View Full Version : Samsun-Fener maçı
m_o_11
11.Şubat.2006, 20:57
Kerem e cok yazık oldu arkadaslar ... fenerli olmama ragmen adamın nobrenin hakemi aldatmasıyla atılması cok kötü oldu. nefret ediyorum bu nobre den. penaltı da inş. kacar, alex ilk defa bi penaltıyı atamaz inş. dedim oldu ve mutlu oldum. bıktım bu hakem hatalarından. izlemicem maçı. tadı kactı. fener macların hakem hataları cok oldugu için tecrübeli hakem veriyolar onlarında digerlerinden bi farkları yok bee..:2: :2: nolcak bizim bu ligin hali....:mad:
semih5
11.Şubat.2006, 21:32
mac 3-0 yine yenio fb be
Neron_FB
11.Şubat.2006, 22:09
5-0 bitti... aslında bu tür hakem hataları her hafta bikaç tane oluyo..Tabi işin içinde Lider olunca tepkiler artıyo....Umarım kimse kasıt olduğunu düşünmez yine..Gerçi hoş Ulusoy geldi kasıt olduğunun düşünülmesi abez kaçar..Umarım hakem hataları azalır ....
semih5
11.Şubat.2006, 22:10
yine mac fenerin ve en onemli sey hakem hatalari
hakem hataları yine bizi etkiledi yaa adamlar hata yapıyor suçu bize kalıyor
Bu sonuç Gs nin moralini düşürür umarım
mustang
11.Şubat.2006, 22:43
Lan yinemi hakem hataları Gerçi maçı izlemedim erciyes - ankaragücü maçındaydım valla bu gidişle erciyes küme düşer
Google
11.Şubat.2006, 22:44
Böyle penaltının Allah Cezasını versin demiştim.Vermiş.Ama Kereme yazık oldu.Nobreye yazıklar olsun.Bir Fenerli olarak utandım ondan.
RoCCo_42
11.Şubat.2006, 22:51
Yorumsuz.Yorumsuz.Yorumsuz Penaltı pozisyonunu izledikden sonra kapadım TV yi 10 kişi kalan Samsun'un fark yiyecegini biliyordum.
comandante
11.Şubat.2006, 23:08
böyle birşey olamaz ya.bu nobre nasıl bir insan anlamıyorum.kaç kişinin ekmeğiyle oynuyo.fener zaten iyiydi yani hakkıyla da kazanacaktı bırak da düzgün maç olsun ya.kereme de yazık böyle futbolcu olmaz olsun.elime verseler sabaha kadar döverim ya.aziz başkan sat şu asamı adroianoyu torresi henryi al.bi galatasarlı olarak sevinmezsem adiyim.yeterki gitsin şu adam.
emirduman
11.Şubat.2006, 23:12
Artık alışkın olduğumuz hakem hataları.... Artık cidden hiç şaşırmıyorum....
Bunlarda kasıt aramama konusundaki kendime olan ciddi telkinlerimi de inatla devam ettiriyorum...
Artık bu hatalardan gözüktüğü üzere FB taraftarları da rahatsız olmaya başladı ya, düşünün o dereceye kadar geldi artık...
Herşey bi yana da, Kerem'e yazık oldu... Böyle birşeyden sonra Nobre acaba gönül rahatlığıyla dolaşabilecek mi merak ediyorum...
Google
11.Şubat.2006, 23:15
Ben birde Fenerbahçe düşmanlarına koz verildiği düşüncesindeyim.Çok kötü oldu.
mustang
11.Şubat.2006, 23:18
Arkadaşlar yorumsuz yorumlar yapın herşeyin ortada
Cengo
11.Şubat.2006, 23:31
Normal yayın esnasında herkes penaltı dedi ama yavaş çekimde anlaşıldı penaltı olmadığı.
Siz de orada hakem olsanız o penaltıyı verirdiniz.Ağır çekim görüntülerinden önce normal çekim görüntülerini izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.
