PDA

View Full Version : Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Kura Çekimi

Varonil
13.Mart.2007, 02:45
http://www.resim-yukle.com/img01/18/8557433931_B_logo006.jpg (http://www.resim-yukle.com)

Arkadaşlar bu cuma Fenerbahçe'mizin çeyrek finaldeki rakibi belli oluyor.Kura çekimine kadar muhtemel rakiplerimizi burada konuşup,tartışıp,analiz edelim.

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finaldeki rakibi 14 Mart Cuma günü 14.00'da İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek kura çekimi ile belli olacak.Fenerbahçe M.United, Liverpool, Roma, Schalke, Chelsea, Barcelona, Arsenal takımlarından biriyle eşleşecek. Çeyrek final ilk maçları 1-2 Nisan'da, rövanşlar ise 8-9 Nisan'da oynanacak.

Açıkcası benim gönlümden Schalke 04 geçiyor.Schalke olmassa Chelsea de olabilir:)

Aşk-ı Şehir
13.Mart.2007, 02:56
Schalke, Schalke herkes Schalke diyor. Ben şahsen Schalke'yi istemiyorum. Çünkü Fenerbahçe'li futbolcuların Schalke'yi hafife almasından korkuyorum.Ayrıca Schalke çıkışta olan bir takım. Kalecileri Neuer çok iyi. Bence Barça gelsin. Son haftalarda çok kötüler + Messi'de yok. Barça makuldür.:)

Fernando Gago
13.Mart.2007, 02:59
Buraya kadar geldikten sonra rakip seçmek ayıptır artık :) Umarım takımımız için en hayırlısı olur

BeeTLeJuiCe
13.Mart.2007, 03:05
İngiliz ekibi gelmesinde kim gelirse gelsin :)
Schalke en makul rakip olarak duruyor ama ben Roma'nın gelmesini istiyorum.

DisCo
13.Mart.2007, 03:06
Kendi sahalarımızda büyüktü, küçüktü ayırt etmiyoruz. Önemli olan deplasmanda oynanacak maçtır. Deplasmanda en az etkileneceği takımların gelmesi avantajımıza olacaktır.

Fıratcan Alçınkaya
13.Mart.2007, 03:07
Schalke herkesin gönlünden gecen takım... AS Roma & Messi'siz dağılmış Barcelona diğer adaylar bence... İngiliz takımlar gelmesin hepsi çok ters...

El Comandante
13.Mart.2007, 03:09
4 ingiliz takimindan birisi gelecek bence.En büyük olasilik cünkü.

nerazzuri
13.Mart.2007, 03:11
İçimden Liverpool geçiyor. Ama Roma'yı isterim açıkcası.

MeMo
13.Mart.2007, 03:12
Bu sefer tur çok zor(Schalke veya Roma gelmezse) fakat buraya gelmekde yeter bizler için.Devamınada hayır demeyiz :D

shadowrefree
13.Mart.2007, 07:49
zor diye birşey yok...kendilerine güvendiklerinden sonra yenemeyecekleri takım yok...kim gelirse gelsin bu vakitten sonra fark etmez...

PesimiSTyLa
13.Mart.2007, 08:16
İngiliz takımlarının coklugu ingiliz gelme ihtimalini yükseltiyor ama sanki barca gelecek gibi bir his var içimde.

BeaT
13.Mart.2007, 08:21
Schalke veya Roma gelsin ama bana chelsea gelecek gibi geliyor bekleyip görelim.

DisCo
13.Mart.2007, 08:47
Tabi arkadaşlar diğer takımlarda Feneri istiyor. Az kaldı çok heyecanlı olacak.

shadowrefree
13.Mart.2007, 10:38
Aman Fener çıkmasın

Alman takımının Fenerbahçe'ye oranla daha iyi bir eşleşme olacağını belirten İtalyan futbolcu, "Türk takımının çok ateşli bir taraftarı var. Bize ters gelecek bir ekip. Bu nedenle onları istemiyorum" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile birlikte çeyrek finale kalma başarısını gösteren Roma'nın tecrübeli kaptanı Totti'den ilginç açıklama. Corriere Dello Sport Gazetesine konuşan ünlü İtalyan futbolcu, Fenerbahçe'den çekindiğini net bir şekilde söyledi. Totti yaptığı açıklamada, "Zico'nun Fenerbahçesini istemiyorum. Bunun yerine Almanya'dan Schalke 04 ile eşleşmeyi tercih ederim. Bu bizim için çok daha iyi bir eşleşme olur" ifadesini kullandı.

