Log in

View Full Version : 3 Yeni Transfer ve 3 Gol

m_o_11
11.Şubat.2006, 01:17
Beşiktas tebrik etmek gerek. aldıkları oyuncular söyle bi güsel göründü gözüme.
Bobo .. Gökhan .. Ve Tomas Jun olay oyuncu herkes ktü ondan bi iş olmas dedi ve türkiye deki ilk gölünü attı. besiktas dogru yola girmiş gibi görünüyo... tigana yı tebrik ediyorum. 3 yeni transfer ve bu 3 ünün golüyle güsel bi mac aldılar. Tüm bunları begendim ama Sergen i görünce ise cok üzüldüm. bunca yıl böyle bi futbolcu kendisini nasıl harcayabilir. kac yasında isteyince bi sürü iş yapabiliyo..

emirduman
11.Şubat.2006, 01:21
şu "goal" işine takıldım nedense baya....

Onu "gol" falan yaparsan sevinirim....

barcelos
11.Şubat.2006, 01:55
besiktas dogru yola girmiş gibi görünüyo...

bunu söylmek için daha erken değilmi.3 yeni transferin gol atması güzel bişe tabiki.işalla daha iyi oynarlar

hezzo
11.Şubat.2006, 02:15
biraz da biz sevinelim:)

francesco10
11.Şubat.2006, 03:06
allahm ewde bir bayram hawasıı :) uzun zamadr bu kadar sevinmemiştm

bobo aynı nobre biraz kondüsyon eksikliği war,gökhan da ii adama benzio sordm bi kaç kişiye onlarda benm gibi düşünüo bu adam ilhanı andırdı bana hücum pres ,ikli mücadele den korkmadan topa basma izlerken keyif aldm wallaa :)

tabi bi maçta karar verilmez ama yaptkları başlangıç çok iidi

sergen 25. dakkadaki driplingten sonra kenera yerime oyuncu hazırlayın demiş ve yine o pozisyonda topu çekçek gücüm kalmadı vurdum dedi adam maçtan sonra topu çekebilse gol olcaktı :)

Nuri Alco
11.Şubat.2006, 05:14
şu "goal" işine takıldım nedense baya....

Onu "gol" falan yaparsan sevinirim....

aynen katılıyorum Beşiktaş ingiliz liginemi katıldı attıkları goal oluyor :)

meddah
11.Şubat.2006, 05:42
Başlık düzenlendi..

mustafa6685
11.Şubat.2006, 12:19
bi şey söylemek için çok erken ben maçı izlemedim ama golleri izledim Sergen ile tümer zaten golü atmış gibi oldu.Biz beşiktaşı fener maçında değerlendirelim derim ben.

semih5
11.Şubat.2006, 12:27
bjk daha cok atardi ama sergen 2-3 pozisyonda kendi vurdu ve pozisyonlari harcadi .... yeni tranferler ileride daha iyi olcak ozellikle bobo

batuhan673
11.Şubat.2006, 12:29
Hadi bakalım BJK nolcak merak ettim :)

dinaMYt
11.Şubat.2006, 12:49
umarım bu performansları fb maçında da sürer :)

emirduman
11.Şubat.2006, 13:13
Başlık düzenlendi..

Düzenleme için saol...

ForsakeN
11.Şubat.2006, 13:42
Beşiktaş'ın yeni transferleri iyi bir açılış yaptı.Ama daha birşey söylemek için çok erken.Bazı radyo ve TV'deki yorumlara bakıyorum da "Beşiktaş potaya girecek." gibi yorumlar yapılıyor..Bunları söylemek yanlış.
Yabancı oyuncular taraftarın ve t.direktörün sevgisini kazanmak için ilk maçlarında kendilerini aşmaya çalışırlar.Daha önümüzde uzun haftalar var.Bekleyip göreceğiz.

francesco10
11.Şubat.2006, 14:31
harbiden yaa , yok artk ne potası ,taraftarın beklentisi genç oyuncuların oynatılması bundan sonra kaybetçek bişi yok , bu medyanın da milleti gaza getirmek için sölemiyeceği şey yok

Eray Dengiz
11.Şubat.2006, 14:39
Dün doğru düzgün izleyebildim Beşiktaş'ı.. Özellikle kafam Bobo'ya takıldı.. 2-3 tane (içerden) duyduğum kadarıyla gol kaçırdı karşı karşıya.. Hızlı, yetenekli ve genç bir futbolcu bana göre Beşiktaş'ın son 2 senede yaptığı en iyi transfer

Kerim Kerimov
11.Şubat.2006, 14:48
Beşiktaş'ın yeni transferleri iyi bir açılış yaptı.Ama daha birşey söylemek için çok erken.Bazı radyo ve TV'deki yorumlara bakıyorum da "Beşiktaş potaya girecek." gibi yorumlar yapılıyor..Bunları söylemek yanlış.
Yabancı oyuncular taraftarın ve t.direktörün sevgisini kazanmak için ilk maçlarında kendilerini aşmaya çalışırlar.Daha önümüzde uzun haftalar var.Bekleyip göreceğiz.