Serdar Tatlı çok iyi bir hakem, başka hiçbir hatası yoktu, bu pozisyonu süzmesi de çok zordu. (Nobre'nin göğüs boşluğuna gelen tekmeye sanırım kart göstermedi, o hata sayılabilir)
Bence Türkiye'deki en formda hakem, büyük turnuvalarının finallerini yönetebilecek seviyede teknik (her gördüğü pozisyonu anında çözebilen) ve başarılı bir hakem..
Nobre penaltıda ustaca kandırdı hakemi, Arif'i hatırladım bir an.
Hiç hoşlanmadım bu durumdan ama şunu söylenebilir kırmızı kart olmasaydı da Fenerbahçe farklı galip gelebilirdi.Zira Samsunspor sert oynayamıyor, oyunun ofansif yönünde iyi sayılsa da defansif olarak çok yetersiz...
Samsunspor'lu Rafael, Kevin Kuranyi'nin kopyası sanki.Biraz daha fizik olarak güçlenirse çok iyi bir oyuncu olabilir, zira gerektiğinde yavaş olsa da dribbling de yapabiliyor, teknik bir oyuncu izlenimi verdi.
10_Osmanozc
11.Şubat.2006, 23:33
Çok gol atan Samsunspor'un en azından gol atmasını beklerdim.
cgdsshn
11.Şubat.2006, 23:37
böyle birşey olamaz ya.bu nobre nasıl bir insan anlamıyorum.kaç kişinin ekmeğiyle oynuyo.fener zaten iyiydi yani hakkıyla da kazanacaktı bırak da düzgün maç olsun ya.kereme de yazık böyle futbolcu olmaz olsun.elime verseler sabaha kadar döverim ya.aziz başkan sat şu asamı adroianoyu torresi henryi al.bi galatasarlı olarak sevinmezsem adiyim.yeterki gitsin şu adam.
maç hakkında ne yazıyım diye düşünüyodum bi baktım comandanteche yazmak istediklerimi yazmış zaten. Sağolasın...
mustang
11.Şubat.2006, 23:45
İşte arkadaşım yorumsuz yorum yaptı ,tebrikler
Neron_FB
12.Şubat.2006, 02:45
Nobre 1 yabancı kontenjanı harcayan sıradan bir oyuncunun ötesine gidemez bence...
@comandanteche: Kesinlikle çok haklısın.....
Burak Duran
12.Şubat.2006, 03:00
pozisyonu normal izledim yavaş izledim süper yavaş izledim ama hepsindede penaltı deil dedim. serdar tatlı nedense her FB maçında hata yapıyor ama bu artık bütün hakemlerin yaptığı bişey arkadaşlarında dediği gibi fenerlilerde bundan rahatsız olmaya başladı valla ben böle insanları allah havale edip gülüp geçiyorum artık alıştık fenerli arkadaşların şampiyonluğu kutlu olsun doyasıya eğlenin beyler
Neron_FB
12.Şubat.2006, 03:11
Fenerbahçe'ye isterseniz dünyanın en ballı takımı deyin ama lütfen destek aldığını sölemeyn0..Bu sene şanslı olduğunu biliyorum ancak şans ters de dönebilir bu nedenle şampiyonluk asla şimdiden kutlanamaz ;;)
Burak Duran
12.Şubat.2006, 03:28
ya kardeş bu pek balla açıklanamaz hakemlerin yaptığı hata sayısını unuttum... en az bi 5 oldu maçın kaderiyle oynanan. ama siz kesin şampiyonsunuz bunun başka çıkar yolu yok
comandante
12.Şubat.2006, 03:30
banim burda gerçekten değindiğim nokta hakem değil.ben nobre hakkında konuşuyorum.adam bunu her maç yapıyor.tahrik,hakemi aldatma,elle oynama,ne ararsan var adamda.ya çıktığı her hava topu faul bi izleyin lütfen ya.ben ligimde istemiyorum kardeşim böyle adam.galatasarayda da ümit böyle.en sevdiğim adam olmasına rağmen kendini yre attı mı bi kademe düşüyo gözümden.o kadar kişinin ekmeğiyle oynayan bi adam gece nasıl rahat uyur ya?abartı gelebilir arkadaşlar yazdıklarım ama bana bile dokundu keremin surat ifadesi.çaresizsin hakem kararı vermiş.daha maçın başı ya.nobre sevindi mi acaba bu penaltıya?anelka sevinmişmiydi gole?luciano sevinmişmiydi verilmeyen penaltıya?hakemi kandırabilenler sevinebiliylar mı acaba yaptıklarına?ya hakemi aldatmaktan sarı kart görmek kadar onur kırıcı birşey var mı ya?hiç mi utanmıyorsun?resmen yalan söyledin diye cezalandırılıyorsun ya.ooooff offf parmaklar tutmaz klavyeler aşınır ama bu olaylar bitmez arkadaşalar.
