View Full Version : TSL 24. Hafta | Konyaspor - Trabzonspor
goosfraba
27.Şubat.2007, 23:04
http://img175.imageshack.us/img175/2821/konyasportrabzonfp7.jpg
yunusgs
28.Şubat.2007, 00:08
Trabzonspor geçen hafta yakaladığı galibiyet serisine son verdi.Konyaspor ise hezimete uğradı.Bence ortada bir maç olur.Trabzonsporun evinde oynansaydı Trabzonspor kazanır derdim.Ama bence berabere biter.
shamur1
28.Şubat.2007, 00:43
Bu maçta Adnan ve Mustafa Keçeli'yi umarım sahada görmeyiz. Adnan kesinlikle oynamayacaktır ama Mustafa Keçeli'yi oynatabilir yine . Moawad varken..
Konya'nın bence çok güzel bir kadrosu var. Güzel maç olacaktır. İlk yarıda Ünal Kahraman'ın takımın başında çıktığı ilk maçı kazanmıştık, umuyorum bu maçıda alırız . Ünal Kahraman'ın yeri ayrıdır bizde. Bu zor günleri atlatacaklardır inş. Tabiki Trabzonspor maçından sonra :)
Fietra 10
28.Şubat.2007, 01:29
biz artık zevk için oynarız maçlarımızı..Avrupa konusunda pek şansımızın oldugunu düşünümyorum-rakipler bu performansı sürdüğü sürece-yine de kazanmak için çıkacagız skor pekte önemli değil benim açımdan..İyi oyunumuz devam eder inşallah..Umarım kazanırız..
Aykan19o3
28.Şubat.2007, 01:36
Konyaspor üzücü bir hafta atlattı
Trabzonspor çok iyi değil
Berabere biter :)
RoNNiE91
28.Şubat.2007, 03:42
Trabzon tam iyi giderken bir Manisa beraberliği biraz salladı takımı.Konyaspor deplasmanıda kolay bir deplasman değil.İki takımda yenişemez bence.
Bordo61Mavi
28.Şubat.2007, 10:29
Bu mac bizim. Gecen hafta Erdinc yakti bizi bu hafta o yok, Konya hirsli olacaktir ama bizim onemli oyuncularimiz etkili oldumu sanslari oldugunu dusunmuyorum.
shamur1
28.Şubat.2007, 18:03
http://img155.imageshack.us/img155/9505/7201250sev2902bbbd0.jpg Trabzonspor, Süper Lig'in 24. haftasının açılış maçında bugün Konyaspor'un konuğu oluyor.
29.2.2008
Trabzonspor, Süper Lig’in 24. haftasının açılış maçında bugün Konyaspor’un konuğu oluyor... Üç maçlık galibiyet serisinin ardından geçtiğimiz hafta evinde Manisaspor ile berabere kalan Bordo-Mavililer için olduğu kadar ev sahibi için de bu 90 dakika özel bir anlam taşıyor. Trabzonspor yeni bir 3 puan serisi başlatmak için sahaya çıkacak, ligde sıkıntılı günler geçiren Konyaspor ise bu maçı kazanırsa hem rahat bir nefes alacak hem de Süper Lig’deki 100. galibiyetine ulaşmış olacak.
KONYASPOR
Oğuzhan
Burak
Ömer
Erkan
Da Silva
Batista
Yusuf
Ceyhun
Mustafa
Veysel
Murat Hacıoğlu
TRABZONSPOR
Tolga
Serkan
Tayfun
Çağdaş
Mustafa
Gökdeniz
Hüseyin
Ayman
Moawwad
Yattara
Umut
STAT:
ATATÜRK
YAYIN:
LİG TV
Saat:
20.00
Hakemler:
Fırat Aydınus Bahattin Duran Kemal Yılmaz
Eski dostlar
rakip oluyor
Bugünkü 90 dakikanın bir başka dikkat çeken yanı da Konyaspor’daki Trabzonsporlular’ın fazlalığı... Yeşil-Beyazlılar’ı Karadeniz ekibinin eski kaptanı ve unutulmaz oyuncusu Ünal Karaman çalıştırıyor. Karaman’ın öğrencileri arasında ise Ceyhun Eriş, Erman Özgür ve Yusuf Kurtuluş gibi daha önce Bordo-Mavili formayı giymiş futbolcular yer alıyor.