Kaptan Totti çok haklı
Roma'nın tecrübeli kaptanı yaptığı açıklamanın diğer bölümünde ise, "İstanbul ve özellikle Türk taraftarların gücünü çok iyi biliyorum. Bunun için turu geçmemiz için en ideal takım Schalke" dedi. Bu arada gazete Totti'nin bu düşüncesine destek vererek, "Kendisine nasıl hak vermeyelim? Fenerbahçe çıkarsa işleri çok zor. Ama Schalke onlar için kolay lokma" yorumunu yaptı.

Kaynak: Takvim Gazetesi

demekki her takım istemiyormuş...

DisCo
13.Mart.2007, 20:42
Demek istediğim şuydu. Biz İngilizler gelmesin en iyisi Schalke'dir derken Avrupa takımlarıda bizim için iyi kura Schalke ve Fenerbahçe'dir diye düşünüyorlardır. Totti Schalke'yi istemiş olabilir. Çünkü Fenerbahçe'den iyi takım değil. Schalke taze bitti yerine kim olsun deseler Man Utd. demeyeceği kesindir. Bilmem anlatabildim mi? Tabi bizim Schalke'yi istediğimizde kesin yeneceğiz diye birşey olmadığı gibi Fenerbahçe'yi kolay kura diye isteyenlerde rahat geçemeyecektir.

Sonuç olarak burada rahatsız olunacak birşey yok diye düşünüyorum.

TürkuAz
13.Mart.2007, 20:45
Fenerbahçe'nin şansı burada da devam ederse Schalke ya da Roma ikilisinden birisi gelir diye düşünüyorum. Ancak Fener'in Schalke'yi küçümsemesi ihtimalinde olacakları Sevilla'ya sorsanız gayet iyi anlatırlar sanıyorum..

Ayrıca zor rakip yok diyenleri anlamıyorum. Fenerbahçe burada ki takımların hiçbirisiyle denk değil ki ? Daha iyileri ve kötüleri de var Fener'e göre. Bu nedenle herhangi bir ralkibi hafife almak veya çok büyütmek yanlış olur..

Ben Liverpool gelecek diye hissediyorum.

a.arıcı-11
13.Mart.2007, 22:25
bence roma gelsin yani kadıköyde yenersek zaten italyan takımlarının hiç biri daha kendi ligindeki sonunculara fark atamıyolar yani bir galibiyetle romayı eleyebiliriz ama schalke kurası süper olur ingilizlerde inşallah birbirleriyle eşleşip birbirlerinin başını yerler:)

Fıratcan Alçınkaya
13.Mart.2007, 22:36
Fenerbahçe'nin şansı burada da devam ederse Schalke ya da Roma ikilisinden birisi gelir diye düşünüyorum. Ancak Fener'in Schalke'yi küçümsemesi ihtimalinde olacakları Sevilla'ya sorsanız gayet iyi anlatırlar sanıyorum..

Ayrıca zor rakip yok diyenleri anlamıyorum. Fenerbahçe burada ki takımların hiçbirisiyle denk değil ki ? Daha iyileri ve kötüleri de var Fener'e göre. Bu nedenle herhangi bir ralkibi hafife almak veya çok büyütmek yanlış olur..

Ben Liverpool gelecek diye hissediyorum.

Yahu Tarık Şampiyonlar Liginde adamların ne zaman şans yanında oldu ?? Her maç saçmalıklar FB lehineydi...Şanstan kastın Avrupa'nın son 2sezondaki en iyi takımı Sevilla kurrası ise bence o kadar da şanslı bir kurra değildi...

yunusgs
13.Mart.2007, 22:51
http://img182.imageshack.us/img182/3097/adszyu8.png (http://imageshack.us)

Sevilla'yı eleyerek tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan Fenerbahçe'nin rakibi yarın belli oluyor...
13.3.2008

Fenerbahçe’nin Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi yarın belli olacak. İspanya’nın Sevilla takımını eleyerek, tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkma başarısını gösteren Fenerbahçe için yarın önemli bir gün yaşanacak. Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek ve yarı final maçlarının kuraları İsviçre’nin Nyon kentinde çekilecek.