Katılıyorum. İlk maç için güzel denilebilir, bekleyip görmek lazım ;)

ertyq
11.Şubat.2006, 17:12
Bjk yi tebrik ederim, iyi olmalarını çok isterim. lige renk gelir. yoksa şimdi çok monoton bir lig.

Berkaiser
11.Şubat.2006, 18:16
Önemli olan Diyarbakır'a değil Fenerbahçe'ye atmaları golleri.Umarım Beşiktaş Fenerbahçe'yi yener...

Nedvedmania
11.Şubat.2006, 18:18
amiiiiiiin
bu arada gerçektende tebrik etmek lazım mükemmel transferler

mustang
11.Şubat.2006, 23:27
beşiktaşa kocaman tebrikler, inşallah diyarbakır düşer

francesco10
12.Şubat.2006, 05:00
beşiktaşa kocaman tebrikler, inşallah diyarbakır düşer

geçen senemiydi elazığ son maçta satmıştı diyar kalmıştı ligde yok ondan önceki seneydi galiba hatırlamıom neyseee :)
umarm düşerleer katılıorm sana

Burak Duran
12.Şubat.2006, 11:42
Önemli olan Diyarbakır'a değil Fenerbahçe'ye atmaları golleri.Umarım Beşiktaş Fenerbahçe'yi yener...
ALLAH CÜMLEMİZE NASİB EYLESİN BUNU AMİN!!

Neron_FB
12.Şubat.2006, 12:05
BJK fenere atsın Biz bjk'ye atalım zevkli maç olsun..Bir de "Hakem hata"sız inşallah :D
Umarım beşiktaş fener maçı dışında bu grafiğini korur :D
Ya ben 3-4 takımlı şampiyonlık mücadelelerini özledim..

flake
12.Şubat.2006, 12:51
BJK fenere atsın Biz bjk'ye atalım zevkli maç olsun..Bir de "Hakem hata"sız inşallah :D
Umarım beşiktaş fener maçı dışında bu grafiğini korur :D
Ya ben 3-4 takımlı şampiyonlık mücadelelerini özledim..
bjk kalan maclari kazanacagini dusunuyom ama belki 2.olabilir

francesco10
12.Şubat.2006, 16:19
bjk kalan maclari kazanacagini dusunuyom ama belki 2.olabilir

yok artk daha neler , o kaddar deil bence bu takım anca 3. olur biz daha çok puan kaybederz ,ligde en az gol atan takımlardan biri olan diyar bize karşı pozisyon üstüne posizyon buldu eğer bjk gol atamazsa maç kazanamazz

Neron_FB
12.Şubat.2006, 16:25
ama bence sezonun 2. yarısı fb-gs de ilk yarıya göre daha fazla puan kaybeder..Mesela fener hiç transfer yapmadı..Ama yransfer yapan dolu takım var...

emirduman
12.Şubat.2006, 16:42
Ya ama transfer illa da takımların iyi olacağını garantilemez, ardında bir sürü soru işaretini de beraberinde getirir. Uyum sorunu, yeni oyuncuların kalitesi vb....

Yani illa çok transfer yapmış bir takımın eskisinden daha iyi performans göstermesi gerekmez...

J.M.G.H.
12.Şubat.2006, 17:13
İnşallah Fener'i de yenicez:)

Neron_FB
12.Şubat.2006, 18:13
Ya ama transfer illa da takımların iyi olacağını garantilemez, ardında bir sürü soru işaretini de beraberinde getirir. Uyum sorunu, yeni oyuncuların kalitesi vb....

Yani illa çok transfer yapmış bir takımın eskisinden daha iyi performans göstermesi gerekmez...
Ya haklısın tabiki ama şöyle düşün..fener ilk yarıda 14 Galibiyet , 3 Beraberlik aldı..Transfer yapmış takımların en kötü ihtimal olarak transferlerinin başarısız olucağını düşünürsek fener yine 14 G. 3 B. civarında 2. yarıyı bitirir..
Ancak diğer takımlar kendilerine azıcık da olsa bişey katmışlarsa, ve fenerin ne yapabileceğini az çok çözerlerse fenerin kaybedeceği puan fazlalaşır ;;)

Laz_Asker_61
12.Şubat.2006, 18:54
valla beşiktaşı ben futbol olarak yin beğenmedim ama gökhan beşiktaş için gerçekten büyük bir transfer

emirduman
12.Şubat.2006, 19:45
Neron_FB, senin tahminlerin gibi bir sonucun ortaya çıkması mümkün olduğu gibi; şöyle bir durum da ortaya çıkabilir...

Bir yere kadar düzeni oturmuş takıma yeni yeni oyuncular eklerseniz, o yeni oyuncularla birlikte takımın yeni bir düzen kazanmasına kadar geçen sürede, takımlar iyi maçlar çıkaramaya da bilir....

Böyle bir durumda söz konusu, ama boşverelim artık çünkü konudan koptuk.. ;)

koray_capello
13.Şubat.2006, 02:36
henüz bişey söyleyemeyiz daha erken ama ilk izlenimler olarak ben gökan güleçi beğendim.mücadeleci ve agresif.tam aradığımız santrafor gibi gözüküyor.

lord_of_terror
22.Şubat.2006, 16:57
Walla üç transferde beşiktaş için kırılma noktası olabilir.