View Full Version : Aslan ve Kartal onun peşinde
TürkuAz
25.Şubat.2007, 23:18
Türkiye'ye gelipte sorunlarla ayrılacağına gitsin Avrupa'da hayatını yaşasın.
deniz.91
28.Şubat.2007, 03:35
Gelrise iyi olur ama türkiyeyi tercih edeceğini sanmam
Del Piero_10
28.Şubat.2007, 04:06
calciomercato.com'a göre önümüzdeki hafta CSKA'ya imza atacak.
ThersoN
28.Şubat.2007, 20:02
bize kalmaz bu adam, avrupaya gider
YusufT
26.Şubat.2008, 08:42
Aslan ve Kartal onun peşinde
http://www9.gazetevatan.com/newpics/news/260220080115312578940.jpg İşte Beşiktaş ve G.Saray'ın izlediği, 'Nedved'in veliahtı' diye tanınan Çek yıldız http://w9.gazetevatan.com/pics/yenibb_3.gif
FC Brno'da forma giyen orta saha oyuncusu Lubos Kalouda, aralarında Beşiktaş ve G.Saray'ın da bulunduğu çok sayıda kulübün gündemine girdi.
Goal.com'un haberine göre, Slavia Praglı Lubos Kalouda, Çeklerin yeni yıldızı olarak ön plana çıkıyor. FC Brno'da forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, irili ufaklı çok sayıda Avrupa kulübünün merceği altında. http://www9.gazetevatan.com/newpics/news/260220080121430573482_3.jpg (http://videogaleri.gazetevatan.com/video.asp?vid=3577)
Beşiktaş ve Galatasaray'ın yanısıra Hertha Berlin, Bayer Leverkusen, FC Kopenhag, Olimpik Lyon, NK Zagreb, West Bromwich, Watford, Stuttgart, Borussia Monchengladbach, Hansa Rostock gibi takımların izlediği Kalouda'yı ikna etme yarışına son olarak İngiliz devi Chelsea'nin de katıldığı öğrenildi.
"15 yıldır böyle ilgi görmedim"
Konuya ilişkin olarak bir değerlendirme yapan Çek kulübü FC Brno'nun başkanı Radek Belak, "15 yıldan uzun bir süredir bu kulüpteyim ve yabancı kulüplerin herhangi bir futbolcumuza bu denli büyük bir ilgi gösterdiğini anımsamıyorum" şeklinde konuştu.
Nedved'in veliahtı
2007 yılında düzenlenen FIFA 20 Yaşaltı Dünya Kupası'nda finale kalan Çek Cumhuriyeti kadrosunda yeralan Kalouda, bu takımın yıldızı olarak ön plana çıktıktan sonra, A milli takıma da çağrılmaya başladı. Kalouda'yla ilgilenen takımlar arasında Juventus'un da bulunduğu ve İtalyan devinin, bu futbolcuyu, ünlü yıldız Pavel Nedved'in veliahtı olarak gördüğü ifade ediliyor.
Video:
http://www.youtube.com/watch?v=QR2Uy40vWNU&eurl=http://videogaleri.gazetevatan.com/video.asp?vid=3577
Vallaa eger bizimkiler ilgileniyorsalar, hemen almalari lazim. Suan bonservis bedeni 4M euro, Euro 2008'den sonra bu 8-10 rakamlarina bile ulasir... 2007 yılında düzenlenen FIFA 20 Yaşaltı Dünya Kupası'nda 3 gol ve 3 assist ile oynadi.
Ilhan
26.Şubat.2008, 12:00
Ülkemize uyum sağlamak zor olduğundan yerinde olsam Avrupa kulüplerinden birine transfer olurdum.
PesimiSTyLa
26.Şubat.2008, 13:18
Eger denildigi kadar potansiyeli varsa onu Türk takımlarına yedirmez Avrupa kulüpleri.
eXcitinG
26.Şubat.2008, 13:23
Bu adam performansını göstereLi nerede ise 1 yıL oLacak. Bu zamana kadar bu adamı görüp aLmadıysa bu saatten sonrada aLamazsın. Herşeyi zamanında aLıcaksın. Ne idi beLirsiz adamLarı aLıp onLarın ne yapacakLarını deneyeceğine böyLe potansiyeL oLacak gençLeri aLacaksın ki en azından adamda hiç birşey oLmasada birşeyLer kazandırabiLirsin.
Bu adamı bizimkiLerden birisi aLsın Dünyada futboL anLayışı değişir.
Emurafu
26.Şubat.2008, 14:06
U20 Şampiyonasına nedense gözlemci göndermiyoruz..Degeri artınca almaya çok hevesliyiz..Bu tür gençler şampiyonasını takip etsek iyi oyuncular buluruz..
BlackEagle19o3
26.Şubat.2008, 17:34
Keşke alabilsek ama biz ancak ''keşke'' demekle yetiniriz.Ne Beşiktaş'a ne de Galatasaray'a yar etmezler bu adamı...
Fernando Gago
26.Şubat.2008, 17:42
Geleceği parlak oyuncuları alıp burada yıldız yapıp büyük klüplere satamıyoruz klüplerimizin en büyük sorunlarından biri.Bu transferinde olabileceğini sanmıyorum
Aşk-ı Şehir
26.Şubat.2008, 18:04
Zamanında Nedved'i elimizin tersiyle nasıl ittiysek bunu da iteriz merak etmeyin.
Fıratcan Alçınkaya
26.Şubat.2008, 19:18
21 yaşında -8 biraz :) keşfederlerdi Nedved kadar ışık verse yinede umarım alırız...
anil luque
26.Şubat.2008, 20:18
bence de bahsedildiği gibi bir yetenege sahipse bize kalmaz maalesef..
YusufT
26.Şubat.2008, 21:31
bence de bahsedildiği gibi bir yetenege sahipse bize kalmaz maalesef..
Ceklerin 2 yeni yildiz adayi var; Martin Fenin ve Lubos Kalouda. Fenin 3,5 M euroya Frankfurta transfer oldu, ilk macinda hattrick yapti, 2 . macinda yine gol atti. Fiyati simdiden 7M euroya ulasdi diyorlar. Bide üstüne Euro 2008 patlama yaparsa, ne yazikki bizim grupta.... Fiyati en az 2 kati olur.
Sonra Lubos Kalouda... Ceklerin yeni Nedved'i... Juventus Ocakta 4M euro teklif etti ama Baskan Radek Belak teklifi hemen geri cevirdi, nedenmi? Önümüzde Euro 2008 var, Kalouda burda büyük bir patlama yapip büyük bir klüpe gitme ihtimali varken neden 4M euroluk teklifi kabul etsinki?
Kalouda cezasahanin disinda cok tehlikeli. Sert ve isabetli sutlari bir harika. Aynen Nedved gibi :icon_surprised:
GeNç KaRTaL
26.Şubat.2008, 21:36
Bu adamla Beşiktaş'ın ilgilendiği doğru,Galatasaray'ı bilmiyorum.Mutlu Topçu Çek Cumhuriyeti'nden bir futbolcu ile ilgilendiklerini eğer alabilirlerse Türkiye'yi ayağa kaldıracak bir isim olduğundan bahseden bir konuşma yapmış bir arkadaşa.Bunu bu haber çıkmadan çok zaman önce söylemişti.Ama ismini vermemişti.Herhalde bu isim o isim.
Ama diğer büyük kulüpler ilgileniyorsa bu adamı bize yar etmezler arkadaşların dediği gibi..
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.