Taraftarlar
akın edecek
Manisa maçında takımın ve teknik heyetin telkinleri doğrultusunda Avni Aker’deki yerini alan ve takımlarına büyük destek veren Bordo-Mavili taraftarların, Trabzonspor’u Konya’da da yalnız bırakmaması bekleniyor. Çevre illerin yanı sıra Trabzon’dan da taraftar gruplarının Konya’ya akın edeceği ve Atatürk Stadı’nda kendilerine ayrılacak yeri dolduracağı öğrenildi.
NisRoc
28.Şubat.2007, 20:32
Yamulmuyorsam 5-6 maçtır puan alamıyor Konya. Öyle de gider artık :) Trabzon'un kazanacağını düşünüyorum.
bySilver
28.Şubat.2007, 21:57
TrabzonspoR havayı kaybetti gibi geLio ama kazanabiLir Konyaspor cok dagınık
shamur1
01.Mart.2007, 00:32
Bugün Moawad'da oynarsa 11'de uzun zamandır ilk kez sahada tek yabancıyla değil de 2 yabancıyla oynayacağız :)
Gelsin seneye GürcüLer :)
Universal
01.Mart.2007, 01:08
Konyaspor ekibi ikinci yarıda oynadığı altı maçıda kaybetti. İkinci yarıya UEFA ümidi ile başlayan Konya şimdi ise düşmemek için mücadele verecek. Artık bu kötü gidişe dur demek için Trabzonspor'u yenmeleri gerekiyor.
Son haftalarda çıkışa geçen Trabzon'un ve yeni başkanı ile moral bulması Trabzon'un Konya'dan bir adım önde olduğunu gösteriyor.
İki takımda elinden geleni yapacaktır. Kıyasıya bir mücadele gözükecek; ama tahminim bu maçta beraberlik olacaktır. Eğer sonuç tabelasında bir taraf önde gözüküyor ise o Trabzon olacaktır.
shamur1
01.Mart.2007, 01:46
Bu gece hangi takımın ortasahası daha ağır basarsa bir adım önde olacak. Konya'da Ceyhun ve oynarsa geçen hafta gol atan Kiralık oyuncumuz Yusuf Kurtuluş ve yine eski oyuncumuz Erman Özgür tehlike yaratabilir. Buna karşılık Ayman'ın da gelmesiyle ortada Ayman,Hüseyin,Serkan üçlüsü çok iyi pres yapmalıdır. Ayman'ın Ankaragücü maçında ki gibi ileriyi çıkıp destek vermesi gerekiyor.
Ayman'dan gol bekliyorum :) İnşallah yine vurur da gider .. haha Vurdum gitti :)
Mr.CordiaL
01.Mart.2007, 05:39
Konya 1-0 aldı. Trabzon bu maçı kazansaydı çok iyi olucaktı ama sanırım artık inter-toto iddiası da kalmamıştır ...
Universal
01.Mart.2007, 05:54
Konyaspor'u geçen hafta aldığı mağlubiyetten sonra desteklemeyi bıraktım. Şimdi tekrar destekliyorum. Gerçekten maçın başında Da Silva ile buldukları gol sonrası maç skorunu iyi korudular ve ikinci yarıda ki ilk galibiyetimizi aldık. Trabzon'a karşı böyle bir galibiyet almak çok güzel oldu. Takımda morallerde yerine gelecektir. Konyaspor'u daha iyi günler bekliyor.
