Log in

View Full Version : ultrAslan'dan örnek kampanya

PesimiSTyLa
06.Mart.2007, 19:39
http://www.ultraslan.com/images/Haberler/ilik_bagisi.gif

Galatasaray tribünlerinin önemli grubu ultrAslan'ın sosyal projeleri devam ediyor. Daha önce birçok önemli kampanyaya imza atan ultrAslan son olarak 'Kemik İliği Bağışı' kampanyası düzenledi.

Daha önce birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan ultrAslan, tüm Galatasaraylı taraftalarları kemik iliği bağışlamaya çağırdı. "Sizleri bir hayat kurtarmak için Kemik İliği Gönüllü Vericisi olmaya çağırıyoruz" davetiyle düzenlenen kampanyaya Galatasaraylı taraftarların büyük ilgi gösterdiği, gönüllü listenin belirlenmesinin ardından belirlenecek bir tarihte İstanbul Tıp Fakültesi Kemik İliği Bankası'na topluca kemik iliği bağışının yapılacağı kaydedildi. Kampanyaya katılmak isteyenlerin [email protected] ([email protected]) mail adresine isim, yaş, kangrubu, adres ve telefonunu göndermesi yeterli olacak.

Ligtv.com.tr

uAsamet91
07.Mart.2007, 00:15
Taraftar dediğin böyLe oLmaLi...

mert_fox
07.Mart.2007, 01:57
Helal olsun diyorum başkada birşey demiyorum...

DisCo
07.Mart.2007, 02:30
Ülkede insanları yönlendirme adına gücü bulunan kişiler, gruplar bulunmaktadır. Mesela bir sanatçı bir aksesuarı taktığında sevenleri de aynısını uygular. Bir sanatçı toplumsal,sağlık aklınıza gelebilecek her konuda yönlendirme yaptığında ise sevenleri buna da duyarsız kalmaz. Bu bahsettiğim şey futbolcular için taraftar grupları içinde geçerlidir.

Renklerin dışında yer alan her türlü konuda da duyarlı olmalı ve insanları teşvik etmelidirler. Hatta bu mecburi görevleridir.

Bu yapılandan dolayıda tebrik ediyorum.

BlackEagle19o3
07.Mart.2007, 02:57
Tebrikler ultrAslan'a.Çarşı grubunun kan bağışı kampanyasından sonra,ultrAslan'ın da böylesine önemli bir konuda duyarlılık göstermesi çok güzel...

Bu arada kişisel kanaatim konu sohbet bölümüne taşınmalı;)

Universal
07.Mart.2007, 03:11
İlk bir TV dizisi olan Binbir Gece böyle bir kampanya başlattı. Bu örnek davranışı şimdi G.Saray'ın bir taraftar grubu gösteriyor. Bende katılacağım. Ama şu gerçek bu oran çok az. Tuttuğun takımın rengi önemli değil, unutmayın herkesi insanın kanı kırmızıdır... Bir sorun var bu bağışı yapmak için herhangibi bir kan hastalığınız ve tansiyon hastalığınız olmaması gerekiyor. Bu yüzden isminizi verirken dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü bazı bünyeler bu tip kan verişlerinde sorunlar yaşayabiliyor ve 18 yaşından küçükler yasalar tarafından herhangibi bir kan verme olayı yapması kesinlikle yasaktır.

ThersoN
08.Mart.2007, 03:01
Helal olsun diyorum başkada birşey demiyorum...
aynısı diyecektim
helal olsun

erdemzorer10
08.Mart.2007, 04:00
bizim taraftarımıza da bu yakışır..helal olsun