PDA

View Full Version : Maldonado'da korkunç şüphe!

19_SeRDiNÇ_05
24.Şubat.2008, 12:42
Isınırken sakatlanan ve ilk 11'den çıkarılan Maldonado'nun sol diz altı arka bölümünde yırtık şüphesi var. Teşhis MR'la kesinleşirse, Şilili oyuncu sezonu kapatacak.

Büyük bir şanssızlık
Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Sarı-Lacivertli renklere ara transferin son dakikalarında büyük umutlarla bağlanan Maldonado, bir maç oynayarak, sezonu kapatabilir. Maç eksiği nedeniyle yoğun bir antrenman programına alınırken, Selçuk'un hastalığı yüzünden Gençlerbirliği Oftaş maçında sürpriz bir şekilde ilk 11'de forma giyen ve futboluyla beğeni toplayan Şilili oyuncu, asların dinlendirildiği dünkü Bursaspor maçında da Zico tarafından ilk 11'e alındı. Ancak maçın başlamasına kısa bir süre kala Maldonado, büyük bir şanssızlık yaşadı.

Hemen hastaneye gitti
Isınma hareketleri sırasında sol dizinde şiddetli bir ağrı hisseden Şilili futbolcu, durumu derhal kenara iletti. Sağlık ekibi seferber olurken, kısa bir tetkik ve sorgulamadan sonra Maldonado'nun oynayamayacağına karar verildi. Sol diz alt bölüm arka tarafında yırtık şüphesi olan yıldız oyuncu, Acıbadem Hastanesi'ne götürüldü. Yırtık şüphesi, çekilen MR'da da doğrulanırsa, Maldonado büyük olasılıkla sezonu kapatacak. Bu arada onun yerine Aurelio 11'e alınırken, tribündeki Selçuk da 18'e dahil edildi.

Kaynak : www.milliyet.com.tr

GeNç KaRTaL
24.Şubat.2008, 13:03
Bu kadar ciddi oldığunu sanmıyorum.Eğer gerçekse Fenerbahçe'nin büyük şansızlığı olur.Aynı mevkide 2 sakat yabancı..

Fernando Gago
24.Şubat.2008, 13:13
Isınırken böle sakatlanması ihtimaller dahilinde ama zayıf bi ihtimal bence

TürkuAz
24.Şubat.2008, 13:22
Daha önceden böyle bir sorunu vardı, şimdi nüksetti belkide..

Bende pek inanmadım.

yunusgs
24.Şubat.2008, 15:15
Bende inanmayanlardanım belkide önceden sakattı ve sezonu kapatırsa büyük şanssızlık olur gerçekten Fenerbahçe adına.

RoNNiE91
24.Şubat.2008, 17:38
Büyük şanssızlık olur Fenerbahçe için.Adam daha doğru düzgün oynayamadan sezonu kapatma riski varmış.Gerçek olduğunu pek düşünmüyorum.

Aykan19o3
24.Şubat.2008, 17:41
Büyük şanszlık Fenerbahçe için.

Eğer doğruysa :)

erdemzorer10
24.Şubat.2008, 19:05
doğru olduğunu sanmıyorum..öyle birşey varsa Fb için kayıp olur

barahir
24.Şubat.2008, 21:10
Maldonado'nun MR'ı çekildi

Bursaspor maçı öncesi sahada yapılan ısınma antrenmanı esnasında sakatlanan Şilili oyuncumuz Maldonado'nun çekilen MR'ında önemli bir problem olmadığı açıklandı. Doktorumuz Piyer Arzuman Acıbadem Hastanesi'nde MR'ı çekilen oyuncu hakkında sol diz arka bölümde kas zorlanmasına yönelik problem olduğu ve oyuncunun tedavisine başlanıldığını söyledi. Arzuman, bir hafta süreyle takımdan ayrı çalışacak olan Maldonado'nun daha sonra yapılacak kontrollerinden sonra takımla birlikte çalışabileceğini açıkladı. Piyer Arzuman ayrıca, Bursaspor maçında sol kaşı açılan Önder'in tedavisinin tamamlandığını ve kaşına dikiş atıldığını da ifade etti.

Kaynak: Fenerbahce.org

Esas Haber budur..

nerazzuri
25.Şubat.2008, 19:01
10 gün dinlendiriLecekmiş. ÖnemLi birşeyi yokmuş. O da riske etmemek için. ;)