Trabzonspor ise yakaladığı seriden kopmaya başladı. Manisaspor karşı 2-0'dan 2-2 alınan beraberlik ve burada ki mağlubiyet Trabzon'u bu haftasonunda tekrar ortasıralara götürececktir. Trabzon haftaya evinde oynayacağı maçtan mutlaka üç puan alması gerekiyor.
Aykan19o3
01.Mart.2007, 06:39
Konyaspor kazanmasını bildi..
Tebrikler Konyaspor :)
Fıratcan Alçınkaya
01.Mart.2007, 07:04
TS çok transfere ihityiacı var bu kadro ile anca bu kadar puan toplayabilir..
shamur1
01.Mart.2007, 07:27
Doğrudur bu kadro çok yetersizdir ama bugün şu Konyaspor'a tek bir frikik golüyle yenildik . Yine de gol kaçırdık ama Ersun Yanal nedense bir türlü oyuna müdahale etmiyor. Tamam kadrom yetersiz diyor ama eldekileri de kullanmıyor ki.
O Moawad neden oynamaz. Adamın eksiğide yok üstelik sol kanatında berbat. Maç 1-0 olmuş beraberliği kaçırıyorsun , daha çok saldırman gerek üstelik kaybedecek birşeyinde yok .. ee koysana bir tane forvet daha zaten tek forvet oynuyoruz. Rakip defans zaten kötü 2 forvetle daha da çok hataya zorlarsın.
Ersun Yanal'a olan bütün inancımı yitiriyorum . Zaman geçmeden mecburen öze dönmek gerekiyor. O beğenilmeyip gönderilen Yusuf'u Ünal hoca oyuna sokuyor. Adam 1-0 önde. Ersun Yanal ise 75.dakikaya kadar bekliyor. Neydi ya bu 2 senedir çektiğimiz !
Lionel Andres Messi
01.Mart.2007, 07:46
barış memiş de artık ilk 11 de oynayabilir trabzon için potansiyel bir ofansif silah.daha fazla yararlanılması lazım .
Bordo61Mavi
01.Mart.2007, 11:35
Cok kotu bi sonuc oldu bizim icin. maci izlemedim ama Konya attigi golden baska bi pozisyonu yokmus, masallah Yattara ve Umut ta comertce pozisyonlari harcayinca bu sonuc cikti.
El Barto
01.Mart.2007, 15:54
Süpriz bir sonuç oldu gerçekten Konya felaket bir takım Trabzon'un kazanması gerekiyordu.
Trabzon artık önümüzdeki senenin kadrosunu oluşturmalı yapacak birşey yok bu sene için.
ordulu5252
01.Mart.2007, 16:05
Gerçekten Konyaspor'un golü tam anlamıyla muhteşem İŞTE GOL:
http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=2207&h=24#maclar (http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/?s=0&v=2207&h=24#maclar)
Maçın kırılma anı ise Gökdeniz'in kendini ceza sahası içinde atmasıdır EĞER kendisini atmasıydı %100 gol atacaktır...Tamamen bu pozisyonda çakalık yapmak istedi ama başaramadı..
İŞTE O POZİSYON:
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=34656 (http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=34656)
Yenilgi sebebi GÖKDENİZ'dir..Takımı kurtarabilirdi o pozisyonda ama....
shamur1
01.Mart.2007, 18:15
Bahane üretmeyi sevmem ama o pozisyon kırmızı kartla sonuçlanmaması gerekiyordu . Hakem'in Gökdeniz'i aldatmaya hükmetmesi doğru bir karar değildi.
Ayrıca Barış Memiş şu kadronun içersine 75.dakika da girecek bir oyuncu değil.
Fietra 10
01.Mart.2007, 18:31
Süpriz bir sonuç oldu gerçekten Konya felaket bir takım Trabzon'un kazanması gerekiyordu.
