar doğrulanmadı.
Önümüzdeki cuma günü saat 14.30’da bir basın toplantısı düzenleyecek olan Adnan Öztürk’ün neler söyleyeceği merakla bekleniyor...
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: BAHRİ HAVADIR
El Comandante
26.Şubat.2008, 17:17
Irfan Aktar firsatcilik yapiyor bence.Bu kulübe fazla yarari olmamistir kendisinin.Hem de listesinde Ayhan Akbin ve Bülent Tulun var.Baskan olarak düsünemiyorum kendisini,karanlik günlere geri dönmek istemiyoruz.
Emurafu
26.Şubat.2008, 17:24
irfan aktar ve ayhan akbin aman Allahım insallah kazanamaz..
ordulu5252
26.Şubat.2008, 17:30
Canaydın'dan 2. veda !..
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, 22 Mart'taki kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından, Kulüpler Birliği başkanlığını da bıraktı !..