PDA

View Full Version : Müthiş teklif!

YusufT
12.Mart.2007, 00:26
Trabzonspor'un, genç defans oyuncusu Giray Kaçar için Gençlerbirliği Oftaşspor'a 5 milyon YTL teklif ettiği öğrenildi. İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, gelecek sezonun kadrosunu kurmaya çalışan Trabzonspor, Gençlerbirliği Oftaşspor'un genç yıldızı Giray Kaçar için müthiş bir teklifte bulundu. Bordo-mavili ekibin, 22 yaşındaki savunma oyuncusu için 5 milyon YTL bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi. Gençlerbirliği Oftaşspor ile 3 şampiyonluk yaşayan Giray Kaçar, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından İsveç ile yapılan karşılaşma için milli takım aday kadrosuna çağrılmıştı. Süper Lig'de ilk sezonunu geçirmesine rağmen gösterdiği performansla birçok kulübün dikkatini çeken Giray'ın transferini, Ersun Yanal'ın özellikle istediği kaydedildi. Giray'ın da Ersun Yanal ile çalışmaya sıcak baktığı ve tarafların anlaşması durumunda Trabzonspor'da oynamak istediği öğrenildi.
Sezon başında Gençlerbirliği ile sözleşme imzalayan Ersun Yanal, o dönem Gençlerbirliği Oftaşspor forması giyen Gökhan Gönül ile birlikte Giray'ın Gençlerbirliği'ne alınmasını istemiş, İlhan Cavcav'ın buna karşı çıkması üzerine taraflar yollarını ayırmıştı.

11.03.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : İHA

Fietra 10
12.Mart.2007, 00:29
Sadri Şener gibi bir başkan 5Milyon YTL Giray ??

inanmıyorum..

iyi oyuncu ama o para kesinlikle fazla..

eXcitinG
12.Mart.2007, 00:30
Yani Trabzonsporun gökdenizden geLecek paraLarı nereye harcayacağı beLLi oldu. Ben o para Avrupadan 2 tane süper stoper aLırım yahu.

Emurafu
12.Mart.2007, 00:30
Hayrettin abi sıcak para'yı gördüler çar çur etmeye basladılar.Tekke'den gelen para'da böyle olmuşdu dikkat etmeleri lazım.Üstelik Türkiyeden oyuncu almak Ucuz fiyata çokzor..Cavcav Giray'ı kolay kolay vermez.

Ben yönetimin yerinde olsam,İlhan ve Giray'ı ayırmam ikisini birlikte alırım böylece defans ortası oturmuş olur..

ThersoN
12.Mart.2007, 00:32
İç transferde fiyatlar artıyor sanırım :)

Fietra 10
12.Mart.2007, 00:33
Yani Trabzonsporun gökdenizden geLecek paraLarı nereye harcayacağı beLLi oldu. Ben o para Avrupadan 2 tane süper stoper aLırım yahu.

Ersun Hocayla devam edilirse Gökdeniz'den gelen paranın yarısı Fernandao-Alex ikilisine gidecek bana göre...Bu transferler bonservis sorunu yüzünden çözülememişti..Ersun hoca bu ikilide ısrarcı..Bu habere ise pek inamıyorum Gökdeniz'den sonra orta atılmış işte..

GebzeLi1907
12.Mart.2007, 00:36
5 MiLyon vermez Trabzon Giray'a iyi stoper fakat o kadar etmez asLa..
Trabzon'un bu paraya Giray'ı aLacagını hiç sanmıyorum

shamur1
12.Mart.2007, 00:38
Eğer şu transfer gerçekleşsin Trabzonspor'u bırakırım . Bu kadar net ve açık söylüyorum. Ne yani enayimiyiz biz Gökdeniz'i 8.5 m euro ya sat . Giray'a 5 m euro ver. Hem Sadri Şener kendisiyle çelişir o zaman. Trabzonspor ne zaman genç bir oyuncuya bu kadar para vermiş ki . Giray gibileri Trabzon Amatör kümesinde sürüsüyle. Stepanov =3 m euro, Giray = 5 m euro . Yok daha neler :(

anilton
12.Mart.2007, 00:39
Giray çok iyi bir stoper,ama şu anda 5 milyon YTL etmez...

shadowrefree
12.Mart.2007, 00:55
yuh yaw 5 milyon kaç tane türk oyuncusu eder ki...inş yalan haberdir...

Cyzio
12.Mart.2007, 00:57
Türk medyası işte haber tamda Gökdeniz'in transferi daha sıcakken çıkıyor.Bu kadar tesadüf fazla..

YusufT
12.Mart.2007, 00:57
8,7M euro geldigini düsünürsek, 5M ytl yaklasik 2,7M euro. 4M euro'ya Ilhan-Giray ikilisini alirlarsa, 4,7M euro daha kaliyor.

Bunlada artik kaliteli birisi getirilir.

shamur1
12.Mart.2007, 01:06
Giray'dan önce Trabzonspor'un 5-6 yabancıya ihtiyacı vardır. Şu an tek yabancı olarak Yattara'nın oynadığı düşünülürse, gelecek vaadeden Gürcü,Ukraynalı,Rus oyuncular yani Trabzon'a yakın ülkelerden alınacak genç ve başarılı olabilecek oyuncular alınmalıdır ki zaten Sadri Şener'de öyle demişti. Umarım saçma sapan Brezilya seferleri olmaz.

Bordo61Mavi
12.Mart.2007, 07:22
Boyle bi para verilmez,

M.KECELI
Adnan Gungor
Erdinc

i verirler takas olarak bu oyuncuyu alirlar. Trabzonspor bu ligdeki oyuncuya para vermiceni dusunuyorum, takas yoluyla alirlar.

Fıratcan Alçınkaya
12.Mart.2007, 14:36
yorum yok bu konuya...:)

El Barto
12.Mart.2007, 15:18
Eee yuh neredeyse artık Gökdeniz'i sattıgın paraya bu oyuncuyumu alacaksın? Trabzon akıllı davranmalı transfer konusunda.

dnz498
12.Mart.2007, 21:36
telafuz edilen rakam bir türk stoper için fazla ve bildiğim kadarıyla TS'nin o denli sağlam bir ekonomik durumu mevcut değil
sonuç olarak büyük ihtimalle haber ya yanlış ya da haberin bir yeri yanlış (rakam) olmalı

bySilver
12.Mart.2007, 21:45
Para yı carcur edecekLer gene ayıptır yazıktır paraya.