Trabzon artık önümüzdeki senenin kadrosunu oluşturmalı yapacak birşey yok bu sene için.
kesinlikle senenin planları yapılıyor..bilmiyorum diğer Trabzonsporlu arkadaşlar katılacakmı ama ben bu sene ligi 6. bitireceğimizi düşünüyorum ve açıkçası yenilsekte sene başındaki maçlar kadar üzülmüyorum..tek isteğim bu sezon her ne olursa olsun Ersun Hocayla yeni sezona girmemiz ve transferlerin 1.kampa yetişmesi ki bildiğim kadarıyla Sadri Başkan transfer adımlarını atmaya başlamış bile..
shamur1
01.Mart.2007, 19:42
Ben o kadar ümitli değilim nedeni ise kulubün şuanki borcu ve ekonomik yapısı. Yeni yönetim baya bir süre borç ödeyecek.
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ''“Her deplasmana özel uçakla gitmek Trabzonspor’u büyütmez. Özel uçak 63 bin YTL, tarifeli uçak ise 17 bin YTL. Trabzonspor’un bu kadar lüks harcamaya hakkı yok” ifadesini kullandı. ''
Sıkı bir ekonomik yapı içine girildi. Hatta :
Trabzonspor Futbol İşletmeciliği ve TİC. AŞ. ve Trabzonspor Ticari Ürünler TİC. A.Ş. adına kayıtlı olan, aşağıda belirtilen araçlarımız ihale yoluyla satışa çıkarılmıştır.
İlgilenen şahıslar ya da kurumların, 3 mart 2008 pazartesi günü mesai bitimine kadar tekliflerini kapalı zarf içerisinde, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde İdari İşler Birimi’ne ulaştırmaları gerekmektedir.
SATILACAK ARAÇLAR ;
CİNSİ MODEL KM
1. NEOPLAN OTOBÜS 1999 MODEL 645979
2. MITSUBISHI PRENSES OTOBÜS 1993 MODEL 291351
3. DOC KAMYONET (DAMPERLİ) 1998 MODEL 167914
4. L 200 MİTSUBİSHİ 2005 MODEL 65333
5. FIAT DOBLO 2003 MODEL 162686
İşleri kolay değil. Elbette ki haklılar ama bu borcu da bile bile göreve talip oldular. Kimse onları zorlamadı. Bildiğim kadarıyla genç ve gelecek vaadeden oyuncular alınacak. Umarım yerinde bir seçim yaparlar ama , Ersun Yanal'a artık inanmıyorum ben . Çok kötü oynayan bir Konyaspor'u bile yenemiyoruz. Oyuna müdahale etse belki de maçı alıcaz ama yok .
Madem genç ve gelecek vaadeden oyunculara yönelineceğiz yeniden yapılanacağız o zaman takımın başınada genç ve Trabzonlu bir hoca getirmek en doğrusudur. Artık Hami Mandıralı'mı olur bilemem. Tolunay'ın yaptıklarını görüyoruz. Bütün şampiyonluklarımızı Trabzonlu teknik adam ve oyuncularla kazandığımız için boşuna dışardan hoca ve oyuncu getirmeye gerek yok. 2 Sene Ziya Doğan'a nası sabrettiysek kendi değerlerimize de inanıp güvenmeliyiz. Başka çağresi yok
Fernando Gago
01.Mart.2007, 20:40
Konya'nın golü harika Tebrikler Konya
yunusgs
01.Mart.2007, 21:22
Gerçekten Trabzonspor bu sene çok istikrarsız tebrikler Konyaspor.
Universal
01.Mart.2007, 21:23
Doğrudur bu kadro çok yetersizdir ama bugün şu Konyaspor'a tek bir frikik golüyle yenildik . Yine de gol kaçırdık ama Ersun Yanal nedense bir türlü oyuna müdahale etmiyor. Tamam kadrom yetersiz diyor ama eldekileri de kullanmıyor ki.
O Moawad neden oynamaz. Adamın eksiğide yok üstelik sol kanatında berbat. Maç 1-0 olmuş beraberliği kaçırıyorsun , daha çok saldırman gerek üstelik kaybedecek birşeyinde yok .. ee koysana bir tane forvet daha zaten tek forvet oynuyoruz. Rakip defans zaten kötü 2 forvetle daha da çok hataya zorlarsın.