UEFA’nın Nyon’daki merkezinde, TSİ 14.00’de başlayacak kura çekiminde önce çeyrek final eşleşmeleri belirlenecek, ardından da çeyrek finalde turu geçecek takımların yarı finaldeki muhtemel rakipleri belli olacak. Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde 2. tur maçlarının ardından Fenerbahçe ile birlikte İngiltere’nin Arsenal, Chelsea, Liverpool ve Manchester United, İspanya’nın Barcelona, İtalya’nın Roma ve Almanya’nın Schalke 04 takımları çeyrek finale yükselmişti. Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalin ilk maçları 1 ve 2 Nisan’da, rövanşları ise 8 ve 9 Nisan’da oynanacak. Kupada yarı finalde ilk maçlar 22-23 Nisan’da, rövanşları ise 29-30 Nisan’da yapılacak. Final maçı ise 21 Mayıs’ta Rusya’nın başkenti Moskova’daki Luzhniki Stadı’nda oynanacak. Öte yandan Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek ve yarı final maçlarının kura çekiminin ardından, yarın aynı yerde TSİ 15.00’de, UEFA Kupası çeyrek ve yarı final maçlarının kura çekimi de gerçekleştirilecek.

KAYNAK:FANATİK

Fernando Gago
13.Mart.2007, 22:52
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=57393

goosfraba
13.Mart.2007, 22:56
Arama yapmadan konu açmayınız. Birleştirildi, buradan devam.

Universal
14.Mart.2007, 05:20
Barcelona gelsin. Büyük oynayalım. Yenilirsek Barça'ya elenmiş olacaz. Elendiğimiz tur Çeyrek Final olacak. Kaybımız yok. Elersekte büyük eleyeceğiz. Sükse yapacağız. Fenerbahçe büyük takımlara karşı daha iyi konsantre oluyor. O yüzden Barcelona.

GeNç KaRTaL
14.Mart.2007, 05:47
Schalke gelecek diye içime doğuyor.İçlerinden en makuluda Schalke bence.Küçümseme falan olmaz merak etmeyin..

Jesus_FB
14.Mart.2007, 06:01
2 gecedir rüyamda Chelsea'yı görüyorum bakalım ne olacak

anilton
14.Mart.2007, 06:05
Çoğu arkadaş Roma'yı istiyor.Roma çok zor gol yiyor.F.Bahçe'nin Sevilla'yı elemsindeki en büyük etken Sevilla defansının kötü performansından çok fazla bulduğu pozisyonlar ve goller.Mexes ve Juan çok uyumlular ve şu an çok formdalar.Robinho,Raul,Baptista'ya adım attırmadılar.De Rossi'nin önliberodaki müthiş performansıda cabası.Bu yüzden Roma gelmesin bence.En mantıklı tercih Schalke'dir heralde.İnşallah o gelir.Ama içimden Roma ve Liverpool geçiyor...

KaF KeF
14.Mart.2007, 06:48
İçimden bir ses Barcelona diyor...Bizim için en Hayırlısı OLsuN..:)

JunkChorn
14.Mart.2007, 07:02
Roma gelecek diye hissediyorum bende ama bi kaçmızın dışında pek ingiliz takımı düşünen yok hadi hayırlısı:)

TR.CaPTaiN
14.Mart.2007, 07:18
Özellikle Liverpool ve Manchester yaş tahta.

RaSenGan
14.Mart.2007, 20:36
Barcelona geçiyor içimden.Maçı hangi kanal veriyor bilgisi olan var mı ?

goosfraba
14.Mart.2007, 20:38
Kurrayı demek istedin sanırım Aygün, saat 13.40'ta Star Tv'de.

GebzeLi1907
14.Mart.2007, 20:39
Kim geLirse geLsin dişimizi geçireceğiz eLensek biLe..

goosfraba
14.Mart.2007, 20:42
Kim geLirse geLsin dişimizi geçireceğiz eLensek biLe..