Neron_FB
12.Şubat.2006, 03:39
evet inanki ben de şikayetçiyim bu durumdan ve senle aynı görüşleri paylaşıyorum comandanteche....;;)
@hurmet: Ben 1997 den beri (futbol izlemeye başladığım yıl) hangi takım şampiyon olursa olsun asla hakemlerin kasıtlı olduğunu düşünmedim..düşünmemeye de devam edicem..Hakem hatalarını tamamen onların mesleki hataları olarak düşünüyorum...
francesco10
12.Şubat.2006, 04:09
abi allah aşkına bu nobre gitsn fenerden , sizde kurtulun bizde kurtulalım bu çirkef,şerefsiz herftenn
hangi fener maçını izlesem faul almak için kendini yere atıo geçen senede kadiköydeki samsun maçında cezasahası önünde atmıştı kendini yere ,hakemde faul ü wermiş alex te koymuştu bi güsell
ben bunun gibi adamların futbolculuğundan deil insanlığından şüphe ederm
aklıma geldikçe çıldıracam ,salak herf çalım atmış beyzade topun peşinden gitmek yerine yere atlıo, yazık yazıkk yazıkkkk
buraya yorum yazıp nobreyi eleştirenleri alkışlıorm
mami_LEE
12.Şubat.2006, 04:11
maç noldu ?
Neron_FB
12.Şubat.2006, 04:15
@mami LEE: 5-0 fener yendi....
@francesco: inşalllah gidecek..hayırlısı artık biz de bekliorz..En çok golü o atmış sözde ama hiç bi özelliği yok.. büyük maçlarda sönüyo..onun yerinde semih olsa o da atar...
mami_LEE
12.Şubat.2006, 04:16
vayyy bea ikidir samsun u dağıtıyoz rize ye takılıyoz .. :(
golleri de yazsan biliyosan sana zahmet benimle paylaşsan . . .
10_Osmanozc
12.Şubat.2006, 04:18
@Neron_FB
Nobre hakkındaki yorumlarına katılmıyorum.Bir Fenerbahçeli olarak bu yorumları nasıl yaptın.
Nobre Türkiye'deki en iyi forvetlerden biridir bence.Büyük maçlarda sönüyo diyorsun sayayım attığı golleri.
Fenerbahçe 2-2 Trabzonspor (2 Gol)
Galatasaray 0-1 Fenerbahçe (1 Gol)
Fenerbahçe 1-0 Galataray(1 Gol)-Şamp. Maçı
Manchester 6-2 Fenerbahçe (1 veya 2 Gol)
Sparta Prag Maçı 1 Gol
bunlar şuanda aklıma gelenler.
Neron_FB
12.Şubat.2006, 04:19
appiah-tuncay-tuncay-aurelio-anelka
alex bir de penaltı kaçırdı....
francesco10
12.Şubat.2006, 04:20
neron semih her maç 2 gol atsn inan koymaz bana ama bu nobre nin yaptkları çok oluo her pozisyonda hakeme iitiraz falan bi tek bu deil tonla futbolcu war ligde hepsi defolsn gitsn
mami_LEE
12.Şubat.2006, 04:20
saolasın neron kardeş eyw. . . .
Neron_FB
12.Şubat.2006, 04:21
@Neron_FB
Nobre hakkındaki yorumlarına katılmıyorum.Bir Fenerbahçeli olarak bu yorumları nasıl yaptın.
Nobre Türkiye'deki en iyi forvetlerden biridir bence.Büyük maçlarda sönüyo diyorsun sayayım attığı golleri.