Ersun Yanal'a olan bütün inancımı yitiriyorum . Zaman geçmeden mecburen öze dönmek gerekiyor. O beğenilmeyip gönderilen Yusuf'u Ünal hoca oyuna sokuyor. Adam 1-0 önde. Ersun Yanal ise 75.dakikaya kadar bekliyor. Neydi ya bu 2 senedir çektiğimiz !
Ersun Yanal'dan inancını yitirme derim. Trabzonspor Türk teknik drektör olarak bulabileceği en iyi teknik adamı buldum. Trabzon bu sezon artık kimse büyük bir başarı beklemiyor. Diğer sezon için çalışılıyor. Ersun Yanal mutlaka takımda kalacak ve gidecekeler hakkında bir yargıya varmıştır. Kalacakları oynatmalı ve gidecekler yerine seneye paf takımdan çıkaracağı oyuncuları oynatarak onlara şans vermeli. Yeteneklerini görmeli böylece seneye daha iyi bir kadro kurmakta adım atılmış olur.
Fietra 10
01.Mart.2007, 21:30
Batuhan'a(yanlışsa kusuruma bakma)katılıyorum..Ayrıca biz şunu da unutmayalım bu takımı Ersun Hoca kurmadı ama buna ragmen Çagdaş gibi Serkan gibi hatta Ayman gibi oyuncuları takıma kazandırdı..Yönetim eger sezon sonunda Ersun hocayla yolları ayırırsa gerçekten yönetime olan inancım sıfıra iner..Artık taraftarın umut beslediği bir hocayla sezona girelim bütün isteğim bu..
Universal
01.Mart.2007, 21:37
Evet ismim Batuhan. ;)
Yeni Başkan(ismini unuttum), takımda büyük ihtimalle tutacaktır. Çünkü takımla bir yarım sezon çalışmış oyuncular tanıyor. Takıma ve Trabzon'a adapte olmuş bir hocayı göndermek zaten yanlış olur. Diyelim gönderildi yerine başka birisi geldi. Sonra o gelen oraya ayak uydurmaya çalışacak boşuna masraf ve vakit kaybı olur. Ersun Hoca ile devam diyorum... G.Birliği ile yakaladığı başarıyı Trabzon'da daha iyi bir oranla yakalayabilir.
shamur1
01.Mart.2007, 23:21
Ben size katılmıyorum . Neden mi ? Ziya Doğan'ın kurduğu 11 ile Ersun Yanal'ın çıkarttığı 11 neredeyse benzer. Tek fark Ersun Yanal'ın takıma kattığı hava ve daha hücuma yönelik oynatması ..
1-) Eskiden Ayman'ı bu şekil oynarken görmemiştim. Şu an ise hem ortasahada basıyor hem de ileriye de çıkıyor .
2-) Yattara artık daha özgür. Oynayacakmıyım yada 60.dakika olduğunda acaba çıkacakmıyım düşüncesinde değil artık . Onun için kafası daha rahat.
Bunlar Ersun Yanal'ın artıları olabilir ama eksileri de var .
1-) Ortasahada Ceyhun gibi gol pozisyonu üretebilen , kaleye şut çekebilen tek oyuncu işe yarayabilecek tek oyuncu o iken gönderilmesi . Tamam Ceyhun çok çok iyi performans sergiliyemiyor,devamlılığı yok ama en azından sene sonuna kadar durması gerekiyordu. Madem onu yolluyorsun takımda gelecek vaadeden Yusuf Kurtuluş'u da görmezden gelip onuda yolluyorsun . Şu an takımın ortasahasında pas atabilecek , oyunu kurabilecek ,şut atabilecek forveti besleyebilcek hiçbir oyuncu yok.
