Log in

View Full Version : Gazprom'dan 100 milyon dolar

uAsamet91
12.Mart.2007, 23:27
Gazprom'dan 100 milyon dolar
Özhan Canaydın, Rus doğalgaz devi Gazprom’un, Seyrantepe’de inşaa edilen 52 bin kişilik stada ismini vermek istediğini bildirdi. Canaydın, Alman Schalke ile geçen yıl çok geniş kapsamlı sponsorluk anlaşması imzalayan Gazprom’un, stada ismini vermek için kendilerine 100 milyon dolar teklif ettiğini kaydetti.
12.03.2008

Kaynak : Milliyet

TürkuAz
12.Mart.2007, 23:33
Kaçırmasınlar, nakit para ya o bakımdan..

Redrum
13.Mart.2007, 00:22
borçlar ödenir, üstüne stada katkı yapılır.. Bence çoook çok karlı iş olur. İnşallah doğru haberdir.

IcedEarth
13.Mart.2007, 01:11
Gazprom Ali Sami Yen Stadı mı olacak yani :zuhaha İlginç br isim oluyor :zuhaha
Şaka bir yana, eğer ciddi bir haberse bence kabul edilmeli. Sadece stada ismini vererek 100 milyon doları indiregandi yaparız :zuhaha Bir de, bu anlaşma kaç yıllık olacak acaba?

ThersoN
13.Mart.2007, 01:18
umarım anlaşırlar
fakat firmanın ismi ilginç :D

TürkuAz
13.Mart.2007, 01:21
Gazprom [ Gasprom ] Rusya'nın en büyük, dünyanın ise en büyük doğal gaz şirketi. Schalke'nin forma sponsoru da bu firma zaten. Onların da ekonomi si bu nedenle tavan yapmış durumda..(:

Emurafu
13.Mart.2007, 01:23
Canaydın tek'e tek programında şöyle konuşdu..

Fatih Altaylı:Stadyumun isim haklarını satmayı düsünüyormusunuz??
Canaydın:İyi teklif gelirse neden olmasın..Bunun avrupada piyasa degeri 10 senelik için 100 milyon dolardır dedi.Schalkenin sponsoru olan Gazpron dan böyle bir teklifle gelebilir dedi..Çünkü Schalke bizi onlara önermiş..Suanda 1.sırada biz varız..
Fatih Altaylı:Gazpron Türkiyede şirketi yokki.
Canaydın:Bunlar international yapıyor...

Yeni yapılacak stadımızın bulunduğu kompleksin adı yine Ali Sami Yen olacak, ama kompleks içinde bulunan stadımızın adı farklı olacak.Yani Ali Sami Yen ismine birşey olduğu yok,Canaydın ilerde salon'da yapılacak dedi:)

deniz.91
13.Mart.2007, 01:27
Mükemmel ara valla bana 10000 ytl versinler ben kendi ismimi gazprom diye değiştireyim:zuhaha

MeMo
13.Mart.2007, 01:53
Mükemmel ara valla bana 10000 ytl versinler ben kendi ismimi gazprom diye değiştireyim:zuhaha

Muhahaha :D

Galatasaray için iyi bir öneri.Kaçırmamaları lazım.

Redrum
13.Mart.2007, 01:54

abi süpersin koptum:D:D

Ama hakkaten öyle bir isimden bile para kazanıyorsun Ali Sami Yen olması sana birşey kazandırmayacak ama tabelada gazprom yazması 100milyon dolar. Of ne para be.

BeeTLeJuiCe
13.Mart.2007, 01:58
Gazprom Ali Sami Yen Stadı gibi birşeyde yapılabilir.

Futbolda bu tür isim hakları iyi para ediyor. Galatasaray'ın da modaya uyarak bu teklifi kaçırmaması lazım. İyi bir ek kaynak.

TR.CaPTaiN
13.Mart.2007, 02:01
100 milyon $ iyi para tabi bu haber Vodafone haberi gibi değilse.

PesimiSTyLa
13.Mart.2007, 02:02
Daha resmi bir acıklama yok öneri yapılmış mı bilinmiyor. Olursa süper olur. Hatta şöyle yapalım Forma daki avea reklamı sene sonu bitiyor sanırım. Onu da satalım 200 milyon olsun hacı :n: Hatta bi tribün adını da verelim 300 e anlasalım :p

Fıratcan Alçınkaya
13.Mart.2007, 02:07
bu tarz haberler zaman zaman hep çıkıyıor ama sonu gelmiyor hatırladım kadarı ile umarım hayırlısı olur GS için...

Fernando Gago
13.Mart.2007, 02:11
Bu tür konularda medyanın bilgi alma olasılığı çok düşük en azından öle olmalı haber duyumdan ibaret bence

Emurafu
13.Mart.2007, 02:34
Canaydın tek'e tek programında şöyle konuşdu..

Fatih Altaylı:Stadyumun isim haklarını satmayı düsünüyormusunuz??
Canaydın:İyi teklif gelirse neden olmasın..Bunun avrupada piyasa degeri 10 senelik için 100 milyon dolardır dedi.Schalkenin sponsoru olan Gazpron dan böyle bir teklifle gelebilir dedi..Çünkü Schalke bizi onlara önermiş..Suanda 1.sırada biz varız..
Fatih Altaylı:Gazpron Türkiyede şirketi yokki.
Canaydın:Bunlar international yapıyor...

Yeni yapılacak stadımızın bulunduğu kompleksin adı yine Ali Sami Yen olacak, ama kompleks içinde bulunan stadımızın adı farklı olacak.Yani Ali Sami Yen ismine birşey olduğu yok,Canaydın ilerde salon'da yapılacak dedi:)Haber yalan zaten:)..Canaydın Teklif gelebilir dedi..Milliyet teklif geldi diyor..Herzamanki medya.