View Full Version : Levent Eriş Manisaspor'da!
yunusgs
12.Mart.2007, 22:34
http://img524.imageshack.us/img524/2079/adszia0.png (http://imageshack.us)
Vestel Manisaspor, Yılmaz Vural'ın istifası ile boşalan teknik direktörlük görevi için eski hocası Levent Eriş'le anlaşmaya vardı.
12.3.2008
Adana Demirspor teknik direktörlüğü görevini yürüten Levent Eriş, bu görevinden istifa ederek Vestel Manisaspor teknik direktörlüğü için anlaşmaya vardı.
KAYNAK:FANATİK
deniz.91
12.Mart.2007, 23:06
Hayırlı olsun manisanın ligde kalamsını isterim
Fıratcan Alçınkaya
12.Mart.2007, 23:14
34 . haftada gönderirler...
El Comandante
12.Mart.2007, 23:17
Ben bu zihniyeti anlayamiyorum Anadolu takimlarinda.Adamlar her 6 haftada bir teknik direktör yolluyorlar,ha bir de yolladiklari teknik direktörleri ileriki zamanlarda yine takimin basina geciriyorlar.Yani cok amatörce,aptalca kararlar veriyorlar.
Levent Erisin yaptigini etik bulmadim,bir takimi yönetirken Vestel´in basina gecmek icin o takimdan ayrilmasi hos degil.
ThersoN
13.Mart.2007, 01:20
Ne kadar devam eder bilmiyorum açıkçası ama pek uzun sürmez, toparlanamazsa bir zamanlar lider giden manisa bu sene düşer
TürkuAz
13.Mart.2007, 01:23
Maksimum 5 hafta sürer. Ondan sonra ver elini Güvenç Kurtar, Sadi Tekelioğlu, Mesut Bakkal vesaire..
Universal
13.Mart.2007, 04:24
Adana Demirspor'u bu sezon hayret ile izlerken bu teknik adamın eserini izliyordum. Daha öncede çok fazla takımda görev alan Levent Eriş'in Manisa'yı ligde tutup tutamayıcağını merak ediyorum. Tek kötü yanı ligde ki ilk maçı Sivasspor ile olması. Bir kaç hafta alışma süresi olduğu için Manisa'nın ligde kalması zorlaşacak gibi. Umarım ligden düşseler bile, geçen yıl Bülent Korkmaz'ın taktir edildiği K.Erciyes gibi bir takım yaratır.
El Barto
13.Mart.2007, 04:30
teknik direktörlük görevi için eski hocası Levent Eriş'le anlaşmaya vardı.
Bende bunu anlamıyorum ortada dolanan 2-3 isim var biri kovuyor biri alıyor sonra onun kovdugunu o alıyor sonra yine kovuyor yine kovuluyor böyle sürüp giden garip anlamsız bir durum işte...
Onurap
13.Mart.2007, 05:41
Ondan sonra lorant ve susic gibi adamlar parası bittikçe türkiyeye geliyor :) Bare ortak bir sözleşme yapsın tüm kulüpler takas etsinler.Hele ilhan cavcav stumpu 2 haftada kovdu dünyada yok böyle bi olay e.yanalı geldiği gün :) Kova kova liste yine m.bakala döndü..
Bordo61Mavi
13.Mart.2007, 05:56
Bak iste buyuk kucuk takim ayrimi burdan da yapilir.
Mesela Hikmet Karaman, 1 takimi en az 3 defa calistirmistir. Bu zihniyet nereye kadar.
shadowrefree
13.Mart.2007, 07:14
para cahil insanların elinde oldukça bu zihniyet sonsuza kadar devam eder...