PDA

View Full Version : Trabzonspor TV 'de Geliyor !!

Fietra 10
12.Mart.2007, 07:32
Ayar ''ayar'' Yapıyor..

Bordo-Mavili ekibin başkan yardımcısı Show TV Genel Müdürü Saner Ayar iki önemli çalışmanın peşinde.Trabzonspor TV nin kuruluşu için araştırmalarını sürdüren Ayar aynı zamanda basketbol takımının da devler liginde mücadele etmesi için sponsor arayışlarını sürdürüyor.

Ayar öncelikle Trabzonspor TV nin kurulması için gerekli olan çalışmalar başladı. TV Frekans alınması için müracaatlarını yapan Ayar diğer teknik alt yapı içinde çalışmaların sürdürüyor.

Haber bu şekilde ayrıca Saner Ayar geçenlerde katıldıgı bir tv programında şunları belirtti;

Mayıs ayının sonuna dogru islemler tamamlanacak büyük ihtimal, Yeni sezona aksilik olmazsa Trabzonspor Tv`ile girecegiz... Belki daha önce de acilabilir.. Rakip kanallardan cok daha kaliteli olacak,digiturk ile de gorusulecek.. Show Tv nin Rezerve edilmiş bir kanalı mevcut durumda imiş.. Merkez stüdyo Trabzonda olacak,bir kucuk studyo da Istanbulda.... naklen yayin araclari da bakıldı (Bunları Saner Ayar`ın kendisi soyledi, Tv de.)

shadowrefree
12.Mart.2007, 07:55
haydi bakalım zaping için bir kanal daha...uydudaki kanal sayısı artıyor...:D

camiaya hayırlı olsun ve son senelerin trendini geç farketmelerinide kınıyorum...:D

feneride bu işde ön ayak olduğu için kutluyorum...:D

Fietra 10
12.Mart.2007, 07:59
haydi bakalım zaping için bir kanal daha...uydudaki kanal sayısı artıyor...:D

camiaya hayırlı olsun ve son senelerin trendini geç farketmelerinide kınıyorum...:D

feneride bu işde ön ayak olduğu için kutluyorum...:D

Özellikle Fenerbahçe bu işi bence en iyi yapan klüp..ayrıca ilk Bjk tv kurulmadı mı:) ön ayak onlar oldu yani:)

Bordo61Mavi
12.Mart.2007, 08:00
Sonunda bizimde kanalimiz oluyo :D

El Barto
12.Mart.2007, 15:39
Bu kanal fikrine karşıyım ben yahu. Hiç objektiflik olmuyor bu kanalları seyreden adamların psikolojileri bozuluyor. Sanki Türkiye'deki herşey takımlarına karşı her maçı bir alavere dalavere ile kaybetmişler gibi yansıtıyorlar.

Takım yönetimleri için kaynak açısından önemli bir kapı ancak biraz çeki düzen verilip öyle yayın yapmalı bu kanallar bence. Trabzon camiasına hayırlı ugurlu olsun yeni kanal.

yunusgs
12.Mart.2007, 21:06
Trabzonspor camiasına hayırlı olsun artık 4 büyüklerin hepsinin kanalı var.

bySilver
12.Mart.2007, 21:42
HayıRLı oLsun bakaLım.

mert_fox
12.Mart.2007, 22:11
Hayırlı olsun.

shamur1
12.Mart.2007, 22:32
Haha TsTv'dekiler de bizi görecekmi bari :) Neyse heleşükür bir tane işe yarayan yöneticimiz çıktı ..

Fernando Gago
12.Mart.2007, 23:26
Bu Tv açma modası geçti ama trabzon geçte olsa ayak uydurmuş Hayırlısı Olsun ...

GReeN BeReT
12.Mart.2007, 23:34
Hayırlı olsun yeni bir kaynak oluşmuş oldui

nerazzuri
13.Mart.2007, 00:51
Gökdenizden geLicek parayı bekLiyorLarmış demekki :)

ThersoN
13.Mart.2007, 01:17
konu başlıgı güzel olmuş Ayar ''ayar yapıyor'' :D
hayırlısı olsun...

Fietra 10
13.Mart.2007, 07:04
Gökdenizden geLicek parayı bekLiyorLarmış demekki :)

yok aslında..gelişmeler yeni yönetim geldiği gibi ortaya çıktı yeni koyabildim..

nekop
14.Mart.2007, 02:48
Gereksiz bence ne bilim bi GS,FB,BJK Tv gibi olacaksa bence hiç olamasada fark etmez.Ama bir yandanda altyapı maçlarını izleyip analiz edebilmek açısından oldukça faydalı olacak.Neyse hayırlısı...

GeNç KaRTaL
15.Mart.2007, 02:06
Hayırlı olsun öncelikle..

Bu proje bence bu yönetimin güzel işler peşinde olduğunun göstergesidir..

Umarım bizim Tv'miz gibi olmaz.Ts taraftarlarına bir şeyler katacak bir Tv olur.Bir kez daha hayırlı olsun..

10_Osmanozc
16.Mart.2007, 10:59
Saner Ayar'a bu konuda güvenebiliriz.Geç oldu ama güç olmayacak inşallah.;)

dnz498
17.Mart.2007, 17:03
bence çok gereksiz 3 büyüklerin kanalları ne kadar izleniyorki Ts'nin ki izlensin yazık atıl bir yatırım daha büyük olasılıkla bu kanalı izleyen olursa onlar da Karadenizliler olur zaten karadenizinde bir çok yerel TV kanalı var o bir çok kanalında yayınlarının bir çoğu Ts üzerine olduğuna göre gerek yok böyle bir yatırıma çünkü altenetifleri çok sayıda mevcut Ama isim şekil açısından güzel bu tür şeyler

10_Osmanozc
18.Mart.2007, 06:31
bence çok gereksiz 3 büyüklerin kanalları ne kadar izleniyorki Ts'nin ki izlensin yazık atıl bir yatırım daha büyük olasılıkla bu kanalı izleyen olursa onlar da Karadenizliler olur zaten karadenizinde bir çok yerel TV kanalı var o bir çok kanalında yayınlarının bir çoğu Ts üzerine olduğuna göre gerek yok böyle bir yatırıma çünkü altenetifleri çok sayıda mevcut Ama isim şekil açısından güzel bu tür şeyler
KTÜ'desin ama hala Trabzon ve Trabzonspor hakkında gerekli bilgiyi edinememişsin.Karşıdan bakmaya devam et.