2-Serkan-Ayman-Çağdaş'ı kazandırdı diyorsun ama bunlar zorunluluktan oynatılıyor. Hani Barış Memiş çıktı kaç maçtır oynatmıyor çocuğu . Son 10 dakika sokuyor. Bu saatten sonra kaybedecek neyimiz var. En kötü 6.olabiliriz. İşi bitmiş Adnan'ı , Mustafı'yı oynatacağına Barış gibi Ergin gibi , Kadir Keleş gibi oyunculara şu dönemde şans verilmicekte ne zaman verilecek .. Seneye transfer yapılınca bu genç oyuncular nası oynayacak daha . Taraftar bile artık değişik oyuncuyu görmek istiyor sahada. Adnan'ı , Keçeli'yi değil.
3-) Moawad'ın futbolunu hiç ama hiç bilmiyorum. Tek bildiğim oyuncunun Mısır'lı olması ve milli takımında direk oynaması . Ve şampiyon olmaları. Madem böyle bir oyuncu alındı. Üstelik açığı da yok hazır bir halde geldi . Ama bunca şeye rağmen sol kanat çökmüş iken yine oynamıyor.
4-) Manisa ve Konya maçlarında pisi pisine 5 puan kaybettik. Bunun sorumlusu da Ersun Yanal'dır. Tamam forvet beceriksiz,defans kötü olabilir. Ama Konyaspor önde olmasına rağmen oyuncu değiştiriyor sen hala oyuna müdahale etmiyorsan burda bir yanlışlık var demektir. Ya Ünal Kahraman işi bilmiyor yada Ersun Yanal cidden dahi .
Elde Umut'tan başka alternatif olmayabilir ama Ergin Keleş'i oyuna alıp forveti ikilese hem Umut rahat edecek hem de daha baskılı oynayacaz. Tek forvetle nereye kadar baskı yapabileceksin ki.
Ortadaki 2 stoper 1 forvetemi daha rahat basar yoksa 2 forvetemi ..
Bu dar kadroyu oynatamayan hoca geniş kadroyu eline yüzüne bulaştırır bence. Trabzonspor tarihinde futbol ve taraftar olarak bu kadar rahat bir dönem hali içine girmemiştir. Taraftar sadece güzel futbol istiyor. Üzerlerinde baskı yok. Ne şampiyonluk , ne Avrupa kupası. Bundan daha güzel bir ortam bulunabilir mi gençleri oynatmak için .
Trabzonspor
01.Mart.2007, 23:25
uf ya yıne kaybettık ama inısallah bu yonetımle seneye ıyı ısler yaparız
Universal
01.Mart.2007, 23:28
Ceyhun'a katılıyorum. Ceyhun gibi bir isim en kötü sezon sonuna kadar kalmalıydı.
Moawad diyorsun daha geleli kaç maç oldu. Trabzon şehrine alışmalı takıma alışmalı arakdaşlarına alışmalı ve o zaman oyun yapısı görülmeli. Daha ilk maçtan kimsenin kötü veya iyi oynadığını anlayamayız.
Trabzon halkı iyi futbol istiyor; ama takımın umudu kalmamış. Avrupa imkanı bile azalmış bir takımın oyuncuları ne kadar iyi performans gösterebilir ki? Oyuncular kazansak ne olur, kazanmasak ne olur havasındalar...
shamur1
01.Mart.2007, 23:38
Hayır bence bu dönemi hayatlarında bir daha bulamazlar. Dediğim gibi matematiksel olarak da hiçbir şansımız olmadığı için tek yapmaları gereken güzel futbol. Kimse demiyor çünkü niye yenildiniz , niye şunları yapamadınız gibi.
95'teki Fenerbahçe'ye yenilerek kaçırdığımız şampiyonluğu Abdullah Ercan'dan dinledim . Maçı da izlemiştim zaten ve mükemmel oynuyorduk .1-0 öne geçmemize rağmen hala saldırıyorduk , öyle goller kaçırıyorduk ki %100 goller.