Aynen, zaten Fenerbahçe'nin bugünlere geleceği geçen sene Newcastle maçından belliydi. Bu saatten sonra da kim gelirse gelsin farketmeyecek ya elenecek ya eleyecek fakat buralara gelmek Türk kulüpleri açısından büyük bir başarı diyip teselli edeceğiz kendimizi :) Az bir zaman kaldı kuranın başlamasına.

shadowrefree
14.Mart.2007, 20:54
Çoğu arkadaş Roma'yı istiyor.Roma çok zor gol yiyor.F.Bahçe'nin Sevilla'yı elemsindeki en büyük etken Sevilla defansının kötü performansından çok fazla bulduğu pozisyonlar ve goller.Mexes ve Juan çok uyumlular ve şu an çok formdalar.Robinho,Raul,Baptista'ya adım attırmadılar.De Rossi'nin önliberodaki müthiş performansıda cabası.Bu yüzden Roma gelmesin bence.En mantıklı tercih Schalke'dir heralde.İnşallah o gelir.Ama içimden Roma ve Liverpool geçiyor...

roma oynadığı 8 şampiyonlar ligi maçının 7 sinde gol yemiş...nasıl çok zor gol yiyor anlamadım?...

yunusgs
14.Mart.2007, 21:02
Son 10 dakika artık.

a.arıcı-11
14.Mart.2007, 21:05
en iyisi uefa kupası olan gelsin sonuçta bu yıl yendiğimiz bütün takımların vardı bu kupadan:D
ingiliz gelmesinde gerisi boş ama illa ingiliz gelicekse chelsea gelsin derim ben hadi hayırlısı

DisCo
14.Mart.2007, 21:11
Çok az kaldı. Artık hayırlısı ne ise o gelsin demekten başka birşeyimiz kalmadı. İyi bir kura olur umarım.

yunusgs
14.Mart.2007, 21:12
Evet umarım en kolayı ya da en yenilebilecek takım gelir.Bence Chelsea gelecek.

Fıratcan Alçınkaya
14.Mart.2007, 21:17
Chelsea,Man Unt,Arsenal gelmesinde diğer takımlara karşı şansı daha fazla...

yunusgs
14.Mart.2007, 21:20
Fıratcan abi Liverpool da çok güçlü bir takım.

shadowrefree
14.Mart.2007, 21:22
yaw dahala gelemedi mi şu rakip?

merakle bekliyorum...

yunusgs
14.Mart.2007, 21:23
Arsenal - Liverpool

fenerbahce_1907
14.Mart.2007, 21:23
Arsenal ve Liverpool gitti.

yunusgs
14.Mart.2007, 21:24
Roma - Man Utd

fenerbahce_1907
14.Mart.2007, 21:24
ManU da gitti be oley
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Schalke-Barcelona

yunusgs
14.Mart.2007, 21:25
Schalke - Barcelona

Chelsea - Fenerbahçe

shadowrefree
14.Mart.2007, 21:26
anam şanslıyız bana kalırsa...

fenerbahce_1907
14.Mart.2007, 21:28
Güzel bir kura oldu yine.Eleyemiyceğimiz bir takım değil.

Fıratcan Alçınkaya
14.Mart.2007, 21:30
çok kötü kura çekti Fenerbahçe.. Neyse Başarılar...

GebzeLi1907
14.Mart.2007, 21:30
CheLsea'yi eLeriz.ArsenaL-Liverpool'dan kim geLir acaba..?

shadowrefree
14.Mart.2007, 21:31
bana kalırsa çok da kötü değil...eleyemiyeceğimiz bir rakip değil chelsea...

RaSenGan
14.Mart.2007, 21:31
Chelsea çok iyi bir takım.Bu sezon istikrarsız olsalarda Drogba,Anelka,Shevchenko,Lampard gibi isimleri var.Fenerbahçe'nin turu geçme şansı çok çok az.

a.arıcı-11
14.Mart.2007, 21:32
en iyisi uefa kupası olan gelsin sonuçta bu yıl yendiğimiz bütün takımların vardı bu kupadan:D
ingiliz gelmesinde gerisi boş ama illa ingiliz gelicekse chelsea gelsin derim ben hadi hayırlısı
neyse fena deil ama genede chelsea yani hadi fenerbahcem

goosfraba
14.Mart.2007, 21:36
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=57514