Fenerbahçe 2-2 Trabzonspor (2 Gol)
Galatasaray 0-1 Fenerbahçe (1 Gol)
Fenerbahçe 1-0 Galataray(1 Gol)-Şamp. Maçı
Manchester 6-2 Fenerbahçe (1 veya 2 Gol)
Sparta Prag Maçı 1 Gol
bunlar şuanda aklıma gelenler.
OK bu goller olmuş olabilir..benim demek istediğim, onun yerinde olan biri onun yaptığının daha fazlasını yapardı...(semih gibi) Çok yetersiz kalıyo nobre..
Bugünkü maçı izleyen biri nobrenin vasatlığını kolaylıkla görür...
10_Osmanozc
12.Şubat.2006, 04:22
Bugunkü maç ve sizin ondan bekledikleriniz hakkında bir yorum yapmadım.Herkesin görüşü farklıdır saygı duyarım.
Neron_FB
12.Şubat.2006, 04:22
neron semih her maç 2 gol atsn inan koymaz bana ama bu nobre nin yaptkları çok oluo her pozisyonda hakeme iitiraz falan bi tek bu deil tonla futbolcu war ligde hepsi defolsn gitsn
evet abi futbolculuğu bi yana, bu dediklerin de etken...
Neron_FB
12.Şubat.2006, 04:25
Bugunkü maç ve sizin ondan bekledikleriniz hakkında bir yorum yapmadım.Herkesin görüşü farklıdır saygı duyarım.
ok saol... Fenerin maçlarını düzenli izleyen biri ne demek istediğimi gerçekten anlar..Olay, Francesco'nun da dediği gibi futbolla da bitmiyo..haksız itirazlar terbiyesizlikler vs.vs. O'nun gitmesini geçen seneden beri istiyorm..
bir de şunu deyim, mesela GS yi nobrenin golüyle 1-0 yendiimiz maçta nobre olmasa da biz maçı kazanabilirz..ya da başka bi maç farketmez..hatta belki daha farklı kazanırz...
mami_LEE
12.Şubat.2006, 04:30
evet yav daum diyo ki : yedek oyuncu yok ya kardeşim sen bu adamları sahada gördün mü ki yedek olup olmicaklarını göresin forvette anelka nobre ya da tuncay dökülse de semih yedek aurelio appiah selçuk mehmet alex dökülse de olcan kerim gürhan yedek yani daum un yedek fobisi var kendine bir kadro çıkarmış zorunlu bi durum olmadıkça bu kadroyu bozmuyo ve yedekleri alırsa kaybetmek korkusu var . . .
francesco10
12.Şubat.2006, 04:33
o bu kafada giderse nobreden önce o kapının önüne koyulacak
mami_LEE
12.Şubat.2006, 04:41
olabilir haklısın ama yöneticiler lige bakıyo kim oynamış kim yedek umurlarında diil kazanıyoz mu ? ok bitti . . .:(
comandante
12.Şubat.2006, 04:45
ya francesco bu sene samiyende 1-0 yenildiğimiz maçdaydım.yalvarıyordum ya 5 tane yiyelim ama şu adam atmasın diye.ama attı işte.hakem hatası falan konuşmuyorum ama bu adam değişik bişey ya.utanmaz yaşam formu.ne diyim.
mami_LEE
12.Şubat.2006, 04:47
çok yerinde bi ifade olur . . .
francesco10
12.Şubat.2006, 04:54
bu adam değişik bişey ya.utanmaz yaşam formu.ne diyim.
bnm aklımda daha münasip bi ifade war ama forum kuralları çerçevesinde senin ki en isabetli olanı:):)
mami_LEE
12.Şubat.2006, 05:05
evet kesinlikle daha güzel ifadeler var da kurallar müsait değil ;)
Burak Duran
12.Şubat.2006, 11:39
bnm aklımda daha münasip bi ifade war ama forum kuralları çerçevesinde senin ki en isabetli olanı:):)
aynısı bendede mevcut ama diyemiyoz işte :D bence fener daumu ve nobreyi gönderirse daha rahat şampiyon olur biz bu zor durumumuzda bile peşlerindeyiz fenerin bu kadro ile bu ligde maç bırakmaması lazım hepsini kazanması lazım (hakem hatasız)
m_o_11
12.Şubat.2006, 12:14
Daum Nobre Deniz bi gitsin işte o zaman takımımın yenilgisine üzülecegim. 3-4 oyuncu ve Daum yüzünden fenerbahce den uzak durmaya basladım. adamları 3-0 yeniyosun al oyuna gencleri diicem ama bu daum genclerin cogunu getirmemiş samsun a.Su nobre önemli maclarda gol atmasa şimdiye kadar cok tan gönderirdik.
