View Full Version : Galatasaray da şok transfer...
comandante
09.Şubat.2006, 21:15
beşiktaş klübünde jun transferinden sonra eleştriler doğmuştu.trabzonspor da yedek bekleyen adamın ni işi var beşiktaşda gibisinden.ve şimdi beşiktaş da bırakın tedeği kadroya bile giremeyen paf takımla çalıştırılan Emre Aşık Galatasarayla sözleşme imzaladı...tamam defansın olmayabilir ama bu kadar da olmaz diyorum ben.
semih5
09.Şubat.2006, 21:23
bende haberi duyunca sok oldum ya bu kadar da olmaz yani emre asik gibi degerli adami serbest gider mi ya
comandante
09.Şubat.2006, 21:31
hehe...oynatın o zaman kardeşim:Pabi bir yıl topa ayak vurmamış ama adam ya...beşiktaşda bu sıkışık günlerde de kadroya bile girememiş adam.pafla çalışıyo bir yıldır.ne kadar verim alınabilir ki?
francesco10
09.Şubat.2006, 21:33
bende haberi duyunca sok oldum ya bu kadar da olmaz yani emre asik gibi degerli adami serbest gider mi ya
allah ıma şükür ben bi bjk li olarak sevinç içersindeym, gs lı arkadaşlar size de geçmiş olsn bundan sonrası için tmm çok ii oyuncu her takımda oynayabilir ama hem yaşı geçti hem agresif şamp yarışındaki bi takım o adamı kaldıramaz
hem hangi akla mantık gitti gs ye anlamadm ne peşin para alabilir nede maç başına para demekki harbi gs liymiş :)
Berkaiser
09.Şubat.2006, 21:35
Ya siz ne diyorsunuz abi Emre Aşık'ın Galatasaray'da işi ne artık ya?Adam 30 küsür yaşında ne biçim transfer bu geleceğe yönelik falan mı?Bence bu transfer Gerets'in bilgisi dışında yapıldı kesinlikle.Bu yönetim daha elindeki oyuncuların parasını ödeyemiyor sonra da gidiyor Beşiktaş'ta yedek bile olamayan Emre Aşık'ı alıyor.Futbolcular isyan çıkartmakta sonuna kadar haklı.Hiç anlayamıyorum bu yönetimi.Mart'a kadar sabır...
emirduman
09.Şubat.2006, 22:25
Gerets'in bu oyuncuyu istediğini sanmıyorum...
GS'ye pek bir şey verebileceğine inanmıyorum artık....
Paf Takımın'da bu oyuncudan iyi çok daha iyi genç oyuncularımız var onlar değerlendirilmeli....
RoCCo_42
09.Şubat.2006, 23:06
Maç basına aldıysalar hay hay yan cebimizde dursun.2 sene sonra jübilesini yaparız ama eger parasını ödemezlerse oda beles geldigi gibi beles gider. :D
batuhan673
09.Şubat.2006, 23:27
Çooook yanlış iş yaptılar...
10_Osmanozc
09.Şubat.2006, 23:37
Yanlış transfer.Toplama kampına çevirmesinler Galatasaray'ı.
Maymuncuk
10.Şubat.2006, 00:00
Allah bu yönetimin........
Sizin de bildiğiniz gibi hep özhan canaydın'ı forumlarda savunmşumdur ama artık yeter..
ayıptır günahtır....ne yapıyo bu adamlar
dinaMYt
10.Şubat.2006, 00:40
song veya tomasın kaçmasına karşı alınmış ufak bi tedbir.forma şansı bulmasız neredeyse imkansız ama galatasaraya ilk geldiğinde de farklı bi durumu yoktu.hayırlısı...
mustang
10.Şubat.2006, 00:43
Filim gibi yaw ha kurtlar vadisi ha galatasarayın transferleri
Maymuncuk
10.Şubat.2006, 01:21
Polat özhan canaydın
Şefko bizler..
yazık ya...
mustang
10.Şubat.2006, 01:25
Valla bu vadide kim polat kim memati karıştı herkes herkes olabilir.çünkü o kadar puslu ki kimse önünü göremiyor
francesco10
10.Şubat.2006, 15:45
Valla bu vadide kim polat kim memati karıştı herkes herkes olabilir.çünkü o kadar puslu ki kimse önünü göremiyor
:D :D :D
dinaMYt in dediği gibi song ve tomas ın gitme ihtimaline karşılık alınmıştr büyük ihtimal
Nedvedmania
10.Şubat.2006, 18:10
bakın şuraya yazıyorum o adam geldiği gibi gidicek çünkü gs taraftarı kendi futbolcusunun ezeli bir rakibe gitmesini istemediz şimdi o adam gs ye tekrar geliyo gs liler top ona nezaman gelirse yuh lucak sizinde bildiğiniz gibi gs-türkiye (suat kaya jubule maçında)top okan buruğa geldiğinde ne olduğunu biliyosunuz (bende yuhlamıştım :(:( )
dinaMYt
10.Şubat.2006, 19:31
tribünlerin emreye tepki göstereceğini sanmıyorum.başarılı giderken gs yönetimi tarafından serbest bırakılmıştı zaten.okan gibi galatasarayı yüzüstü bırakarak kaçmadıki.