O gün için Abdullah ne dedi biliyormusun , 2.yarı sahaya çıktığımızda o muhteşem tribün, atmosfer falan bizi kendimizden geçirmişti. Artık bu maçı aldık ve şampiyonluk bizim sadece 45 dakika kaldı. Hatta 2.yarıya çıkarken Fener'li Högh tebrikler demiş çok güzel oynuyorsunuz .
Ama öyle bir şey oldu ki bir anda 2 gol yedik. Ve şampiyonluk kimsenin beklemediği bir anda elimizden kaçtı. Abdullah'ın söyledikleri ise eğer biz o gece 1-0 ı korumaya oynasaydık , hücüm üstüne hücüm yapmasaydık o maçı kaybetmezdik. Ama hiçbirşeyin farkında deildik , kendimizden geçmişiz. Ortam çok büyülüydü ve taraftar şampiyonluğu bekliyordu son 45 dakika kalmıştı buna..
İşte demek istediğim şu anki ortam da kimse futbolculardan büyük işler beklemiyor. Baskı yok, herkes rahat. Onun için böyle bir dönem daha bulamaz bu oyuncular. Kafaların en rahat olduğu bir dönem bu.
Universal
01.Mart.2007, 23:41
Abdullah sonra Fenerbahçe Forması giydi. Önemli olan Trabzon'un bu değerleri takımda tutabilmesiydi. İşte sorun o 95 yılından beri taraftar artık o güzel atmosferi veremiyor. Belki stad çağ dışı kaldı o yüzden de olabilri. Öncellikle Trabzon deplasmanı artık korkulacak bir deplasman olmaktan çıktı. Taraftar önce o stadı korkulacak bir hale sokmalı. Trabzon orada kaybetmemeli. Bunlar sağlnamalı.
Bırakın kardeşim Ceyhun'u ilk dönem oynadıda ne yaptı hiçbişey altığı her topla 1. adamı geçti 2. adama kaptırdı topu ne boştakine pas verir nede adam gibi kaleye şut çeker bu sene sadece 2 gol attı oda Fenere boş kalelere...
shamur1
01.Mart.2007, 23:51
Abdullah'ın dedikleri arasında evet şu Trabzonspor bu duruma düştüyse bunun suçluları bizleriz o maçı kaybederek , Trabzonspor'u 10 seneye geriye götürdük. O sene kaçan şampiyonluktan sonra o mükemmel takımı dağıttılar. Eğer şampiyon olsaydık o kadroyla 4-5 sene daha şampiyon olabilirdik.
Haklısın taraftar eskisi gibi değil. Ben kendimden biliyorum , ama bunun sebebi hem senelerdir şampiyonluk hedefinin hüsranla sonuçlanması , hemde Özkan Sümer döneminde kalkan bedava bilet uygulaması. Sonuçta Trabzon ekonomisi , İstanbul ekonomisiyle bir tutulamaz. İstanbul'da bir maça 500 ytl verenler çok ama burda o parayla 1 ay geçinen insanlar var.
Trabzon'un korkulacak bir deplasman olmaktan çıkması ise hem oyuncu kadrosu hemde taraftarla alakalı. Şu dönemki kadroya 100 bin kişi destek verse ne değişecek. Takımın iyi olacak ki taraftar desteğide işe yarasın .
Trabzonspor'un asıl sorunu kendi içinde zaten. Yani Trabzon şehrinde. Öyle gruplar oluştu ki Trabzonspor'un başarılı olmasını istemeyenler bile var. Görüyoruz işte Nuri Albayrak geldi 2 sene kullandı Trabzonspor'u. Trabzonspor'u kullanıyor herkes. Para vitrin gözüyle bakılıyor ..
O başarılı dönemler, şampiyonluklar sadece Trabzonspor'u düşünen başkan , yöneticilerle geldi. Herkes o dönem daha nası başarılı olabiliriz diye emek verirken , şimdi ise nasıl daha çok para kazanırım , daha fazla ihale alırım derdinde. Onun için şuan bunları yaşıyoruz ya zaten.