PDA

View Full Version : Arjantin'in 'ön kadro'su Hazır

Fernando Gago
19.Mart.2007, 01:12
Bu yaz Pekin Olimpiyatları'nda mücadele edecek Arjantin milli takımının 30 kişilik 'ön kadro'su açıklandı.

Daha önce 40 kişilik bir kadro açıklayan Arjantin'in çalıştırıcısı Alfio Basile, bu kadroyu 30 kişiye kadar indirmiş durumda. Basile'nin, daha sonra bu kadroda, kurallara gereği 23 yaş üzerinde bulunan Esteban Cambiasso, Ezequiel Garay ve Jose Sosa'yı çıkaracağı ifade ediliyor. Arjantin'in, Olimpiyatlar'dan önce Mısır milli takımıyla yapacağı bir maç bulunuyor.

İşte Basile'nin kadrosu:

Kaleciler: Ustari (Getafe), Sergio Romero (AZ Alkmaar), Assman (Independiente) ve Navarro (Napoli).

Savunma oyuncuları: Demichelis (Bayern Munich), Zabaleta (Espanyol), Garay (Racing), Fazio (Sevilla), Ansaldi (Lokomotiv Moscow), Paletta (Boca Juniors) ve Gastón Díaz (Vélez Sarsfield).

Orta saha oyuncuları: Riquelme (Boca Juniors), Javier Mascherano (Liverpool), Cambiasso (Inter), Gago (Real Madrid), Ever Banega (Valencia), Di María (Benfica), Damián Escudero (Vélez Sarsfield), Diego Valeri (Lanús), José Sosa (Bayern Munich), Claudio Yacob ve Matías Sánchez (Racing de Avellaneda).

Hücum oyuncuları: Diego Milito (Zaragoza), Julio Cruz (Inter), Lavezzi (Napoli), Messi (Barcelona), Aguero (Atlético), Higuaín (Real Madrid), Marco Ruben (Recrativo) ve Lautaro Acosta (Lanús).

Oghuse
19.Mart.2007, 06:45
Bu kadroda 23 yaş üstünde bi sürü adam var..

Lionel Andres Messi
19.Mart.2007, 06:49
kurallara gereği 23 yaş üzerinde bulunan Esteban Cambiasso, Ezequiel Garay ve Jose Sosa'yı çıkaracağı ifade ediliyor.

garay 21 sosa 22 yaşında ?
arjantin liginin en yetenekli genci pablo piattinin olmaması beni şaşırttı.

Fıratcan Alçınkaya
19.Mart.2007, 17:11
defans kötü yine ya...

NisRoc
19.Mart.2007, 21:09
Ben bu haberden bi şey anlamadım.

"kurallar gereği 23 yaş üzerinde bulunan Esteban Cambiasso, Ezequiel Garay ve Jose Sosa'yı çıkaracağı ifade ediliyor"

Garay 21, Sosa 22 yaşında..
Riquelme, Cambiasso, Milito, Cruz, Demichelis, 23 yaşın üzerinde.. :)

anil luque
20.Mart.2007, 04:52
evet gercekten bı garıp olmus cambıasso neyse de garay ve sosanın 23 yas! uzerı oldugu ıcın cıkarılması ve kadroda 30 unu asmıs rıquelme nın bulunması.. ılgıncc

shadowrefree
20.Mart.2007, 12:07
carlos tevez gabriel milito gibi bu kadroda olmayı hak edenler adamlarda yok...

Lionel Andres Messi
21.Mart.2007, 00:15
carlos tevez gabriel milito gibi bu kadroda olmayı hak edenler adamlarda yok...
tevez 24 milito 27 yaşında isim yapmış oyuncuları çağırmaktansa daha genç ve kendini kanıtlamak isteyen oyuncuların çağrılması mantıklı geliyor bana.aynı şeyi brezilyada yapar sanırım.

lavezziye dikkat diyorum.

eXcitinG
21.Mart.2007, 00:19
Acosta, Lavezzi, VaLeri ve Jacop çok büyük isim yapıcakLar.

shadowrefree
21.Mart.2007, 00:25
tevez 24 milito 27 yaşında isim yapmış oyuncuları çağırmaktansa daha genç ve kendini kanıtlamak isteyen oyuncuların çağrılması mantıklı geliyor bana.aynı şeyi brezilyada yapar sanırım.

lavezziye dikkat diyorum.

artık arjentin in kupaya ihtiyacı var...kendisini kanıtlamak isteyen futbolcuları kadroya çağırırsa tecrübe devreye girer böyle turnuvalarda tecrübe önemli...hem arjantin in son copa amerikada brezilyanın karşısında düşütüğü durum ortada...

