Log in

View Full Version : "Final oynarsak kimse şaşırmasın"

Fıratcan Alçınkaya
13.Mart.2007, 16:07
"Final oynarsak kimse şaşırmasın"

İsviçre ile Avusturya’nın ortaklaşa düzenleyeceği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele edecek ülkelerin futbol federasyonu başkanları ve milli takım teknik direktörleri Avusturya’nın başkenti Viyana’da bir araya geldi.

Genel sekreter Metin Kazancıoğlu’nun da katıldığı toplantıda, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, şampiyonaya katılacak ülkelerin başkanları ile sohbet etti.

Federasyon başkanları, Euro 2008 için fair play sözleşmesi imzaladılar.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Euro 2008’deki şansımızı değerlendirirken, "Final oynarsak kimse şaşırmasın" dedi. Finallerde mücadele edecek takımların teknik direktörleriyle bir araya gelip fotoğraf çektiren Terim, "Genç ve tecrübeli oyuncuların bir arada olduğu bir ekiple yola çıktık. Finallerde, Avrupa’da mücadele eden genç yeteneklerimizden yararlanmayı düşünüyorum. Milli Takımımız, bu şampiyonadan başarılı olacak futbolu oynayacaktır" dedi.

Fernando Gago
13.Mart.2007, 16:16
Ben gruptan çıkacağımız konusunda bile şüpheliyim

deniz.91
13.Mart.2007, 20:28
Milli takımımız gerçekten kaliteli bir kadroya sahip Fatih Terim formayı gerçekten hakeden kişilere verirse neden olamsın

TürkuAz
13.Mart.2007, 20:34
Grubumuz çok ta zor değil ancak şampiyonluk bana göre imkansız..

Cengo
19.Mart.2007, 16:35
Grup sonuncusu olacağız.

GeNç KaRTaL
19.Mart.2007, 17:06
Eğer adam gibi bir sistem uygulatıp,adam gibi bir takım seçerse Fatih Terim neden olmasın..

El Comandante
19.Mart.2007, 17:11
Bu turnuvada Fatih Terim den baskasi Milli takimi basariya götüremez.Fatih Terim turnuvalarda cok iyi bir hoca,takimi iyi de motive ediyor.Final zor ama en azindan bir ceyrek final bekliyorum ben.

anilton
20.Mart.2007, 05:33
Ben gruptan çıkacağımıza eminim...

Fietra 10
20.Mart.2007, 05:56
Grup sonuncusu olacağız.

bencede grup sonuncusu olacagız malesef.sadece İsviçre'den puan alırız bana göre..

Universal
20.Mart.2007, 06:09
Grup sonuncusu olacağız.

Bende buna değişik bir sürüm şeklinde yazayım.

Grupta ya sonuncu olacağız, ya da bu kupayı alacağız. Bu yüzden eğer gruptan bir süpriz yapıp çıkarsak bilin ki şampiyonuz.

YusufT
20.Mart.2007, 06:14
Neden olmasin? Türkler zoru sever :D

Bence sag kanat böyle olmali
DR:Ugur Ucar ( eger form tutar ve secilirse)
MR:Gökhan Gönül

Sol
Volkan Yaman
Arda Turan

Forvete Nihat-Ümit Karan yada Nihat ve Tuncay.

Oghuse
20.Mart.2007, 06:18
Neden olmasin? Türkler zoru sever :D

Bence sag kanat böyle olmali
DR:Ugur Ucar ( eger form tutar ve secilirse)
MR:Gökhan Gönül

Sol
Volkan Yaman
Arda Turan

Forvete Nihat-Ümit Karan yada Nihat ve Tuncay.

Uğur Uçar'ın bu dakikadan sonra forma şansı bulması imkansız gibi birşey sakatlık her şeyi bozuyor ancak sağ kanat gerçekten çok sağlam olacak..
Gökhan Gönül, Hamit Altıntop ve Mehmet Topuz'la sağ kanat emin ellerde..

El Comandante
20.Mart.2007, 07:31
Ugur ucar büyük sakatlik gecirdi,Milli takim zor onun icin.Ama ilerde mutlaka !

Gercekten kadromuz kaliteli,iyi motive olursak(Fatih Hoca bu isin ustasi) ve dersimize iyi calisirsak ben bu turnuvada bir basari saglayacagimizi düsünüyorum.

Bordo61Mavi
20.Mart.2007, 07:50
Sag kanat Hamit - Gokhan - M.Topuz
Sol kanat Volkan - Ugur - Arda

Forvete ise sadece liglerinde gol atan degil burdada atabilecek adamlar lazim, yane milli seviyede gol degil goller atmis adamlar.
Fatih hocayi da kimse tartismasin, yaptiklari ortada, bugun Ziya Dogan veya Hikmet Karaman italya liginde td lik yapabilirmi.

Fatih hocanin kapasitesine yaklascak Turk td ler az

shadowrefree
20.Mart.2007, 12:14
milli takımın kilit mevkisi defansın göbeği...servet banko ilk isim...onun yanında oynayacak adam ya ibrahim toraman ya da gökhan zan...yani allaha emanet defans...böyle kupalarda tecrübe çok önemli onun için gruptan çıkamıcaz gibime geliyor...