PDA

View Full Version : Süleyman Hurma'nın inadı!

deniz.91
11.Mart.2007, 23:45
Süleyman Hurma'nın inadı!

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, sarı kırmızılı takımın 2008-2009 sezonunda şampiyonluğu hedeflediğini, o nedenle üç büyüklerin ve yurt dışından takımların transfer listesinde yer alan Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal'ı bırakmayacaklarını açıkladı. Hurma, "Şampiyonluk hedefiyle yola çıkacak takımımızdan, rakiplerimize vereceğimiz oyuncumuz yok" dedi.
Bazı gazete ve televizyonlarda Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal'ı Galatasaray Kulübü başkan adaylarından Adnan Polat'ın kulüp başkanlığa seçilmesi halinde transfer edeceği yolundaki haberleri yalanlayan Süleyman Hurma, "Adnan Polat'a yakın çevrdelerden adı altında sızdırılan bu haberleri artık ciddiye almıyoruz. Zira, sezon başından beni benzeri şeyler yazılıyor ve yapılıyor. Kayserispor kulübü olarak hedefimiz yeni sezonda şampiyonluktur. Yeni sezonda Türk futboluna kazandırılacak , Türkiye'nin en modern stadı ile birlikte, şampiyonluk hedefliyoruz. Bu hedefimize yönelik kadro oluşturmak içinde bırakın elimizdeki oyuncuları kaptırmayı, birbirinden yıldız oyuncularla takviye etmeyi düşünüyoruz. O nedenle üç büyükler kendi işine baksın. Sayın Polat'a atfen söylenen sözler de sanırım, Galatasaraylı delegeleri etkilemek amacıyla çıkarılmış dedikodudur. Bizim kimseye verecek oyuncumuz yok" şeklinde konuştu.
Öte yandan, Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, bir açıklama yaparak, cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçını Kayserili sporseverlerin kale arkası 1 YTL, maraton 2 YTL, kapalı tribün 20 YTL bilet ücretiyle izliyeceklerini açıkladı.
Şahin, "Kayserispor olarak, taraftarımızı yanımızda görmek, onların tezahüratıyla destek bulmak, rakibimiz üzerinde de deplasman baskısını hissettirmek için yönetim olarak bilet ücretlerinde indirime gittik. Taraftarımızı tribünlerde görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

11.03.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif

Kaynak : DHA

Fietra 10
11.Mart.2007, 23:48
2008-2009 önümüzdeki sezon oluyor..gerçekten iddialı konuşmuş..Satmazlarsa bende seneye iddialı olacaklarını düşünüyorum ama bence Topuz Fener'e gidecek..(sadece kişisel hissiyatımdır,mantık kanıt fln aramayın:))

Fernando Gago
11.Mart.2007, 23:57
Gökhan'da çıkan problemler ortada Kayseri kendi kaybediyor bence

Onurap
12.Mart.2007, 00:01
Ya bunlarda çok abarttılar sanki bulunmaz hint kumaşı g.ünalı tutabiliyonuz mu bakalım 2009 da?Zaten şu sıralar kafası karışık olduğu için kötü oynuyor..Eğer seneyede t.kafkas varsa takımın başında yine 4. olur kayseri..

Emurafu
12.Mart.2007, 00:12
Hurma bırakmasın:)İsteyen yokki..Fanatikde cıkan haberde kolpa:D...Topuz ve Gökhan Galatasaray maçında oynadıgı gibi 3 maç daha oynasın bak zaman degerlerine..Yıldırım demiören dedigi fiyatı kim verirse yanılş yapar..Galatasaray içinde gecerli.

shadowrefree
12.Mart.2007, 00:46
şampiyon olmak istioyrlarsa deplasmanda da düzenli olarak kazanan bir takım haline gelmeleri gerekir ki mehmet topuz ve gökhan ünal ı bu sene kadroda tutamazlar bana kalırsa...

nerazzuri
12.Mart.2007, 04:04
eskisi gibi bi talep yok sanırım. eLLerinde patLadı. ;)

Redrum
12.Mart.2007, 04:14
Kayseri satmazsa oyuncuları kendi kaybeder.. Türk futbolundan da iki futbolcu silinip gider.. Misal Okan yılmaz..

deniz.91
12.Mart.2007, 04:19
Artık yeni stadımızla beraber bu yarışa ortak olmalıyız sivasspor bu imkanlarda şampiyonluk yarışında oluyorsa kayserisporun para sıkıntısı olmadı hiç müthiş bir belediye ve kayserili işadamları desteği var duyumlarıma göre yeni sezna çok iyi isimler kadroya katacakmışız inşallah bu hedefi gerçekleştiriz artık taraftarda stadı doldurmaya başladı yeni stadda daha çok olacağına inanıyorum

GeNç KaRTaL
12.Mart.2007, 05:32
M.Topuz'u Beşiktaş'ta görmek istiyorum.Takımımıza büyük katkısı olacaktır.Valla şimdiden gelecek senenin kadrosunda düşünüyorum kendisini.:icon_biggrin: Birde sol bek aldık mı tadından yenmez valla takımımız..

IcedEarth
12.Mart.2007, 05:47
Kayseri boş yere inat yapıyor. Bu gidişle ikisi de ellerinde patlayacak. Şimdiden geçmiş olsun diyorum iki futbolcuya da.....

shadowrefree
12.Mart.2007, 07:44
patlamaz patlamaz merak etmeyin...oyuncuları sezon sonunda istanbul takımları kapar...hem neden patlıyor ben onu anlamadım...adamların performanslarında değişen birşey olmadıki...bir kere fenerin mehmet topuza ihtiyacı var...semihde sezon sonu giderse eğer gökhan ünalıda alır...

Fıratcan Alçınkaya
12.Mart.2007, 15:14
zor ya 2futbolcu ile şampiyon olmaları...

El Barto
12.Mart.2007, 15:17
Galatasaray maçındaki Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'la bırak şampiyon olmayı kümeye oynarlar. :)

deniz.91
12.Mart.2007, 16:49
Galatasaray maçındaki Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'la bırak şampiyon olmayı kümeye oynarlar. :)
Abi o maç sayma o maçta gökhan ünal 5 gündür idaman çıkmıyodu ama ismi var diye son anda ilk 11e aldı işte topuzdaki endeni ise anlamadım ama arada bir olur 1 maç öyyle istanbula karşı şansımız tutmuyo bizim:)

Ayrıca seneye tabiki aynı takımla devam etmeyeceğiz dutumlarına göre yeni stada iyi tarnsferler yapılacakmış toledo gibi tecrübeli avrupa futbolunu bilen kişiler alınacakmış

Onurap
12.Mart.2007, 21:06
Kayserinin en büyük sorunu orta sahada bence ragıp ve kamberin yerine iyi iki adam alınabilir sol açıkta lazım..Sağbekte olabilir :)