Eray Dengiz
10.Şubat.2006, 19:35
Hem paramız yok, hem transfer yapıyoruz, hem adam yaşlı, hem gereksiz..
Bu nasıl iş anlamıyorum?
Yönetim hala iyi niyetli olduğunu fln mı sanıyo acaba??
Ahh ahh nerdesin Adnan Polat nerde...
Berkaiser
10.Şubat.2006, 21:15
Emre Aşık'la 1,5 yıllık anlaşma yapılmış.Heralde jübilesini de bizde yapar...
ridvanu
10.Şubat.2006, 22:21
hayırlısı olsun diyelim
bu bütçeyle anca bu kadar
canaydın cimrilikten zatüre oldu yahu
Maymuncuk
10.Şubat.2006, 22:48
ehahea cimrilikten zatüre:D tuttum bu sözü;)
Nuri Alco
11.Şubat.2006, 05:21
iyide neden bu kadar kötülediniz bu transferi çok kötü ne vahim vay düştükleri duruma bak demişsiniz.
İki kişi hariç sadece. Song ve Tomas a dayalı bi savunmamız var. Yedekte Yalçın.
Yalçın kendini sakatladı Song milli takımda. Bonservis ödemeden milli bi savunma oyuncusu aldıysak bu şartlarda makul bi transferdir. Kimse ilk 11 oynasın takımı toparlasın Galatasaraya hiç gol yedirtmesin demiyorki? Song veya Tomas'a bişe olursa ceza sakatlık gibi yedekte tecrübeli ligin son haftalarında ayakları titremeden maçlara çıkabilcek biri olsun diye alınmıştır.
Bunu okuyup sanmayınki gençlerin a takımda oynamasını istemiyorum. 16 yaşında bi çocuğu orta sahada oynatmakla defansın göbeğinde oynatmak arasındaki farkı düşünüyorum. Lig böyle başa baş giderken olabilcek bi eksikliğe şimdiden yapılmış bi takviyedir. Bence makul bi transferdir.
mustafa6685
11.Şubat.2006, 09:54
bencede bu transfer mantıklı geldi belki yaşı ilerlemiş ama iyi bir yedek olacağına eminim.Bu adam gsye gelmek için 800000 ytlden vazgeçti demek gsli bi adam..
Bednarx
11.Şubat.2006, 10:21
Arkadaşlar Galatasaray'ın bir transfere ihtiyacı olacağını zannetmiyorum;)Fakat Song ve Saidou'nun gitmek istediklerini yazılı ve görsel basından takip ediyoruz:arrow:Galatasaray bu oyuncuları elinden çıkarmak istemeyecektir:)Bu konuda görüşlerin fazlalaşmasını istiyorum.HERKES BİLGİSAYARLARIN BAŞINA!!!
manager_42
11.Şubat.2006, 11:46
Nuri Alço ya tamamen katılıyorum... Milli bir futbolcu en azından bu kriz ortamında Galatasaray ın işine az( da ) olsa yarar diyorum ;)
Maymuncuk
11.Şubat.2006, 12:30
Beyler bixzim korkumuz ilk 11 de oynar diye ve ben o adamdan bi cacık olmaz diyorum..4büyüklerin formasını 10 ar kez mi giyecek yahu;)
comandante
11.Şubat.2006, 22:46
canaydın cimri değil be abi olsa harcıyacak.ama böle saçma adamlar alacağına sene sonu sözleşmesi bitecek olan uğur boralı kaptırmasaydı.
cimbomultra
12.Şubat.2006, 00:17
Galatasaray"imizi Satani Tekrar Neden Aliyosunuzkİ KardeŞİm.ultraslan Olarak Kiniyorum
10_Osmanozc
12.Şubat.2006, 01:52
Sözleşme maç başına imiş doğru mu?
Burak Duran
12.Şubat.2006, 03:02
evet maç başına... emre aşığı hiç sevmem ama bi defans şarttı bonservisi elinde olupmaç başına ücret alıcak tek adam oydu ve alındı hayırlı olur inşallah... ultraslan olarak kınayan arkadaşım kulübün bu şartlarında transfer yapması bile mucize ve biraz ultraslan sitesini okuyosan çoğu arkadaşımız memnun transferden
barcelos
12.Şubat.2006, 11:52
walla ben onu galatasaraydayken de severdim.trasfere çook sevindim.bedava olması da başka bi sevinç konusu.2-3 hafta sonra emra aşık formunu yakalayacaktır.gerektiğindede aslanlar gibi çıkıp oynayacaktır.
francesco10
12.Şubat.2006, 16:23
Emre Aşık'la 1,5 yıllık anlaşma yapılmış.Heralde jübilesini de bizde yapar...
kendiside öle dedi ztn jübile si gs da olacakmış hayırlısı olsn
Tsubasa Ohzora
12.Şubat.2006, 16:28
Eski gslilere kapımız her zaman açıktır.Nede olsa emek verdiler ve ekmeğimizi yediler.