YusufT
21.Mart.2007, 00:28
Claudio Yacob ve Matías Sánchez bu isimler cok can yakacak ilerleyen yillarda

eXcitinG
21.Mart.2007, 00:32
+ Piatti için daha ekmek yemesi gerekiyor. YetenekLi ama ne kadar çıpLak gözLe izLedik ? Sadece adamı FM den biLiyoruz. Bu adı geçen oyuncuLar arasında yetenekLeri kıyasLanamaz biLe. Daha kendini geLiştirmesi gerekiyor.

Lionel Andres Messi
21.Mart.2007, 00:32
artık arjentin in kupaya ihtiyacı var...kendisini kanıtlamak isteyen futbolcuları kadroya çağırırsa tecrübe devreye girer böyle turnuvalarda tecrübe önemli...hem arjantin in son copa amerikada brezilyanın karşısında düşütüğü durum ortada...
belkide doğru söylüyorsun ama bence yeterli zaten kadro bu kupanın son şampiyonu da onlar.tevez 6 maçta 8 gol atmıştı 2004 dekinde.

bizim takım katılmıyor mu olimpiyat futboluna acaba?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

+ Piatti için daha ekmek yemesi gerekiyor. YetenekLi ama ne kadar çıpLak gözLe izLedik ? Sadece adamı FM den biLiyoruz. Bu adı geçen oyuncuLar arasında yetenekLeri kıyasLanamaz biLe. Daha kendini geLiştirmesi gerekiyor.
hayrettin abi piatti diyince akan sular durur:)takip ettiğim bir oyuncu gerçektede 40 maçta 12 gol atmış.dailymotion video sitesinde videoları var.:icon_wink:ama daha 18 yaşında zaten o.

YusufT
21.Mart.2007, 02:47
Buonanotte Piatti'den daha iyi :)

Onurap
21.Mart.2007, 04:56
defans rezalet...

NisRoc
22.Mart.2007, 18:58

Valla ben Piatti'yi takip ediyorum ve dediğine de yüzde yüz katılıyorum. Çok teknik bir oyuncu lakin, fiziki açıdan çok zayıf, bazen yerden kalkamıyor.

Lionel Andres Messi
31.Mart.2007, 03:36
Valla ben Piatti'yi takip ediyorum ve dediğine de yüzde yüz katılıyorum. Çok teknik bir oyuncu lakin, fiziki açıdan çok zayıf, bazen yerden kalkamıyor.
http://www.recontragolazo.com/?p=732

şöyle bir videosunu buldum.18 yaşında iyi bir kariyer yapmış şimdiden.hız,pas,çalım,gol,asist oyun zekası çok iyi bir genç yetenek.ilerde mutlaka iyi bir takıma gelecek.arjantin liginin en iyi genci bence.

Onurap
31.Mart.2007, 06:01
her arjantinlide teknik yetenek var fakat fizik olmayınca sadece kendi liglerinde oynuyorlar..Carruscada iyi oyuncu aslında..

NisRoc
31.Mart.2007, 08:02
http://www.recontragolazo.com/?p=732

şöyle bir videosunu buldum.18 yaşında iyi bir kariyer yapmış şimdiden.hız,pas,çalım,gol,asist oyun zekası çok iyi bir genç yetenek.ilerde mutlaka iyi bir takıma gelecek.arjantin liginin en iyi genci bence.

Bende aksini iddia etmedim zaten :) Fiziki açıdan kendini güçlendirmesi lazım.. Yoksa çok çok çok kaliteli bi oyuncu!.. Keza Buonanotte'de öyle..

Mr.CordiaL
31.Mart.2007, 23:57
Defanslarının çok iyi olduğunu düşünmüyorum, Ustari'den de fazla birşey bekLemiyorum ...

ThersoN
04.Nisan.2007, 01:47
kale ve defans bloğu iyi değil sanki