PDA

View Full Version : 'Geçen yıla göre daha güçlüyüz'

shadowrefree
13.Mart.2007, 10:06
Lewis Hamilton, McLaren takımının bu hafta sonu Avustralya'da başarılı olma şansının geçen seneye kıyasla daha yüksek olduğunu söyledi.

"Kış boyunca çok yoğun bir çalışma evresi geçirdik" diyen Hamiton, "Aracı mümkün olabilecek en iyi şekilde hazırladık. Aracın geliştirilmiş haline, bana, Heikki (Kovalainen), Pedro (de la Rosa) ve Gary (Paffett)'a bakanlar, aslında çok özel ve takdir edilmesi gereken bir emeği göreceklerdir. Yarış yaklaşırken ben de yoğun pozitif duygulara sahibim" şeklinde konuştu. Hamilton, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçen yıla bakacak olursak, o zamanlar hiç endişeli ve tedirgin değildim herkes benim başarısız olacağımı bekliyordu. Yarışa 4. sırada başladım ve sonuçta nerelerde olduğum herkesin malûmu. En kısa zaman dilimi içinde en hızlı kararı vermek gerekiyor. Ani karar verebilmek, içinde bulunduğunuz müşkül durumdan sizi kurtarmak için çok önemlidir."

Hamilton'ın takım arkadaşı Heikki Kovalainen de, geçen Melbourne'de yaşadığı hayal kırıklığını bu sene tekrar etmemeyi hedeflediğini belirtti. Kovalainen, "Vodafone McLaren Mercedes takımı olarak çok iyi motive olduk. F1'de zirveyi hedefledik ve istediğimiz sonuçları elde etmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Benim de şahsî olarak performansımı artırmam gerekiyor. Geçen sene yaşadıklarımı tekrar yaşamamak en büyük önceliğimiz" şeklinde konuştu.

TurkiyeF1.Com