mami_LEE
12.Şubat.2006, 14:15
evet yaw dedim ya gençleri ve yedekleri hiç oynatmıyo hiç güvenmiyo onlara sonra da takımda yedek oyuncu yok :p
Nuri Alco
12.Şubat.2006, 17:39
Haksızlıklar Nobrenin hareketleri konusunda yorum yapmıycam izledim ilk gördüğümde penaltı değil demiştim bende yavaş izleyincede olmaz olsun böyle maç dedim.
ama keremin söylediği primimden oldum maç başına paramdan oldum lafına takıldım. acaba Kerem için federasyon bi ceza iptali verirmi? haksız yere bir maç fazladan ceza alırmı? üstelik cezası ne kadar iptal olsada formasını yeni yabancı kaleciye kaptırcaktır bu maç yüzünden. Nobrenin yaptığı haksızlıkta hem kendinin hem fenerin yanına kar kalacak.
Berkaiser
12.Şubat.2006, 18:14
Bu hakemlerle bu lig ancak bu kadar yürür işte...
Neron_FB
12.Şubat.2006, 18:16
Bu arada gazetede okudum, Serdar Tatlı çok üzgünmüş o pozisyonu göremediği için...Umarım bir daha böyle hatalar yapmaz...Bence ligin en iyi hakemi Serdar Tatlı, O'na yakışmadı dünkü penaltı kararı..Ancak penaltı kararı dışında gayet iyiydi(penaltı olayının gölgesinde kaldı diğer iyi kararları)
comandante
12.Şubat.2006, 21:17
serdar tatlının ligin en iyi hakemi olduğuna katılıyorum.ama işte nobre ve onun gibilere benim lafım.abi sevmiyorum böyle adamları ya.bu arada galatasaray taraftarlarının tezahüratı:nobre nobre nobre nobre sahtekaar nooobre...
Neron_FB
12.Şubat.2006, 21:42
GS'nin bu tezahuratını duyuyorum şu an oynanan maçta..Ok bu tezahurata lafım yok, olamaz da..Ama ilk golden sonra hemen Fenerbahçe'yi sövmeye başladınız yeniden..Bu pek hoş değil işte...Şahsen ben kendi takımımın maçında rakip takımın ismini ağzıma almak istemem..Sadece kendi takımımı kendi takımımın ismiyle tezahurat ederim..Bence doğrusu bu...
mutlee
12.Şubat.2006, 21:43
Zaten sadece Fenerin lehine yapilan hatalar konusulur, digerleri unutulur.
Bide su an oynayan Antepi izleyen, bizi kupada 0-2 yenip atom karincalar gibi kosup ve savasan antep gitmissss yatan bir antep gelmis.
comandante
12.Şubat.2006, 22:08
GS'nin bu tezahuratını duyuyorum şu an oynanan maçta..Ok bu tezahurata lafım yok, olamaz da..Ama ilk golden sonra hemen Fenerbahçe'yi sövmeye başladınız yeniden..Bu pek hoş değil işte...Şahsen ben kendi takımımın maçında rakip takımın ismini ağzıma almak istemem..Sadece kendi takımımı kendi takımımın ismiyle tezahurat ederim..Bence doğrusu bu...
kesinlikle ben de küfüre karşıyım ve kınıyorum böyle hareketleri.oraya tuttuğun takımı desteklemeye mi gittin rakiplere sövmeye mi yani.
10_Osmanozc
12.Şubat.2006, 22:23
Ben Serdar Tatlı'nın en iyi hakem olduğunu bırakın iyi hakem olduğuna katılmıyorum.
Laz_Asker_61
12.Şubat.2006, 22:32
fenerbahçe maçlarında olan hakem hataları ile ilgili yorum yok