View Full Version : Mourinho'dan Lyon'a ret
Fıratcan Alçınkaya
01.Mart.2007, 10:44
Mourinho'dan Lyon'a ret
Ligue 1 temsilcilerinden Lyon'un başkanı Jean-Michel Aulas'ın danışmanı Bernard Lacombe, Jose Mourinho'nun Lyon'un teklifini reddettiğini ifade etti.
"France Football" dergisine konuşan Lyon'un eski oyuncusu, kulüp başkanının, Portekizli menajerin Chelsea FC'den ayrılmasının ardından Lyon'un başına geçmesini teklif ettiğini ama kabul edilmediğini açıkladı.
Fransız dergisinde yapılan yorumda ise, Mourinho'nun FC Barcelona'nın başına geçmek için bu teklifi reddettiği ifade edildi.
SiR ToMaSRoSiCkY1
01.Mart.2007, 15:55
Bence Mourinho kabul etmiyerek iyi yapmış.Fransa liginde iş yok.
Fernando Gago
01.Mart.2007, 20:21
Mourinho'nun gözü yükseklerde :)
Aşk-ı Şehir
01.Mart.2007, 20:32
Heyecan arıyo Mourinho.:) Lyon'a gitse ölene kadar şampiyon olurlar.:)
Redrum
01.Mart.2007, 21:10
Lyon'la almadık kupa bırakmaz Mourinho;) Ama çok kolay bu Mourinho için bence daha vasat bi takıma giderek kalitesini göstermeli:)
Fietra 10
01.Mart.2007, 21:22
Lyon'la almadık kupa bırakmaz Mourinho;) Ama çok kolay bu Mourinho için bence daha vasat bi takıma giderek kalitesini göstermeli:)
bu dediğini Mourinho ancak fmde yapar:D :p bence Moruinho sene sonu Barça'yla anlaşacak:)
GeNç KaRTaL
01.Mart.2007, 21:30
Aslında Lyon'a gidip en büyük özlemleri olan Şampiyonlar Ligi kupasını kazandırmaya çalışabilirdi.Böylece kariyerinde bir büyük başarıya daha imza atmış olurdu.Ben onu Milan'ın başında görmek isterim..
Del Piero_10
01.Mart.2007, 22:07
Mourinho--->Barca
Rijkard---->Milan
Fernando Gago
01.Mart.2007, 22:51
Mourinho--->Barca
Rijkard---->Milan
Mourinho'nun Barca halkına söylediği sözlerden sonra takımın başına geçeceğini sanmıyorum Keşke Morunihyo Barcayı çalıştrabilse
Redrum
01.Mart.2007, 23:40
bu dediğini Mourinho ancak fmde yapar:D :p bence Moruinho sene sonu Barça'yla anlaşacak:)
Eriksson'un manchester city ye getirdiği başarı gibi, başka bir takıma gidebilir bence. Yani milanla, barçayla şampiyonlar ligini almak zaten mesele değil ki;)
ThersoN
02.Mart.2007, 00:58
Mourinho--->Barca
Rijkard---->Milan
ancelotti gitsin de kim gelirse gelsin
RaSenGan
02.Mart.2007, 02:31
Mourinho--->Barca
Rijkard---->Milan
Bu dediğin olursa çok iyi olur Özgür abi.
Fietra 10
02.Mart.2007, 02:41
Eriksson'un manchester city ye getirdiği başarı gibi, başka bir takıma gidebilir bence. Yani milanla, barçayla şampiyonlar ligini almak zaten mesele değil ki;)
İyide bende onu diyorum işte.. Mourinho bundan sonra Porto,Lyon gibi takımları değilde Barça,Milan gibi takımları çalıştırır..Dediğin dogru ama marifet onları şampiyon yapmak ama zaten yeteneğini göstermiş..ben olsam bende Chelsea'den sonra Lyon'u çalıştırmak istemem.daha dogrusu Fransa ligine gitmem..
Erikson City'ye ne gibi bi başarı getirdi?
Mourinho'nun böyle bi teklife evet demesi zate çok zordu..
Wesley Sneijder
04.Mart.2007, 03:11
Ben Mourinho olsam kabul ederdim, Lyon ile Avrupa'da macera arayabilirdi, üstelik Benzema, Ben Arfa gibi genç yıldızları da var...
Trabzonspor
04.Mart.2007, 17:25
lyon anca fransada sampıyon olur sampıyonlar lıgınde hıcbırsy yapamaz ve morınho chelsea yle kazanamdı o kupayı lyonla hıc alamzdı